bättre och bättre för varje dag

det är bättre med min tunga nu. jag kan åtminstonte prata utan att det gör ont:) men fortfarande låter det konstigt. och christian har kommit hem idag! min lilla räka, jag älskar dig:)<3


nu!!

nu är det gjort!! det eviga snacket om det är inte skitsnack! det är gjort nu! mitt hål i tungan är jättefint och jag tycker om det jättemkt:) nathalie sa att det kommer göra skitont men det stämde inte:) det gjorde faktiskt inte så ont.. men nu ska jag läspa vidare, hejdå!

lördag lördag

ja.. igår var det väl kul! speciellt en sak men det är ingenting jag yttrar mig om:D och så är det ju lite synd att det finns en hel del dumma pers som alltid vill komma och förstöra på något sätt men vafan skitsamma det gäller bara att ignorera så är kvällen  fortsatt trevlig. åtminstone något:D när vi kom till nikkala så for vi till båten och skulle fortsätta fenka, men nej nej så blev detinte.. vi satt o chilla o snacka till vi började dra oss hemåt:) sen somnade typ alla dirr o så blev det idag.

idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, jag orkar inte dra ut men ändå orkar jag? nåja skitsamma... det kanske blir lite bailabaila idag, vem vet!

pusshej! nathalie är bäst (och crille också)


jag o petter


mina honeysar

skorskorskor!

jag var i luleå idag och jag har sett något väldigt vackert.:(

image26
dom är så fina!!!!!!

image27

image28


aaaaaah! dessa vackra skor!! vad ska jag göra? de första paret, där uppe, är så sköna! och det är också det enda jag har testat:) men jag vill ju ha! allihopa! vill någon ge mig lite pengar, tack?

hejdå:)

RSS 2.0