detta eviga tjorv!

jag tror att jag aldrig kommer att lära mig att packa upp en film. jag är nog alldeles för osmart för sådant..

det är ett hårt liv vi lever!

jadå... inget man kan göra nåt åt! men jag har ju iallafall christian...det är väl det som är huvudsaken :) for till nkla igårkväll.. på grund av omständigheterna hemma, nog är det synd..

jag saknar min syster o hennes lilla familj, och christian lite också :) ochlinda har ett segt tangentbord.. men det fungerar. hejdå!

mamiiii

har kommit hem! och jag har fått en ny parfym. versage heter den o den luktar såå gott. och nya byxor, snygga! och en ny röd tröja.. idag har jag inte gjort så mycket, vaknade o for o käka korv på handlarn med mamma crille o linda.. sen for jag o linda o mamma vidare mot stan så köpte jag två nya bhar, och sedan for vi till nya konditoriet och fikade.. sen for linda hem o så for jag o mami till catalog och köpte lite underkläder.. eller ja jo :) trosor och sockar. sen for vi in på coop och handlade mat sen körde jenny o teukka hem oss.. o nu är vi här och jag är med älskling :) ska typ gå o ta en mandarin nu eller något.. sen ska vi väl o käka ute, jag crille mami o mats.. när vet jag inte men nog blir det väl på ett litet tag.. :) nåja, nu kika vidare hejdå ha de!

37.7 graders feber, slår inte nattis iaf..

sen vet jag ju inte om det är så speciellt mycket feber men det känns som om jag skulle ha 78 graders. jag har åkt på fetaste förkylningen. det är hemskt! jag vill inte vara sjuk. vi har nationella i engelska imorgon, och jag är sjuk! vanligtvis så tycker jag ju att jag inte skulle bry mig tidigare, alltså tidigare brydde jag mig inte, men nu.. är det annorlunda! jag vill göra samtidigt som alla andra, inte ensam i något hörn någon annan gång. nej, -hur sjuk jag än är imorn så ska jag ta mig fan ta mig upp och fara och göra det där dumma provet, men sen ska jag också hem direkt efter det. ta mig fan :) jag glömde nämna att jag inte var i skolan idag. inte igår heller, men det är giltig frånvaro jag har, sug på den ni!

nu ska jag gå o kolla på tv med linda (inte så långt, hon ligger här bredvid..), vänta på min pojkvän (om han kommer) och allmänt bara ha ont i halsen och nysa gång på gång på gång och missbruka halstabletter.
nog är livet hårt.

jag har en pojke, som är vackrast i världen

mitt ensamma liv gick åt fanders för jag är inte ensam :) ibland har man bara dåliga dagar och saker går dåligt men det är bra att man kan lösa dom faktiskt. ibland kan man inbland kan man inte men jag och christian kan alltid tillsammans har jag märkt, allting.

jag saknar tuva, helt sjukt mycket! hon är så söt.. helt sjukt :)


några ord från christian.
jag älskar dig jessy jättemycket


inte så många ord kanske men om inte annat så betyder dom typ mest i världen och min älsklingpälskling är bäst i världen och ingen ingen INGEN kan ta honom ifrån mig. :) aldrig någonsin.
han skrev det här för ett tag sen när jag skrev en sak till honom när han sov o så läste han det när han vaknade (antagligen) vad annars? :D hehe.

jessica du är den underbaraste när du skriver såna här saker känns det
 som jag ramlar av stolen du är så jävla gullig<3  jag saknar dig som fan
 jag vet att du går där i skolan och viftar p¨å din rumpa jagt saknar dig jättte m kt
hoppas du kommer snartt jag går nog och lägger mig igen din mamma for just
vet inte var klockan är 11.20
dina läppar är röddare en blod dina ögon är brunare en en negers:D skojjar
 bara skit fina ögfon har du din kropp är som rosa moln_:D
väck mig dirr du kommer hem love you now and forever a always whill love you/din hampie<3<3<3<3




jag älskar min hanei han är bäst i världen. puss på rumpan hejdå!

mockasin :D

jag sov helt jätteskönt! säkert pga den där promenaden, tack promenaden! väldigt snällt. min syster ska sluta alldeles snart och då ska vi kolla vad det finns för bio att välja på :) hon slutar fem men cyklar så hon kanske kommer, ja, närsomhelst :) tuva kryper runt här och gör en massa roliga ljud och det är jätteroligt att lyssna! :D ja, bebisar är så söta. hennes ena mockasin åker av hela tiden, jag tycker det låter så gulligt.. mockasin :D mockasin mockasin hej mockasin. nej, nu ska jag gå o kolla tv o invänta systeryster. ha det bra hejdå :) vi hörs

LÅNG promenad

då menar jag lång! säkert 1 mil. svettades som en gris och jag kommer sova så gott så inatt. :) ska på bio ikväll också med syrran.. vet inte ännu vilken men någon lär det ju bli.. :) nu ska jag kika vidare höres hejdå! :p

jag saknar dig älskling du är bäst :) <3

morgon

och jag är rätt så pigg! vaknade dock för kanske, en timme sedan. låg och drog mig i sängen och smsade med fredrik och linda. det har hänt en tråkig sak :( men men, sånt är livet.. jag vet inte om vi ska på bio idag. syrran snackade om att fara på bio i förrgår men jag vet inte vilken dag hon menar. nå, blir det så blir det ju idag för imorgon åker jag ju hem.. ja, så är det! nu ska jag gå och kolla på våra bästa år, det är ju hur bra som helst! ;) puss på rumpan, jag älskar dig christian!

min systerdotter

image2

jag menar allvar när jag säger det, det finns verkligen ingen sötare än tuva!

ingen rubrik

jag är trött, hemskt trött
ändå pinar jag mig och håller mig vaken :) jag vet inte varför
det är väl bara så

jag vill hem men ändå inte! jag saknar christian och jag saknar linda, men om jag far så kommer jag att sakna dom här! och det är roligt att vara här, och det är roligt att vara hemma. det är mysigt att vara här och det är mysigt att vara hemma! eller hos christian. nej, nu är jag här och hälsar på och då är jag här och hälsar på, jag träffar inte folket här SÅ speciellt ofta så nu får jag fan ge mig, här är jag och här ska jag stanna till lördag!

och jo, på lördag, då kommer jag hem, och då skulle vi göra någonting snackades det om typ dagen innan dagen jag for. då skulle christian komma o hämta mig vid e4an sen skulle han ta mig någonstans. typ någon stuga eller något, jag vet inte! det är inte ofta jag är informerad om hur läget ligger till :)

jag sa till linda för ett tag sen att jag ska gå o sova, men jag ljög, för jag är ännu vaken.

men jag älskar och saknar christian :) helt sjukt mycket! nu ska jag gå och sova. inte sova! läsa! läsa tidning. SEN sova. nej just det, snacka med crille :) men jag vet inte om han ringer innan jag läser, -efter jag läst eller när jag ligger och sover. men nu ska jag gå :D hejdå!

förlåt linda jag ska inte ljuga :(

jag måste också bara få låta världen veta

att jag är moster till världens gulligaste unge.
 

och jag har världens underbaraste pojke, alla vet säkert redan det men jag vill bara säga!
han är min, min, min och min, och ingen ingen annan kan göra något åt det. hur mycket ni än vill!
han är MIN :)

jag gav upp min gamla

jag tycker att mitt förra namn var långt helt enkelt. så nu får det bli såhär- oavsett om det är omtyckt eller inte.

RSS 2.0