jag är inte klar

och jag orkar inte fortsätta! det blir bättre.. någon dag när jag orkar. nu har jag suttit här sen skolan slutade dvs ungefär lite innan två, och nu ger jag upp. nu vet jag iallafall hur allting fungerar. pusshej


jag saknar crille.

renovering

kan tyckas komma konstiga tecken/färger på min blogg. bli inte rädda, den är snart i bruk igen.

rosa!!

jag vet! och jag ska ändra! det är bara det att jag ville testa och nu ska jag sova så ni får klara er till imorn, hejdå och godnatt.

mitt ljus

heter christian och jag hatar den här stan.

värdelöst

jag kan inte ens förklara hur sjukt det känns utan christian! jag har sovit med honom i ca 2 år dag ut och dag in, och så bara far han och jobbar. jag vill ju ha honom här! om ni tycker att min blogg är rent ut av ointressant när jag skriver om hur mycket jag saknar christian så skiter jag i det. detta är alltså ungefär allt mina bloggar kommer handla om i ca 8dagar till! jag saknar honom så sjukt mycket jag gråter typ jättemycket och jätteofta. han är min lilla nallebjörn och han är luften jag andas:) puss på skinkan hani

sen var det inte så mycket mer. jag har pluggat idag och jag ska plugga idag mycket för jag har prov på torsdag i matte och jag måste göra ett helt kapitel!!! sen ännu skriva en typ "uppsats" i engelska. man ska skriva om en person man tycker är bra alltså typ idol och sånt. först skulle jag skriva om christian och jag började faktiskt. :) men sen började jag skriva om pete doherty för det fanns skitmycket och den ska väl va rätt lång. nog för att jag kan skriva en hel roman om inte tio styckna om christian men det finns så mycket saker att skriva om så jag blev helt förvirrad:) och så skrev jag om honom på svenskan. och så ritar jag bilder på honom på bilden. och så skriver jag hans namn som tal på matten. allt är christian helt enkelt:) jag älskar dig hampie..

nu ska jag plugga, hejdå.

image39
gammal bild, innan vi ens var ihop. jag tror han viskar något;)


jag blir tokig

för nu har christian åkt till kiruna IGEN! och är borta i 10DAGAR ELLER 2VECKOR! vad ska jag ta mig till???????!?!?! och mamma kommer hem snart.. om typ 8 eller 9 dagar.. men ändå!!! det är länge dit också!!

jag ska be henne göra god mat när hon kommer hem, så ska jag bara frossa o frossa i all mat och vänta på christian:) nu ska jag spela gh och sluta tänka på allt. det enda som ska finnas i min skalle dom närmaste timmarna är "grön-röd-gul-blå-orange" hejdå!

förresten, påtal om gh, jag är något glad. jag har kommit långt på hard:) ville bara meddela.

och så var det en till sak:) kom hem christian.

image38

christian vill väl visa sin sko och jag allmänt fular mig. jag älskar dig hjärtat:)


RSS 2.0