arlanda

hej! nu sitter jag och mamma på arlanda, även fast att vårt flyg går 06.00 först.. lite slitet att sitta här så länge, men sist jag var här var jag tvungen att sitta längre t.o.m.. så man överlever =) anledningen till varför vi är här så tidigt är p.g.a sthlms bussar (!!) som inte går mitt i natten????? skit säger jag, i denna stad som påstås ha allt? =D men icket icket.

det ska bli skönt o dra. allt är så rörigt hemma just nu, både självförvållat och inte, men skönt som fan o dra faktiskt! kommer sakna mina hundisar bara =( mina fina små glädjespridare. all kärlek till er, även fast ni inte kan läsa =)

jag tror jag tar o avrundar här, annars blir det bara tomt prat. =) så, hejdå, hörs om en vecka. ska sola o mysa som fan!!!! hejdå


mina finaste

gran canaria

hej! på onsdag åker jag till spanien. med mamma! vi ska vara borta en vecka och bara chilla, (på riktigt) bara chilla. sola o bada o fara till bergen o gå på massage och andra grejer. mycket kul! känns verkligen som om det är det här jag behöver just nu, jag förtjänar detta. det gör jag, och kul ska jag ha. hejdå! =)

det händer..nu händer det

och konstigt är det.. jag trodde jag vant mig.. vid tanken hade jag vant mig men var inte beredd på känslan.. men sen tittar jag på tuva och jag ler igen. min solstråle, min älskade lilla ögonsten. och så vänder jag mig om och känslan kommer igen.. den riktigt äter upp mig inifrån. den gör ont. jag får ont i halsen av ni vet den där klumpen? som tränger och vill ut. men jag vill inte. så då kommer den inte. och det gör mer och mer ont..

men jag klarar mig, har jag ju sagt. det gör jag. det måste jag göra. det bara känns konstigt, och sorgligt, att under en natt ändra på alla rutiner. småsaker som jag inte tänkt på tidigare, som inte betytt mycket, men som jag nu måste göra annorlunda... jag vet inte, den här känslan hör nog till.. men varför gör den så satans ont?

jag försöker dricka vatten för att få bort den där klumpen. jag dricker jättemycket vatten i desperata försök att få bort den. den går inte bort. jag måste nog gå och gråta lite. det hjälper nog. men jag vill inte. jag vill inte gråta.

för första gången i hela mitt liv fick jag svårt att andas. det gör ont.

men jag klarar mig, allt är bra och kommer gå bra. nu ska jag titta på tuva.

torsdag

idag kommer min syster!!! och tuva!!! och på lördag festar vi!! =DD eller hur r??

igår gick jag och linnea hem från nikkala. det var skönt och jobbigt. gissa om man sov bra? =) och lite ont i knävecken har jag, men inge farligt. idag ska jag bara sitta hemma o plugga, har prov i historia imorn på morgonen.. men nu börjar religionen så nu ska jag sluta =) hejdå!!



magaluf reunion!!!

måndag

goddag. jag ligger hemma i min sackosäck med mina två nyduschade hundar. idag ska jag städa lite. vi ska ockå börja packa ihop christians saker. han flyttar nämligen i veckan. det kommer vara jätteovant men nu är det dags att skapa nya minnen =) de gamla kommer självklart alltid leva kvar men produktionen av de nya minnena förklaras härmed avslutad! lite sjukt känns det men life goes on =)) kan inte ens förklara för er hur mkt småprylar och foton denna lägenhet är fylld med! borde ta o sätta igång snart..

idag hade jag två lektioner. imorn ska jag till luleå och titta på universitetet. känns skönt, börjar bli lite lagom dags att tänka på det där nu tycker jag!! nog för att jag måste ha typ tusen kurser till för att nå mitt mål, men det går!! lite extra tid bara men inte har jag bråttom. och en jäkla bra sak med imorn är att jag ska till teknikens hus!!! sist jag var där var jag typ..10 kanske? =o va kul.

nu ska jag vattna lite blommor och sen sätta igång. wish me luck.

fredag

hej.
här sitter jag vid min fläkt och tittar på mina pojkar! rambo och rocky. de är fan männen i mitt liv =D

var i skolan idag. försov mig. igen. men jag missade bara första lektionen, och andra lektionen var religion. prov. gick rätt hyffsat med tanke på att jag pluggat i natt till 01.30. det är nog också en förklaring på varför jag försov mig. =)

och idag är det fredag. idag har jag och a våran första visning gällande vårat företag. vi kan nu kalla oss företagare, coolt va? =D vi säljer jättefina grejer! och med visning menar jag att vi har homepartys =) det börjar klockan 18.00 och håller på i kanske 2h. sedan kommer jag hem, och sedan vet jag inte mer. säger som alltid annars, man får helt enkelt se vart kvällen tar en =)

och sen vet jag inte om jag hade så mycket mer på hjärtat. jag saknar mamma. och syster. och rosanna. längtar till mammas "kalas" den 17 okt, då får jag vara med min syster heeela tiden! va vi ska ha kul!! frågan är ju bara den; vad ska jag ge till min mor?? jag har ingen aning, jag tänker på det hela tiden och kommer inte på något! huj vad svårt det är med presenter alltså..

på måndag kommer mami hem förresten!! älskade saknade mami. min mami. världens bästa också.

nä, jag tror jag avrundar här. fortsätter jag så kommer det bara en massa tomma ord och ingen orkar läsa. och så garvar jag åt det imorn. typ.

nu ska jag gå och spela gh. älskade älskade gh.



don't let them say you ain't beautiful



jag kan inte sova

mamma kan inte du ta o komma hem nu? =D

och jag vill flytta till spaninen...

jag är ännu arg

men på vad vet jag inte.. eller på allt egentligen, eller inte allt men allt sånt där som en gång betydde jättemycket och nu bara beteer sig som skit. och nej det är inte c jag snackar om. det är någon helt annan. så många gånger man ställt upp och gjort typ allt i hela världen för denne, så jävla många gånger man gjort det, och får bara tillbaka skit rakt i ansiktet. jag ska inte bry mig desto mer, det tär bara på mig. och om inte annat, så är det det du tar åt dig mest av =))) ville bara skriva av mig litegrann.

i live my dreams today
i lived it yesterday
and i'll be living yours tomorrow
so don't look at me that way

och rosanna. all kärlek till dig. på riktigt.
och till mamma såklart. jag älskar er. över allt annat.


if you can hold on, hold on

ligger i soffan och lyssnar på hög musik i mina älskade rosa hörlurar och bara funderar... på allting egentligen, men ändå inget märkvärdigt.. men ändå lite..

ibland kan jag bli så arg när jag funderar. ni vet sådär ruskigt förbannad så man bara grinar och bankar och skriker...typ. det behöver inte ens va stora saker. ändå kan jag bli helt deppad. för någon annans skull, typ..

äh, vet inte om det bara är en känslig period. vilket det inte känns som för allting känns verkligen jättebra.. men jag vet inte.. det kanske bara är så.

jag är påväg att bli 13 och ensam igen, lyssna på konstig musik och bara lipa och inte veta vad tighta jeans är... typ. men det behövs ibland. en 13-års period. för ibland är det faktiskt ruskigt skönt att gråta. och jag vill va 13 igen. ge mig 13. och mallorca. eller ge mig bara mallis, hela grupp6 och barskolan, så är jag hel igen. jag lovar. ingen förstår hur mycket jag vill...


mina tjejor


livet leker

dagen har varit bra. =) idag har vi hämtat rocky =) han är jättefin! rambo skyddar honom, när winston kom nära så började rambo morra =D han är så liiiiten

har varit med min r idag =) alltså rosanna =D blir många r här!! rrr. =)<3

och nu kom crille o robin o har hyrt film så nu ska vi tydligen titta film. eller fan, jag har prov imorn =o oj. hejdå.

mommy, here's for you!!

här mamma får du se nu =D och alla andra givetvis men speciellt du mamma =D



 


RSS 2.0