heeeeey

i'm alive! och mår bra. nå nä. bakis som fasiken. kul kväll igår. tror jag =) hejdå

if i lay here, would you lay with me and just forget the world?

morjens! idag är jag glad, min mamma är hemma! har sett bilder på läggan i enköping, det ser ju riktigt bra ut det här alltså!

drömde en helt sjukt verklig dröm inatt. hade en unge, först var de en kille o sen när bejbisen växte så var de en tjej. jag hade inga kläder åt henne och vi skulle gå ut och promenera, så jag tog crilles bröders kläder och klädde henne i dom. och hon passade i dom för då var hon helt plötsligt 3-4 år, och pojkarna är 10 och 11 så jag vet inte riktigt hur de där går ihop haha =) hon var iallafall jättefin. hade lockigt hår och jättefin röst. hon kallade mig mamma och jag grät. vaknade av att jag sa/skrek för mig själv "JAG KOMMER INTE ENS IHÅG HUR DET KÄNDES ATT FÖDA HENNE!!!" o så ba va oj jag är hemma. och har inget barn. sen försökte jag somna om men jag hade den där konstiga känslan som man brukar få när man drömmer såna där drömmar som känns så jävla verkliga.

som här om dan (läs;veckan) så kom morsan mitt i natten in i tvrummet och kunde knappt gå. jag ba va är de? o hon sa att hon drömde en så läskig dröm så hon är helt knäsvag. vi gick och rökte o hon berättade om hennes dröm och jag tror inte jag garvat sådär mycket på LÄNGE. djävulen skulle ta henne och dom for till ölbaren och kärringen som skulle hjälpa henne gick på toa helt plötsligt o mamma började göra konstiga ljud för då var djävuel inne i henne. fan va vi garva.

ihelg var jag hos linnea och firade henne. det var kul, vi käkade tacos och snackade om allt mellan himmel och jord och spelade o sånt. sen drog vi till krogen, fast vissa kom ju inte så långt hahahaha =D bra där
det var iaf kul när jag väl kom dit o denna gång har jag faktiskt ganska mycket minne kvar! har varit lite torrt på minnes-fronten den senaste tiden.. så nu ska jag chilla. fa o träna ikväll o sånt.

vaknade, eller haha, jag gick o la mig 09.00 på söndag morgon. vi slutade inte festa helt enkelt =D satt här hemma ganska mycket folk o sjöng som fan. sen när vi kom in på schlager så kunde en viss person (som jag verkligen inte hade tänkt mig kunna detta) alla låtar utan till o va helt inne. haha bra där! sen dagen efter när jag skulle lyssna på musik på spotify så var denne person ännu inloggad på sin, en mapp hette "schlager hits :]" jag ba ok. bra. =D

vaknade sen vid 14 tiden o snacka med linnea i nästan 40 min. garvade åt gårkvällen o allmänt diskuterade. de va ju skönt. tänk att linnea också är 18 nu. ruskigt king!

och så har jag lite hemliga planer också! hoppas det går an. då skulle ja bli glaaa =)))

ska lägga upp lite bilder sen från lördagen. det var iaf skönt att man fick klart för sig att det finns riktiga vänner. så mycket som ni (ni vet vilka ni är) sa till mig hur mycket ni älskar mig o sånt, jag blev som helst stum. och, även fast ni redan vet om det, så säger jag det igen; jag älskar er med. så otroligt mycket. tack för att ni finns.

nu tror jag att de var allt. ligger o lyssnar på chill musik o har bra feeling som alltid. ska ta en folkis till maten. sen träna när jag smält maten o sen läsa o sen baua. och längta till enköping. vill dit nuuu!

ni kan få en massa seriösa bilder på mig!!!! bra va


den kanske seriösaste av alla



såhär ser jag ut ibland




där har ni det! och nu kan jag gå. hejdå =)

världen är elak jag ser det varje dag

tja! sitter hemma i soffan och lyssnar på HÖG musik. de är king! vakna för inte så längesen o käka frulle o nu sitter jag här o chillar o har värsta feelingen för ikväll! yes

alltså ÄLSKA andreas grega? hallå! king

ikväll ska jag hem till linnea på paaaardey! ganska taggad! ska nog basta med min bästis innan det. hehe =) rosanna!

mamma kommer hem på måndag! eller tisdag. vet inte än. de ska bli kul. och snart flyttar syster in i hennes nya lägga, hörde en fågel viska i mitt öra att de är iflyttningsfest på g då... hehe gissa vem som kommer ääända från haparanda och stormgästar?? såklart, världens bästa lillasyster!

har inte så mkt mer på hjärtat. ska dra o hämta bisse på ett tag woooh yes

och här är jag;

nyvaken och inte alls ruffsigt hår!

och så kan ni få en på mig och min king polare angelica! här är vi på gymnasiemässan med vårat företag;

!!

och sa jag förresten att andreas grega är king? jo de gjorde jag nog. herrå

you're a slave to the money then you die

nå tja.

sitter hemma i mitt kök (som vanligt) och lyssnar på musik. har lyckats slita mig från boken (förengångsskull) och varit ute på promenad, med en gammal fin vän. vid namn jenny. även kallad; grannen. det var.. nytt. eller nåt gammalt som blev nytt. det var skönt. det var.. skönt.

har varit på ikea idag, som vilken annan vardag som helst de senaste.. 5 veckorna? jag tycker om mina praktik(läs; klass)kompisar, dom är roliga! anki, jenny, jenny, linda och paue. vi lunchar alltid (nästan) 12.30. bara sådär lite info på sidan.

jag har försökt trycka in en glad smile här hela tiden, en "=)" men de såg så fel ut.. även fast jag är glad! de är jag. men jag vet inte varför jag inte kan???? i need rosanna, lite sådär flum o skum o snack. inget speciellt hjärtat allt är bra här men jag bara saknar dig!! mycket. förstår som inte vad jag ska ta mig till utan dig i enköping..

och jag saknar mamma. hon kommer hem på måndag! jag vet att jag alltid nämner henne! men de är för att hon är bäst. hon är min luft och min energi.
och här får ni en bild (suddig som fan) från puerto rico på oss;

ja, jag har fotat med webbkameran på ett annat foto, eftersom vi inte har en enda bild på datorn. förde över allt och skrev ut istället. och ni kan få lite mer;


skit suddiga men whatever. från våran balkong. vi bodde lixom nästan högst upp på berget, 210 trappsteg ner och 210 trappsteg tillbaka. gissa om de smaka blod i käften efter första dagen?? iallafall om man heter jessica danell. en dag gick vi ÅTTAHUNDRAFYRTTIO trappsteg!! med påsar i händerna. waaaay to much alltså. annars var utsikten helt underbar och solen sken hela dagen mot oss. bilden ovan på mig och mor är tagen första dagen så vi var rätt bleka där. orkade inte gå upp och skriva det dit haha


jag flumar utanför rummet! nä men skulle färga mitt hår. vi tillbringade timmar här alltså, på nätterna satt vi o snacka skit o kedjerökte. underbart mysigt


och återigen jag (hehe) efter stranden en dag. låg alltid o baua på stranden! eller inte alltid, och inte riktigt sov heller, vilade lite. sen drack jag bärs. helt iskalla bärs på en kokhet sandstrand. åh ta mig tillbaka


koka pottis o sånt en dag. vet ni hur jävla enorm den här potatisen var?? kanske inte ser såå jäkla stor ut men den var seriöst helt jätte fet, har aldrig sett på maken.

det var det. har många fler men dom vill jag inte dela med mig av =) åh där kom den!


på söndag fyller linnea, my partner in crime, hela 18 år. det är king alltså! och efter lördagen och all festande så ska jag slappa på söndag. bara vara. och börja läsa om twilight böckerna fast på engelska.


varför finns det förresten så sorgliga människor där ute?? varför är ni så jäkla... sådär??? lev livet för fan, man lever bara en gång. så irriterande att folk ska haka upp sig på vissa grejer och sen grubbla över detta HUR LÄNGE SOM HELST. släpp det. låt det va. inte blir det väl bättre av o gnata bara.. tycker jag iallafall. så jädra onödigt o hålla fast vid en åsikt man skaffat sig för typ länge sen. skulle må så jävla dåligt av o göra det. men det är väl jag det.

och snart ska jag tatuera in min älskade tatuering! kanske i slutet på månaden efter jag betalt alla räkningar. har väntat sen typ HUNDRA år sedan, okej nä jag skoja ba men sen jag var i magaluf. eller då stod det mellan den ena eller den andra, tills jag bestämde mig för att skaffa båda. men börjar med min lilla. eller, det tänkte stå "med mina små" där för jag tänkte ju som ha dom på handleden/handlederna men känns inte så jävla king längre när jag såg att det är fler än jag som ska göra där, så jag funderar på ett annat ställe. men de säger jag inte den här gången =) och de ska stå "live life, love life". vilket jag nog glömde nämna.
och min andra ska vara på ett helt annat ställe. "it's not every breath you take, it's every moment that takes your breath away". jag och min kära r var i en tatueringsstudio på magaluf och hon fann denna. hon fick gåshud o jag ba "va" och så läste jag texten. jag fick också. så jag tycker att den känns typ som.. våran. kommer alltid tänka på först och främst henne när jag tittar på den (när den nu är på min kropp.)

nä nu har jag kladdat som fan. helt onödigt egentligen. egentligen tänkte jag kort och gott skriva en rad som lyder:
"jag bryr mig inte om dig."
och så kom allt det här. =)))

ni kan (läs; ska) få en sista bild. på mig såklart.

är inte sådär jävla pigg på o va sådär riktigt seriös på bilder så här har ni mig just nu

och en till kan ni få, på min balklänning;
haha nä jag skoja ba ni kan ju drömma

hejdå

min mamma

snart kan jag börja ha en kategori som heter "min mamma" var jag skriver hur trög hon kan va ibland... här kommer en ny:

jag- mamma vart var det vi hade lägenheten i enköping?
mamma- nå de är där vid statoil, vid en rondell. lill.. lill.... lillsidan!! lillsidan heter det. och adressen är.. torn.. tornfall.. nej tornfalks.. GRÄND, tornfalksgränd. 3. tornfalksgränd 3.
jag- ööh.. jojo okej men de där skiter jag som i just nu
mamma- jo men titta där på kartan bara. bredvid en rondell! och statoil! mot västerås ska man köra. titta nu där på kartan, vägen mot västerås och vid en rondell till höger.. eller vänster... nå vid en rondell och vid statoil!
jag- oookej.. jag förstår inte
mamma- nå jag förstår inte heller vad fan jag pratar om!!!!!

sen sa hon "men de är i enköping iallafall", o hon var seriös?? jaja ett gott skratt förlänger livet

så garva vi lite till och så drog hon ett till försök till o förklara om nå jävla rondeller och statoil så jag sa ba hejdå *klick*.

hejdå

tja

hej. sitter hemma o kollar på sista minuten resor bort härifrån. är som ruggigt less på snö och sånt. på stan i sig. men det nämner jag nog ganska ofta =) mami är i lägenheten i enköping. när hon kommer hem så visar jag nog bilder. om jag känner för det bara, men kanske inte.

nu ska jag fortsätta leta resor o dricka lite te kanske. hejdå.

I've made this whole world shine for you

tjaa. sitter hemma o nöter remy zero - save me. den är gammal, yees i know, men jag har fastnat för den =o king!

idag for mami till tha big city. hon ska va hos min (älskade, älskade, älskade och bästa) syster fram till tisdag och sen drar hon och b till enköping! hehe, jag kan säga HEM till enköping... wooh! de ska flytta in lite grejer och köpa soffa o tv och annat sånt ;) det här kommer bli ruskigt king!! längtar, faktiskt! väldigt mycket. BORT åt helvete från den här RUTTNA HÅLAN!woooh =) medans andra ba stannar kvar o blir ingenting hehehe nä jag ba skoja, ica behöver ju säkert städerskor också så alla kan ju inte ba dra... =D nä nu var jag elak, är bara glad för att JAG ska flytta! och byta nummer så INGEN kan ringa mig, förutom dom jag vill ska ringa mig!

och sen blir det; spanien. vilket jag nämnt typ 10000 gånger =) men ser så mycket fram emot det! o ba vakna på morgonen och dra till stranden och dricka goda drinkar på playan... hänga på beach-cluben o ba vara =D tralla runt på dom där trånga (men ack så kingiga) gatorna o ba välja o vraka mellan barer... DET är livet hörni, DET ÄR LIVET. inte gatorna, eller jo de med, men själva helheten! SPANIEN för fan SPANIEN


!!!!!!

och nu till annat, idag har jag varit hemma o slappat bara. lyckades stiga upp vid 09.00 (!!!!) så jag har alltså, förengångsskull, sett dagsljuset!! det var ju faktiskt fint. hehehe nä lika fult o kallt som vanligt, jag diggar mars o april mest för då är det lite varmare och man kan åka skoter utan att frysa näsan av sig. fast sommaren är ju såklart bäst.

OCH! idag!!! har jag pratat med claus. eller jag hann säga "hej!!!!" innan mr.c tog telefonen och skulle prata =) allt va iallafall bra där borta. dom skuma nåt tidigare idag att dom är i sverige, king tänkte jag, men så drev dom me alla för att dom hade tråkigt??? kom hem på riktigt istället!

jag skrev typ mycket nyss men råkade radera det. jobbigt. men iallafall.
idag ska vi käka tacos! jag linnea christian o markus. king! nyktert?? tror jag. time will tell.

nu kladdar jag bara. ni kan få bilder istället!


han va så liten!



nångång när vi festa hemma at my place =) har andra bilder också men får inte lägga ut dom så jag hoppar över=))


adrian o rosanna, saknar dig adrian!!!!!



simpa! på beachcluben VAR JAG SKA HÄNGA I SOMMAR med linnea woooh



min älskade vän a (som förövrigt fått körkort, har bara inte skrivit det hit) på teknikens hus i höstas =)


nu får de räcka =D rosanna ringde nyss och ville bara meddela att det är tråkigt utan mig på inventeringen. min fina. trots allt o alla våra dagar så vet du var du har mig hjärtat.

hejdå

måndag

idag har jag tittat på film med c och f. vi tittade på brüno och the haunting in connecticut. första; king. andra; läbbig. som fan. jag skrek och jag hoppade till. typ tusen gånger! till och med mina vänner c och f som ska va såna stora o starka karlar hoppade till.... =))

försöker komma på nåt vettigt att skriva om men kommer inte på nåt. för att det inte finns nåt vettigt att skriva om antar jag.

nyårslöfte: inget. eller jo ett. men det är hemligt =) nä men det håller jag för mig själv. visst finns det ju grejer jag skulle vela göra också, och det kommer jag, men det beror inte på nåt jävla nyår. det är för att jag vill.

har tittat på flygstol till spanien idag. till juni, den 20nde nångång. ska ba dra iväg med min vän linnea o va borta över sommaren. linnea börjar ju skolan till augusti så jag kanske flyger hem med henne då eller så stannar jag, får se. papi hade nån lägga i cypern på g, kanske drar dit en sväng o säger hej till amanda. och söker jobb, vem vet. jag ska iaf leva livet, och inte i sverige!

sen flyttar vi ju. har en lägenhet i enköping sen den 1 dec. jag o mami. och hundarna. iväg och bort och fan åt helvete från den här stan! fyfan va skönt. den dagen jag flyttar gissar jag att jag kommer tänka ungefär såhär:
yes fan va skönt o slippa den här skit stan.
och sen ska jag aldrig återvända!!! nä okej ibland kanske en gång/år HÖGST

nä nu har jag nog inte mer att komma med. tror jag avrundar här. hejdå.



såna här bilder kan finnas på min telefon när jag märker på fyllan efter krogen att;
fan mitt armband lyser ännu!
ruskigt fascinerad.

och så ska ni få en till såklart. på mina kära vänner, vars ena tyvärr inte ens befinner sig i europa.

det är tyst i kompiskretsen. inte nån som kommer med dumma kommentarer =)))


nu räcker det. hejdå.

RSS 2.0