glada vappen

idag är det valborg för dom som inte visste! hehe. crille är ute o ska sälja båten, blev lite tjorv där. själv sitter jag här opåklädd o vill ut o röka. sitter o funttar på om vi SKA basta idag allahopa, eller om man kanske skulle kunna ta en smygdusch nu... annars så beror det ju helt på vad vi gör tills vi ska basta, och sen är den stora frågan också vart vi ska basta. o grilla o sånt kan man ju göra överallt så det där löser sig! dom jag vet som hittills ska vara med oss är jag christian john ankan malkos claus o amanda. ;o sen vet jag inte mer. o sen får ju inte vissa va med oss, eller ja dom får men man blir så jäkla nerpestad så man ids inte ens ;/ nu ska jag gå ut o göra något utav mitt liv. kanske ta en prommis elr nå. ne, inget sånt ;o inte idag. hejdå.


 

hanibani

var lite på pickalurven igår. lite småjobbigt sådär när man pratade med honom, kunde inte hålla sig till ett o samma samtalsämne.. nånå, jag får väl ge tillbaka någongång! ;) jag skojar med dig hjärta, vi får se hur detta blir. och självklart tar han smällen idag :) stackars är lite bakis. man lär sig väl av sina misstag sägs det!

själv sov jag hemma hos linda. vi somnade ungefär halv två och vaknade förvånansvärt tidigt! nykter och allting. ungefär vid halv tio tiden klev vi upp och käkade lite.. sen efter ett tag så gick jag till bussen i världens storm helt i onödan för jennifer hämtades från stan just då o hade jag åkt där hade det gått mycket snabbare. nåja, i nikkala är jag iallafall och min stackars sötis är o jobbar. han kommer väl på ett tag men nu ska jag gå o göra något med jennifer och lena. hejdå :) jag älskar dig bowie.


måste bara få säga att jag har världens finaste solglasögon.

vilken jävla natt!

började med att vi var hemma hos john och badade bastu, eller ja, jag och ankan o john :) sen kom timo o dom så åkte vi iväg mot skellefteå. det var jag christian claus timo zirre och ville som körde, ja, som sagt så var det vi som befann oss i bilen. resan dit var väl lite halvtaskig, träsmak i röven om o om igen och ingenting var bra och jag ville bara sova. vi var framme vid 4 tiden då vi åkte runt i skellefteå o såg allmänt dumma ut :) zirre tyckte att skellefteå var lika dött som happis om inte ännu mer, men om man tänker på att klockan var kring 4-5 på morgonen så fann man en snabb förklaring. lite innan sju förde vi jönsarna christian och claus till IDOL audition saken. dom skulle dit o flumma, flumma o bara göra bort sig allmänt! vi släppte av dom där o for själv till max parkeringen och sov. vaknade lite innan klockan 10 då vi gick in på max och åt, sen drog det mot min man och hans kumpan. stackarna hade stått och köat, o kön var väl någorlunda lagomt kort i början så dom tänkte att dom hinner till statoil o köpa dricka, men ajaj så lång kö det var då dom kom tillbaka! så det var bara att börja om igen, fast flera gånger om eftersom kön var feett lång. så kom vi dit efter ett tag vi hade vart o hämta käk från max och stackarna, så stannade jag där och självklart kommer vårat umgänge och flummar runt framför alla. tack för att ni gav oss uppmärksamhet! :) jag skojar, det var väldigt pinsamt men ändå så jävla roligt så jag lipa o hade ont i magen. sen kom vi på efter att dom stått där o köat i 7-8 timmar (spenderade lite tid på parkbänkarna också) att vi orkar inte stå där så vi for en sväng på stan o skulle komma tillbaka på ett tag för o se om kön blitt mindre. vi kom tillbaka o jo, pyttelite mindre ungefär, så mina kära vänner sket i det o satsar på nästa år! nog var det ju en minnesvärd resa om man säger det så, men inte något jag skulle göra om inom dom närmaste månaderna. dessutom är det lite sömn vi snackar om här, ytterst lite! förklarar nog varför min bowie ligger helt utslagen i sängen o har legat där dom senaste timmarna. ingen kontakt får man heller med honom :) jag läste ut bröderna lejonhjärta för att byta samtals ämne här. fett bra bok! crille läste ju ut den innan mig för vi höll på o läsa den tillsammans där ett tag, men så blev jag så förbannat trött där en kväll så han fortsatte o läste ut hela boken (var kvar mer än halva när jag somnade). nu ska jag gå o göra någonting alldeles för mig själv, tänkte ta mig till john men det är ett pucko där så jag vill inte bli smittad.. jag skiter i det o väntar ett tag :) nu går jag o röker till o börja med, hejdå!


<3<3<3bowie!

bowie = bäst

joddå. har badat badkar med bowie idag och levande ljus det var jedemusiigt :) och så var jag o crille o claus o käka mjukglass ett tag innan det vid kanske elva tolv tiden.. claus bjöd ;) nu är dom där två jopparna i nkla men kommer på ett tag.. jag ska träffa linda o linnea idag! så alla vet, hejdå.

jag o bowie

är hundvakt åt flingan. det är alltså bowies farmors hund. så vi ska väl va här i en vecka, t.o.m nästa lördag om jag har fattat rätt. jävligt skönt ändå, tid för oss själva o nära till skolan! hehe. fast det ska väl komma några stycken hit idag senare eller ja på ett tag för o spela poker. bowie har hamnat i spelträsket igen, oh no! nu ska jag gå o glo tv. hejdå. pusspuss bowie PUUUUUUUUUSSPUSs:)

linneA!!!

jag och linnea krökar. hejdå. PUSSPUSS hani pusspuss på rumpan!! bowie love u (L)(L)(L)(L)(L)(L)


min dag

har inte vart nå speciell. har vart med christian, och claus där ett tag också, och så har jag cyklat till stora hamnen med christians bröder. och så har jag ont i halsen något extremt! jaja, smällar man får ta. imorgon ska jag o christian o claus göra något. det säger vi alltid men av någon konstig anledning blir det aldrig! (??) nej, planerna hittills låter som att, cykla till seskarö till kiosken. och äta glass nånstans om vädret tillåter, eller fa till stora hamnen o göra mat av nå slag. om det är dåligt väder så ja, inget vi har kommit fram till ännu.. :) nu ska jag gå och fortsätta ont i halsa mig o bara allmänt mysa med min pojkvän. hejdå. och syster i love u :)

min bowie

är sjuk :( men det är mysigt för då kan jag ta hand om honom. det kan jag ju annars också men nu känns det sådär, extra mysigt! han ligger o sover bakom mig. han är så söt!! pusspuss hani pusspuss!!!!!!loveyou


och vi for till kalix på skotercrossen, dock lite försent men det gick!

skulle fara till kalix idag

men det verkar inte bli något utav det. ingen som kör eller något, då blir de o sitta här i nikkala o göra nå.. syrran kommer idag fick jag veta helt plötsligt.. det är rätt mysigt, för jag saknar tuva jedemycket.. ;o o självklart ella o peter också men dom kan man inte ha i famnen o leka med. jao, crille o claus for o tanka på affären, petter sitter där ute o väntar o jag är här inne o skriver.. jag kom på igår att fan, babyshambles slår allt. hittade andra låtar o sånt som verkligen var bra. kolla på lunar på länkarna, helt gudomligt bra! jja, men nu ska jag kika vidare. hejdå! älskar dig hampiebowie :) <3

och jag glömde säga

jag kan packa upp en film nu. vågen för mig!

ett nytt inlägg

på något sätt så blir aldrig bone thugs-n-harmony - change the world ALDRIG dålig.. man blir som inte less på den, har säkert lyssnat på den till o från i ett o ett halvt år men den är fortfarande bra om inte ännu bättre. brukar lessna på låtar rätt fort men detta är då ett stort undantag, det är nästan så det blir konstigt.

sitter hemma hos christian just nu. ska snart gå o kolla tv med lena.. christian och claus sitter i köket o diskuterar om något, det är då nå underbart med dom där pojkarna. dom som slår ihop sina hjärnor och visar osmarthet men står ändå tamigfan för det, haha! och kul har man med dom, always.. fick någon sån där kick igen, men inte smartkick den här gången, en sån där angelica kick..! jag vill vara med henne. hon är bäst. och så måste jag få yttra mig om linnea, hon är nå alldeles speciellt. jag har ju sagt att det ska va förevigt! för nu ska vi ta igen den tid vi missat. tycker jag. ja minsann, så är det.. och så finns det ju en jätteidiotsupernörd i den här stan, hon är också ganska skum. nån vet iallafall vem jag menar, mer säger jag inte. min syster och hennes lilla familj skulle kanske komma nu över påsk, men jag vet inte hur det blir. eller jo, jag vet visst, jag känner det på mig. och tro mig syster, jag förstår dig! (du är bäst) ibland verkar det som att hon kan va lite.. hm.. när hon drar sina kommentarer, men det gör henne bara ännu bättre o ännu roligare för det. i love you syster! (du är bäst, igen..) ja så är det.. ska läsa i körkorts boken idag, hihi. utnyttja mina lite smartare sidor förstår ni. min mamma sa idag att dom fixar en epa till mig om jag tar epakort, men jag vet inte. christian sa också det, men jag vet inte. :) vi får se hur det blir med det.. något mer var det inte tror jag.. jo, det är lov snart! eller jag har redan lov för imorn har vi halvdag och ska tönta oss i nån backe eller se allmänt fula ut o ta en promenad. jag vet inte hur det blir med det, lutar mot att jag är sjuk. nu var det allt! ska gå o kolla tv nu så hejdå o ha de bra :) o puss på rumpestumpen älskling :D love u

jag har insett att jag är smart!

fast iofs har jag alltid vetat det.. men nu var det bara en sån där kick! sådär "FAN vad jag är smart..!!".. eftersom att jag nämligen börjat läsa körkortsboken! jag vet inte varför och jag vet inte till vad. jag bara gör det. eller jo till körkort antagligen men det sker ju först om två år :) 24 månader.. kanske 25 eller 26.. eller 27! men om två år i juni. den 5. alltså enligt mina beräkingar har jag körkort SENAST den 10 juni -09! eller så kanske jag tar epakort. haha! nej men what if!? kan hända. får se sen om jag får en sån där smart kick igen bara 'nuuu ska jag ta epakort!'.. nog för att hela jag är en stor kick isåfall eftersom att jag heeelatiden är så smart.. fan, vad smart jag är..!

jag var trött för kanske en halvtimme sen o låg o halvsov.. tills min honey kom in o skulle va "försiktig" och börja hullra med något bord som delade säng med mig till en början. så skulle han lite sådär lugnt lägga sig ner i sängen men det misslyckades. (han är min honey för det och han är bäst i världen). sen så blev jag röksugen o gick ut o rökte, sen började hjärtat kocka mat, o så smakade jag lite o så gick jag o läste kanske en sida i christians körkortsbok. sen nu sitter jag här.. och är smart. men det är faktiskt ganska smart att jag läser den där boken eftersom då kanske min honey märker att fan bruden lär ju sig någonting, och så kanske han också tar lite tag i allt det där och börjar läsa för att han inte vill va sämre än mig. men det är han ändå aldrig! jaja nu tjatar hani att han ska spela o jag ska sova för det ska jag! han ska bädda ner mig. smart.

hejdå, och godnatt (tidigt förengångsskull..!)

fan vad mycket smart..

va i helvete

är det som händer? jag måste bara få yttra mig om den feta branden i nikkala igår. den var helt brutal!!! vi skulle fara och hämta annes skoter me släp från leppikari, vi var inte borta i mer än 30-40 minuter o så får vi ett samtal att det brinner. sen ett till. och sen ett till! jag var HELT inställd på att det var ett aprilskämt, heeelt! när vi ännu inte hade sett/hört några brandbilar så trodde jag ju inte alls på det.. så kör vi där vid john o affären, man såg fan lågorna ändå dit! det var hemskt!! ännu att huset var ungefär sisådär 100 meter ifrån christians hus. det luktade illa också ;o och så höll det på så jättelänge. och nu ska jag gå för att nu har min honey kommit :) som jag älskar jättemycket!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUSSPUSSPUSSPUSSPUSShani på RUMPAN :) puss.

RSS 2.0