woh

nu drar jag till coop


och i upp eller nedgång så finns den där

tjaba! här sitter jag med färg i håret. bara utväxten, annars trillar allt mitt hår av skulle jag tro..



och nu ska vi lösa nadis hårproblem och sedan fara ut och fota med rowsie. bye

we don't know what we stand for

tjaba. här sitter jag i mitt kök, ensam, och dricker kaffe. tänkte plugga o börja vara lite seriös nu men det gick inte så bra. slutade med att jag hängde upp en lapp på väggen MARRY ME JOHN FRUSCIANTE........ hehe

skolan känns sådär onödig nu. kommer dit och har typ aldrig nåt. men OM jag skulle stanna hemma en dag så skulle vi ha alla lektioner som står på schemat. bara för att alltså. ruggi iiiirrrrriiiiii.

asså!! ni måste lyssna. på a name, och på time tonight, och unreachable. helst alla men dom tre är bäst. och om ni inte blir lika skum som jag (dvs ligga på golvet i någon slags konstig ställning, sjunga och vicka på tårna/hela kroppen samt ont i magen för att han är så bra) så är det nåt fel..........

idag fick jag använda solbriller. och så har jag fått kameran från skolan så nu är det min tur att agera fotograf. och så har jag prov imorgon och säger hela tiden för mig själv "men efter den HÄR låten ska jag börja plugga" "okej efter den här!!" osv. så jag kommer ingenstans. och kommer nog inte göra det heller förrän jag lessnat. vilket jag aldrig kommer att göra, vilket sedan resulterar i ensamhet. kommer sitta hemma, ensam, om 5 år och lyssna på john frusciante. när folk plingar på dörren ska jag grymta åt dom och inte öppna. det kommer nog börja växa skägg.

okej inte riktigt så men han är så jävla bra. det tycker inte nathalie så jag kan inte riktigt njuta sådär fullt ut. men nu är hon och övningskör så jag öser!!!!!!!! sitter och sjunger och gungar på stolen. hejdå.




och mina älskade nya fina skor!! till vänster

me love!!!

nu ska jag gå och fantisera vidare hejdå


nothing has changed

här sitter jag vid min fläkt och funderar. har läst en massa gamla grejer jag skrivit och jag är som förvånad över att det är jag som en gång suttit vid en dator och skrivit av mig. sådär fint. sådär hemskt. sådär klokt. är det jag? det är tydligen det. lite sådär att jag tappar andan. men på ett fint sätt, och hemskt. på ett hemskt, fint sätt. jag är glad att jag är jag. jag tackar gud (även fast jag inte tror på honom/henne/den/det) för att jag är jag.
ibland funderar jag hur det kommer sig. hur människor kan göra bara sådär.. eller nåt. att vi helt enkelt fungerar så. man måste va ledsen för att kunna bli glad igen antar jag. men de är väl bra eller nåt

annars då. ingenting. och då menar jag faktiskt det. ingenting har hänt och ingenting händer. jag bara är. som en möbel fortsätter jag att bara vara. glor och sånt. skriker med till min underbara musik (min?? nä). ibland tänker jag att jag är en superstjärna. skriker och dansar och bara flumar och tänker att nån jag är riktigt kär i (olyckligt kär då alltså) ska sitta bland publiken och tappa andan. att "fan va bra hon är henne måste jag bli ihop med nu". sen efter sången kommer han bara och pussar mig. och så blir vi ihop. tänker aldrig längre än så. om vi får barn eller nåt. bara på att han ska tycka jag är så bra på att sjunga så han märker att han är kär i mig, ändå.
men det finns ju ingen han så det blir lite svårare. och sen kommer reklamen på spotify och ba "visste du att.. bla bla bla.. premiumkonto.. slipper reklam". nä jag vill inte ha det där jävla premium och nä jag vill inte ha DEN DÄR JÄDRANS REKLAMEN men det finns inget mitt emellan så jag lever vidare.

och i duschen sjunger jag också. men inte med lika stor inlevelse. jag använder duschen som mick och stampar med ena foten o ba "FRÄÄÄÄÄMMLLIIIIINNG" typ. ändå hatar jag carola.

fast ändå händer det mycket som vanligt. runt omkring ni vet. men inte med lilla mig. jag bara fortsätter glo och sjunga i duschen.


i wonder who in the single thing, made this night and its ugly dreams

jag älskar att deppa. vet inte varför men jag älskar att lyssna på värsta deppmusiken och ba vara. lägger mig på golvet ibland och bara lyssnar. ibland somnar jag. sen vaknar jag och sätter mig och röker, till samma deppmusik. jag älskar det. jag är knäpp.

veckans depp (också även veckans BÄSTA(!!!));
ellie goulding & erik hassle - be mine
john frusciante - a name

tack elin

sov inte många timmar inatt. somnade vid 03.00 kanske. nadi låg o snarka. vaknade sju. när nadi väckte mig sa jag nåt i stil som "åhhhhhhhhhhh... skjut mig snälla.. 3 gånger.." o sen slocka jag igen för fem min.

orkar inte skriva, ska fortsätta lyssna på min musik o sjunga med. ps jag hatar fina killar (jag går i sjuan igen) ds


lördag

tjaba. igår var jag ute på stan typ hela dagen. med rosie och nadi. vi var på ikea och öb och köpcentret o sånt. var o tittade på rosannas nya hem hos harri och det var jättemysigt!

sen på kvällen satt jag och nadi och lyssnade på gammal gammal musik. ni som kommer ihåg; sena kvällar på gränsskolan, grilla i nikkala, åka moppe fram och tillbaka, tjuvrökte, fotboll, tomppe och dom osv. alla var samlade. fiina tider. hehe
här kommer iaf några;
millencolin - stalemate
millencolin - ray
millencolin - no cigar
millencolin - afghan
ffl - 15 år (hehehe)
the used - taste of ink, blue and yellow, i'm a fake, i caught fire
boom box feat. linda O - balla da li
damian marley - road to zion
bone thugs n harmony - change the world (kommer alltid va världens bästa)

och massa annat. fint med nostalgi

idag blir det utgång! rosanna elin och linnea kommer hit iallafall. och självklart nadi! men hon följer inte med ut förrän om en vecka! då fyller hon 18 och tro mig när jag säger att DÅ ÄR DET RÖJ

aja hade väl inte så mkt mer på hjärtat. ni kan få en hej-vi-har-vaknat-efter-kl13-idag bild på mig o nadi!



aja på återseende!

det finns ju en verklighet med

har levt i någon slags fantasivärld ända sedan hemkomsten. varje morgon jag vaknar har jag varit helt beredd på att gå och käka hotellfrulle o mötas av underbara delfien och waleed. eller va fan? vart är jag? jag är ju hemma för fan!! (för er som inte förstod; mina första tankar varje morgon)

de var ju som fint att va borta från habi i 10 dagar. helt underbart. ännu mer underbart var det att vara i egypten. kontakter och vänner för livet <3

sitter i mitt kök o käkar svensk mat. ska snart koka svenskt kaffe och röka en svensk cigg. det är så sjukt hur man saknar svenska grejer när man är borta, även bara för en vecka? korv som jag nästan aldrig annars äter ville jag verkligen ha när jag var i hurghada. skum

första dagen i skolan på två veckor. småfint. fick hem en BUNT med papper från småföretagande. bokföring. allt. bara bokföring. så går det när man drar iväg o njuter!!
annars har jag väl inte missat så mycket. typ ett prov o en redovisning kanske? går snabbt att ta igen.

har faktiskt inte så mycket att skriva om. väldigt blandade känslor dök upp när jag kom hem. mest ledsna. synd att folk inte kan uppskatta det dom har istället för att bara vara svartsjuk/avundsjuk. kan man inte bara vara glad för andras skull?

jaja imorn kör vi som vanligt! behöver nog inte ens skriva mer än så=)

och mamma! love you!


waleed nadi o jag


hahahahahaha! kolla oss i baksätet......... the swedish people


delfien <3

och framför allt

tack nathalie. tack för att du gjorde min resa underbar. tack för att jag kunde ha såhär kul med dig. tack för att du ville spendera en vecka (10 dagar) i egypten med mig. tack för att du ställde upp för mig. tack för att du väckte mig på morgnarna=) tack för att du är en sån fin vän. tack för allt.

"oh my god, what is she doing?!"

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha HAHAHAHAHA hahahaha lkhsefhgraghaeoöghaerogh hahahahahahaha HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

HAR ALDRIG SKRATTAT SÅDÄR MYCKET HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

"...... oh my god, what is she doing?!"


"ooooooh, no the cat was in the way......"
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAISUÖFÖSHNRGOÖNHBVGÄOHGWUOÄÅEFGIJGB HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

vi sitter på arlanda och garvar ihjäl oss. snart iallafall.

meya meya!!

och så en massa saknad på det hela. att höra "heeey ladies!!!" "hello my girls!!" "hello my darling!" "aah my beautiful girls!" "AQUA GYM, LADIIIEEES! AQUA GYYM!" "FAAASTER ladies, faaaster!"
"HELLO SWEDEN!" "aaaah sweden!"


-girls, take it easy
-yes we always do, we're from sweden!!
-yeah... that's what i'm afraid of...

och det finaste;
-take care of my girls now!
-yeah, they are my little sisters!


-EY GIIIIRLS!! volleyboll!!
-no
-yeah i know

okej nu kan jag lugna ner mig lite kanske. har haft en så underbar resa. 35+ varenda dag, världens finaste människor; waleed, delfien, sam, viktor, nico, tanguy, jerom, den galna fransmannen

ministry of sound! med waleed och delfien och massa fler. så sjukt kul! rökte vattenpipa typ tusentals gånger, vi vart så jäkla less tillslut men vi tog en ändå eftersom bartendern var van att vi tog "shisha". strawberry var bäst. fick tipset om att dricka sunny beach eftersom den innehöll mer alkohol. öööh verkligen. efter några drinkar var vi ju helt borta. vakterna diggade inte oss precis! förutom head of security??? han va ju skit snäll och inte alls arg

idag efter frukosten var vi påväg till hotellrummet för att smörja in oss och sedan gå till poolen. nadi gick på toa o jag tittade på min telefon. 1 nytt meddelande. "kära gäster, blablabla, bla bla blaaa, flyger idag 13.55, bussen avgår 10.35, bla bla bla" jaha.. "ööh nadi, vi ska typ hem idag.."

vi slängde ihop allt, jag bokstavligt talat hoppade på min väska för o få igen den, och sen satte alla hejdå:n igång. och alla tårar. vi grät och vi grät och vi grät. delfien är så snäll. vi kramades och grät jättelänge. waleed kom. "remember, you are my girls". grät ännu mer. och ännu mer. tills vi for.

tillbaka. ooh vad vi ska tillbaka. snart. och dom väntar på oss. och då ska vi ha kul. och då ska jag få träffa världens finaste människor igen.

jag skriver mer om resan när jag är i mitt normala tillstånd. kan som inte riktigt förklara nu. dels för att det är såå mycket och dels för att jag bara kommer att gråta. men jag kan lugnt säga att den här veckan har varit helt underbar. helt oförglömlig. världens finaste människor. tänk att jag fått träffa världens finaste människor.

tack egypten, tack apollo, tack delfien, tack waleed, tack mamma, tack världen. och tack mig själv.

hufvudstaden

tjena! här sitter jag i min systers soffa och har just torkat mitt slitna hår. nathalie iCurlade mitt hår och nu är det värsta risbusken. jag får helt enkelt hårinpacka (hehe) det tills vi kommer hem igen så mami kan toppa mig.
igår gjorde vi ganska mycket ändå. vi kom fram till sthlm strax innan nio och hemma hos syster var vi kanske halv elva. chockerade över att vi så tidigt, över endast en morgon, tagit oss ända till stockholm. gnällandes och tjatandes om att vi vill ha lördag sminkade vi oss och försökte göra oss någorlunda fina. två norrlänningar i sthlm, ena med mjukisdress och mössa, andra med leggings och mjukiströja -båda utan smink, satte vi igång. brukar annars ALDRIG bry mig om att sminka mig o sånt men var helt plötsligt i BEHOV av smink. man känner sig alltid så sliten annars när man går här, alla värsta uppklädda och så jag, mitt i smeten, sliten. norrland. haparanda. vad är mode liksom
åkte till stan, förbi slottet, trallade genom gamla stan (underbart) och käkade på donken. hatar donken. men jag är en sån bra vän så jag åt där ändå, nadi älskar det. =)))))
for hem och kollade film mot kvällen. båda däckade i soffan. nathalie kring 21.30 kanske och jag var inte långt efter. vi steg ju upp så satans tidigt (för er som var ute så var det sent) (eller kanske inte) 04.00!!!!! så vi var helt slut. vaknade helt yrvaken av att tvn var avstängd och tänkte att syster är hemma nu.
gick till sovrummet och la mig bredvid henne. mumlade säkert nåt i nattmössan och syster såg ut ungefär såhär: ??
hon sa att klockan endast är tjugo över elva och då var det min tur: ??
kändes som om den var kl: 100. eller nåt. mycket iallafall.
idag har vi vaknat och ätit ägg. klockan 17 ska vi möta upp stefan på medborgarplatsen och sen KANSKE våga äta sushi. får se hur vi gör hehe.. slutar säkert med donken ändå
sen bio bio bio bio bio!!! remember me. robert pattinson. in my heart. forever! hehehe..
och imorn vid 11.00 drar vi mot arlandis. checkar in senast 13:30 men vi ska ju va i god tid. så inget går fel. och ifall det skulle så har vi ändå gott om tid. 15:30 hejdå sverige! imorgon vid den här tiden sitter vi liksom på planet mot egypten. FAN VA FINT
detaljerat inlägg! fint va
och så lite bilder
hahaha vi har haft så kul med den här kameran alltså! sjukt
och rosanna! saknar dig! love u

oonsdaag

tjaba! här sitter jag i mitt kök och är glaaaaad. lyssnar på party musik och taggar =D i natt åker vi från habi klockan 05:00 senast (!) och lyfter mot hufvudstaden klockan 07:35!!!!! framme strax innan nio och drar till systeryster! saknar saknar saknar!!

stannar i estocolmo fram till lördag då vi lyfter mot EGYPTEN (hurghada) klockan 15:30 ungefär!!!!!!!!!! 5,5h flygresa, SEN EN VECKA I 30+!!!!! man ska va spontan, de är då det blir bäst!!!

nu ska jag göra annat, har packat allt redan så nu sitter jag nästan hela tiden och bara rullar tummarna och väntar! faan va fiint alltså. fan va vi ska soolllaaaaa!!!!!!!



!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

woooooooooooh

JAG OCH NATHALIE ÅKER TILL EGYPTEN PÅ LÖRDAG!!!!! stockholm på torsdag, det här är livet! nu kör vi!

if you want more love, why don't you say so?

såhär blond är jag nu



och idag ska jag ut! hatar detta eviga hårproblem............. man löser det liksom aldrig



sådärja

så fin (även fast kärlek suger)

I det sjukhusrum där ett oavbrutet pip låter
Sitter en son vid sin fars sida och gråter
Vill ha åter den mannen som nyss tagit sitt farväl
Från vår värld och är på väg med sin själ på sin sista färd
Ligger där och ser ut att bara sova
Men skenet bedrar för cancern höll vad den lova
Att den inom en månad skulle ta hans far
Han som var så mysig och så underbar
Men såklart livet är inte rättvist
O de som gjort gott får aldrig betala rätt pris
Fast på sätt o vis så var sonen ändå rätt glad
För hans far hade ju levt i allra högsta grad
Han hade levt var dag så mycket som han kunnat
Älskat sina nära som han aldrig då försummat
Gjorde dumma saker ibland men det gör alla
Visste dock hur man fick lyckan att svalla
Fast det allra bästa minnet sonen kommer ha
Är från den sista stunden de hade idag
Då hans far med ett stort varmt leende
Sa som sista ord "på återseende"

Kärleken den övervinner allt
Kärleken den värmer när det är kallt
Kärleken går bäst i symbios
Kärleken nyckeln till alla lås
O i upp- eller nedgång så finns den där
Låt den vara din ledstång dit livet bär
Så kommer allt gå perfekt tillslut
För kärleken hittar alltid ut

På samma sjukhus så ligger det en kvinna
Hon smärtar så har haft värkar i flera timmar
Hon svimmar nästan när det bara är sista kvar
Men hon biter ihop o tar i allt vad hon har
Inget som spars o hon stöter ut ett högt skri
O sjunker sen ihop uttömd på all energi
Allt är förbi några sekunder hinner ticka
Sen säger doktorn ”Grattis det blev en flicka”
Kvinnan tittar upp och ser vad som har lovats
Nämligen den vackraste syn hon någonsinn har skådat
Det är henns nyfödda barn på väg mot hennes famn
Hon kan inte hindra lyckotårarna som sprutar fram
Äntligen kan hon hålla om det som legat
9 månader i henne och spelat
Huvudrollen i hennes liv
O kommer fortsätta att göra det för all framtid
Hon känner frid så totalt när hon får hålla
Sin dotter för första gången o om någon då kolla
Så skulle man se att hennes min sa mer än tusen ord
Evig kärlek sen första ögonblicket som en mor

Kärleken den övervinner allt
Kärleken den värmer när det är kallt
Kärleken går bäst i symbios
Kärleken nyckeln till alla lås
O i upp- eller nedgång så finns den där
Låt den vara din ledstång dit livet bär
Så kommer allt gå perfekt tillslut
För kärleken hittar alltid ut

ha ha
ha ha
ha ha

Kärleken den övervinner allt
Kärleken den värmer när det är kallt
Kärleken går bäst i symbios
Kärleken nyckeln till alla lås
O i upp- eller nedgång så finns den där
Låt den vara din ledstång dit livet bär
Så kommer allt gå perfekt tillslut
För kärleken hittar alltid ut

Kärleken den övervinner allt
Kärleken den värmer när det är kallt
Kärleken går bäst i symbios
Kärleken nyckeln till alla lås
O i upp- eller nedgång så finns den där
Låt den vara din ledstång dit livet bär
Så kommer allt gå perfekt tillslut
För kärleken hittar alltid ut

lov!! fint

snart ska jag och mami gå till affären och köpa några grejer. spec målarfärg och en massa ägg! det har vi haft som tradition sen jag var liten, min mor och jag. vi har målat en massa ägg varje år. sen har vi käkat upp dom efter någon dag och garvat. min mor och jag. min älskade mamma.

skriver kanske sen!

RSS 2.0