och nuu är vi hemma

eller ja, nu är jag i nikkala och christian är och sorterar fisk.. har inte sovit så värst bra inatt pga vissa omständigheter, men crille var ändå så varm så man somnade på honom då och då. han är så mjuk:)

finns väl inte så mycket att skriva.. lovet har egentligen bara börjat men det känns som om det har vart hur länge som helst! blir väl bailabaila någon dag här också..! var hos jani igår, det var rätt mycket folk där också.. jag och stefan spelade GH hela kvällen och vem vann om inte jag? i början gick det dåligt men jag skyller på den extremt dåliga gitarren, gillar inte 3ans gitarr för fem öre.. helt seg och äcklig :)

men nu ska jag fara med lena och markus och alexander till kalix, vi ska hälsa på crilles många kusiner och det är bejbisar där och allt.. jag är helt såld :)

ha pra hörs sen puss på skinkan

Stugan ännu

Hallå. Vi är ännu i stugan, jag och christian. Åt kött med potatis sallad för ett litet tag sen, gott! Det är mycket bilar på isen nu för tiden, vi är också med bil.. Det är över 30 grader här, väldigt varmt och skönt! Nu ska jag gå och mysa med pancake, ha det bra för det ska vi ha :) puss

Påsk ägg

Jag har fått ett påsk ägg av christian! Det är jätte stort och innehåller en massa godis! Vi är i stugan just nu, ska väl basta osv:) skönt att bara vara och ta det lugnt! Det går inte att förklara hur bra min pancake är, helt otroligt! Man blir så glad när det verkligen finns personer som bryr sig så mycket om en och alltid finns där. Han är det bästa nånsin! :) ska försöka ladda upp en bild. Nu ska jag mysa med mitt påsk ägg och förbereda sauna. Puss på skinkorna!

frukost och kanske en liten utgång

hej! jag vet inte om jag hinner skriva så mycket nu, jag sitter hemma hos christians farmor, vi har just käkat frulle med hans fastrar osv.. johanna och hennes pojkvän peter har sovit hos oss, faktiskt första gången vi har besök på så sätt :)

vi har varit med bilen i förrförrgår och i förrgår och igår ända till crilles stuga och när vi skulle från nikkala så körde vi ut i stora hamnen och körde mot stan :D och idag till kalkki osv.. trevligt, man behöver inte frysa :) det gick hur bra som helst..

jag ska få ett stoooort påskägg idag! crille ska gömma, jag ska leta :) och nu ska jag gå och spela GH med alla här, ska vinna, haha :D ingen har en chans. puss!

musik

måste bara säga! Lupe Fiasco - Superstar Remix ft. Young Jeezy & T.I.

LYSSNA! den ÄR bra

och nu är jag i skolan

och om ungefär en eller två timmar så har jag lov! vilket alla andra i sverige också säkert har. skönt som fan, och kul ska vi fanimej i ha! :D nu kan ingenting stoppa oss ;)

dessutom ska jag få ett jääääätttestort påskägg av christian full i godis och andra saker!! han ska gömma det så ska jag få leta det, säkert i stugan :) men jag är smart för man ser fotspår i snön :> jag blir som en knarkhund fast godishund och hittar den dirr och slänger i mig den UTAN ATT BJUDA :) jo okej kanske en till rosanna och en till crille och claus kan få en om han är snäll men SEN! är dom bara mina! hahahaha!

gjorde prov nyss! gick helt skitbra! och fick också se mitt näthandel prov, gissa, VEM tror ni fick MVG? :D:D hon heter JESSICA(!!) och bor på storgatan!! fan idag är jag så sjukt glad :D ingenting kan gå fel, INGENTING! vädret är fint och allt bara flyter. jag steg t.om. upp tjugo över sju idag! och käkade och allting, kom 10 minuter för tidigt till skolan! det är något som händer, något bra :)

jag väntar på att angelica ska göra klart sitt prov sen bär det av mot fiket vart jag ska skriva av ankans intervju och lura att jag har intervjuat någon annan :) typ christian när han säljer fisk haha

idagens planer är så gott som oplanerade än så länge! som vanligt hoppas jag på stugan med kanske någon skön bastu, och sluta kvällen med att tjata om att få mitt påskägg idag. fast iofs så klarar jag mig, lena skulle ge oss ett påskägg var :) så vi klarar oss idag iaf, haha!

och en sak till! nu är mänk: ON! det är lov och man får äta vaaaad man vill! efter lovet kommer dock en stor ångest att vila över mig, men jag mår ju bra när jag äter så vafan :D vad är annars mat till för?

sen ska jag ringa rosanna och sen går vi säkert hem. ska käka i skolan, det är ju trotsallt köttfärssoppa och vem om inte jessica älskar alla slags soppor.. :) nu tralla goodbajs!

jag är i skolan, ovanligt :o eller så inte

blev lite sent igår för min del, christian och fredrik och stefan for till luleå för att hämta en bil till fredrik bara sådär, kl 21 på kvällen och allting :o dom kom däremot hem tomhänta, utan någon bil, det var tydligen ett "härk" som dom kallar det.. bil som bil säger jag! haha

jag har inga kläder! det är sjukt, jag har så mycket kläder men ändå har jag ingenting! det är bara tant kläder som är gamla. jag vill förnya mig! men jag vet inte hur, för det kostar ju, och jag lever ju trots allt på mitt underhålls och studie bidrag.. vilket är ca 2500:- per månad plus min sponsor (mamma) som skänker en liten slant till mig då och då. och då ska jag ju såklart köpa MAT! det ska man alltid ha. och jag och christian är ju inga vi-handlar-lite-i-taget-handlare utan vi kör ju på för fullt där med vagnen och rullar igenom hela affären på nolltid men lyckas ändå handla för miljontals kronor.

mitt nyttiga liv har jag glömt att nämna också, det fungerar fint! har fått koll på matvanor etc, känns mycket mycket bra. någon dag blir jag väl modell eller liknande ;) nejtack.

och rosanna!!!: kom hem, tänk inte ens tanken på att stanna där borta utan KOM HEM så kan vi baila hela lovet! eller oj, du har ju inget lov;) förlåt, jag menade inte elakt, men kom hem iallafall så härjar vi

sen var det inte så mycket mer.. ska hem nu till min pancake som ringer och är helt nyvaken, skönt om man också hade fått sova...! dessutom så har vi planer på flytt, men inte till en annan stad ännu! nej, nu går vi inte längre än till en ny lägenhet bara.

imorn! är det lov. och jag har prov på morgonen i information och layout, sedan håltimme för näthandeln har jag gjort klart hittills, och sen administration kanske? jag vet inte? något sånt, men jag har ju iofs gjort klart det man ska ha klart också så jag tycker att jag ska vara ledig. då har jag alltså bara prov på morgonen sen är allt klart. då är det bara att fara ut och leva livet när det rullar på så bra :D

måste bara nämna att min pojkvän köpte en röd mössa till mig igår, med vita snöflingor på. den är faktiskt jättefin och jag ska ha den hela lovet, och den här gången får jag ha den för mig själv för den går inte på honom och hoppas att den inte går på nån annan heller :) min förra mössa gick det åt pipsvängen för, jag såg claus ha den en kväll förra vintern och sen dess så har den varit spårlöst försvunnen.

Alltså; hittar någon en grå mössa med röda snöflingor på, ring nr 076 83 34 255!
tack på förhand önskar tant jessica.

Jag är hemma

Just nu sitter jag hemma, fredrik claus och stefan är här på besök. Jag har varit på ikea idag! Och köpt lite små saker och sånt:) vi har också handlat jätte mycket mat, det är alltid bra! Haha. Christian och dom ska till luleå snart och göra något men jag ids inte följa med för jag har ju trots allt skola imorn.. Ska bli skönt med lov, även fast det inte varar så länge så är det ju alltid nåt:) jag ligger i soffan och kollar simpsons nu, det är lite roligt. Men nu ska jag väl ta och göra något, vi hörs!

skola och nationella

sitter i skolan i datasalen, jag och angelica hade nationella i engelska muntligt, gick faktiskt bra!! jag fick ett svagt VG. det är faktiskt bra.

jag saknar faktiskt stockholm och tanken på att jag befann mig i ungefär mitten av sverige igår för att sen komma till nordpolen samma dag är faktiskt ganska underlig. det är coolt att det går så fort att flyga. jag saknar tuva! åh, min stjärna! :)

idag ska jag väl inte göra så mycket.. mysa med min pancake och bara allmänt vara. manmma kommer också förbi hemma hos oss lite senare, hon har åkt på världens förkylning IGEN, jag vill INTE blir smittad, observera; INTE! hon skulle hämta nå tabletter vi har hemma som är mot just förkylning etc.

jag bara njuter av livet i min nya skinnjacka, den är totalt underbar! i love it! och mina underkläder är om inte annat, Väldigt sköna.

Inte så mycket mer från mig, kort skoldag idag med prov i näthandel som sista lektion. ganska enkelt, kanske, jag vet inte, men det verkar inte vara svårt. ska gå och käka och läsa lite extra på det.

nu matsal med angelica, det är fiskpinnar och pottisar, vilket är det bästa som finns. potäter alltså.

tack för mig, hej!

en bild, bara för att!

image56

hultsfred i sommar! jag kollar på han och skiter i resten där borta :)

hemfärd, underkläder och äcklig lasagne

jag har köpt nya trosor idag, på lindex. de är jättesöta. tänkte inhandla en BH också men det blev inte, det finns inte min storlek helt enkelt.

vi var och åt på det där köpcentret här i Solberga, eller kanske lite utanför? ingen aning. det var en massa olika kök från olika länder, och enformig som jag är så skulle jag såklart ha det mest vanligaste som fanns. dvs; lasagne. den var värdelös! åt inte ens halva och är inte mätt mer. var det, kändes det som, just när jag hade käkat mackorna osv. nå, skitsamma, äter senare.

hemfärd idag, planet lyfter kl 19:15 tydligen, och är då i luleå ca1 timme efter det.. skönt att träffa min pancake, men hade också kunnat stanna lite till. nå, sommarlovet är långt!

eftersom att vi inte har internet hemma så blir det nog inget uppdaterande resten av dagen. kanske händer att jag skriver imorn när jag är i skolan, beror på vilka lektioner vi har.. nå, nu ska jag hoppa i duschen tror jag, vi blir hemma i habi så sent och med mitt morgonhumör så hinner jag då aldrig duscha på morgnarna. nu, pussbajs!

rödbetssoppa, vårväder och kanske lite chips till kvällen

ni får inte tro att jag är desperat när jag skriver flera gånger per dag, har helt enkelt inte såå mycket att göra! haha
vi ska äta rödbetssoppa, och jag vet, alla tycker det låter skitäckligt, men fråga bara linda! linda gjorde världens miner åt det hur länge som helst men när hon smakade så älskade hon det! och efter det så har hon ungefär alltid kommit till oss och ätit när det är rödbetssoppa. :) det är skitgott!

vädret här är underbart! man går längs trottoaren på TORR asfalt och kollar på fina hus och GRÖNT GRÄS! kan ni tänka er?? grönt gräs! plus den där riktiga vår/början på sommar lukten. det är helt otroligt! jag älskar det.

vi var och handlade på någon liten affär här i närheten, det var skönt med en liten promenad faktiskt. vi köpte de där nya chipsen, sourcream och peppar saken, de är skitgoda:o och vindruvor och annat gott.. jag har undvikit att mänka faktiskt, den senaste veckan! håller mig till frukost, lunch och middag, och kanske någon frukt där emellan.. jag vet, chips ikväll, men någon gång ska man väl få... haha:D

sen är det väl inte så mycket mer.. skönt att vara ifrån alla skitisar som lever i habi faktiskt! men jag saknar christian..:o blir så irriterad bara när "folk" tror att de känner honom bättre än vad jag. skit ner er hela högen mitt liv är mycket bättre utan er :)

nu gå! pussbajs




inte ens såna saker händer i usa


hemskt mycket hej!

igår var vi ju som sagt barnvakt, allt gick helt fint och det var inga problem alls. jag la mig i soffan innan 21.00 och redan klockan 21 så sov jag som ett barn! vaknade till vid två tiden på natten då syrran och peter kom hem, då såg jag att jag hade missat samtal från rosanna och sms från bea.. var inte på det piggaste humöret så förlåt om jag inte svarade eller något :) skrev ett sms till crille vilket jag skulle göra INNAN jag la mig men inte hann, att jag ska fortsätta sova och så. trodde inte att han skulle vara vaken men han svarade och åh vad jag är glad att han är min.

vaknade på morgonen av att tuva vaknade, och efter det sov jag inte helt ordentligt och steg upp vid nio tiden.. var inte alls trött så jag gick o käka lite frukost och sen har jag typ lekt med tuva hela dagen. just nu kör hon runt här bakom mig med sin bil, och vi kom tillslut ut från hennes tält nyss med alla nallar i. :) tänk att man också varit sådär liten.. ofattbart

idag ska vi säkert ut en sväng, om inte annat säkert med tuva till parken. imorgon är det hemfärd, planet lyfter 19.30 och är i luleå drygt en timme efter det. christian hämtar och möter oss, dvs mig och mamma. blir skola på tisdag, onsdag och halva torsdag och sen är det lov igen! skönt som fan, men sen efter lovet är det såklart skola igen, och så är det först sommarlov om typ 3 månader.. nå, sånt är livet, jag antar att man ska vara van vid det här läget.

jag måste bara nämna innan jag avslutar att jag älskar min nya jacka. jag vill ha på den hela tiden så jag ska nog gå och sätta på den nu, haha, hejdå!

en sak till, jag kollar på globen. puss


bloggen är någorlunda klar nu :o

jo, syster hjälpte mig lite. orkar inte ha så avancerat.

har vandrat på stan idag! köpte en skinnjacka, eller mamma köpte den till mig, och den är typ jättesnygg:) inte den jag ville ha men det fick bli. den är svart iallafall, kanske kan lägga upp en bild på den snart. sen köpte vi grönsaker på hötorget och vindruvor och sånt.. jag älskar den här stan.

nu har syrran och peter farit och kollat på den där komikern, minns inte namn.. det betyder alltså att jag och mamma är här med tuva, vilket är hur bra som helst. hon är inte alls blyg och pratar på för fullt, och om precis allting.

saknar faktiskt christian även fast vi sågs igår senast.. är så van vid att alltid vara med honom så det känns så tomt nu. men vi håller ju kontakt över telefon, blir glad bara man hör hans röst :o han är guld.

imorgon vet jag inte vad vi ska göra.. vi går säkert en sväng till "stoja pajken" och leker lite, jag skulle faktiskt vela göra något coolt:o vet inte vad men när jag ändå är här så vafan, finns aldrig något i haparanda så:)

jag har inte så mycket mer att skriva... har inte hänt så speciellt mycket faktiskt, allt är väl som vanligt! hinner nog inte träffa rosanna innan hon åker tillbaka till oulu igen men du kommer väl nästa vecka rosanna? typ över påsk eller något du kan få ett ägg av mig om du kommer :) påtal om ägg så ska jag ge ett stoort ägg till christian, fullt med typ ferrari bilar eller något.. eller jag ska nog trycka in en massa saker dit, blir nog mycket roligare. själv vill jag ha ett ägg fullt i pengar så jag blir rik, men det är ju drömmar och fantasier.. :) den dagen jag blir rik är väl solen fyrkantig.

nej, nu ska jag gå och umgås lite med mamma och tuva, och äta massvis med vindruvor. vi får ta och höras, skriver nog mer imorn. pusstja!

sthlm och världens sötaste unge!

vi kom fram igår kväll.. eller jag, och mamma och ella mötte mig på arlanda.. idag ska vi ut på stan och shoppa, jag har skit stora planer. får bara se om det bli så jag tänkt:) vill ha en massa kläder. och jag ger mig inte förrän jag hittar den där snygga jackan!! åh.

känns lite tomt utan christian, men det är ju bara över helgen så ses vi ju på måndag.

tuva är så enormt söt!! hon pratar och pratar om allting! hon säger t.o.m. "mottee" till mig. :')

skriver mer ikv, nu ska jag i duschen och sen ut på stan. puss!

saknar dig pancake :( <3

sthlm snart

skriver mer när jag är där, älskar dig christian puss :)

skola...igen

Kom lite senare idag så jag och angelica tog igen det, och så kan vi ju göra bort administrationen nu också men vi satt såpass länge igår så vi borde få ledigt idag.. tycker man ju alltid.

jag är så sjukt dålig på att lägga mig tidigt!! och så sjukt dålig på att stiga upp. det är så kallt och man är så trött och crille är så varm (alltid;o) så det är omöjligt att ens tänka tanken på att gå upp. och så är det ju det där med kläder, också omöjligt när man väl har klivit upp. och sen frukost? jag är också sjukt dålig på att käka frukost. kan slänga i mig en apelsin eller två och tro att nu är jag skitnyttig och nu blir jag inte hungrig på länge.. jaha? jag är svinhungrig just nu och det råkade ju vara dagens frukost.

sitter och lyssnar om och om på sean kingston - take you there, jag fattar inte hur jag inte kan ha lessnat på den nu när jag lyssnat på den typ.. en vecka? snart är det storstad iallafall, skönt som fan! är bara borta helgen men kommer ändå sakna min pancake :o tänkte tillbaka igår på allt vi gjort och jag tror att jag somnade leende.

nu ska jag dra med mig ankiboy och gå och käka, min mage skriker. hejdå

skola och barnvakt, och konstig blogg

jag hittade en mycket snygg design som passar just mig, mat. det är små söta tomater lite här och där tycker jag, välidgt bra! tomater är gott.

har just haft personlig försäljning och administration, jag och angelica gick under lunchen och håltimmen och gjorde bort allt.. annars hade vi slutat först om typ kanske 2 timmar om inte mer :o hade aldrig pallat.. ska till nikkala och vara barnvakt nu när det är fiske idag! roligt roligt.. jag har hittat världens finaste jacka :o dock i en tidning på en kändis och kanske då alltså i USA. hemskt.. hittar jag en sån i sthlm så skiter jag ärligt i priset, den är skitsnygg!

nu ska christian komma och hämta mig, vi ska till nikkala. tänkte gå ut på en liten promenad innan jag börjar vara barnvakt. nu är det ju så att mitt sunda liv börjar ta form :) haha. hejdå

hahaha

så ni vet så är min blogg under renovering och kan också vara så ett tag, kanske ska be syster hjälpa mig sen. puss

sovmorgon och lite vg och sånt

just nu sitter jag i skolan, hade sovmorgon till ca; 11.30.. skönt som fan att sova ut :o igår vart det väl också lite sent, men det är alltid så för jag och christian sitter och kollar tv hur länge som helst. om inte han börjar härja :< men det är lite kul, har bara inte sagt det till honom. :)

idag vet jag inte vad jag ska göra. som vanligt så "är" jag väl med christian, jag vet inte ens om man kan kalla det för så nå mer, vi bor ju trots allt ihop.. eller ja, jag är med christian varje dag. va coolt ändå... våran lgnhet är helt magisk, kanske har sagt det tidigare, men vi behöver bara sitta still i våran soffa och så blir det stökigt bara sådär.. ja, så är det. så vi städar ungefär 50 gånger per dag:) eller så inte, vi är sjuuukt lata.

jag har hållt igång någorlunda bra här i min blogg nu! tycker jag iallafall.. men vi har inget internet hemma så det blir lite värre.. får väl börja ta och skriva i skolan! vilket jag gjort nu:o egentligen sitter jag här för att plugga på ett prov vi har i veckan, eller nästa vecka kanske det är, men det är ca 100000000sidor långt för det är fyra kapitel och läraren förväntar väl sig att man fixar det? måste bara få nämna att mitt prov i eng gick väldigt bra, först hade hon skrivit MVG men sedan hade hon strykit över M så det blev VG... två poäng ifrån iallafall! och 6 poäng ifrån maxpoäng. tack jessica för att du är så enormt duktig.

rosanna din fis, du fick mig att bli helt tokigt kär i den där jävla 90's cheese med tomat och mycket lök på. tror ni inte att min lilla "nu ska jag bli nyttig" period är bajs nu? jag ringde crille igår och bad han komma med en sån till mig. huj vad jag mänkar hela tiden:o men det går från att en dag mänka som fan till en annan dag då jag knappt äter nånting.. det är sådär i perioder, jag kanske ska bli som den här bruden som fick barn nyss, richie i efternamn eller liknande, svälta mig som fan för att sedan trycka i mig fet mat och sedan svälta mig igen? nej, jag skojar något stort, man ska mänka. varför finns mat annars? inte är det ju för att svälta. och tänk ändå på barnen i afrika som inte får någon mat alls, så sitter vi här i sverige och käkar oxfile med klyftpotatis osv som kostar ungefär 200:- PÅ LEI det är hemskt!!! men gott!

egentligen så kan vi säkert gå nu för våran lärare har inte vart in hit nånting. jag orkar inte sitta här, funtar på o dra till frasses och käka en 90's cheese med tomat och mycket lök........eller kanske inte.


jag vill bara tacka christian för att han finns och är allmänt söt varje dag och aldrig sviker mig. det är fan guld! jag kan inte ens förklara hur jävla bra han är, och hur bra han får mig att må. tack älskling för att du förgyller min dag sådär som bara du kan, jag älskar dig högt över allt annat i hela universum. pusspusspuss :)


och så var det ju! rosanna! kom hem och ät hamburgare med mig.....nu. love you :)

pojkvän och skola

sitter i skolan och måste bara påpeka att min pojkvän är den bästa som finns för mig.

mänk, sthlm och slutet på ett långt men ändå kort kort lov

först och främst vill jag börja med att förklara hur enormt mycket jag har mänkat dom senaste dagarna! det är OTROLIGT, jag har ätit på lei i tre dagar i rad, plus korvar från shell och lite barnboxar på det. jag skiter i om jag blir smällfet en dag och inte kan gå, livet går helt enkelt ut på att mänka. och älska:o

sen vill jag också förklara att jag inte är den bästa på att uppdatera bloggen. men det skiter jag nästan också i, och den största anledningen till det är att jag och christian inte har nå internet hemma ännu.. det kommer, någon dag när vi orkar..

nu är det också lördag, imorn söndag och på måndag är det skola. lovet har gått så fort men ändå så långsamt. jag vet inte om vi har hunnit med nå mycket speciellt precis, det mesta som har gjorts är väl att vi vart i stugan mitt i veckan i ca 3dagar, sen har vi bara varit hemma och ute och allmänt bara varit. rätt kul faktiskt, det har hänt grejer hit och dit, vissa saker skandaler och vissa även paradis.. har umgåtts med rosanna mestadels, och linnea och jenna. vi har bastat och sjungit singstar, eller vi skrek singstar kanske.. men det är ganska kul faktiskt!! christian skulle också komma och sjunga i min mikrofon igår men det ledde endast till förlust. jag fick helt enkelt klara mig på egen hand! jag påstår inte att min pojkvän sjunger dåligt, men jag tackar gud att det var lång kö i skellefteå förra året då mina vänner claus och christian promt skulle in och sjunga. varför jag tackar för den långa kön är för att vi helt enkelt inte orkade köa bakom ett x antal tusen personer.

sen så åker jag till sthlm och möter min mamma på arlanda den 14e, samt hälsar på syster m. familj och stannar där i ett par dagar.. kommer hem kring den 17! blir skönt faktiskt, kanske får mig lite nya kläder också.. hoppas hoppas.

sen var det väl inte så mycket mer.. livet leker helt enkelt, allt bara går bra hela tiden och jag har inga problem med min kärlek. det känns nästan som att det går för bra, det brukar inte gå bra. jo, det brukar det visst, för jag har christian. jag har dock irrierat mig på att det bara blir stökigt hela tiden om och om igen utan att vi gör något! jag förstår inte. vi måste fan ha en magisk lägenhet. våran kyl knakar också, det är ganska läbbigt.. våran toa dörr också.. och våra element, som inte fungerar helt hundra!! jag blir så less, huj. tyvärr har jag inga bilder på våran lägenhet på den här datorn, eftersom jag är hos rosanna, men direkt jag får tillfälle så ska jag lägga ut en bild eller två. så får världen se våran lilla lya, som ändå är jättestor.. jag har tänkt lägga ut nu ett bra tag, likadant som jag har tänkt uppdatera min blogg lite bättre också men det blir ju bara inte.. av någon konstig anledning.

nu orkar jag inte skriva mer, rosanna och linnea väntar på mig i soffan. linnea kallar mig tönt.

en sak! jag åt hamburgare idag.............hemskt, jag riktigt pressade i den fast jag inte ens var hungrig. jag var sådär sugen! ändå tog det mer än dubbelt så länge för mig att få i mig en hamburgare än vad det tog för rosanna och linnea. dom är nog mer mänk än jag... funderingar i allmänhet bara. eller kanske önsketänkande, vem vet.. hejdå

RSS 2.0