tråkig onsdag

igen. alla dagar är tråkiga utan christian. jag vill inte låta tjatig men jag blir galen snart, det är jobbigt att sakna han såhär mycket för det gör nästan ont:o jag vill ha dig här hjärtat, nu!!!!



idag har jag gjort engelska prov. jag tyckte att det gick bra faktiskt, har typ 2 fel vad jag vet.. nog för att det säkert är fler men det man inte vet det lider man inte av. efter skolan så for jag hem till mig med nathalie, vi åt pyttipanna. det är jättegott, med rödbetor! och påtal om rödbetor, mammas rödbetssoppa!! shit! låter säkert svinäckligt men fasen så gott det är :D ne nu blev jag jävligt sugen...... nåå, vad gör man.

sen for jag till nikkala i en husbil. nathalies morfars husbil. en kall husbil som sedan blev varm:) och när jag kom till nikkala så dröjde det inte länge till att jag skulle till stan igen, med pojkarna till friidrotten.. va kul det är o se när dom håller på o slita, man kommer typ ihåg från när man själv var liten.. alla uppvärmningar osv, det var lite smått skoj faktiskt!

sen kom jag till nikkala igen och nu sitter jag här. jag ska alldeles snart gå o sova och rulla in mig i alla christians kläder, allt för att åtminstone kan få lukta på honom lite:) ibland kommer det en sus med christians lukt. det bara kommer, mitt i allting.. i skolan, på toaletten, i köket, vid tvn, överallt! det här börjar gå för långt, nu när han kommer hem så ska jag på riktigt knyta fast honom och inte låta han gå någonstans. jag älskar honom:)

och låsiepåsie:D du är söt


jag vill bara lägga ut lite bilder här.






älskling med det jättefina älgunderstället som jag köpt honom :)






jag älskar dig, hjärtat..


jag glömde nämna i tidigare blogg att min dag idag gått ut på att sova. jag ska nog börja med det dom en daglig rutin också, sova.. då är iallafall christian med mig i drömmarna. :)

christian!

jag saknar honom så mycket.. allt känns så värdelöst utan honom! kan du inte komma hem, älskling? snälla..!

jag är så sjukt less på hpda. så jätteless! men ändå gör jag ingenting åt det.. nog är det sjukt. allt som får mig att må bra egentligen är christian, jag kan inte ens förklara hur mycket han betyder för mig.. ingen kommer någonsin förstå, aldrig någonsin. jag vill ge dig hela världen hjärtat, du är på riktigt allt för mig. tack för att du finns gubben, du är helt oslagbar..

imorgon har vi prov. efter skolan ska jag säkert hit till nikkala och fortsätta lukta på christians lakan och kuddar. på hans rum överhuvudtaget! och vänta och räkna minutrarna tills han kommer hem. på torsdag kväll börjar mitt liv bli någonting igen, på riktigt. det är alltså så hjärta kommer hem:) men sen far han igen på söndag/måndag.. och så kommer han hem torsdag nästa vecka KANSKE??!?! om inte så ser jag honom inte på typ 2 veckor... fan vad jobbigt, jag kommer inte palla i längden. det är ändå skönt att komma till nikkala, visst det är bara drygt 1,2mil från stan men ändå är det som att komma till en helt annan värld när man kliver in i det här huset. jag älskar toaletten här, tvrummet, köket, allting. jag älskar den här familjen helt enkelt. hade inte jag fått det här livet så hade jag inte haft något liv alls, jag hade vart världens tråkigaste människa som bara satt inne och hatade mitt liv. jag kan inte ens förklara hur mycket christian har gjort för mig, hur mycket han betyder för mig, och hur mycket jag ser upp till honom.. vi har gjort så jävla mycket ihop och sånt kommer jag aldrig glömma, och snart har det gått 2 helt underbara år, eller snart o snart men i februari. och jag säger då det, dom här två åren i mitt liv har varit mycket mycket bättre än hela min livstid. dvs 14 år, och det ligger ju en viss skillnad där emellan.. tack älskling för att du finns och förgyller min dag.

och mamma, i love u..





inlägget innan detta var opublicerat och är skrivet då jag befann mig i uleåborg, så tro inte att jag är där nu. jag ville bara publicera det. hejdå!


frammeframme

nu är vi framme, vi har varit här ett tag nu :) det är faktiskt väldigt fint här! med rosanna:) jag och nathalie gick runt på stan o leta nån stor boll vart vi skulle svänga vänster, nån brud förklarade på ett skumt sätt! :) vi hittade inte bollen men h&m och stockmann hittade vi:) sen kunde nathalie resten.. vi skrämde typ skiten ur rosanna när vi hoppade fram där :D vi skulle överraska. hon trilla halft av cykeln och skrek lite mycket.. men det gick bra! jag ska lägga in lite bilder, bara några.. :D puss och jag saknar dig hanie.. vi ses på torsdag!


här är linda o rosanna, väldigt gammal bild

och så vill jag länka

http://www.pixbox.se/usr_show_id50125_page0_order1.html


! nu har ni


uleåborg:)

japp, jag o nattis ska till låsana idag! och kul ska vi ha, äta chips o god mat o dricka sig lite o bara chilla o allt:D fan va nice. härligt o komma bort litegrann, även fast det bara är några dar. och jag passar på när crille ändå är i kiruna:) han kmr på torsdag.. men nu ska jag fara, handla o sånt sen åka :D pusshej

tro det eller ej!

men min tunga är helt bra. kan äta o allt bara glider på, kan det bli bättre???


jo, det kan det. jag saknar snart ihjäl mig, jag vill att christian ska va här nu! o inte i kiruna, kiruna får gärna explodera eller något liknande! inget fel alls med det. det är sjukt det här, jag känner hans lukt hela tiden dygnet runt, allt ser ut som honom, allt jag gör är honom, allt allt allt. han är mitt allt:) jag saknar honom helt enkelt..


har kommit hem från umeå idag, nördarnas stad.......iallafall du systeryster:) stor nörd.....:) jag har väl köpt lite kläder också.. jag kan kolla om jag hittar nå bilder!

jag hittade inte någon bild på skorna.. :o men dom är vita, såna där vinterskor med röda snören.. säger er mycket, i know i know...

image31
här är min tröja iaf! en av dom. ja, det är en herrkofta.


tyvärr så hittar jag inte min andra tröja.. men den ser väl typ likadan ut, bara att den är utan knappar och fickor.. och mera helt brun:)

senköpte jag och mamma oss ett par varma strumpbyxor var. fina! och ja.. det var väl allt.. nej, en svart enkel tunn långärmad. allt är inhandlat på h&m, såklart.. förutom skorna, dom fann jag på åhlens!

ja, så har jag ju varit med min underbara trollunge tuva:) hon är så sjukt söt så man vill bara äta upp henne. hon sa crilles namn också, men det lät typ som "tjille". när jag bad henne säga moster så sa hon "blälät", och andra gången så kollade hon på mig som om jag vore typ en utomjording:) mommo var brmma, blomma alltså.. men, det är ju sant, vad är det egentligen för skillnad på mormor och en blomma? :) jag skojar, min mamma är snygg.



RSS 2.0