bailaaa

är ni med jag vill inte vara kvar jag vill inte vara här jag vill ut och sola bar :D



ö, det är ju baila! :o hihi

jag lever ännu!

men allting här inne bara susar :o scary

har just börjat äta nudlar och sitter och lyssnar på musik. jag försöker få lite feeling här så jag har vart i duschen nyss och taggat. sjöng lite för mig själv och sånt, ni vet. funderar på att ta en cider, man måste kanske börja i tid.. så man har lite kul under den nyårsafton som är, innan vi dör. funderar om vi ens kommer vara med om tolvslaget, jag tror faktiskt vi har blåst bort då.. så lite kul måste man hinna ha!

vi ska till nikkala på ett tag, tänkte först att vi ska basta där men det blir nog inte av för min del iallafall! tar så länge att sedan börja sminka sig när man är lite rund om fötterna och dessutom sitta i den där bastun i timmar, för det är sånt man gör när man kombinerar bastu och fylla.. första planerna var att vi skulle ta oss ut till en stuga, men vädret är så elakt så nej :) vill inte dö på isen, vill gärna dö i min säng
under täcket sovandes HELST men man får inte allt man vill ha :)

rambo är med mamma och jag saknar honom jättemycket, finns ingen liten vovve som springer och dansar och trixar :( min bejbis

nä. nu ska jag klä på mig. sitter här halvna

åhnej

gott nytt år på er, men vi kommer att dö. jag vill bara hälsa till mina vänner att det var trevligt att lära känna er, vissa iallafall..!

mina rutor går sönder när som helst bara så ni vet

HALLÅÅÅÅ

vi kommer döööööö!!!!!!!!!! IMORGON!!! kanske :) under natten också! KANSKE! förstår ni?????? vi kommer dö!

DET ÄR STORM PÅ G!!!!!!!!!!!
www.smhi.se    läs :o vi kommer dö

<3


raketer

det skjuts raketer utanför mitt fönster och min hund är rädd

sen dag igen..

har vaknat för högst en halvtimme sen.. ruskigt segt :o man missar som hela dagen.. men ändå ska vi hinna med mycket :o måste till apoteket, affären, glasbanken, helst vanliga banken också, och köpa RAKETER! men jag vet ännu inte vad vi ska göra. men raketer är alltid bra att ha! ruskigt king att bo här var jag bor, man ser raketer lite överallt :) folk som tjuvstartar :o

nu kommer rosanna snart och sen ska man väl sätta igång med alla sysslor :) älskling sover men när han vaknar så ska vi fara.

dessutom så åker anki utomlands om typ en timme :o o linnea och jonatan o john.. fan va kul! pga en person skulle min pojkvän sticka iväg med dom, för att han ville bort, och det förstår jag :) men han stannar med mig :D <3


måndag kväll

jag har nyss färgat håret åter igen.... eller rosanna gjorde det på mig. imorn ska jag toppa mig så jag blir av med allt de slitna. eller mamma ska göra det på mig.

inte för att det är slitet alls mycket :o jag hade iofs inte färgat håret på mer än ett år när jag satte igång med detta projekt... men lika gult är det inte! och det var väl som det jag mest var ute efter. jag vet dock ännu inte hur jag ska göra med mitt hår, eller vad jag är ute efter.

syster ska sova här inatt, det är mysigt. vi ska väl bara slöa framför tv:n ikväll tills vi somnar. rosanna och rambo leker. crille sitter här bredvid. jag är alltså glad, livet leker. jag har även inhandlat en ny klänning jag ska ha till nyår. också en gul kofta, jättefin, och endast 90:-. det är bra.

nu ska jag gå, hejdå!

hej!

idag är det måndag. om två dagar är det nyårsafton. det blir kul. frågan är bara vad vi ska göra :D idag ska jag nog mst fara till köpcentret igen, fast denna gång med min favorit rosanna! jag har bara ingen aning om var mitt presentkort kan vara.. har slarvat bort det igen.. måste ringa claus och höra om det är där :o

crille ligger ännu och sover och jag vaknade nyss. eller jag har hunnit dricka te med mamma. vaktmästarn kom för ungefär en timme sen och skulle fixa våra element, rambo blev skitskraj för honom och sprang och gömde sig bakom crille! det var jättegulligt :D jag tror tillochmed jag fick med en bild på det.

nu sitter mamma och rambo i soffan och mamma busar med honom, som vanligt. hon pratar med honom på ryska och svenska och alla språk hon kan. och sitter bara och skrattar. det är roligt att se på haha, hon vägrar också släppa honom, hon har alltså snott honom nu. men det gör ingenting, dom är så söta :D

nä nu måste jag hoppa i duschen och sedan leta mitt present kort :o jag har lite för mig att jag satt det i crilles jacka... men kanske inte.. mitt bankomatkort är dessutom av i fyra delar nu, av någon väldigt konstig anledning :o så jag måste gå in på banken och ta ut lite pengar också.

nä, hejdå!


<3<3

hej hej

nu har jag lagt in en massa bilder på pixbox så ni får kolla där.

nu ska jag äta danette med min pojkvän, eller snart. :) och kolla tv med mamma och rambo.


min bejbishund :) <3

lite bilder


crille


crilles badskum haha, grisen är min


crille och linnea innan baila


och crille och linnea börjar baila


tomas var avundsjuk på mina nya örhängen.... hehe.. han kämpade för att få igenom det!


sen kom claus och petter


och jani kom också!



vill ni se fortsättningen? jessix.pixbox.se, om 20 minuter

hej!

jag har tagit en massa bilder med min nya telefon, håller på att installera det där samsung programmet på datorn nu så jag skriver på ett litet tag så får ni lite bilder :D

godnatt

snart ska vi gå och sova. är med linnea för tillfället och ska vara det ett bra tag till. vi är i nikkala hos c och väntar på c och c. godnatt.





i love my life

mitt inlägg försvann?

men här är jag iallafall. jag ska försöka igen.

jag har en ny telefon!

den som är rosa. den är fin. nytt nummer har jag också, så inte idioter kan nå mig :D men det gör dom ändå alltid. så vafan.

idag var jag på lei med christian och åt pizza. det var gott. sen for han till luleå för att hämta claus med markus och petter, och jag for och köpte mig en telefon. och nu sitter jag här med rosanna, jag ska just hoppa i duschen för att sedan gå hem till linnea och spela spel.

hejdå



du kommer aldrig någonsin kunna knäcka mig, aldrig någonsin. jag vet ändå själv att jag är så mycket bättre dig och vad som är mitt har du ingenting att göra med.


och christian, du är finast av alla. oavsett vad.

nu, hejdå!

.

ny dag nya möjligheter antar jag, men helst somnar man om

tell me how could i let go?

jag skulle aldrig klara livet utan rosanna helt allvarligt.. tack för att du finns där för mig när ingen annan gör det. det går inte att beskriva med ord hur mycket du betyder.

jag skiter nog i det här nu ett tag, det kommer börja snackas så jävla mycket skit (!!) så så länge jag vet vad jag gör och hur jag mår så får ni säga vad ni vill. tro bara inte allt för mycket på idioter. ett gott råd.

nu ska jag dränka mig i min musik, i babyshambles, det finns inget bättre att lyssna på. skönt att ingen klagar iallafall. detta blir en tuff natt helt enkelt.


men jag klarar allt.

idiotER

när man inte kan få det bästa så tar man det man får, alltså den sämre sorten. det är ju alltid den sämre sorten som ligger med vem som helst ;) smutsigt



idag lever jag mitt liv fullt ut, no limits you know!


nikkala

direkt man klev in här så steg julkänslan litegrann. det luktar jul och alla är juliga. även jag är extra fin idag, jag har faktiskt lockigt hår. först såg jag ut som marilyn monroe men det la sig lite efter ett tag. det är faktiskt rätt fint. rosanna tyckte jag liknade en ängel i mitt lockiga hår och min mjuka härliga morgonrock jag fick utav mamma. jättemysiga yllesockar fick jag också. sen fick jag en till väldigt dyr sak som jag kommer ha nytta av först i juli... hihi ;) jag säger helt enkelt vad när jag känner för det.

nä, nu ska jag gå och fortsätta hjälpa lena. jag skalade ägg, så många ägg så allt jag ser ser ut som ägg. ungefär. men lite bättre blev jag på det iallafall, även fast alla var helt missbildade :)

nä, NU ska jag gå. eller imorn får jag en ny telefon! inte c905 som jag ville ha, med 8,1 mgpix kamera, för jag fick ju den där kameran av christian idag, så nu vill jag bara ha en vanlig. jag kan kolla om jag hittar en bild :D



den! i silver eller brun, jag vet inte riktigt.  eller är ens något öppet imorn?

nä, nu lovar jag att jag ska fara. hejdå.

jaha, god jul då

idag blir det stressigt. eller kanske inte, det är nog bara jag som tror det.. vi ska vara i nikkala klockan fyra och äta, åh deras julbord är magnifikt...

jag har fått en julklapp av christian! en digital video och foto kamera. det lät fel. men ni förstår. i miniformat. jag är jätteglad! den är jättesöt. och fin. :) och bra såklart. den är svart. jag älskar min pojkvän, oavsett vad. ibland går det upp och ibland går det ner, men vi håller ihop alltid. :)

glömde också nämna att kameran inte går igång... vi får fara till ica nån dag och byta. jag som vill använda :(

och min mamma sa nyss att en låt jag lyssnade på var bra. tro det eller ej, men det var babyshambles :o första personen som säger att dom är bra utan att jag ska behöva tvinga fram det haha! dom är bra, så är det bara. ingen annan än jag verkar ha öron för musik. och mamma.

god jul, helt enkelt.


there she goes a little higher

"det börjar mörkna nu". jag sitter bredvid tuva i köksbordet och hon har konstaterat att det börjar mörkna nu. hon är världens sötaste. hon och rambo bara leker och leker hela tiden.

snart ska vi fara och handla. min syster har fixat spotify till mig. det är faktiskt ruskigt king. jag kan ha mina egna musiklistor. utan att söka något om och om igen. jag är faktiskt glad i det.

nu ska jag fara och handla julmat hit hem med mamma och syster och självklart tuva. jag är helt enkelt lycklig.


haha

Skriv ditt namn : jessica
Utan att se : jessica
Med hälen : jkersdsikv cvfA

Hakan : jherdxdsxsdcvas
Lillfingret : jessica

Armbågen : kjreddsdskivc
Pannan : ujewsewsei98fdrecas
Näsan : jessica




Skriv ditt namn : nathalie
Utan att se : nathlie
Med hälen : nmatyjhaslö.ier

Hakan :  nzafbhza,jed
Lillfingret : nathalie

Armbågen : njwatyhqwolp9i4
Pannan : hqwy7620o m834

Näsan : qa65yqolie3


hej!

jag ska försöka igen. inte för att jag har så mycket att säga.. men hej iallafall. jag är med min älskade älskade vän rosanna. jag har saknat henne jättemycket. min dag är fullbordad. mitt liv är lugnt igen. att en människa kan göra så mycket. jag älskar henne.

och jag älskar crille. och rambo. och mamma och syster m. familj. oj vad jag älskar. dessutom är det ju jul på onsdag. julkänslan jag hade för ungefär en månad sen är helt borta. vet inte alls vart den tagit vägen, men borta är den. inte ens julsånger lockar. jag och mamma har pyntat julgranen. ändå har jag ingen julkänsla.

nu ska jag ta en mörker cigg med rosanna. det behövs ibland. hejdå.

skit

mina inlägg syns inte :o så tro inte att jag är oengagerad

ROSANNNAAAAA!!!!!!!!!!!!

IDAG KOMMER ROSANNA HEM! LIVET KAN ÅTERTA SIN VANLIGA FORM!!!!!!! nu har jag lång tid med henne, lååång... åh!

jag har ingenting att skriva tror jag, jag har vaknat nyss och sovit i våran lustmadrass säng två nätter i rad nu. den är skön alltså. jag ser grinchen för andra gången, men idag på svenska. stavas det ens så?



http://www.dailiescountdown.se/c.aspx?ukey=U0K0J0D0P0C8R2J704Q8W4G2B1W

ge mig juli, ge mig sommar


slö

jag är just nu för slö för att skriva. helgen var bra. min syster har kommit. hejdå.

och förresten

kan någon tala om för mig vilken, blå eller röd, statistik linje jag ska gå efter??? har alltid följt den blåa med tanke på att det är unika, det känns rättvisast. eller heter det mest rättvist? jo det gör det. jag vet ju att jag vill följa den blåa, men nathalie och linnea förvirrar mig. men det skulle va bra om jag följde den röda, för då har jag satans många... men det känns så fel på nåt sätt, det känns som om jag fuskar..... hejdå

lööördaag

hej! igår var vi i stugan och idag är vi hos fredrik. jag och linnea och nathalie har stått och trängts i duschen, det gick bra och nu är vi så gott som klara för kvällen. jag har lyssnat på britney spears men bestämt mig för att inte göra det då jag endast saknar rosanna så jävla mycket. vardagen är sig helt enkelt inte sig lik utan henne. min fina fina ängel.


dessutom så är det endast 216 dagar kvar.

!

jag saknar dig rosanna kom hem nu :( ♥

JEJEJEJEJEJEJEJEJEJE

http://www.dailiescountdown.se/c.aspx?ukey=U0K0J0D0P0C8R2J704Q8W4G2B1W


JA FÖR FAN! hihi ;)

fredag och jullov!

fan va skönt, julllov!!!!!!!!!! härligt! for till skolan, gick gääävligt segt  att stiga upp, kom upp ur sängen kvart över åtta... men jag hann till halv nio! fick betygen och vårat nya schema. vårat nya schema suger balle! vi har MINST 5 lektioner per dag förutom på måndag då jag bara har fyra.... tidigaste vi slutar är 14:15, och det är EN dag, måndag, och fredag slutar vi 14:30. resten är alltså 15:10. jag antar att vi måste ha så mycket med tanken på apu:n.. nå, that's life! mina betyg däremot var inte alls dåliga! jag har 7 MVG, 3 VG och 3 G. säkert skit många som har mer än mig men det där är fan i mig bra för att vara mig, när jag kom från gränsskolan hade jag 7 IG och resten G...... duktiga jag!

när jag kom hem gick jag och la mig på soffan direkt och somnade. och vaknade senare vid ett tiden till ett bra program, våra bästa år. haha. det är så dåligt så det blir bra :D

nyss kom mamma hem, hon har varit på stan. så nu ska jag alltså gå till köket och hålla henne och rambo sällskap. de är verkligen bästa vänner, går inte 5 minuter utan att mamma är där och leker :D roligast är när hon sjunger ryska vaggvisor för honom. haha... och crille sover. jag ska väcka honom också snart, nog för att jag tvivlar på att han stiger upp.. men ett försök är det värt :) <3

nä nu ska jag gå, återkommer senare hejdå

skåda!

se vad jag hittade! världens bästa reklam! kolla den där snubben, och lyssna när han garvar!! fyfan vad jag och mamma kan garva åt den här


hej!

haha ännu det jag har skrivit 2 inlägg som inte syns :o skit

jag sitter och kollar tv med mamma i soffan. crille är i nikkala med per-erik och gör någonting, och här ligger vi och myser. vi har spelat monopol igår också, jag vann inte. hela två gånger förlorade jag! fast jag kom trea. så det är lite bättre. tomas blev alltid fyra:) sen kom jag. och först vann crille sen fredde. så det var alltså endast dom två som alltid var kvar. nu orkar inte jag skriva mer om det för det har jag gjort två gånger tidigare idag så vafan :D

imorn är sista skoldagen. det har jag också skrivit om två gånger idag men skiten publicerades ju inte så jag orkar inte skriva om det heller, inte heller att vi får betyg imorn och att vi bara ska sjunga en sång och lyssna på våran rektor. sen är det gröt i skolan, och hata gröt.

men jag orkar skriva att min pojkvän....... hör och häpna......hehe.....har skaffat en blogg. hehe. hehe.....hehe

hehehe




jag bara ler haha, ....... jag älskar dig christian, du är så sjukt söt :D

hassi.blogg.se




hejdå hehehe


och vad gör vi åt det?

min pojkvän har anmält sig till en poker turnering som börjar kvar över elva, och nu sover han.. väcker jag honom så somnar han aldrig om och blir uppe hela natten, låter jag honom sova så händer väl ingenting... jag kan spela dum imorn och säga "turnering? vilken turnering? vad är en turnering??"
vad gör vi åt det?

jag är fortfarande gul. det är inte kul :D hihi

har ni förresten sett den där reklamen, telenor tror jag det är, den där gubben som ger tanten en fågel och drar ett litet rim :D jag och morsan garvar non-stop åt den och när vi än drar upp den så garvar vi som idioter...

wäää jag hittar den inte, jag måste hitta den! den är så bra!

nu är c vaken, nu måste jag tralla :D ska be gardis ringa mig så vi kan planera hejdå

HEJ ONSDAG

så var det plötsligt onsdag och jag är fortfarande gul. vad säger ni om det? men snart är jag tydligen blond.. jag som hade tänkt bli mega ljus brunguld något, men jag antar att det blir såhär med en vän som N haha :D

har inte så mycket att säga just nu, jag skriver bättre sen! :D

och GE MIG Sony Ericsson C905! i want it!

wöööuöuöuöuöuöuöuöuöuöuöuöu

ÄR DU TAGGAD ELIIIIIIIIIIIIIIN? DU MÅSTE VARA TAGGAD ELIIIIIIIIN!!!!!!!!! :D fyfan va kul!

ö tjena!

här sitter jag i min soffa och sover halvt. jag har varit i skolan idag, hade endast två lektioner, sen kom mamma och hämtade mig och vi for till ikea. lite grejer, eller en hel del grejer fick vi med oss hem. blir mst ett till besök där imorn då vi kollade på en massa saker men orkade inte ta med oss såå mycket hem idag... crille fick komma och hjälpa oss där ute och sen for vi hem. jag och mamma var så less på ikea och allt, vi ville bara lägga oss ner på marken och skita i allt! så crille och andreas fick bära upp en säng gavel. nu har jag hållit på med den ett bra tag, sen åt vi korv och makaroner och nu håller mamma på med den. så less är jag.

hehe, jag kan nu meddela att jag vet att jag har 3 MVG! är man inte lite king eller.....

nä, jag vet inte om det var så mycket mer. min högra hand R åker bort imorn och kommer hem först på söndag. sen kommer hon hit på måndag. eller var det den måndagen?? rosanna?! visst inte är det måndagen där på? :o nej för då missar du ju julen... eller? äh, bara du kommer hem helskinnad :D <3


nä, nu hejdå :D nej förresten! alla ni som ser mig får helt enkelt stå ut med att jag är helt gulhårig i några dagar till, det ligger nämligen till så att jag upptäckt ett sår i huvudet... så går det när man intensiv färgar :o kan heller inte tänka mig att det är så jävla skönt att smeta på stark hårfärg på ett sår som orsakats av just stark hårfärg.... min syster kommer skratta åt mig så jag måste skynda :D

här sitter jag

och mamma fönar mitt hår. mitt hår som är oranget. jag ska inte bli blond. inte helt. men ändå är jag helt orange... nathalie färgade mitt hår, först en knallblond som inte alls var knallblond på mig, och sedan en som är typ ljusguldbrunblond på FÖRPACKNINGEN, men inte i mitt hår inte! åh vad härligt :) efter den andra färgen blev jag bara mer orange..... ja jag kommer ha mössa i skolan imorn

det var nog bara det jag ville säga. och hejdå så klart.

det där med mamma och hörsel

jag nämnde för ett ganska bra tag sen om min mammas hörsel.... idag hände det igen, vilket det egentligen gör varenda dag men idag skrattade jag extra mycket....

jag: åhhh vad mätt jag är...!
mamma: VA?! PROMENAD?! ska du gå på promenad???

vi satt alltså vid köksbordet, jag och mamma och crille, och åt för fulla muggar... och tallrikar hihi

idag var jag i skolan i onödan heeeeeeelt och hållet! gick dit för att gå på den enda lektionen vi hade, men jag gick dit redan vid halv elva-elva fast vi började vid tolv för jag skulle hinna framkalla min filmrulle.... lektionen hade vi inte och allt annat gick också åt fanders... när jag väl stått och kämpat och fixat med filmrullen, fick ta ut den och var jävligt lycklig FÖR JAG HADE FOTAT FINA BILDER, så fanns det INGENTING!!!!!!!!!!! jävla SKIT säger jag då. så jag gick hem med en sur min och hatade allt på vägen hem. det var inte bra.

sedan kom jag hem och for och handlade med mamsen. vi handlade mat och sånt, som man handlar alltid....... vi lagade god mat! mammas spece pottisar med vitlök och kotletter med marinad! och mammas gooda goda sallad. jag mamma och crille. och rambo som satt på golvet nedanför och väntade på att något kanske flyger ner... det är min familj, och jag älskar den.

imorn har vi också sovmorgon till typ klockan hundra, och endast två lektioner. kanske ska till skolan tidigt ändå och ge mig ett försök på kameran igen. har alltså mycket att fota. fan alltså, jag som tog så fina bilder på rosanna och rambo!!!!!! attans äpplen

nä, nu ska jag gå och äta mandarin och ligga i soffan med crille och mamma. och rambo. min familj som sagt.



anus.

idioter!

som kör förbi här nere och låter allt vad dom kan :o åh vad jag kan hata mycket! är det inte äckligt hög musik så är det någon som allmänt är ute efter att störa folk genom att göra alla ljud som låter illa!!!!!!!!!!!skitkorvar!

jag och crille och rambo tittar tv och sjunger glögg låten, mamma ligger och sover och jag är lycklig, bortsett från idioterna jag skrev om ovan.... månne om jag ska slänga spikar ner på marken.....

ÖH!

ikväll 20.00 på TV1000 action; In the land of women! vet ni varför det är bra?? SETH, adam brody, är med!!!!!! gotta see it!!!!! min hund är på myshumör, det är det härligaste som finns så hejdå

söndag och tredje advent, eller?

hej! jag var tyvärr tvungen att snabbt avsluta mitt inlägg igår eftersom harry potter 2 visades på TV. det är självklart livsviktigt så några ursäkter har jag inte, haha!

helgen har varit lite sådär. fredagen bjöd på en massa roligheter med min andra halva R som fått mig att må bra hela helgen. vi började fredagen hos fredrik med bastu och umgänge, och skratt. sedan tog vi oss till nikkala i en för full bil, men det gick bra! jag och R kom igång väl framme i kukkola och vi dansade. vi dansade och dansade, utan något slut. jag tror inte jag lämnade dansen i mer än 3 minuter under kvällen. och roligt folk fanns det gott om! haha, det är så lustigt hur man inte känner vissa människor när man är i nyktert tillstånd, men direkt man börjar bli lite rund under fötterna är man helt plötsligt bästis med alla! men det är kul. bara det inte är tröga personer..

lite kaos skedde också under kvällen, men ingenting jag tänker yttra mig mer om. det var bråk i alla olika former men jag höll min undan! jag och R bara dansade bort från alla problem. sedan dyker crille och harri upp där från ingenstans, och vi blev ännu gladare! vi dansade alltså ännu mer för att visa våran lycka. kvavt var det också där inne och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra när det började bli svårt att andas litegrann. jag tilltog den enda människan jag kunde tänka mig ha med en inhalator; Nathalie. det hade hon! det dåliga var bara att den var i hennes väska som inte hittades för tillfället! så jag tror vi gick ut. jag gick iallafall ut, och hon blödde på handen. så är det när man blandar in idioter med smarta människor i lokalen...  när jag väl kom ut så andades jag och det var skönt. det firade jag med att gå in och dansa med N. jag invigde också mina nya skor, utan att ha ont i fötterna! det är bra. jag pratade med gamla kompisar också, det var också skönt.

farbror blå var också och hälsade på. det gick väl helt bra, och vi for till stan. jag åt maxmat och aldrig har det varit godare. sen sov jag som ett barn.

igår kollade vi bara film. eller, jo. harry potter så klart. på kanal5 elin, hur kunde du missa det?? sedan var jag med rosanna. och idag har jag bastat med mamma, det var skönt. och nyss kom jag hem från en promenad med rosanna theo och rambo. vi gick till tornvallen och tillbaka, jävligt skönt väder! jag frös inte ens om händerna, och det är ovanligt.

snart ska jag ta en till promenad till ikea. jag ska köpa julstjärnor till fönstret, synd är bara att det garanterat inte finns såna som jag vill ha. jag har aldrig sett såna, för att vara ärlig. och egentligen vet jag inte hur jag har fått för mig att jag vill ha såna eftersom jag aldrig sett såna... jag skulle vela göra mina egna.

nä, nu ska jag gå. hejdå!

hej hej!

idag har jag ätit äckligt dyr mat på leilani. och jag åt bara hälften. och jag smakade på crilles goda pizza som jag alltid ska beställa framöver :p franco eller nåt

vilka uppståndelser det blir för gårdagen FAN DET ÄR HARRY POTTER PÅ TV HEJDÅ

lördag

vilken kväll alltså! undra vad som händer ikväll då, i denna dramatiska stad..

hehhehe



ett jävla bra tag sen! enda gamla bilden som går att ladda upp :o

FREEEDAAAAAG!!!!!!!!

fyfan vad skönt! en viss jessica råkade också försova sig lite idag.... lite med flit var det faktiskt, hade bara lucia en halv timme klockan halv nio sen slutade vi :o så det var det värt. rosanna sov här också och höll på att försova sig hon med :) men jag väckte henne! igår kväll satt vi bara hemma, var ut med rambo en sväng då hanna-kajsa var ute med theo redan så vi gick en sväng med rambisen. sen kom vi hem och satt och snackade med mamma ett bra tag, det var lite roligt och vi skrattade åt dumma grejer och sånt. crille satt vid datorn och rambo låg och sov, helt enkelt kan jag korta av allt med att jag hade alla samlade, alla mina mest betydelsefulla människor under samma tak. det kallas lycka.

och lena och resten av crilles familj kom ju hem i onsdags, och igår kom dom med presenter! haha, en jäkligt rolig askkopp, det är en bröst-askkopp. och en flasköppnare som är en magnet och en flipflop doja på samma gång, fast i miniformat.. och daim! och lite annat smått och gott ;)

idag är det somsagt baila, dagen till ära. vi har väntat och längtat efter denna dag, och jag tror det är därför veckan gått så jävla segt... men kul blir det! vi ska förfesta hos fredrik, jag fredrik crille tomas och såklart ROSANNA! vad skönt att ha henne hemma

jag glömde ju



den är bra :o alla är så bra, ge mig hennes skiva!

skolan

hej! just nu sitter jag i skolan med anki och ska skriva om någon delstat.. jag skriver om rhode island och när vi redovisar ska vi prata i fem minuter :o men det går inte att plugga när man lyssnar på britney :D sitter och kollar på en massa musikvideor när hon är så snygg :o

filmen igår var väl helt okej. kan erkänna att jag hoppade till ett x antal gånger men slutet var helt konstigt för jag fattar ingenting :o jag hatar filmer var man själv ska fundera när den är slut. det ska vara ett ordentligt slut så man vet hur allt blir helt säkert.

nä nu ska jag försöka plugga ändå haha, hejdå!

barnhemmet

nu ska jag kolla skräckis med mami och crille.... och rambo haha, enda som saknas just nu är en viss R som förövrigt är bäst.

hejdå!

julkänsla och så luktar det ju såklart gott

hej! idag har jag varit i skolan. jag gjorde det där provet och jag vet inte riktigt hur det gick, bra hoppas jag. utvecklingssamtalet gick också bra och det fanns typ ingenting negativt, endast typ tre eller fyra förseningar.. lite sjuk fram och tillbaka och lite försovningar! ingen fara.

jag har varit med mamma och angelica på stan idag, vi var till rusta och hemtex och köpcentret. mamma har köpt gardiner och duk och soffkuddar tidigare, allt rött och sånt så gissa hurdan julkänsla jag fick när jag kom hem! och inte nog med det, mamma lagar god mat som luktar helt sjuukt gott.... jag och det där med att det luktar gott i lägenheten går ju bara så bra ihop. i love it.

snart kommer syster och dom hit. det är skönt, jag saknar dom. jag saknar rosanna också. min vardag är som inte riktigt 100%. först på fredag då alltså, eller torsdag kväll om hon kommer. :)


hejdå!

onsdag

haha jag tänkte lägga in tre videor från youtube men det går tydligen inte i skolan? eller? jag vet inte jo det går! ni får en iallafall eller två!

 


britney är skitbra! och snygg!

jag sitter i skolan, har utvecklingssamtal idag och min kära mamma kommer snart. eller om en timme och femton minuter haha! idag har jag framkallat bilder! första blev skitbra, tur att jag gjorde den stor och att den var på crille! idag ska jag ta hem kameran och fota min mamma. och jag ska åka till ikea och köpa ramar. jag ska alltså bada i mina självframkallade bilder! och så måste jag fota rosanna också, och göra stoooora bilder och kanske tapetsera med hennes bilder vem vet.... haha jag skojar, men jag ska ha bilder! massor av dem

gjorde muntlig redovisning på boken jag "läste" tidigare, G+.... vilket skämt... men ändå skiter jag i alla kärnämnen av någon okänd anledning, och riktar mig mer mot handels ämnena :o bara jag har mvg i det så är jag glad, och jag har iallafall två nu.... återkommer om det när jag har mina betyg ;)

ihelg är det bailaaa! tagga som fan nu allihopa för ihelg är det verkligen baila! jag och rosanna ska först basta och sånt hemma, sedan tar vi oss till fille i kukkola, på något sätt haha :D

jaja skriver bättre senare säkert, ska hem efter utvecklingssamtalet och leka med mamma och rambo! crille ringde nyss och meddelade att han far till luleå en sväng med freik och ska hämta en bil. freik alltså. så honom ser jag inte förrän i eftermiddag! och fredrik också. jag klarar mig nog!

nä, nu ska jag gå! jag slutar ju nu tillochmed

hej

idag har jag gjort ett prov. imorgon gör jag ett prov. jag gör tydligen prov tills jag dör. verkar det som.

idag har jag varit nervös. jag har haft handsvett i liter och mitt hjärta har gått på högvarv. jag och min mamma har svurit i kyrkan. vi har svurit hemma. vi har svurit och inte riktigt förstått oss på varandra. du är iallafall min lucia och det vet du om rosanna, har aldrig haft en bättre vän än dig. folk som försöker gnälla är avundsjuka på dig och det vet du också om :D du är den bästa genom alla tider och jag älskar dig!

förövrigt så har min mamma kommit hem! det är sååå skönt! idag har vi bastat och varit i kyrkan. och handlat. och mamma har möblerat om (ovanligt eller hur) och nu är det fint. dessutom har vi nu likadana överdrag till soffan! det är fint.

när jag kom hem efter skolan så mötte mamma och rosanna mig i hallen. och rambo såklart. och christian låg och sov. men är de ändå inte de bästa människorna i världen? svar ja. utan undantag eller något. allra bäst någonsin.

helt plötsligt har ni fått ett inlägg som handlar endast om rosanna mamma rambo och crille. men de är ju min värld, så vad gör väl det.


jag och mami som åskådare


här är världens finaste lucia

hej

jag skriver när jag kommer hem! ska göra prov nu

hej

jag är i skolan

idag har jag skrattat

idag har jag faktiskt skrattat jättemycket! jag har umgåtts med rosanna hela dagen och vi har hunnit med mycket. vi har bastat och rastat hundarna, ätit julstjärnor (för första gången i mitt liv) och de var faktiskt goda! vi har även hunnit dekorera pepparkakor med silverkulor och rosa glasyr eller vad det nu heter :D lite rött/rosa strössel också
sedan har vi kommit hit hem och kollat tv och tagit bort alla överdrag på soffan som min 'paco' pissade på...... sedan sprang han och sket och blev rädd för mig, så rädd så han stack iväg med bajset i rumpan.. för att sedan igen utanför toaletten inta skitar-positionen men då var jag snabb! jag sprang ner med honom och höll svansen för rumpan så jag inte skulle få bajs på mig, ändå bajsade han inte där nere...

sedan har vi spenderat tid vid fläkten och druckit te, som är lite av de vanligaste sakerna vi gör. vi pratade och skrattade och jag har nog inte haft en sån här rolig dag på länge, hela dagen var helt bäst!

imorgon hämtar vi mamma! och på tisdag är det luciasoaré! (stavning?) jag ska ta med min mamma till kyrkan.



och här får ni lite att skratta åt :D det är gamla bilder!

det gick inte :o gå på pixbox! www.jessix.pixbox.se

andra advent

hej hej! idag är det söndag och andra advent. jag sitter i köket med min helt sovande hund. han blev skittrött bara sådär och höll på att somna ståendes.

igår låg vi hemma och kollade film, jag och rosanna. rosanna skulle  hem och sova men när jag vaknade på natten så hade hon somnat :) hon for hem en sväng på dagen för att gå ut med theo och sånt men kom tillbaka rätt så snart för att ta en bastu. men bastunyckeln är inte där den ska vara så någon har väl glömt att lämna tillbaka den, vilket är väldigt irriterande när man verkligen vill basta.. så vi kanske far till rosanna och bastar senare när crille kommer hem så rambo slipper va ensam. eller så kollar vi om nyckeln tar sig tillbaka på nå sätt...

nu sitter jag iaf och väntar på rosanna, hon skulle till harri en sväng men kommer snart tillbaka.

imorgon kommer min mamma hem! så jävla skönt, jag saknar henne jättemycket. vi ska hämta henne från luleå, hennes plan är framme klockan 19. på tisdag har jag utvecklingssamtal och på tisdag kväll ska jag och mamma basta. om nyckeln är på sitt rätta ställe. även en vaccination tid till rambo skall bokas. imorgon för att vara mer precis.

har ingenting mer att säga tror jag. jag har torra läppar. hejdå.

idag är det lördag

hej hej! idag är det lördag. idag vill jag äta något jättegott, jag funderar på att fara och köpa grytbitar och göra den där köttgrytan igen som är skit god...... ja, jag gör nog det. eller kanske tacos? ne, köttgryta och pottisar.... har inte tid att sitta här, hejdå!

hej!

planerna är ännu inte bestämda. jag vill vara 18. hejdå.

and here comes friday!

hej. idag gjorde jag ett prov i småföretagande, man skulle räkna och det kändes ruskigt king när jag gick därifrån! jag tror det gick väldigt bra. åtminstone VG.

idag har jag annars bara varit i skolan. var inte så sugen på att blogga igår jag var så jävla trött och var tvungen att plugga. jag fick en innebandyboll rakt på näsan igår :o jag och anki gick runt och runt och runt på idrotten i aspen och helt plötsligt kommer det en röd innebandyboll från ingenstans och flyger rakt på mig :o och ont gjorde det! men king som man är så blöder man ju inte näsblod.... :)

sedan for jag hem och gick ut med min älskade hund. som förövrigt har börjat lyfta på benet när han kissar! fast ibland kissar han först och lyfter benet sen.. och står still ett tag. varför vet jag inte.. han är så söt när han får sådär bråttom någonstans (vet inte var?) så halkar han :( min sötis
sedan kom anki hit vid åtta tiden så pluggade vi. vi skrev om och skrev om och skulle göra allt så fint men som alltid annars så är det något som blir fel. så vi skriver om. alltid. vi pluggade i nån timme och det gick väl hyfsat bra, eller tydligen så gick det skitbra för det gick bra på provet idag. vi flumade tills det blev överdrift och då slutade vi för vi orkade inte skratta. visst är vi bra på att plugga?

dagens planer står ännu obestämda. rosanna kommer ju och det är väl höjdpunkten för dagen. en pratstund med henne är aldrig fel! man kan bara inte gå från henne arg sen, hon gör en alltid glad. och om vi ska prata idag så måste jag knyta fast dig i stolen rosanna så du inte flyger baklänges för jag tar sats innan jag ska prata! oj vad vi ska prata.
fast du är ju på min kyl dagligen (luciabilden) och jag pratar med dig dagligen, jag säger hej ganska ofta :) och du bara sitter där och ler!

markus ringde från spanien för ett litet tag sen, han lät helt uppspelt och sa att dom var på något aqua land och badade med en massa ruschkanor(stavning?) och sedan fick jag prata med lena och allt verkade hur bra som helst där. vi tyckte det var lite coolt att vi pratade i telefon och hon låg och solade medans vi är i vinterlandet..


mitt hat har försvunnit nu. fast det kanske är kvar liite lite. men det är typ för att det är någon som har bokat tvättstugan och jag har ÄNNU inte tvättat klart allt, förstår någon hur mycket tvätt vi har i detta hushåll?! och så måste jag gå ut med soporna. men jag gör det när jag går ut med rambo, och för tillfället ligger han och christian och sover i sängen :) fan att jag inte har en kamera i närheten så skulle ni få se på världens sötaste

nå, nu ska jag gå och njuta av mitt liv. för det är jättebra just nu. min mamma kommer hem på måndag! oj vad jag ska krama. och det är fredag, ingen skola imorn! det är helg för fan. hoppas vi gör något roligt idag för nu vart jag taggad :o allt är bra, förutom tvättstugan... idioter som bokar!



min snygging

hej!

idag pluggar jag. jag har ett prov imorgon i småföretagande, och får jag MVG i det så har jag MVG i hela kursen.. så det skulle vara bra!

annars har jag inte så mycket mer på hjärtat, min mamma har kommenterat min blogg och jag grät nästan när jag såg det:) du är så bäst mamma så det går inte att förklara



här är ju min stjärna



tänk inte på att det är en binda hon äter korven med. eller tänk på det om ni vill för det är väl det enda ni gör nu när jag nämnde det. hon är världens bästa vän någonsin. jag lovar er.

and i don't want the world to see me, cause i don't think that they'd understand

hej. idag är jag på konstigt humör. jag vill bara spy på alla som rör sig kring mig. jag har en dag var jag hatar så mycket och så mycket energi går åt till det. oj vad jag hatar idag..... jag hatar falska människor, jag hatar såna som tror att dom är vän med mig, jag hatar att gå ut, jag hatar att kolla tv, jag hatar alla som gör mig arg, jag hatar alla som tror att dom är något, jag hatar folk som skryter, jag hatar att lyssna på all musik förutom musik som är lugn, jag hatar att mina blommor vissnar, jag hatar att mjölken snart är slut, jag hatar ljudet på min diskmaskin och jag hatar att det alltid kliar på min kropp vid den här årstiden

egentligen kommer ingenting vettigt komma upp här så jag vet inte varför jag tänker skriva, och nu kommer en jättebra låt så jag ska gå till fläkten för mig själv en sväng

men jag orkade inte det heller och det hatar jag också

och jag saknar jättemycket, jag saknar jättejättemycket. jag saknar min mamma och jag saknar min syster och hennes familj och jag saknar christian (som inte ens är långt borta) och jag saknar min hund hela tiden (som inte heller är långt borta) och jag saknar rosanna jättemycket, det är hon som är min medicin i alla mina hata-dagar och min medicin i allt


men först och främst hatar jag falska personer. jag hatar dom och jag kan hata dom så mycket att jag får ont. jag vet inte var jag får ont men jag får en sån där ont-känsla. den vill inte gå bort heller, inte förrän jag hatat bort allting för dagen och bestämmer mig för att gå och lägga mig. så mycket brukar jag hata. och mamma oroa dig inte för att det är något, det är ingenting jag bara hatar allt idag men det går över imorn!

nu fick jag ur mig lite hat iallafall. och ni som är tungt medvetna om att ni är falska får inte prata med mig nåmer. jag förbjuder er, ni är så jädrans dumma i huvudet. fy på er.

nu ska jag gå och hata något annat tror jag. kanske lägga mig och vila så det går bort. eller något, jag vet inte.

hejdå och jag älskar dig mamma

trött

har sovit hela dagen och vaknat för kanske en halv timme sen. är fortfarande skittrött men måste verkligen plugga till engelskan imorn. crilles familj åker till spanien imorn. vi var också påväg, men planerna ändrades. vi satsar på nyår och det istället. hejdå.

goddag

idag är jag jättetrött. jag ska äta sen hålla mig vaken till ca 18.00, sedan gå och sova. jag stänger av telefonen så ingen kan störa mig så du vet mamma ifall jag inte svarar, isåfall får vi höras imorn! säger till när min egen telefon är fixad.

nu ska jag gå och äta och röra på mig så man inte somnar.

jag testade mitt iq på någon sida igår, den ligger på 112. hejdå.

hej!

idag är det måndag och en ny vecka. återigen. jag har varit i skolan och det är jättehalt ute så jag kom fem minuter försent. skrev klart min filmrecension på svenskan om Elling. det gick nog bra.

idag har vi inte gjort så mycket, varit i nikkala och så var vi och åt. ikväll, eller senare, ska vi nog ta en bastu.. det skulle va skönt!

nä nu ska jag gå till tvättstugan och fortsätta tvätta. hejdå.

1 år

vid den här tiden för 1 år sedan så förlovade vi oss!

godnatt!

RSS 2.0