nyår helt plötsligt

nå nu! det var explorers fel men nu har vi chrome istället. höhö för er som är intresserade:)

idag har vi varit i gång hela dagen känns det som! vi var och handlade en massa massa käk på ica vid 10 tiden, efter det for vi hem till harris familj och drack kaffe och umgicks, vid tolv for vi hem och sen dess har jag tvättat kläder. vad är det med mig och storhelger? börjar tvätta kläder haha
och gissa vem som ska chilla idag? vi:) första nyåret på fööör lång tid som man tar det lugnt. och det känns skönt som fan! jag blir illamående bara jag tänker på krogen. samma folk och samma händelser varje helg, så vad blir det för speciellt idag? inte speciellt alls känns det som:o vi åker nog hem till harris familj igen lite senare och umgås och bara är:) mys på hög nivå!
annars då. inte mycket:) som vanligt. började städa igen haha. tro nu inte att det blir stökigt direkt för det blir det inte, jag har bara börjat få det så kallade olgasyndromet (också kallat mammasyndrom), dvs man städar och städar och städar fast det inte finns något att städa. då kommer man på! man kan tvätta hela toaletten med klorin eller så kan man dammsuga under spisen! och tvätta och vika kläder. och slänga onödiga saker. hoppas detta håller i sig! :D
det var det om det, ta hand om er! och gott nytt år!

du borde ge dig själv en mjukare ton

tjenispenis! bloggen är helt cp? är det bara jag eller? måste ändra sån där redigerare för att kunna skriva. skum. här sitter iallafall jag i min soffa med rambo. har städat hela dagen igår! och idag städade jag lite till haha. även fast det inte behövdes men jag har ju min nya ergorapido (dammsugare) och hon och jag har kommit riktigt bra överens! har dammsugit två gånger+skurat efter dom båda gångerna! "du är nog stans bästa på att städa!" fick jag höra haha. nån som inte var städsugen? :D igår var jag verkligen på stan haha. det märktes på alla sätt! tänkte köpa grejer till nyår men hittade ingen klänning. hittade dock allt annat haha. dvs skor smycken strumpisar osv. har ju några klänningar men jag vill ha nån ny.. jaja kom iallafall hem lite fattigare. en stor lykta, nya gardiner, ett ljus, strumpisar o allt det, en tröja, en kofta, två par skor, en ergorapido haha (fanns inte i rosa eller lila. eller svart eller vit! jag har en ljuuuuusgrön!) och hm.. var det nåt mer? jo ett navelsmycke. och ett svart sängöverkast (heter det så?) och en kudde som det står happy på. haha ja.. det var kanske allt men orkar inte fundera! köpte det mesta i svart (det som ska hit hem) för när jag köper den där schäslongen (som aldrig verkar bli av) så är den ju svart. och det blir fint! haha jag vet att det här blev jobbigt att läsa för jag tror inte det syns att jag har entrat o inte skrivit ihop allt men blogg.se är skit idag:)

onsdag

fan vad dagarna går fort helt plötsligt?

nåja, sitter i soffan med rocky och chillar. ska dra ut på stan en sväng o köpa lite kläder o sånt till nyår. om vi ens far ut. men ut i fall att! och en schäslong (stavning stavning..) i svart färg som jag kan ställa i ena hörnet. ni som varit här, ni vet där var morsan hade sängen när hon var här. och ett nytt duschdrapperi! gärna som går hela vägen ner till golvet haha.. och kanske nya gardiner till stora rummet? ni vet ju inte ens hur läggan ser ut (vissa)! kan fota och lägga in när allt är fixat.. hehe när det är städat dvs..

snaaart åker vi söderut! efter tionde januari nångång så åker vi till mami o bjarne. bara i några dagar men ändå! och in till sthlm o träffa söster o sånt. längtar!

mer då.. inget mer tror jag? ska byta sofföverdragen till dom svarta överdragen. frågan är bara hur fan jag ska få hem den från ikea? haha.. time will tell!

måste bara tillägga här att min hund rocky är kanske världens mysigaste! alltid när han är nyvaken så kommer han så nära och vill mysa och chilla. nu ligger han i min nacke lilla hjärtat:) annat är det när harri och rokki chillar, lyssnar på gott nytt jul och like a g6.. haha.. nä men dom är på riktigt polare:)

nu mys sen kaffe och sen duschen och SEN stan! höres!

tisdag

tjena! idag är det tisdag. har varit förbi apoteket i morse. innan nio! säkert i sömnen där med..

lördagen var helt okej. träffade brorsan o hans tjej där mitt i allt! annars bara umgicks vi runt överallt o gick o sökte varandra lite då o då. men kul var det! och bakisen slapp jag på söndag även fast jag inte chillade

inte mycket annars. försökte hitta ork till att dra till köpan o köpa nåt till nyår men jag orkar fan inte haha.. ska vi ens ut på nyår? har fan ingen aning.. mig skulle det inte göra nånting alls ifall vi bara chillade!

och träningsverk! kära vänner! har haft en helt sjuuk träningsverk efter kinect. har inte kunnat göra nånting och bara gnällt på hur ont det gör! men massage har jag fått:)
och det är ändå i fredags vi spelade. det gör ännu ont!! men idag kan jag iallafall överleva haha

det var nog det, ta hand om er:)

day 19-something you regret

jaa! kära vänner och ovänner. detta må låta konstigt men jag kommer inte på något. helt ärligt. jag har alltid funderat och tänkt på det där med ångest och varför den aldrig drabbar mig. ja så att vahetterenuu.. nä. det var det om det!

annars då. inget. hehe jo massor. sitter tex i soffan o väntar på kaffe. och lyssnar på musik. massor massor!

och den stora frågan; stadshotellet ikväll eller inte? är det värt det? orkar jag ens vara full?! jag orkar iallafall inte vara bakis imorgon. så skönt när man inte festar så där mycket längre. man känner sig som en helt annan människa ju! nä inte alls min stil längre de dä. nåja, får se om vi orkar gå dit eller inte. ingen utav oss är så där spec taggad men time will tell!

nu ska jag gå!

julafton o sånt

även fast jag hade noll julfeeling tidigare så blev det helt perfekt. tänk att det finns människor som verkligen är så fina.

vaknade på dagen o drog till ica o handla bröd. låg o tänkte i sängen innan jag stack att va fan ska jag göra?! nååååånting. ville ha julkänsla. så jag drog o handla? ..
stack o köpte bröd o mjölk o sånt. o koppar? haha va fan.. kanske var jag halvt sovande fortfarande
efter det hem igen till världens finaste! vi chillade och drack kaffe o sånt. jag tvättade kläder. på julafton:) chillade lite till. undrade var den där feelingen är och om den ens kommer

men jul blev det ändå! lilla feelingen kom iallafall! for hem till harris familj o åt julmat och pratade. sedan blev det klappöppning och jag kände mig så där lycklig. ni vet när allt nästan stannar till och man undrar om det verkligen är JAG som mår så här bra. om det verkligen är sant. och det är! åååh det är det är det är!!
efter det var klart (jag fick en sån där världens-skönaste-morgonrock!) (tack igen♥) så spelade vi xbox! ni vet kinect! hehe gissa vem som lär äga en sådan inom en väldigt snar framtid.. jävligt bra träning om inte annat, jag o dusse spelade ett spel var man skulle hoppa o ducka o gå åt sidan osvosvosv och typ hoppa hela tiden så det går fortare framåt??! jag har helt sjukt ont i mina ben alltså. det gör helt fruktansvärt ont:D och då spelade jag inte ens överdrivet mycket? tränad som jag är höhö

jaja sen kom vi iallafall hem vid halv ett kanske. är ännu vaken. funderar på vad pappa hade gjort om han ännu bodde på kornvägen. skulle fira jul med honom i år.

ska äta en macka o sen slagga. men! jag har hur som helst haft kanske världens mysigaste dag. med världens mysigaste människor. och snart ska jag gå och sova med världens mysigaste! världens finaste! min energi.

ta hand om er och god natt! och god jul! och gott nytt år!

day 18-your favorite birthday

oj oj oooj.. int vet ja. kommer knappt ihåg några från typ 07 o bakåt?? kan de stämma? oj. haha

men! en bra har jag iaf. det är nu när jag fyllde 19 när vi gick balen samma dag. när vi först kom till statt o stod där framme så var stoffe jävligt pissnödig. och inte så diskret med det heller. stod o gungade och åmade sig och gnällde och jag stod bredvid, log o bad honom hålla käften. han öppnade bältet. (y)
fick äntligen gå in och där skulle man också fotas?! whaat tänkte vi (spec stoffe) och så skulle dom fråga frågor. det enda stoffe sa när hon börja snacka var "va?! är det här ett skämt eller?! hon kan!!" (för vi fyller ju trotsallt år samma dag och är polare sen blöjan) o så stack han iväg. och seeeeen tillslut fick vi sätta oss vid bordet.
=kaos. behöver nog inte säga mer än så egentligen. men jag gör det ändå! bestick och porslin föll, promillehalter steg waaay to fast och alla snacka i mun på varandra. äh inte var det mycket jag fattade iallafall!

angelica som annars är den mest nyktra slog rekorden just då. en satt ba o garva för sig själv o påpekade att hon är så jävla full. anton satt o skämta o jag satt o körde med stoffe. "jag är törstig, jag är pissnödig. jo men du måste! det stod på lappen stoffe!!!" ...hehe. men han drog minsann ut stolen varje gång och fyllde på mitt glas med vatten när jag bad om det! hehe... började fundera hur i helvete angelica kan få stora fyllan under så kort tid och såg att hon hade typ 40% med sig. ????????angelica!! det där är starkt! höhö joodå, jag vet jag vet. john måste komma med mer! sa hon bara haha

skulle gå ut och röka. och fylla på pluntan. alla stod där ute o vingla o snacka skit o sånt. satte mig ner o skulle fixa pluntan. tyckte för tillfället att det gick huuuur bra som helst. jojo.. klänningen var helt svart dagen efter alltså!

gick in o snacka fyllesnack med lärarna och garvade. kalle.h fixa det där klassiska som alltid händer i alla filmer. "1,2.." och på tredje så ba klirr. alla garvade och "nää jag är inte full alls!" tyckte han

observera! eftersläppet hade verkligen inte öppnat. och alla var verkligen klappkanon, precis som det ska va!

märkte sen att jag för fan har glömt mitt pass hemma. vi var tvungna att ha med det. ringde morsan i panik eftersom folk började gå in på eftersläppet och hon kom med mitt pass. fumla runt där inne, vet faktiskt inte riktigt vad jag hade för mig.. gick på toan sen o snacka med eva o tarja o anna. dom hade pudrat näsan. när jag också pissat så skulle jag ta mig ut därifrån men det gick iinte riktigt som planerat för min klack var av?? tänkte att nä men det här är ju lättfixat! och gick dit var man hängde jackor o fråga efter lim. tejp hade dom och lika bra gick det! tyckte jag. i tio min. ringde morsan åter igen och hon kom o mötte med ett par andra skor o en parfym som sen blev kvar där i kanske tre mån.. sen stod jag o mingla med lärarna o drack rödvin (dricker aldrig annars rödvin!) o snacka skolan typ. aja fint

ville dra på efterfest men åkte hem. när fyllan kom så slutade jag helt tänka på att jag fyller år. men bra ändå! när fyllan kom så tänkte jag inte på att jag fyllde år ens en sekund. dagen efter ba va blev jag nitton igår? oki?

annars då. sitter i min soffa o chillar. funtar på att gå o koka kaffe o sen ut med djuren. men först ska jag gå till sängen var världens hetaste snyggaste bästa kille ligger. oh mami! måste gå:)

day 17-your favorite memory

tjenatjena. här sitter jag i soffan min o väntar på smörgåstårta. och ska skriva om mitt favorit minne. men! jag kommer inte på något speciellt "favorit minne". fast! jag har ett annat! lite roligt minne!

det är söndag. vi är hemma hos sebbe o claus; jag, nathalie, crille, petter.. var det nå mer? jo det kom och for lite folk lite titt som tätt. sebbe o claus var ju så klart också där. vi var jääävligt fulla?? jag och nathalie. endast.

dagen började med att jag vaknade i min lilla lilla etta efter några få timmars sömn(fin natt) och var ännu full. jahaja tänkte jag, taggade nathalie o så drack vi 3,5or och alla bärs som blivit kvarglömda från gårdagen som vi lyckades hitta. vi blev helt äckligt fulla. skulle börja värma bastu och grejer som vi sedan glömde bort helt och hållet, kom på efter väldigt länge=väldigt varm bastu, klädde av oss fort (jag och nathalie bara), hoppade in i bastun o satt o höll käft i två min för att sedan gå ut och duscha. i killschampo och killtvål. inget balsam!! +killdeo (fylleidé) och after shave i fejan för att jag har torr hy(??). gick ut o sen äre svart ett tag.
kommer ihåg att vi fotade nå grejer och att jag var ute på gården o fumla o vingla o fatta noll o ba gjorde bort mig. försökte verkligen verkligen ordentligt att vara ordentlig och STÅ RAK men jag trillade ärligt talat som en mjölsäck i marken. och försökte ta mig upp. ja ni fattar

sen! ringde pappa. minsann! mitt i allt. jag svarade! han hörde att jag var full som en kastrull o tyckte att jag skulle gå ut på momangen så för han hem mig så jag kan sova ruset av mig! okidoki tyckte jag (konstigt att jag gick med på det bara sådär? coolt!) och började säga hejdå o vingla runt lite till i huset.

såg genom köksrutan att pappa kom. med camaron.=läbbiga säten där bak. trodde jag gick rakt och kunde gömma två 3,5or i fickan på magen och en i ärmen. gick in i dörren. pappa skakade på huvudet och sa nästan bara "jessica det är söndag" under bilfärden. han hade en polare med sig som så fint skulle sitta där fram. klämde in mig där bak och kom på att harri har hemnyckeln. försökte skriva sms men det gick åt helvete så jag ringde och vi for och hämtade nyckeln. pappa vevade ner rutan och harri gav nyckeln och pappa sa till honom att han spöar honom om han inte tar hand om mig. jag blev helt varm inombords av nån anledning? haha!

sen släppte han av mig hemma och sen kommer jag inte ihåg mer! nu ska jag gå o käka tårta! ta hand om er!

day 16-your first kiss

höhö stoffe på lekis eller:) var det kanske harri haha:D gick o mötte honom med linnea där vid dubbeltunnlarna. vi snackar typ -04 eller nåt!

annars då. nä ingenting. spelar wii och myser. ska förbi hos min faster på tisdag en sväng. kommer hem på onsdag:) mina kusiner är där också så det ska bli kul

nu orkar jag inte:) hejdå

jag skulle aldrig lämna dig själv i den här gråa världen

min finaste finaste! jag är så glad att jag har dig!

ligger i sängen o chillar o väntar på pizza som harri o andreas är o hämtar.

har jäkligt bra musik.


så här på natten

inte ofta jag tittar aftonbladet.se men just precis så gjorde jag det. läste om den där dumma lagen som kanske införs på torsdag och blev helt illamående. att alla mail, sms o samtalsuppgifter ska lagras? vafan?! och så läste jag en bra kommentar:
Tro inte att det är dig staten vill skydda. Staten vill skydda sig själv, FRÅN dig. Det är därför alla medborgare ses som potentiella brottslingar, de vill veta när du blir missnöjd så de hinner tysta dig i tid.
ja det var bara kommentaren jag ville att ni skulle veta om

annars då. nä ingenting. har lirat wii med harri ungefär hela dagen. och ja vi har haft kul!

hörs!

day 15-your dreams

oj. flera drömmar. finns tusentals känns det som. vissa mer viktiga än dom andra.

jag drömmer om ett liv i usa, jag drömmer om att gå på hogwarts, jag drömmer om att aldrig behöva må dåligt, jag drömmer om att inte ha en vanlig svensson familj, jag drömmer om min pappa, jag drömmer mardrömmar, jag drömmer om harri, jag drömmer om ett lyckligt liv föralltid

det är mycket man kan drömma om. och det är lite som blir tror jag.

mest av allt drömmer jag om något jag inte riktigt kan sätta fingret på. jag vill nånstans, jag vill bli nånting i någon stad. vet bara inte var och när och hur. och vad. jag har ingen aning. men jag ser mitt framtida liv framför mig. svagt men jag ser det. och kan inte riktigt stoppa fingret på det.

day 14-what you wore today

gråa mjukisbyxor och en svart tunn långärmad. då och då när jag frysit så har jag tagit på mig min gråa collegetröja. höm.. det var det:) och min jacka lite då o då. och en lite jobbig feeling på det hela. tur att jag har harri. tänk att ett leende kan få en att må så mycket bättre. ♥


day 13-this week

jahaja. int veet ja. jag har hunnit med lite iallafall!
varit o handlat två gånger
varit till kalix en sväng
tvättat kläder
varit i en spöklägga! hehe..
städat
varit hos angelica och chillat i flera timmar
käkat på lei
varit med harri och andreas
öhm.. hehe ja.. verkligen dags att börja jobba nu eller???

igår tittade jag och världens finaste två filmer! fick äntligen se dear john och jag är faktiskt lite besviken:o vad var det där för slut liksom??filmen i sig var ungefär exakt samma som notebook fast bara en annan handling. haha såklart men alltså annars helt prick likadan! och jag som älskar notebook! harri som har sett den (dear john) tidigare hade för sig att den var mycket bättre. men helt ok:)
sen tittade vi inception!!!! äntligen!! och den var bra! helt sjukt cool. kan nog inte ens räkna på mina fingrar hur många gånger vi sa "va?? vadå vad händer nu??" "äh nu fattar jag verkligen ingenting!" "vadå är han elak?? nej.. eller? nää!" men sen när filmen var slut så var vi lite klokare. trodde inte den skulle sluta som den gjorde men bra var den för det! sen drömde vi båda om den haha.. och så har jag tänkt på den ungefär hela tiden sen jag vaknade så den var bra:)

i januari åker vi till mami i enköping! drar dit o chillar bara. till sthlm o sånt:) mamma och bjarne är där från 10jan o två o en halv vecka framåt så vi åker där emellan nångång. är grymt sugen på thailand också o harri har aldrig varit utomlands så vi ska dra nånstans:) fiina krejjer

aja det var nog det, ska gå ut med hundarna och sen duscha. och sen dra o köpa ett nytt koppel till rocky (världens lustigaste hund, han äter verkligen allting! haha ni som känner mig vet) och hundschampo och en ny klotång. och så måste jag ta bort tovor från rockys päls. det är så skönt att rambo aldrig får tovor:) mina fina små djur!

ta hand om er:)

en titt i mitt huvud:)

så mycket kärlek jag har inom mig alltså! jag vet inte hur jag ska få ut allting, jag vill krama och pussa sönder, jag vill alltid bara vara med honom. mitt fina fina hjärta, världens bästa människa. gud vad jag har tur som har honom. min finaste skatt! det går inte att förklara alltså. det är helt sjukt hur kär jag är. hur mycket jag älskar att vakna på morgonen när världens finaste människa ligger bredvid och håller om mig. sjukt hur mycket jag älskar att ligga och prata och somna med honom om kvällarna. spelar ingen roll vart i världen jag är så länge jag är med honom. mitt hjärta. mitt hem. min trygghet.

harri du är verkligen bäst


ett inlägg som inte publicerades igår? oki

tjenispenis

här sitter jag i mitt kök vid min fläkt på min stol och chillar! mår helt okej, mycket i mitt huvud men det går över det går över!

drömde om pappa här om dagen! natten. här om natten kanske:) han hade sin röda toppeluva på sig. jag var på nån fest (?) och han skulle komma dit (??) och jag gick ut och ställde mig på vägen så att han skulle se vilket hus vi var i. dom hann köra förbi en gång så han såg inte mig men sen kom han ut från en stor vit bil och bara log! med sin röda mössa, sin röda näsa och sina röda kinder. där stod han bara:) men han sa ingenting. men han var jätteglad! åh jag blir så glad av tanken bara!

min pappa skrattade så härligt. hans humor var helt king! en liten parentes bara haha:)

jaha det var allt för nu ska jag drao:) take care hörni!


day 12-what's in your bag

haha ja om jag skulle ha en väska.. är absolut ingen väskperson, har jag en väska så slarvar jag alltid bort den o glömmer den bara. har istället allting i mina jackfickor haha! och det är mobil, körkort, bankkort, pengar, tändare, cigg, lypsyl, nycklar, skräp. skräp alltså papper från tuggummipaket o sånt:D vet fan inte hur allt detta ryms men det gör det!

annars chillar vi bara. tittade nyss pirates of the caribbean på tv, den var bra! jag vill se den filmen om facebook! the social network. och inception vill jag också se. måste fixas:)

over and out!

people call us renegades cause we like livin' crazy

tjena. kom just hem. fan vad det finns snö ute alltså! och envis som jag är så tar jag ändå inte på mig vinterskorna.. kallt var det också för jag hade ännu bara träningskläder på mig. var på zumba med dusse kl 18 (herregud hon är 162, en cm kortare mig!!!!) sen körde jag hem henne och hennes kompis. for sen o plocka upp crille och atte för dom skulle till nikkala o hämta fredriks bil så dom kan hämta fredrik från flyget ikväll. körde förbi hos angelica efter att jag släppt av dom. stannade inte länge men lite hann vi prata iaf! ska bokas in ett bättre möte i veckan:)

jag får alltid städsug just innan jag ska göra något! eller på nätterna. jobbigt! idag innan zumban blev jag helt ivrig och ville städa men jag hann bara bädda sängen haha.. ska städa lite nu. verkligen skura igenom hela läggan! hehe så tänker jag alltid först men det slutar med att jag bara städat köket/tvrummet och tar en "paus".. och fortsätter städa några dagar efter det för att helt börja om. och så fortsätter det sådär! bra jessica!

vad kul nu kan jag föra över en massa bilder från telefonen igen! kunde inte med min förra eftersom sladden försvann. men nu minsann! har bara inte så många bilder just nu men det kommer:D

nu ska jag städa! ta hand om er!

day 11-your siblings

tre styckna. två bröder (tvillingar) (typ ingen vet att jag har bröder) och en syster. roger bor i linköping och peter bor i luleå. båda har familj och jag blev faster till oscar när jag bara var ett år gammal.
tyvärr har jag inte haft så bra kontakt med dom under mitt liv men då och då har det varit, och när jag var mindre flög jag själv till linköping några gånger.

och min syster. min älskade älskade storasyster. hon som jag alltid sett upp till, alltid lyssnat på och alltid alltid saknat. min fina syster. jag kommer ihåg hur hon alltid jävlades med mig när jag var mindre, barnpolisen skulle komma o ta mig och jag blev lika ledsen varje gång. hon sa aldrig varit hon skulle när hon skulle dra! skitjobbigt för jag ville verkligen veta:D

min syster har alltid funnits där för mig och jag önskar verkligen att vi bodde närmare varann. hon är så fin min syster.


day 10-what you wore today

öh jeans (som redan är för stora) och min lila studenten2010 tröja. vitt linne under. det var det eller nåt:D

nu ska jag gå och försöka bli lite klokare, vi hörs:)


day 09-your beliefs

jag tror på en morgondag. jag tror på kärlek och jag tror på mig själv. jag tror på något som jag inte riktigt kan förklara. jag tror på ensamhet och jag tror på tvåsamhet. jag tror på min pappa. jag tror på att man kan fixa sig själv.

åh gud vad jag är glad. aldrig någonsin har jag känt mig såhär glad. tack för att du finns hjärtat. tack för att du är bäst precis som du är. tack för att du får mig att andas. tack för att du ger mig viljan till att leva. åh gud vad fin du är.

ta hand om er!

RSS 2.0