segt så segt

det är segt det här med att hålla igång bloggen under sommaren? men jag håller med nathalie, det är ju bara ett bevis på att man har för kul för sånt! sitter hemma hos christian nu, har inga bilder eller något just nu heller eftersom jag är på datorn i tvrummet pga att christians dator krasha igår!!!!!hemskt så hemskt. jag hade säkert 1000 bilder från allt vi gjort under sommarn och det är väl antagligen otillbaktagligt. och det värsta!!!!! OC! första o andra säsongen...hemskt så hemskt. nog för att jag hann se hela första och typ 5 avsnitt utav det andra. men ändå! hemskt!!!

vi har vart o badat i sangis nu ganska mycket, eller ja inte precis i sangis kanske liite innan! men det är rätt skoj, eller det är, väldigt skoj... nog har man hunnit med rätt så mycket under tiden som gått utav sommarlovet.. nog för att det är skola snart igen och det känns väl lite sådär med tanke på att det är en ny skola, men skola som skola det är ju jobbigt:o jaja.. jag vet inte vad mer jag ska skriva? tuva kommer snart:) min lilla pärla har blivit så stor:o nå det är väl så. jag längtar till hon blir sådär typ 14-16 år. då kan hon alltid komma till mig:D och det viktigaste, då känner hon igen mig! det är inte så kul när man kommer och vill mysa och allt man får tillbaka är konstiga blickar och lite lip:) nog för att jag lär vara gammal o gaggig då hon är 14 eller så...hemskt så hemskt. nu ska jag sluta, det här vart ju något långt men kanske något oseriöst. nåja, hejdå!

imorgon är det onsdag

och det betyder att min pojke fyller år. har köpt en bilstereo för mycket mycket pengar :o men vad gör man inte för den man älskar? :D väntar på nathalie som är hos claus just nu, vet inte riktigt vad vi ska göra men alternativen är att fara till hamnen till min hani, eller till stan på marknad. problemet är ju just det att jag har inga pengar att shoppa på marknad för, så det återstår ju helt att se. :) nu ska jag klä på mig eftersom att jag just hoppat ur duschen, sen vänta på lena -crilles mamma- som fyller år idag, sen dra ut elr nåt. :) nikkala är o har alltid varit, bäst. hejdå!

sommarväder

förengångsskull hittade det också hit... jag o crille väntar på tommi och linda så ska vi ut o tralla på stan, typ ta en mjukglass o gå till stranden o bara glo. vaknade för högst en timme sen, sovit rätt så länge.. surt att sova bort halva dan, men ändå så äre så jäävla skönt o sova...! nu hejdå

RSS 2.0