måste bara meddela

nu sjunger jag inte bara till julmusiken, jag dansar med mjölken i handen och allt jag hämtar från kylen dansar jag till bordet med. jag ville bara säga det, och att jag tror inte någon förstår hurdan julkänsla jag har! hejdå. igen.

hej hej!

nu håller jag på att tvätta kläder och allt som går att tvätta. är typ klar med alla säng grejer och två mattor hänger på tork. sitter här med min hund i famnen och lyssnar på julmusik. fortfarande. jag blir bara inte less.

jag gör också jättegod mat. som är klar om femton minuter, då den legat på kokning i de två senaste timmarna snart. det blir jättegott! med potatis och med sallad. allt är mammas recept, såklart, mammas mat är alltid bäst. väntar bara på att pottisen ska bli klar.

fick reda på idag att hundar inte ska äta grönsaker. det är inget farligt med det, men de smälter inte det i magen och får ingen näring av det tydligen... min hund tycker om morot...

crille är i nikkala och testar köra isbil :| jag stannade hemma. ni förstår nog säkert varför, utan att jag behöver förklara. jag ska äta snart, fixa en maskin till och sedan gå ut och gå med rambo i 42 minuter. det är alltså för att det tar så länge för en maskin. sen fixar jag en till maskin. sen kanske jag äter lite igen, man vet ju inte.......


nä nu ska jag samla ihop lite kläder och duka fram. en ensam middag idag, lika bra går det eftersom min pojkvän inte äter lök. och inte morot. inga grönsaker över huvudtaget, och ingenting som knaprar i munnen när det gäller just sånt. jag la i extra mycket lök och morot bara för att få njuta på riktigt av smaken :o åh så gott.



såhär ser det nästan ut, bortsett från att såsen är med grädde eller vad det nu är. min är helt vanlig.

jag ska bjuda per-erik på min goda mat när dom kommer sen. han såg lite sugen ut när han kände lukten... jo, det gör jag nog. mest för att få det bekräftat att maten var SKITGOD..... hejdå

tjenare!

idag har jag vaknat klockan två. ooh vad härligt! man blir så arg. därför försöker jag låtsas som om jag inte stigit upp så sent genom att hålla igång, som t.ex. tvätta ALLT! då menar jag verkligen allt! förutom gardinerna typ... men alla täcken och kuddar och örngott och påslakan och lakan och allt! tillochmed mattor! sedan blir det storstädning tillsammans med c, vi ska skura, dammsuga, tvätta fönster, tvätta kylskåpet och frosta av frysen, skölja av HELA toan, kanske tillochmed möblera om i köket :o jag ska visa en bild mamma så får du säga vad du tycker :D min rådgivning, min älskade rådgivare! men jag orkar inte göra en bild men bordet ska typ stå mot rutan typ sådär du vet... när man kommer in i köket så ska bordet stå som längs med allting mot rutan....

förstår du? haha, för nu står det ju sådär du vet..

två ljusstakar åkte upp igår, i köket och tv-rummet. jag lyssnar på julmusik. jag saknar min mamma. och snart ska jag till ica och handla, och köpa julgrejer.. litegrann, inte för mycket för då är det för mkt tjuvstart :)

imorn är det skola. det är jobbigt. jag är jätte skoltrött och jag försov mig en och en halv lektion i torsdags. jag bara längtar tills vi får ledigt. min stora jullängtan tynar också ner lite när man tänker på att det är skola imorn... det är förresten första advent idag. hurra för första advent! är det idag eller imorn man ska ta första chokladen från kalendern? hursomhelst gör jag det imorn för då är det exakt ett år sedan jag öppnade första luckan och hittade en ring där i. :) vi har alltså varit förlovade i ett år imorn. tänk vad tiden går.. och jag slutar aldrig älska honom :) världens underbaraste människa.

nu ska jag gå och tagga mer inför jul. och skriva lista på vad som ska inhandlas. den är redan skriven men crille har skrivit så nu ska jag fylla på med mina saker :D en massa lök ska jag köpa. nu ska ni också få tagga inför jul. här får ni av mig!:






det låter som carola och oj vad jag annars hatar henne.... huj..... men nu är det bra!

pruttskalle

jag får inte över bilderna till datorn från telefonen................det kommer nå jävla rutor om att det inte finns några drivrutiner, sen låter dom mig inte installera! åh vad jag är arg. hejdå.!!!!!!!!!!!!!!!!!

god dag!

jag har vaknar för inte så längesen av att jag tyckte någon bankade och plingade på dörren. så var det också. släpade mig till dörren och kollade i kikhålet, såg två huvuden försvinna i trappan ner... öppnade fort dörren och där kommer petter och robin! efter en hälsning och konstanteranden att vi sovit alldeles för länge så klev dom in i sovrummet och fick upp crille. nu är dom ute och jag har vart ut med rambo en sväng men sitter ännu här i pyjamas. det är skönt att bara sega, men inte för mycket, man blir äckligt rastlös efter ett tag... ska väl hoppa i duschen snart och sedan hitta på något, om jag inte har helt fel så kommer min trogne vän linnea från luleå idag!  ett ordentligt måste att träffa henne.



lyssnade på viva la vida igen. jag har fortfarande rysningar. och sen har jag en till låt på huvudet som sjöngs igår; iris. den var också jättebra igår. idag med.

nu ska jag kolla aftonbladet. hejdå.



vadå minnen? min favorit låt i de yngre dagarna

hej igen

nu har jag smält kvällens show och kan lyssna på annan musik åter igen. det är lite skönt. men jag ska lyssna på videoinspelningen på ankans telefon imorn som jag spelade in på.........jonathan! vem annars??

jag är inte så trött och jag är ledig imorn! det går alltid ihop, är man ledig så behöver man inte vara trött. däremot har vi fyllt kylen med julmust. det är gott. här om dagen när vi satt och åt så satt jag och började prata om påskmusten som finns på bordet, att det är sjukt att dom säljer påskmust i november. tills jag såg christians min och förstod att något är galet, så kom jag på att jafan, det är ju jul snart! det är alltså julmust!

vi skrattade.

det går någon ruskigt värdelös FINSK film på tv1000, varför en finsk film av alla filmer de kan visa?? det är ju inte så att jag tror någon sitter och kollar på den här filmen just nu, med tanke på att den är tungt värdelös.... en kvinna i fettigt hår går omkring näck. gud vad intressant... inte nog med det, hon har rött hår...



jag tror inte jag har så mycket mer på hjärtat idag.. kan snabbt bara nämna att jag starkt ogillar falska personer och härdanefter tyr mig till mitt eget folk, mitt eget folk som jag har förtroende för. ni är inte många, men som man säger, hellre FÅ riktiga vänner än FLERA falska..... jag vet vilka som är mina vänner och inte, så snälla, ansträng er inte för att försöka vara trevlig med mig, ni gör det bara i onödan:) så jävla genomskinligt alltså


nu ska jag kolla på finsk film....inte

hejdå, och sovgott och allt det där som finns att säga, tack för mig, the end, finito, over and out, paká!



go kauma!

hej. här sitter jag, hemma i min soffa och lyssnar på viva la vida. jag föreställer mig att jag ännu är på showen och lyssnar på jonathan. han är helt klart, heeelt klart min nya idol. jag grät som ett litet barn när han sjöng! åh vad jag grät. och åh vad jag skrek.......haha. men han är lätt värd det! så jävla bra på att sjunga! jag vet inte vad jag ska ta mig till, förstår inte att det verkligen finns folk som sjunger så bra.

idag var jag på promenad med rambo rosanna och hennes kompis mira. och theo! vi gick hem till harri och hämtade honom, sen gick jag hem. jag klippte bort "ärmarna" från rambos tröja också. det gick bra, tillochmed utan panikångest efteråt.


jag saknar min mamma. du är bäst mamma, men det vet du redan:) ♥


nä, nu ska jag gå. jag ska lyssna på viva la vida. här har ni också den, för jag vet att ni också lyssnar på den om och om igen ;)


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3





<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 jag ska kolla igen och igen och igen livet ut












fast jag ska börja med att gå till folkan och se elin, och JONATHAN!!!!

hejhej

idag har jag köpt en stickad tröja till rambo. först kollade jag på en söt college tröja men jag valde den stickade. dumma mig. den är för konstig på honom, och han är så liten så jag vet inte om tröjan är för stor eller för liten! för den ser ju ut att sitta bra, men han går jätteknasigt och när han ska springa så SKUTTAR han verkligen, på riktigt så hoppar han fram med båda framtassarna samtidigt och sådär... hm det går inte att förklara. sedan åker frambenen ur dom där hålen var benen ska vara... ska jag månne ta och klippa lite i den......

och idag är jag snuskigt trött. jag vill bara sova men jag ska vänta till 6-7 så jag kan somna för natten. jag vaknade halv fem i morse och kunde verkligen inte somna om.. konstigt med tanke på att jag somnade tre timmar innan.. men det är nu den trötta delen kommer, verkligen den aströtta.. skitjobbigt när man ska göra något så vill man bara lägga sig ner, ögonen far igen sådär och huvudet gungar upp och ner..... jag hatar när man läser och så blir man sådär äckligt trött, dagen efter när man är pigg igen och ska fortsätta läsa så kollar man vad man läst sist så är det helt bortglömt, kommer inte ihåg ett ord. som det nu är med mig engelska bok:) jag kom till halva boken sen somnade jag sittandes i soffan och vaknade till för att gå och äta och sen till skolan. recensionen gick väl helt okej ändå så det blir nog bra


imorn är sista skoldagen den här veckan, fan va skönt! är tungt ledig på fredag...


idag vill jag handla. och städa. om jag orkar. men helst skulle allt få göras av sig självt, medan jag ligger i soffan och sover.. vad skönt det skulle vara! nej men jag vill ha yoghurt, blåbär dröm.. och så måste jag köpa te, har hur mycket som helst men har ju inte russian eller indian spice!!!!!!!!! shit no

nä nu ska jag gå till köket och göra mig piggare. jag ska nog dricka te. fast vi har massor med julmust också men jag börjar med te..



läste bettys blogg och blev påmind om typ världens härligaste låt;


hej onsdag!

idag skulle det vara jäätteskönt med sovmorgon men icket icket... hade fotografisk bild på morgonen och sedan världens mega håltimme till efter elva. eller mega och mega men den är tillräckligt lång för att fara hem en sväng! crille for till nikkala en sväng så då stannar jag med rambo så han slipper va ensam så mycket.

idag framkallade jag bilder. halvt iallafall, angelica tog sedan över och jag for hem. vi hade slutat ändå så det gjorde ingenting. jag stod i ett bäcksvart rum och skulle pilla med filmen och sånt, man visste inte om man hade öppet ögonen eller stängt :o det var lite läskigt. sen fixade jag en massa vätskor. sen for jag hem.. crille hade väntat utanför skolan i 45min..... min älskling

det är ruskigt väder ute också! snöar och blåser och har sig, rambo nästan flyger iväg haha! han diggar snö som fan iallafall. min sötis


nä nu ska jag läsa ut boken i engelska. har över halva boken kvar men så lite tid.... för att vara exakt så en timme och ca7min


nä hejdå

tog den av linda tror jag

min telefon är cp så jag tar crilles

Ta fram mobilen, och gå in på dina kontakter. Håll inne neråt-knappen i 3 sekunder, och skriv sedan in namnen här nedanför.

Kära Benny, För det första vill jag säga att Danne är den bästa vän jag haft, och att Emmeli är helt dum i huvet.

Mina sista önskningar är att Janne och Johanna gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Kaija får ett lyckligt liv tillsammans med Leppe. Jag vill säga tack till Mamma för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Markus . Du är verkligen underbar.

Mitt liv har bara gått utför sedan Nathalie tog sitt liv. Snälla Svärmor, sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en siare och hon såg att du kommer röka braj med Timo och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Angelica som kommer i 130 km/h i en blå Opel.

här är jag igen

hej hej! nu har vi internet hemma. och här ligger jag i min soffa när jag egentligen borde läsa min engelska bok som jag ska recensera imorgon. med en mindmap. som inte ens finns...än.

christian ligger och sover i soffan bredvid mig, det har han gjort sen ungefär 7. det är bra, hoppas han inte vaknar mer förrän imorn så han verkligen kan vända tillbaka sitt dygn. han pratar en massa i sömnen.... "HÄÄR finns det pengar" sa han senast, som om han hittade pengar. haha och nu sa han "jessy, kan du kolla 070".. eller oj han är vaken

jag har haft en massa prov i skolan nu också.. allt är typ bara vg, jag är inte så glad över det men det är iallafall bättre än g. och sämre än mvg... smällar man får ta antar jag. ändå tycker jag att jag har pluggat stenhårt! hm

idag var vi på gymnasiemässan i skolan så vi får ledigt på fredag. det blir skönt, en till ledig fredag. jag kollade när folk sjöng och jag säger då det att jag verkligen har en ny idol. eller han har varit min idol sen skolavslutningen när jag satt och grät när han sjöng. han är en stjärna i mina ögon, och han heter jonathan. han är så sjukt bra på att sjunga! åh! jag skulle kunna lyssna på när han sjunger hur länge som helst. och elin du är också självklart skitbra!

idag öppnade jag haparandabladet i hopp om att få se intervjun med rosanna och luciasaken... ruskigt besviken var jag också när jag stängde igen tidningen, jag antar att hon kommer med först på fredag.

jag tror inte att jag har så mycket mer på tungan. jag ska gå och göra mig lite te och två mackor med leverpastej... åh!

och hej mamma! jag älskar dig! :D




korpis

jag är i korpis för tillfället, kom hit igår. detta är ett vinterland! minus tjugo grader. nu ska jag tillbaka till happis. inget internet har vi heller hemma. vi hörs när vi hörs helt enkelt.

här sitter jag

klockan är snart tolv och jag kom just hem. eller, för ett litet tag sen.. och kollar på tv. tror det är csi men är inte säker :o något liknande iallafall.

imorn har jag prov. jag har pluggat heela dagen. då menar jag hela! kom hem från skolan, åt, sen började jag plugga.. eller för att vara mer precis så har jag pluggat ända sen förra inlägget till ungefär 21.00, lite drygt. det är mycket, och det är länge. ändå kan jag inte ett skit... kan typ bara att sverige är blablanågot parlamentarisk demokrati..... hmmm... representativ parlamentarisk demokrati! och att kungen inte får rösta. inte heller talmannen eller vad det nu heter... jag tänkte att ni kanske vill veta haha

nä nu ska jag läsa igenom alla ca6 sidor jag antecknat idag... kanske med lite te.. fast kanske inte, jag kanske inte sover då.... hejdå




rambo :)

hej onsdag!

idag hade jag sovmorgon, vilket alltid brukar vara skönt men idag var jag skit trött även fast det var lång sovmorgon och jag ville bara somna om. jag tog mig i kragen och steg upp iallafall, kom till skolan 11 och vi började 10 över :) hade ju såklart inte ätit så jag och angelica åt på hela fem minuter. gissa om jag var hungrig när jag kom hem:o jag åt pyttipanna, längesen sist faktiskt och jag kommer ihåg att det skulle vara mycket godare än vad det var idag ;o

imorn har jag prov i samhälls så dagen kommer mst gå åt till att endast plugga. det är skitkallt ute nu, ändå 'bara' -7, men is kallt! jag tror det beror på att jag inte har en ordentlig jacka, jag fryser skit mycket ;o så jag går med handskar mössa och halsduk. det är skönt

nu är granen på torget! nu blir jag ännu mer julsugen.... jag tror allt bara jävlas med mig, bara för att jag aldrig annars är engagerad i julen för fem öre.. i år ska vi väl vara här hemma, jag mamma och crille :) syrran och dom kommer över jul!!! men dom firar hemma hos peters familj så vi blir bara på tre här på julafton. dagen efter får vi en liten jul till, helt enkelt! sedan kommer vi ju åka till nikkala också på julafton och allmänt mysa runt... rambo har fått en tomte mössa av mackan så han blir också tomte :D en liten en.. åh vad jag längtar till att pynta! jag tror jag slagit huvudet nånstans för jag är inte alls intresserad av sånt här annars!:D

sen efter jul kommer nyår... har de senaste två åren lyckats missa raketerna på stranden, eller förr förra året orkade vi inte gå dit och förra året var vi i claus stuga så jag såg lite av raketerna från isen inte långt från stugan! spelar ingen roll för mig hur det blir i år, bara jag har kul. vilket jag oftast har! :D


nej, nu ska jag vila lite, är trött och helt seg... eller nej, jag ska plugga och dricka te... eller, jag får se.. hejdå

haha dom var lite roliga

jag hittade den i typ mias blogg så nu snor jag den

här får ni,bara för att jag nästan aldrig underhåller er med liknande! :D


Hur är jag som tjej?


UTSEENDE:
[x] Färgat håret
[ ] Använder smink varje dag
[ ] Borstar håret varje dag
[ ] Plattar håret varje dag
[ ] Du använder brun utan sol
[x] Du använder mascara
[/] Du använder puder, -kan hända, dock väldigt sällan!!!
[ ] Du använder rouge
[ ] Du använder kajal
[x] Du använder ögonskugga, dock endast när jag är på utgång
[ ] Du använder läppglans
[ ] Du använder läppstift

Totalt: 3,5



BEHANDLING PÅ KROPPEN:
[ ] Dushar varje dag
[ ] Tvättar håret varje dag
[x] Borstar tänderna varje dag
[x] Tvättar ansiktet varje dag
[x] Sätter på sig hudkräm efter att man duschat
[ ] Byter underkläder varje dag
[x] Gör alltid rent öronen
[ ] Använder hårspray
[ ] Använder hårgele
[ ] Har hellre rakt hår än lockigt hår
[x] Brun hårfärg är snyggare än blond

Totalt: 5



ÖVRIGT:
[ ] Läser alltid tidningar
[ ] När en tjej bråkar med dig så vänder du bara ryggen och går
[x] Du har din egen stil och kopierar inte andras
[ ] Du går och köper kläder nästan varenda dag
[ ] Du skriker när din nagel går av 1 mm.
[x] Du har bra självförtroende, (för det mesta)
[ ] Du skryter ofta om dig själv framför vänner att du är snyggast i stan
[x] Du är mammas lilla flicka och skiter i om alla går ut en vardag medans
    du sitter hemma (allt för min älskade mami!)
[/] Du är en ganska lugn tjej och skriker nästan aldrig
[ ] När du går på stan har du alltid med dig din väska och klackade skor
[x] Du går aldrig till skolan med mjukiskläder eller något som inte passar ihop
[x] Du kollar dig i spegeln så fort du ser en, även alla fönster jag går förbi. måste alltid kolla, lite irriterande
[ ] I skolan står du gärna mitt i korridoren och sminkar dig om du märkt att
    det gått bort lite smink
[ ] Du har alltid med dig smink till skolan varje dag för säkerhetsskull
[ ] Du är lärarnas favorit (vill vara haha)
[ ] Du är alltid hemma innan 21.00
[x] Du har ljugit/ljuger för dina föräldrar
[ ] Din favoritfilm är " Mean Girls! "
[ ] Du älskar att ha klänningar/tunikor på sommrarna
[ ] Rosa är din favoritfärg
[ ] Dans är din favoritsport
[ ] Basket är din favoritsport
[ ] Din smak av killar ska helst vara såna som du som pluggar hela tiden och
    aldrig är ute

Totalt: 6,5


RESULTAT: 31poäng
0-10  -  Dags och få ordning på livet lite och sluta vara så lat kanske?
10-20 - Du är ganska normal men ändå lite slapp.
20-34 - Du är helt okej och är en helt vanlig tjej!
34-37-  Så petig behöver du inte vara miss fjortis


snart nio

hej hej. snart är klockan nio och jag ska alldeles snart gå ut med rambo och samtidigt boka och sätta igång bastun. jag och c ska basta, jag saknar honom ännu jättemycket hela tiden fast jag är med honom :o vi ska basta och mysa bara. i morse fick jag t.o.m massage!!! FRIVILLIGT, av christian hassi! kors i taket :) men skönt var det att vakna upp av massage.

efter bastun ska vi nog bara mysa vid tv:n, äta ostbågar som vi har öppnat igår bara för att crille ska få dom sådär segare (annars äter han typ inte). jag har mina popcorn jag!

mamma smsade och hon är framme i norge nu. jag saknar henne så det gör ont.

nej, nu ska jag fortsätta kolla ugly betty som snart slutar, sen gå ner med rambo som ligger här och drömmer hela tiden haha,  och samtidigt boka bastu. hejdå!

skåda!

årets lucia!


rosanna dvs....:) hon är min lucia! min bästa vän i alla väder helt enkelt:)
det går inte att förklara hur mycket du betyder för mig, det finns inga ord.
du är bäst! ♥♥♥

mitt huvud tar kål på mig

jag har huvudvärk och det finns idioter i den här stan som ORKAR hålla igång och köra samma vända om och om igen (?) under mitt fönster med äckligt hög musik...... det är sån där seeg jävla huvudvärk, skitjobbigt!!

nyss hade jag så jävla mycket på hjärnan och nu är allt borta, sådär typiskt:) jag saknar ännu mamma jättemycket, jag vet inte vad jag ska ta mig till! det är nog någon knasig sakna-period för jag saknar crille sjukt mycket också, även fast han är med per-erik nånstans och jag såg honom för en halv timme sen :o jag måste ringa hem honom snart så jag inte saknar så mycket...!

har prov imorn i svenska, språkhistoria..........inte bra:( måste plugga på en massa frågor som jag ska kunna utantill för G :o vg/mvg måste jag läsa ännu mer!!! och jag talar om typ 40 frågor, med rimligt medellånga svar......shoot me

förövrigt så har jag inte så mycket mer på tungan.... var med om att det snöade för första gången denna 'vinter' i hpda, första gången jag över huvudtaget var med om snö nu efter sommaren (höll på att säga i år?) var i sthlm, chockerande nog! påväg till flygplatsen. det bara kom sådär. och det gick över ganska fort också. skitjobbigt när det är halt ute, man går som om benen vore av trä.... tänker hela tiden på att inte trilla så man inte drar någon ful vurpa och skämmer ut sig inför spekulanterna...........olockande

nu börjar jag må illa mitt i allt :o tror det är för att jag läste i någon blogg nyss om mat.. jo det är nog det för jag började på ännu mer illa när jag skrev det där.. :o

jag måste snabbt bara nämna min jul-längtan!! egentligen saknar jag julen så mycket pga all mat man kan äta utan dåligt samvete:) och skinkan!!! åh ta mig dit..... och lukten av mandarin :o och mammas tonfisk sallad..!! och potatisarna är alltid speciella på jul även fast dom är helt vanliga.. :) och lenas ägg med nåt (nån röra) på... julmusten, spec hos crille då alla får ta egen hur mkt som helst ist för att ha en stor flaska...... och själva känslan på morgonen att nu fasen är det jul! sen är det faktiskt fortfarande lite roligt att öppna paket men inte lika som för ca fem år sen och tidigare:) jag är inte så intresserad av paket mer faktiskt, av någon okänd anledning... haha och här sitter jag i min soffa och ringde crille och bad han komma med en maxbox... jag som mådde så illa.. .skyller på hungern!! som egentligen inte existerar, jag är nog bara sugen :o mitt i allt bara, jaja nå jag får väl respektera det haha... fort gick det iallafall..... och ju mer jag tänker på det så mår jag mer illa och blir bara mer hungrig :D

nu ska jag lägga mig i soffan och smälta denna händelse. fast egentligen lägger jag mig för att inte gå till kylen och äta något sådär litet innan.... jag har inte matproblem även om det kanske verkar så haha :o nej jag är fakiskt bara sugen... om inte annat så förstår elin mig rätt bra, skulle jag gissa :o

nu blir det bara svammel hejdå!



haha det där föreställer iallafall max hamburgare..... jagser ingen likhet, den där var bara skrämmande och nu ångrar jag att jag la in den för nu mår jag ännu mer illa :o jag ska nog inte ens titta hur det här inlägget blev hejdå

hej

egentligen borde jag gå och sova... jag har ont i magen :o jag saknar mamma jättemycket redan.. jag vill bara ropa på henne hela tiden, då förväntar jag ju mig också att hon ska komma.. typ som att hon bara är på toa! det är alltså så jobbigt när man inte träffar henne på länge.. hann vara med henne i 4 dagar, sen åkte jag hem.. hade gärna, gärna gärna stannat där tills tisdag då hon åker till norge, men jag vet inte varför jag inte gjorde det :o va dum jag är... åh det är skitjobbigt utan henne :o självklart är det jättehärligt att vara hemma med mina hjärtan, men det är ju min mamma.... :( huj vilken saknad :o jag skulle kunna skriva hur långt som helst :D hon är verkligen världens bästa mamma, trots allt som hänt förut osv så är hon ändå bäst. och jag skulle aldrig vela födas från nån annan! :D jag älskar älskar älskar älskar dig mamma och skulle ge dig världen om jag kunde. vi kan köpa ett hus i spanien om nåt år till att börja med :D

det är snö här. halt är det också. kallt! kallt kallt kallt! i sthlm var det varmare. det var ingen snö heller. much better

nä nu börjar jag deppa, skulle gärna gråta om jag hade varit ensam haha :D istället ska jag dricka te.



huj vad jag är sorgsen, jag är aldrig så annars bara så alla vet :D tror jag..? :D och tack christian för att du alltid finns för mig, kan inte tänka mig någon annan jag skulle kunna luta mig mot t.ex. nu... åh, vad jag älskar dig!



<3

hemma igen

det är lite ledsamt men det går :) skönt att träffa crille och rambo haha han blev så glad! han är ännu helt ivrig

kanske ska på bio idag om den börjar sju och inte har varit redan :o om den ens är idag haha, ska se nya bond filmen.. vi har den på datorn tydligen men bio är ju alltid bättre :D

haha nån idiot kommenterade om piercingarna? :D inte så farligt men nog har vissa ärliga åsikter............. själv tycker jag den där björk ska knipa :D

nä, nu ska jag gå ut med rambo och gå och kolla när bion är.... man bor ju som sagt mitt i smeten... ;) hejdå

glömde nämna

jag drömde att jag träffade och umgicks med pete doherty. ta mig tillbaks till min dröm, tack!

haha

varför så chockade över piercingarna? :D jag själv valde att ta bort dom, känns som om jag vuxit ur det där bara:p men är ändå lite ångestfull.... men nu har de nog ändå läkt ihop så det finns inte tid för ångest... eller jo, det finns.. och nej, det är inte fint utan dom. :) man får väl bara ta och vänja sig. fula ärr är det också.... ser ut som födelsemärken :o

idag har jag slappat. imorn åker jag hem. snart ska mamma toppa mitt hår, och jag lyssnar på musik. tuva sover. jag ångrar mig.... ska försöka trycka igenom.

nej... dom går inte igenom :o vad har jag gjort?!?!?!?! nä nu får jag skärpa mig. fast när jag tänker efter så finner jag inget positivt i att ha tagit bort dom.....

nä nu ska jag göra något annat... kanske äta lite, i brist på annat haha... :(

jag saknar min älskling :( och rambo!



och hej igen

här är jag. igen.

jag ligger i soffan just nu, tuva ligger och sover och morsan är i köket och pratar i tlfn och sedan när idol börjar så ska vi kolla på det igen.. är inte riktigt insatt i det där men den där lilla killen går ju bort fort som fan :p jag tycker inte alls om honom, och tänk sen när han verkligen är i målbrottet.... no shit
kevin eller anna ska lätt vinna! eller den där alice eller vad heter hon? hon är också rätt king..

jaha nu börjar det. jag ska gå och hämta en glass snabbt. hoppas jag inte är vaken sådär överdrivet länge idag, det är lite jobbigt.. men scrubs är värt att se, jag har börjat fastna för det litegrann!

och sen har jag glömt nämna en rätt så stor sak............... jag har inga piercingar kvar i ansiktet och det känns tomt men jag vet inte hur jag vill ha det jag blir galen........ hejdå

hej hej

idag har vi varit på stan. igen. köpte ingenting, mor min har köpt för små kläder så vi for och bytte dom idag. det är lite typiskt henne.. :)

har sovit ganska länge idag, vaknade vid tolv tiden.. drömde att jag fyllde 18 efter klockan 00.00 och vi skulle på krogen, men sedan kom jag på att jag inte har något leg och att jag glömt passet här i sthlm ,sen vet jag inte hur det blev med den saken.. vaknade iallafall under natten av att tuva killade mig på armen, det var skönt.

idag är det fredag, om bara två nätter åker jag hem igen.. skönt att få träffa c och r, men inte skönt att lämna alla här..

när man går på stan så får man lite julkänsla, sådär mysigt ändå.. på tisdag har jag prov i språkhistoria, tror jag? men har inga böcker med mig så får ta hem dom på måndag.. hoppas jag får se vad jag fick i bransch provet också, hoppas det gick bra..


idag ska vi äta kött och hemlagad pottismos.. det är gott. all mat mamma gör är skitgod! det är ingen idé att ens försöka sig på samma maträtter hemma, man misslyckas totalt.. mammas mat är alltid bäst helt enkelt

tuva är så söt!! hon kollar ice age 2 om och om igen tills hon vill byta till stora maskiner, och så håller det på.. hon vill ha mina halstabletter hela tiden, "men jag tror jag tycker om dom, jag tror det moster.... jag har ont i halsen", bra ursäkt haha:D så går hon och sjunger stora maskiner sången, och säger att ice age är hennes favorit program.. åh vad hon är söt! "men jag tror moster att det finns choklad, jag tror faktiskt det"

nä, nu ska jag avrunda.. vi får ta och höras!!





jag saknar er sjukt mycket!!!!!!!!! <3<3<3<3

sthlm

hej hej. här sitter jag i huvudstaden en tröja och en mössa rikare.

sitter och kollar på ice age 2 med tuva, men om inte länge ska hon se stora maskiner, i kanske 2 minuter sen ice age igen. och sen stora maskiner. och så fortsätter det :) men det gör ingenting, hon är då söt!

nä, har inte så mycket att skriva. skönt som fan att komma bort från hpda, men inte crille och rambo... saknar som fan!


nåja nu ska jag gå, älskar dig c du är bäst

hej hej

jag är ännu sjuk och det är skitjobbigt.

men ö jag drar till stockholm en sväng vi höres

sjuk sjuk

och nu är christian också sjuk. det är typiskt att man alltid ska bli sjuk när man ska fara iväg nånstans. bara jag är frisk till onsdag, eller åtminstone inte lika sjuk så blir jag glad.

idag har jag varit med amanda, och rosanna kom också förbi en sväng. och crilles bröder.

jag är sjuk.


sjuk

jag är sjuk. hosta förkyld och feber. det är jobbigt som fan.

hejdå.

hej hej

jag ligger i soffan just nu med min hund som sover. han är så mysig.

är sjuk. väldigt sjuk. förkyld, som fan. det är inte skönt, jag tror angelica gav mig hosta också. vi gick i skolan igår och missbrukade hela hennes medicinskåp som hon tagit med sig till skolan. inget hjälpte direkt, och dessutom så har jag inge nässpray hemma och det betyder att jag inte sover så bra. det gör så jävla ont att hosta :o

nä. hejdå

fredag natt

och jag ligger hemma i min soffa med min hund och kollar på scrubs. men rambo sover.. crille är chaffis så han kommer hem i natt först, men det är härligt när man somnat på soffan så väcker han en för att gå till sängen och sova. och självklart ska han berätta kvällens händelser till en sovande mig som endast svarar "mm" på alla frågor, för att ungefär 15 minuter senare få frågan "sover du? har du hört nåt?"   "mmm"

sen sover vi.


det är alltså helg igen. det är skönt. den här veckan har varit äckligt seg, har försovit mig 4/5 dagar utan överdrift. det är segt! och det är rött på närvaron, det är fuult... och ännu mer blir det, biljetterna till sthlm är bokade och jag lämnar luleå vid 19.00 onsdag. kommer hem söndag, och jag ska ha kul och mysa med min mamma! och tuva. och syster på onsdag, sen kanske jag inte hinner träffa dom nå mer... jag saknar allihopa. åh vad jag saknar dom.. crille stannar iaf hemma, rambo med för den delen.. eller jag har som inte riktigt bestämt mig, men det lutar åt det hållet att han blir hemma. jag kommer sakna christian och rambo.. men det är bara några dagar :)

eftersom jag åker på onsdag, är ledigt tor-fre och onsdag också eftersom lärarna är borta, så måste jag göra ett prov på tisdag i bransch, som egentligen skulle va på torsdag men jag orkar inte ta mig till en prövningsdag så det är lika göra bort det.

jag har förövrigt umgåtts med amanda de senaste dagarna, vi har bakat muffins igår. dom blev helt okej, vi drog lite eget och la i plopp och center. och så gjorde vi sju självklart också lite muffins i miniformat. torrt. rekomenderas ej.. och vi bestämde oss för att göra fina muffins, inte goda. så vi gjorde ganska stora... mättande om inte annat. och idag gjorde jag chokladbollar med crilles bror alexander. tro inte att jag mänkat, det har jag inte.....

rambo har haltat idag :o han blev trampad på baktassen och pep hur länge som helst. jag ska överreagera och trodde ju självklart att han antingen dör eller bryter benet. fallet var inte så, tack gud, det var säkert bara en liten vrickning för nu går han helt vanligt och är helt normal. han riktigt ylade då det hände, och blev rädd och ville upp i famnen bara. tur att john var där säger jag bara, jag och angelica stod som frusna snögubbar helt chockade medans john satte sig ner på marken fort och hjälpte rambo. då blev han lugnare. tack gud för att john finns. sen när vi kom in och rambo gick vanligt så ville han inte busa eller något alls.. och DET är ovanligt, det enda han annars gör om dagarna är busa... det  blir lite jobbigt ibland. men nu kan han iallafall sitta fint och gå i koppel. men vi har bara börjat, det är myyycket kvar. men det är roligt!

imorgon vet jag inte alls vad som händer. får se helt enkelt... nä, jag har ingen aning..

så jävla skönt med helg är det iallafall.

och vissa människor är ju bara föör galna haha :D borde spärras in eller något, en fara för allmänheten rent ut sagt... akta er, göm er eller gräv ner er, staden blir osäker...........


nä, nu ska jag ta och ringa nathalie, och jag ska skita i om hon sover. det är så tråkigt att vara ensam ibland, och hon har alltid något att säga så det är underhållande. men om hon verkligen sover och är i det där "mm" stadiet så är det nog bara slöseri med tid.... då kanske jag ringer linnea. hon sover nog också, men när man ringer så svarar hon och låter helt pigg. för längesen for jag tillochmed dit mitt i natten för att jag pratade med henne i telefon och hon var helt vaken (i tlfn), men när jag kommer dit så ligger hon och sover och frågar "vad gör du här?" eller något i stil som det... hon är ju bara för trevlig, min vän linnea.

hejdå.


Klicka f�r att st�nga bilden

Klicka f�r att st�nga bilden

hemma

hej hej! just nu är jag hemma, vi hade så lång håltimme så jag och angelica for hit. nog för att vi ändå ska fara tillbaka till skolan när som helst, vi ska hinna äta o så.. jaha nu far vi hejdå

snart godnatt

jag blir så less på allt och alla!!!! förutom c han är bäst i hela universum


jag har fått ledigt i skolan nu nästa vecka tor-fre och då far jag till sthlm. crille följer mst med och om vi åker tåg så kommer min lilla rambis :) mamma vill se honom också. tuva kommer älska honom!

jag älskar christian över hela mitt hjärta

hej

jag ska till stockholm nästa vecka på torsdag med christian. vi ska kolla upp det där med rambo och hur det går till osv, vi ska vara med mamma och tuva då syrran och peter ska åka på semester. det ska bli jättekul.

förövrigt så är jag utmanad. och jag har hoppat av matte B.


Reglerna är följande:
- Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- Berätta 5 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana 5 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka dem.
- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


1.
jag har bitit sen jag var kring 5-6år inne i munnen på kinderna och läpparna tills det blöder och jag inte kan äta (jag smittade nathalie mor smittade mig)
2. jag kan inte hålla i duschen om den är tvålig, måste alltid skölja av den innan jag sköljer bort t.ex. schampo
3. jag tycker det är kul att tvätta kläder när dom luktar gott just när man tar ut dom ur maskin
4. jag måste alltid kolla allt jag ska kolla på internet och tänker in i det sista om det är nåt jag glömt innan jag kan blogga
5. jag är världens dåligaste förlorare och kan börja skrika eller lipa om jag förlorar


jag utmanar rosanna och linnea antti


måndag

och idag har jag varit i skolan. det var segt, jag höll på att försova mig. min hund hade bajsat. åh vad morgonen är fin!

måste ta reda på vad E471 är och vad det kan medföra typ, jag hittar ingenting.. tanken slog mig alldeles precis att jag ska skriva till 118118.. eller är det dom som har svar på allt?

idag kände jag mig kort igen. jag förstår inte heller hur folket i haparanda betéer sig, var är världen påväg? :D haha hela stan är ju helt psycho

dessutom har jag inte kunnat borsta ut mitt hår sen fredags, i såna här tillfällen ångrar man hårskum och spray... ska försöka tänka på det till nästa gång..........

nä, nu ska jag sova. endast jag och rambo hemma ,crille är i kalix och spelar.. han kommer säkert snart. fast iofs måste jag slänga ner nyckeln åt honom.... vi är ett slarvigt par som inte håller koll på spec. nycklar och är skit dåliga på att lämna in hyrfilmer. vi är också bra på att samla på oss en massa massa tvätt, samt skitdåliga på att av någon konstig anledning inte lägga in disken i diskmaskin direkt istället för att bygga ett berg?? jag som var så lycklig över att vi förevigt skulle slippa bergen... men ikket ikket...
sen bråkar vi alltid om täcket i sömnen. och han snarkar. och jag pratar i sömnen. sen tar det inte länge förrän tv-rums bordet är fullt av en massa onödiga grejer. och en massa tidningar har vi också, jag vill inte ha reklam men har endast skrivit "ingen finsk reklam, tack" IFALL den där maxi tidningen med ruskia super erbjudandet kommer hem och man bara måste ha. eller från elgiganten. och ibland får vi faktiskt från skopunkten, det KAN finnas något snyggt. ändå är jag ingen skomänniska.

jag hatar tidningar....... behöver nån eldvirke till vintern?

söndag........

det betyder att det är skola imorn. jag blir helt seg bara jag tänker på det.. och sen när man inser att man har ca1.5 år kvar av skolan så blir det ännu värre. plus att jag är hungrig. allt är skit helt enkelt haha

just nu sitter jag hemma med min hund som ligger och sover. jag har städat efter helgen, det har varit rejält stökigt. moppa golvet gjorde jag igår på natten haha, sen gick jag med jani till shell och köpte korv och red bull. jag skulle promt ha en bamse korv i baguette, haha dom fixade det! inte lika gott som förväntat dock. sedan fastnade vi där utanför tills klockan var lite över 05.00. sen for vi hem och skulle ta EN sista cigg som bled tio tillslut. sängen och jag träffades först efter 06.00. det är lite segt, sen skulle vi ju väcka crille och berätta om min bamse korv och han förstod ingenting, haha! vaknade vid tolv tiden för jag ville hitta min hund, han låg på golvet på crilles sida. han älskar våra lurvmattor :o klädde på mig och tog ut honom och han bajsade. det var skönt. säkert för honom också.

av någon konstig anledning är jag täppt i näsan, och jag vill inte tro att det är förkylning men det är säkert det. crille är också snuvig. vi är jobbiga när vi är sjuka tillsammans, som småbarn som ligger i soffan och försöker byta tjänster mot en dricka eller liknande. 

jag hade skoj i helg, det hade jag. nu kom min napoli, hejdå.

 

lördag kväll

hej!

idag har jag gjort rödbetssoppa med amanda. jag har varit med henne i princip hela dagen, hon är bra.

jag vet inte vad som händer idag, alla här ska väl till krogen förutom lilla mig. i såna här tillfällen vill man vara arton direkt.


jag är kort idag. hejdå.

hej hej

just nu sitter jag hemma och kollar tv och har satans ont i benen... kan knappt gå.

hejd¨å

lördag

fredag är över. jag hade kul. hejdå.

RSS 2.0