no one sleeps when i'm awake

jag och min mor sitter vid fläkten och snackar skit (som vanligt):

mamma- vet du vad jessica...
jag- nå vad?
mamma- alltid när du går ut så tror jag att du bryter benen..
jag- öö va? (skrattar och tittar på henne som om hon vore knäpp)
mamma- ja.. precis varje gång när du går nånstans så tror jag det.. att nu! nu har hon brytit benen.. och ligger i nåt dike och kan inte ringa mig.. eller att du trillar och slår dig eller att nån är elak mot dig och du blir ledsen
jag- ....oookej?
mamma- och när du inte svarar i telefonen tänker jag att nu! nu är hon på sjukhuset..
jag- jaja... men det är ju.. bra?
mamma- och ella också.. jag tänker att nu jobbar hon jättemycket och kommer bli utbränd och bli ledsen..
jag- nå nä sluta nu
mamma- nä men de är sant.. jag blir ju så ledsen. och när du ska ut och dricka så tänker jag att du kommer bli jättefull och somna i snön och dö..
jag- hahahaha skärp dig nu
mamma-... kan du försöka att inte dricka så mycket idag?


vi kom båda fram till att hon är galen. men ändå älskar jag henne =)

life's a game but it's not fair

nu vill jag ha min jäkla tatuering alltså. skulle kanske kännas som en gnutta hopp o ba glo på den o känna att fan, det kanske finns nåt ändå. och jag vet inte vad jag menar med nåt. men nåt bara.

jag är ännu inne i den här skit perioden o ser inte ljust på nåt typ. härligt va? funderar bara när fan den här skiten ska ta slut

kom o hämta mig nån o ta mig till spanien typ. skulle vara extremt uppskattat. bort från DEN HÄR JÄVLA SKITEN.

hejdå. =)

måndag

ännu bakis. seg som fan. vill till nån stuga. kanske dricka lite bisse. skulle inte sitta helt fel.


lördag. statt. full. som fan. kan nån tala om för mig va fan som hände den kvällen? kommer ihåg att jag gick in på statt, hängde jackan o gick o beställde bira o tequila. och en till. och en till. sen äre svart. och klockan var inte ens mycket, skulle tippa på att den va högst 00.00. sjukt.

ge mig tillbaka mitt minne.

nu ska jag käka kyckling o mammas egna pottismos. hejdå.


var är julfeelingen HALÅ

har just vaknat o sitter i soffan o lyssnar på paramore som jag fastnat för. käkade lite knäck o drack cvitamin, fan va jul alltså! inte

nä, julen är överskattad. vilket jävla svammel, tänker jag. enda positiva är att syster är här uppe nu o jag ska få träffa dom, o maten är ju också helt king.. ska käka en massa skinka o gravad lax! mmm

o på annandan ska jag ut. de är mina sista planer för i år. fast jag känner mig själv, jag vet att jag kommer hinna göra sjukt mycket grejer innan vi går in på 2010. o de är ju king!

är fett taggad

hejdå o god jävla jul


just watch my wildest dreams come true not one of them involving you

när fan ska den här skiten ta slut??????????????????????????????? KUKEN

if you could then you know you would

tjaaa är det seriöst jul imorn?? sjukt

jag orkar inte skriva.... fuck everybody hejdå =D

i wear a halo

ligger i soffan med två karlar ;) rambo och rocky heter dom

imorn ska jag fara till mr.F vid 16 tiden =) världens bästa fredrik!



nu ska jag slöa i soffan och njuta av att jag är ledig imorn =) hejdåhejdåhejdå

i'm a beliver

sitter och äter lax och pottisar! skitgott. är jättemätt men fortsätter ändå...

imorn är jag ledig!! nu far jag inte till ikea förrän den 11 januari. lite synd för det är så kul, men skönt med ledigt också! fan va trist o fara tillbaka till skolan sen, vill inteee... såg just mitt nya schema, hallåå???? va är det här för skit jag går i trean o vill ha lugna dagar...... =)

idag kan jag gå och lägga mig huuur sent jag vill och sova huuur länge jag vill imorn!! hehe fast mamma sa "jessica imorn när vi vaknar kan vi ju fara till ikea och handla lite" jag ba mmmm.... =)

har inget o säga så det är onödigt att jag skriver, mår iaf bättre idag och tror faktiskt att jag kommer lyckas ganska bra med allt. =) man ska aldrig ge upp sig själv!

idag ska vi nog åka skriller =) haha jag är seriöst som bambi på is, kan inte bromsa och kan inte svänga... när jag bromsar så sätter jag mig eller åker in i något..

hejdå

jahajahajaha

tja. är inte på humör idag. var inte det igår och inte i förrgår heller. nå, what to do.. och jag kanske har klurat ut varför, men direkt tanken slår mig så garvar jag. åt mig själv alltså. hoppas det är bättre imorn. och på fredag är jag ledig, funderar om jag kanske ska sova bort hela den dagen o sen ba va full till söndag kväll. eller så inte.

idag var rosanna jättevacker. blev helt fundersam när jag såg henne, jag tänkte ba "hur fan kan jag ha fått en så fin vän?????" hon är fin på alla sätt. ställer alltid upp för mig och sviker inte. vet att jag alltid kan ringa henne vad klockan än är och hur fan jag än mår. jag älskar dig r

snart jullov. behövs verkligen. inte pga ikea eller nåt, bara för att det känns bra för mig. syster kommer på julafton, tidigt på morgonen. det är skönt. verkligen en människa som vet vad jag snackar om. som alltid ställt/ställer upp. min idol helt enkelt.


 

okej, jag lyssnar på hallelujah och wonderwall. då är det verkligen depp alltså!

tror jag måste gå o läsa lite, behöver umgås med edward. =))) min drömprins

och såhär kan jag se ut när jag är less;


så nu vet ni det.

hejdå.


nå tja!

sitter med färg i håret och håller på att färga min fula utväxt.

idag har jag;
vaknat halv åtta, ska vara på ikea 8
varit på ikea
sett ett luciatåg på ikea, dagisbarn, skitsöta!
snackat blajja med a under rasterna och kedjerökt, på ikea
gått in i en hylla (??) på ikea och jag såg den inte (??igen), helt i min egna värld och det gjorde ONT. på ikea
försökt prata finska med en kund på ikea
snackat på mitt egna (improviserade) teckenspråk med en finsk kund som inte kunde engelska (?) på ikea
bestämt att jag ska ta ut min lediga dag denna vecka från ikea
gått hem med musik i öronen (inte ovanligt nåmera, hälsar ni på mig när jag inte reagerar så är det pga detta)
varit på stan med mamma och köpt julklappar
varit på stan med mamma och köpt täckisar (vita!! king)
varit på stan med mamma och köpt hårfärg
ätit
legat på golvet i köket och ålat mig
steg upp från golvet i köket och slutade åla mig
bestämt mig för att ta en promenad med r och l
mamma började färga mitt hår

det här ska jag göra idag:
tvätta bort färgen från håret
toppa mig
promenera med r och l
komma hem
sitta vid datorn
läsa
sova

det här ska jag göra imorn:
hehe nä jag skoja ba

people always leave

tja! tidigare var jag på sånt där humör så jag bara satt o fundera, men det gick över. hade ett väldigt, väldigt givande möte idag, saker som man inte förstått/velat inse under 18 år (eller åtminstone sen jag förstod, eller trodde att jag förstod, vad livet o världen går ut på. eller okej, det vet väl ingen, men sedan jag såg hur just MITT liv fungerar.) och det var skönt o träffa en människa som vet vad denne talar om, och som kan säga sanningen om mig o allt mitt rakt upp i ansiktet på mig. denne person ska jag träffa igen, det ska jag verkligen. skönt att någon förengångsskull vill prata MED mig, OM mig och FÖR mig. menar nu inte att det aldrig är någon som gör det men att just denna person visar sig ha en så mycket större roll i mitt liv än förväntat, det är skönt. och jag tror att jag någonstans, långt inne (om jag gräver) kan hitta den där lyckan igen.. den där lyckan som säger typ att "fan va king jessica nu går det bra!". visst känner man den ytligt väldigt ofta men inte på riktigt. inte sådär att fan.. nu går det bra PÅ RIKTIGT.

det går bra. det gör det ju och det nekar jag inte, men det hade kunnat gå bättre om man säger det så=) jag är, trots all skit som existerar, den jag är och är det pga allt som hänt/händer. glad att jag lyckas stå på mina egna ben, trots allt. alla känner så, säkert, tror jag iallafall. men alla känner så för en helt egen och unik anledning. ingen kommer någonsin, och ingen kan någonsin, påstå att de förstår mig (eller någon annan), även om liknande saker hänt så är det ändå inte DU. min sak är min sak o din sak är din sak, ingen kommer någonsin förstå den andre även fast det känns så ibland. o det är skönt=) ingen kan säga något, bara lyssna. men inte förstå. det är skönt.

och så finns det ju dom, som tror att dom vet vad jag tänker på(????) men ingen vet! ingen vet vad fan som försiggår i mitt huvud och hur jag ser på saker o ting, och det är någon slags trygghet. ingen kan tro sig veta vem, hur och vad jag är. jag är alltså helt egen. från topp till tå. precis det som mötet idag gick ut på. att va glad trots all skit. att försöka hålla flaggan uppe, att försöka stå på egna ben (även fast det känns skit ibland), att inte tänka på vad som händer imorn, utan bara tänka på vad man ska göra för att just DENNA dag ska bli bra. och samma sak imorgon, bara tänka för dagen.

men ändå har jag aldrig klagat. vissa anser det som konstigt, vissa som starkt. jag anser det som; ingenting.
eller inte bokstavligt talat ingenting, självklart är det ju någonting, självklart betyder det ju någonting. för allt betyder ju någonting.. men jag känner bara att jag inte behövt klaga. även om jag ibland velat, ibland har jag bara lust att skrika högt om allt men ångrar mig sedan sekunden efter. för vad gör det om hundra år?

nä, nu har jag fått sagt det jag ville säga, vet inte vad jag ville få ut av det men nu finns det där, svart på vitt. eller vad det nu är för färger. men skit i allt ont. kom ihåg att DU är egen och har ansvar över dina handlingar. DU kan endast göra det DU känner för och kom alltid ihåg att göra det DU tycker känns bäst. ingen speciell "du" jag pratar om, utan bara i allmänhet. o var tacksam för det du har. var även tacksam för det du inte fick (om det var bra givetvis) och var bara glad över allt du gjort. ångra ingenting (inte bokstavligt talat, ringer du nån på fyllan och gapar en massa smörja som FÅR ångras, då får du ångra) och stå för det du gör/gjort. om inte det hade hänt (kan även va småsaker) så kanske du inte hade varit riktigt den du är idag. le åt allt. för det tänker jag göra. det är ju trotsallt allt det som jag gått igenom som gör mig till den jag är idag. och det kan ingen ta ifrån mig.

någonsin.


jag och mamma

vi sitter i köket och typ garvar så tårarna sprutar.. det råkar vara så att gunnar (ni vet telia reklamen) är min mammas favorit och av någon konstig anledning kommer hon ihåg de flesta reklamerna även fast de är gamla, hennes minne är inte så king annars haha


gunnar, vill du leka med oss?

och nu fortsätter jag skratta, hejdå

before i leave brush my teeth with a bottle of jack

hej!

idag är det fest och jag är tungt taggad! nu bisse

hejdå =)


me & my best friend!

mm bra

såhär mycket tror man på mig när jag säger att jag ska va nykter:

han- var ska du?
jag- ut o promenera
han- haha ska du gå runt sportbaren om och om igen och sen till finland och traska runt umppis några varv???

 

det är ju det här med mig o fredagar, vad ska man säga....


there she goes

här sitter jag i mitt kök och har just ätit mat. trodde jag blev mätt men jag sitter o trycker i mig en massa vindruvor nu..hehe

lyssnar på bra musik också! egentligen helt fel dag för det idag för jag blir bara taggad men jag måste jobba imorn.... endast 5h så det går fort! trivs bättre o bättre på ikea (inte för att jag nånsin INTE-trivs) och det är faktiskt kul! skulle lätt kunna sommarjobba där men i så fall får det ju bli lite mer mot söder =))

idag är det idol final! även fast jag lovade mig själv att aldrig mer titta på det för att tove åkte ut (!!!!!!!?) så måste jag bara se vilken värdelös typ som vinner..

nästa fredag ska jag och fredrik ta en sån där bastukväll me lite bisse =) såna kvällar behövs ibland! fredrik har typ varit min vän i 100 år och inte svikit mig så han ligger högt på min lista =)

och här får ni bilder!


linda och rambo


en kväll när vi smälte choklad =) vilket resulterade i en cement-liknande gegga typ... åt en sked o slängde det haha, det var mycket godare när man var liten =(


rocky nyduschad =)


min fina underbara!

och resten lägger jag upp på fejan, mitt internet vill inte riktigt samarbeta...

förövrigt; ha en bra kväll.

hej igen

ville bara meddela omvärlden att jag nu har inhandlat tredje boken (ljudet av ditt hjärta) och när jag har läst alla fyra ska jag läsa om dom på all världens språk o kunna snacka italienska flytande typ...

det var allt jag hade på hjärtat och nu ska jag ta en promenad med min vän telefonen som har bra musik =) min mamma sa en taggande sak och jag skulle typ kunna gå runt jordklotet just nu! hejdå

ps: jag ska inte läsa böckerna på finska


men jag glömde ju!

en bild för fan! annars blir det ju inte kul =) jag kan slumpa så blir det lite roligare =D

 


här får ni angelica i fotorummet!


and you'll be the one who is left missing me

halåhalå!

idag har jag varit ledig. det var skööönt! sov till typ halv ett då ett mycket nyttigt samtal väckte mig. så idag har jag alltså varit nyttig både fysiskt och psykiskt, det tycker vi om!

vaknade nyss, tog en liten siesta. har läst idag och ska fortsätta med det snart. den är så bra.
min mamma kom hem nyss efter en runda på stan. vi ska nog fara o sola om vi orkar. jag är blekfis igen och måste kanske åka till spanien än en gång för den skull.... hehehe hade inte vart helt fel! men vänta bara till juni alltså. längtar som fanken =) kan förklara liite hur planerna ser ut!
först säger vi upp lägenheten här på storgatan i mars ungefär, så att den är uppsagd till veckan efter min student typ. och under den tiden packar vi o för grejer lite då o då till enköping var vi har en lägenhet nu, och sedan tar jag mitt sista pick o pack o drar iväg =) enköping?? tänker ni säkert nu, men där ska jag bo tills jag hittar något i sthlm.

FAST! direkt jag har stadgat mig någorlunda i enköping så drar jag iväg till solen, spanien! där stannar jag till kanske början på oktober o sen drar jag vidare ut i världen och letar ett nytt ställe o bosätta mig på ett tag =) cypern har jag faktiskt funderat på, är kanske inte säsong där just då men något kneg ska man allt hitta sig tror jag!

så ja. jag längtar helt enkelt till min framtid! bort från, för det första, den här skithålan =)) slippa all skit som alla dillar o slippa alla som inte kan va nöjda med sitt liv utan måste klaga på alla andra o snacka skit? =) helt enkelt den här äckliga staden. och! slippa kalla sverige =)) vakna varje morgon av värme och sol. åh vad härligt. träffa nya människor från hela världen i princip o skaffa nya kontakter och STARTA ETT HELT NYTT LIV, helt från början! okej, jag föds inte på nytt men jag drar!

kan flytta i februari direkt efter praktiken är slut om jag vill, och det vill jag ju, men jag vet inte riktigt.. jag vill ta studenten med barndomsvänner och vänner och ha kul o ba allmänt känna alla, istället för o gå en halv termin (typ) i enköping o inte känna en själ vid student-time.. nä, jag får hålla ut. har funderat hur fan jag ska lyckas stå ut o kom bara på att jag ska skita i allt o alla typ =) eller okej, inte så, men i all skit som händer överallt. ska skita i såna som hatar mig för att dom inte är mig helt enkelt, nä jag skoja ba men jag ska skita i såna som vill en ont =) det är ingen idé o slösa sin energi på sånt!

hehe och så har jag ju en till plan med det hela.. kanske flytta till edward?? eller hitta mig en egen spanjor-edward... hmm, det hade inte suttit helt fel! en helt egen edward.. för det finns iaf inte i sverige tror jag =D alla prinsar finns utomlands så kom igen o våga flytta! för det ska jag.

nu ska jag gå till min vän som ligger i soffan o är sjuk, o sen ska jag ta en 25a i solariet för att sedan komma hem o läsa litegrann igen =)

men hörni! ha det bra


ledig!

och för min del; godmorgon!

det här ska jag göra idag;
va med amanda

hejdå

tisdag

idag är det tisdag! o imorn är jag ledig, för jag jobbar på lördag istället. =) jävligt skönt! går omkring på ikea som en zombie-liknande gestalt helt i min egna värld o gäspar typ hela tiden.. men igår var jag pigg! då gick dagen fort. allt blir vad man gör det till helt enkelt =)

just nu sitter jag i köket o äter flingor. ska ta en macka med leverpastej snart. gott. idag ska jag vara med amanda! det är kul. hon är bra. kommer sakna henne när hon åker, igen.. =(

idag var det en tant på ikea som tyckte vi skulle flytta på doftljusavdelningen som hon kallade det (har jag för mig) hon var inte så glad.
hon: ursäkta, är jag nära dom där förbaskade doftljusen?? (sur som fan)
jag: jajemän! (glad som fan)
hon: okej, jag har redan sagt åt en gosse hos er att ni måste flytta på den avdelningen och han lovade att föra fram det!(sur som fan)
jag: öö jo jaha!? (fortfarande glad som fan men vääldigt fundersam)
hon: ni måste sätta ALLT i ett separat rum förstår du!! (lite mer sur än sur som fan)
jag: jajemän det ska jag föra fram!
sedan sa hon något surt och gick därifrån och lämnade en helt chockad mig som stod o funderade på hur fan man ska få typ ikea i hela världen att flytta på den avdelningen...

sen gick jag o drack cappuchino(stavning????). det har jag nämligen börjat dricka på ikea, för det var gott.

 

nu ska jag äta ostskivor o min macka med leverpastej.

förresten, har inte nämnt min tand på ett tag.
fortfarande skit. och jag märker den bara mer o mer så jag vill inte le tills det är fixat =)

hejdå


and you're just a clown

morjens!

idag har jag och linnea gått långt. det ska vi imorgon med har jag bestämt. det är skönt o gå, och linnea är en bonus! vi gick typ runt hela närsta o genom industri området typ. men ingen dalmatin såg vi, och alla ni som läser det här! ser ni en liten dalmatinerhane på 5mån så ta honom snälla snälla till fam. kulju eller ring rosanna på hennes finska nummer; 00358443409389, den stackarn vill ju hem och tänk på husse o matte, huj va hemskt.. nä, jag ska be till gud ikväll, hunden måste hitta hem!

imorn är jag på ikea återigen från 8-15. tiden går jättefort där o det finns alltid nå nytt o göra, det är kul! och alla som jobbar där är jättetrevliga.

måste till skolan någon dag och fixa fotografiska bilden så jag inte blir utan betyg, tror jag far dit på fredag. egentligen ville jag ju dit på torsdag för då är det SOPPA men fan det är ju en äcklig soppa nu???? varför? ge mig korvsoppa!

jag har börjat få finnar vid hårbotten? har aldrig haft problem med sånt tidigare, men jag o miss A använder samma schampoo o hon har också fått finnar så det kanske är det?? det tycker vi inte om!

nä nu ska jag ta o kliva upp ur sängen o hoppa i duschen o frysa. efteråt alltså. jag har gjort sängen så varm nu så det är svårt o stiga upp =D

godnatt och allt sånt, bye

 


såhär såg jag ut på krogen för några helger sen. hehehehehe nä jag skoja bara men jag tackar gud för att jag inte var mer dinka än så, då hade jag säkert sett ut sådär.....


måndag (jag tänkte skriva onsdag??)

men det hade ju varit bra ifall det var måndag! nä jag menar onsdag.. är helt snurrig har inte suttit ner på typ hela dagen och kommer typ drömma om julpynt på ikea...

sitter här i soffan ännu i arbetskläder och väntar på mat. så lat är jag idag =) hade tänkt mig att läsa lite när jag kom hem o sen somna lite, men jag orkar inte.. då är man lat?????????

idag vet jag icket vad som händer. känns som en bra dag idag och jag har trots all slit på ikea varit glad o hållt humöret uppe =) enda negativa var en finne som kom o blev skitsur för att jag inte snacka finska???? vi är i sverige ursäkta mig

ska glo canal+ idag också! det har jag nämligen skaffat ett tag framöver. king tycker jag. sitter hemma o snackar om reflexer med nära o kära, inte reflexer som ska synas utan såna där snabba reflexer som endast jag har ni vet? sådär att man fångar tillexempel datorsladden VÄLDIGT fort och ingen hänger me o ba vad hände? ingenting, jag stylar lite bara...

hejdå

igen!

jag börjar bli bra på det här med bloggandet igen =D det är för att jag inte har nåt annat o göra, haha =(

linda har däckat på min soffa, for förbi fredrik och hittade henne där haha =) dom hade vattenkrig och ingen hade sovit något under hela natten o nu sover hon som en stock. mor min gick till bastun (ooh vad ovanligt....) och min andra kompis ligger och vilar i sängen. =) ska bara ligga hemma o slappa idag, titta tv och självklart läsa! så bra alltså

var påväg o börja skriva om min tand igen men vafan... det är fan det enda jag tänker på =D skit irriterande. måste ringa o boka en passande tid, är på ikea dagarna långa känns det som så jag vet inte NÄR jag ska hinna fixa den här skiten...

det är ju det här med o blogga flitigt, vad fan ska man skriva? att jag e bäst typ

hejdå igen skriver säkert typ 30 gånger till i brist på annat o göra men hejdå tillsvidare =D

 

eller nej! jag måste bara få med här att jag älskar min nya parfym;

mmmmmm lovely


hehhehe

fick nyss reda på att det inte var jenny jag var med igår, de va tydligen linda. och jag har tydligen ringt 118800 för att få numret till max??? matstället alltså. why?? ville väl checka läget eller nå =D

här har ni den omtalade tanden;


och såhär ledsen är jag för det;

och samtidigt ser ni hur en halvdöd bakis jessica kan se ut ibland. =) (ganska ofta)


knocking on heavens door

alltså vafan... vilken jävla natt!

började med att jag stod och köade till sportbaren i typ HUNDRA ÅR utan jacka o höll PÅ RIKTIGT på att frysa ihjäl. själva födelsedagsbarnet träffade jag i kön och han fick sällskapa mig fram till dörren=) så lustigt dagen efter när man vaknar o kommer på en massa ansikten man sett igår! man kan som bara inte riktigt koppla när var o hur..

hur som helst, gick in och skulle köpa bisse men faan så länge det tog o köa! fick tillslut öl iallafall och den smakade lika bra som alltid. gick såklart o dansa direkt hahahaha.. träffade typ hela världen där! nä men hela öb var där o typ hela ikea.

SEN HÄNDER DET! en kille går in i mig och min cider jag precis köpt (glasflaska) och PANG! kände något konstigt i käften och spottade ut det i hopp om att det var en glasbit från flaskan. NÅ NÄ det var ju min jävla tand! "hela?" tänker ni nu, nå nä. en jävla bit. och jag tror alla på hela stället var väl informerade om att jessica danell har tappat en bit av tanden. det var typ min hälsning
-hej jessica!!
-TITTA TITTA! jag tappade en bit av tanden!!

måste alltså gå till tandläkaren eller åtminstone ringa dom. kommer säkert få en ful jävla lagning som kommer skina fulhet när jag ler. garanterat nå sånt.

inte nog med det, jag lyckas tydligen aldrig att INTE RINGA när jag är på fyllan, men ändå går det typ tio tusentals pengar från kortet?? o va är det där med 118800 03.58??? vem ville jag ha tag i??? konstiga sms skriver man också, ord som "båga" fanns i flera mess jag skickat.. vad betyder "båga"??

och så ska man ALLTID ha max mat också. även fast man inte kommer ihåg att man käkat det när man vaknar nästa dag. och jag liksom låtsas sådär fint
-var fan for jenny igår?
-du kan ju inte va seriös.. kommer du inte ihåg?
-jaaa jo nu kom jag på det

ingen tror ju mig när jag säger det sådär fint men jag är ju jävligt övertygande....;) nä skoja

"var fan är jag?? hur kom jag hem igår? vad fan gjorde jag innan jag for hem...aaaah mitt huvud" är typ det vanligaste som försiggår i mitt huvud när jag vaknar.. och idag kom jag bara på när jag vaknade att jag slog sönder min tand igår. trevligt sätt o vakna på =))))) jävla tandhelvete

och rosanna! ring när du kan sen efter jobbet. kommer ihåg att du ringde i morse men vet icket vad som sagts. loveu

nä nu ska jag bolma hejdå

här är jag igen

sitter hemma o väntar på supsällskap =D mamma hoppade just i bastun. själv ska jag hoppa i duschen o sen rota i min garderob o se vad som tilltalar mig idag.

så jävla bra;
limp bizkit - my way


helt rätt


lördag

morsning korsning!

igår blev det en sån där halv ett på natten-ska vi fara ut kväll. det behövs också ibland o det var kul! resulterade i att vi gick o la oss kring 06.00 efter en massa 3,5or och kedjerökande. vaknade idag och hade ett stort behov av kolsyra, tur att jag o mami köpte fanta igår kväll!

idag ska jag tagga igen. för det var ju inte meningen att jag skulle ut igår hehehehe

hejdå o ha en bra dag!

someday you'll see things my way

hej! idag är jag taggad, men egentligen ska jag va det imorn.. men vi kan kalla det uppvärmning haha.. =D idag ska jag städa o tvätta, mami kommer hem på natten! bye


torsdag.. eller? jo

håller inte koll på dagarna när man bara sitter hemma o sjukar..

igår hade jag kul! det gillar vi.

snart ska vi väl ut på stan en sväng o se vad den har att erbjuda =) kul. eller inte. kanske lite bara =)

nu toa o göra mig mänsklig, byebye

twilight

har nu läst ut första boken, "om jag kunde drömma". sjukt bra alltså! intalar mig själv hela tiden att det bara är en bok o att det inte finns kärlek som deras, men ge mig ändå en vampyr så kan vi gå utifrån det? eller? vampyr någon?

fast jag vill bara ha edward. åh vilken prins alltså! ge mig edward!


jag smälter.. helt på riktigt! =D lucas scott ligger verkligen i lä nu förstår ni!


nog om det. tror jag. ska försöka hålla mig i från att förklara hur mycket jag måste ha edward! det kan ju bli ganska svårt, eftersom han är den snyggaste som vandrat på jorden genom alla tider. om de finns såna killar kan ni gärna träda fram nu!

måste nog springa till ica o köpa andra boken innan jag på riktigt svimmar hit. åh. het.


jag är löjlig =)

och helt plötsligt gillar jag ensamheten

min hund spydde i morse. vet inte varför men då insåg jag att jag älskar att va ensam? att göra som jag vill -hela tiden. den lite svårare delen är bara att man måste ligga o lyssna på musik jättehögt när man ska sova (inte JÄTTEhögt) för att inte höra en massa läskiga ljud och därefter inte kunna sova.... men det ska nog fixa sig, intalar jag mig själv hela tiden iallafall..

har ännu inte gett upp bittersweet symphony, får sån där härlig feeling! vill som bara gå genom lägenheten om o om igen o bara njuta o typ baletta mig fram! ungefär. sådär harmoniskt. men planlösningen på den här lägenheten gör så jag måste vända hela tiden, så jag står i köket o knäpper med fingrarna o skriker med istället. inte riktigt lika harmoniskt...

idag mådde jag illa på morgonen, och gör det än. kanske har sina anledningar men kanske inte ändå. vet inte. kan inte skilja på ont i magen o ont i magen. kan däremot skilja på huvudvärk o magont, det är lite lättare...

och så har det ju kommit snö! för fan. ska kanske gå till riekkola o låta hundarna springa lite. längtar tills isen kommer, rambo älskar o bara springa snabbt o långt och härja. jag försöker hänga på men märker att jag är tvåbent och ger upp.

idag har min frukost varit te. satte mackor i rosten men dom är ännu där. dom har givetvis ploppat upp, annars skulle det inte lukta gott här. sen när jag skulle ta mackorna så ångrade jag mig, var inte hungrig. o då är det något som inte står riktigt rätt till uppe hos mig, jag älskar ju leverpastej! men jag kör på det sen. eller kanske rödbetssoppa, som jag orkade laga igår.. faktiskt enda gången jag kom riktigt nära mammas smak!


jahaja, vad mer.. inte så mycket mer. sitter o lyssnar på u2-beautiful day nu, och försöker intala mig att det är precis det jag ska ha.

grops.

RSS 2.0