onsdag

tja. redan onsdag! snart är det lördag!

idag har jag varit i skolan. därefter dansträning till balen. hehehe... jag är ju hel iallafall! jag och stoffe krockade och trampade varandra på tårna men det gick bra ändå. efter det for jag med elin till jala och luktade på god parfym. elin inhandlade mascara och present till hennes far. den mörkblåa britney parfymen är såå underbar! måste måste måste ha

snart kommer rosanna ner på gården och ska säga hejdå. hon åker till london. fuskigt!

det var väl allt, trist med ett kort inlägg men jag skriver kanske sen. får se. om jag orkar. och ids.

hejdå!

attans bananer

tjaba. här sitter jag i mitt kök och dricker kaffe. faktiskt det godaste på länge. det trodde ni inte va! hade det varit 3mån sen så hade jag hatat kaffe. men se så vinden kan vända!

sitter och väntar på elin. vi ska gå till coop och köpa karra. sen dra hem till henne o snacka skit. speciellt om pojkar. attans pojkar!!!!!

lägenheten är uppsagd. kom som ett slag i fejan men sen andades jag ut. fan va skönt ändå. hemskt att tänka att om tre mån så har jag inget hem i haparanda längre. men ändå så skönt. så underbart hemskt alltså. skönt

mamma står och beklagar sig på hur mycket kläder vi har. helt chockad är hon. "huuuur kan man samla på sig såhär mycket kläder? jag förstår inte... förstår du jessica?" öö nä.. ändå har jag aldrig nåt att ha på mig?? men nu är mami hemma så jag lär väl gräva i hennes garderob istället... kanske dags och köpa nytt nu haha

jaja snart kommer elin, ska börja klä på mig. fan va killar ska va dryga?? från det ena till det tredje. jag hatar dryga killar, speciellt om dom är snygga!!!!!!!!!!!!!! nu vet ni det.


jag och elin, innan jag kramade toastolen. men sen körde jag ändå!

nu ringer elin hejdå

måndag

tjena tjena! fan vad jag hatar rolandz reklamen på spotify. jag vill bara skrika och gråta typ. den är så hemskt. "jajamän!"

helgen var bra! fredag tog jag det lugnt och lördag for jag ut. träffade folk och umgicks med fina människor.

min mamma kom hem igår!! äntligen säger jag bara! nu slipper jag vara ensam. och nu slipper jag laga mat. yeeeii! idag ska vi äta typ världens näst godaste mat; plättar och keso, och plättar och köttfärs. det är skitgott!!!

jag har så fiina och roliga planer framför mig alltså. idag ringer mami och säger upp läggan från 1 april. syster kommer under studenten. efter det så åker vi till enköping. har mest troligen körkortet då så då kör jag ena bilen och mami eller nån den andra. i maj börjar vi packa alla småsaker. den 11 juni är studenten och den 13 packar vi resten. åker kanske kring 14-15. jag ska verkligen flytta!!! underbart! men jag kommer nog gråta. jag tror jag kommer gråta ganska mycket kring studenten. lämna klasskompisarna och eva. säga hejdå till alla mina fina vänner. skolan slutar, kommer kännas tomt som fan. men ack så skönt

MEN!! (det finns alltid ett men!) jag har så jävla bra planer så jag vill gråta för det också! kostar en hel del och kommer måsta ta en massa studielån men vafan. man lever bara en gång. ca 300 soldagar om året. USAs riviera. sbcc. kommer kunna snacka engelska lika bra som svenska (mitt mål iaf). understiger SÄLLAN 20+ (vad annars, skulle jag flytta till ett land med 20- eller???? aldrig). mina planer. mina älskade planer. och min älskade framtid.

santa barbara. campus. stränder. nya kompisar. nya kontakter. ny livsstil. ny syn på livet. usa. jag. usa och jag. och en massa jävla studielån. men en sån jävla fin framtid. nu kan jag bara hoppas, hoppas och hoppas! + göra tusentals ansökningar angående ALLT. visum måste jag ju också ha isåfall. åhhhh jag villlll nuuuuuuu!

nu ska jag googla santa barbara (det är typ det enda jag gjort de 5 senaste dagarna). hejdå.










åh älskade framtid

lördag

här sitter jag i mitt vardagsrum. det luktar blöt hund blandat med skurmedel. fiint

väntar på elin o sen ska vi vina. inte bärsa den här gången, mest vina. fast lite bärsa också, vi har några stycken. och så ska vi cidra lite också. hehehe vilken blandning. och vilken bakis! fast hoppas nä ändå.

hejdå!

fredag

tja. har ont i huvudet. har målat naglarna. har promenerat hela dagen. kanske till kina om man räknar kilometer. har rökt med jenny. har gråtit. har skrattat. har blivit blöt om fötterna. har tvättat min dunjacka två gånger. första gången utan tennisboll/ar. förstörd tyckte marianne. inte förstörd tyckte jag. bara lite dunklumpar man får leva med.

städat har jag också. inte så seriöst men ändå. det är väl också att städa. borde byta lampor. hallen och toan är svart. har inga glödlampor. måste köpa imorn.

har sovit 3h under eftermiddagen. ätit mexicanasoppa med ostmacka. druckit god te. käkat en kall korv i riekkola. försovit mig. haft kalla händer. har skitigt hår.

såhär känner jag mig just nu

tolka det hur ni vill

hejdå

umgås lite med ensamheten

tjaba. här sitter jag i mitt kök. och äter ägg och macka och dricker te. kom hem vid 20.00 ungefär, har haft kul i boden! vi tog med madrasser o grejs o sen visade det sig att det fanns sängar där? vi ba ???

boendet var faktiskt också helt bra, 6 sängar i ett rum. jag, angelica, britta, betty, maria och kakan delade på ett. det fanns skitläskiga skåp där inne, bredvid varje säng! ni vet såna där av metall, silver och gamla. och lite rost och lite annat brunt. vill dock inte veta vad detta var. toaletterna påminde om nån skräckfilm. läskiga dom med. men annars bra!!

vi kom iallafall dit på onsdag mitt på dagen nångång o satte igång med montrarna direkt. mycket montrar, myyycket folk. roligt att se vad alla hade för något, coolaste tjejen (som också vann en MASSA priser) stylade om brandsläckare så dom blev fina o inte var sådär röda o fula. hon var skitcool! inte för att jag pratade med henne men när hon hämtade priser på scen o sånt så var hon ba så jävla cool. helt underbart att det finns såna människor

mot kvällen for vi till western farm på gala middag(ett eller två ord??). käkade pottis och fläskfile och det var skit gott! en massa massa folk. underhållning från 19.00-23.00 ungefär, helt lyckat!

MEN! det bästa av ALLT! min (underbara bästa) lärare vann pris!!! av ALLA lärare som var där (från hela norrbotten) så vann EVA priset!!!! bästa lärare var det typ, och det är hon fan! vi skrek och grät lite. motiveringen stämde helt perfekt alltså. fan så stolta vi var.

sen for vi till boendet och sov. och sen dagen efter var det frulle och sen 09.00 öppnade mässan så vi for dit typ 09.00? haha! nä men eva, bea och jonna virrade runt och letade oss. tillslut fann dom!

allt gick bra, fick kinamat till lunch och vi var nöjda. käka en massa godis och annat sånt som hör till mässor =) det är tur att jag har så fina klasskamrater, utan dom skulle det inte vara nåt! förstår inte hur jag i sommar ska gå ifrån alla. alla i klassen och eva!! kommer böla som ett barn. i flera dagar tror jag. vill inte att alla ska splittras. otroligt hurdana kontakter man skapar med alla under tre år. som en andra familj ungefär.

nåja, bra jobbat alla! det här gjorde vi ju grymt bra.

aja, nu till annat!
mamma kommer hem på söndag! skönt. slippa den här sura jävla ensamheten. kändes så konstigt när jag kom hem och var ensam igen eftersom jag varit omringad av människor konstant sen igår morse. jag ba "hallå?.. halllåå?.." men så kom mina älsklings hundar och blev glada =) då vart allt bra igen.

men nu sover dom och jag är ensam igen. skit. ska gå och lägga mig på ett tag så jag får lite mer sömn inatt, sen imorn 09.30 ska jag mot riekkola och grilla med klassen och vilka det nu var. king

nä nu har jag inte så mycket mer på hjärtat. ville väl bara meddela omvärlden att allt är bra, att mässan gick bra och att jag mår bra. saknar väldigt mycket bara, skit jobbigt att sakna. men snart har jag alla här. och snart är jag där. <3

hejdå!


glad och trött! har ännu inte bytt om. eller jo snart.

when food is gone you are my daily meal

har suttit och stirrat nu hur länge som helst. vet inte vad jag vill skriva. eller vad jag kan skriva.

shit vad musik kan påverka alltså. vill bara lägga mig ner och ba.. vara besvärlig typ. eller okej jag kan bara ligga ner. det går nog också bra.

stressig dag idag. måste packa kläder och allt jag ska ha med mig till boden. det kommer nog sluta i kaos som tidigare nämnt. men fan vad bra musik jag har.

mamma är hos syster nu. kommer hem på söndag kväll. jag önskar jag var där med dom. jag saknar!! jag saknar hela tiden. det gör så jävla ont att vara ifrån min syster. mamma också såklart men henne ser jag ju mer ofta. jag kan gråta bara jag tänker på hur mycket jag saknar min syster. min styrka. min luft. förstår inte hur mycket man kan älska någon alltså. hon har alltid funnits där för mig och aldrig svikit. utan henne hade jag inte varit jag, jag lovar. älskar dig hjärtat och gör allt för dig

konstigt hur allt kan vända bara. eller inte konstigt, elakt. världen är elak. hela tiden.

nä nu ska jag lägga mig på golvet. av någon konstig anledning funkar mina tankar bäst då, på golvet med musik.

mhm

jag är lugn nu. funderar ännu men nu funderar jag på hur kul jag ska ha på studenten. och på att jag kommer flytta härifrån. jag kommer bli något.

mina hundar är finast i världen, utan dom hade jag ALDRIG klarat mig ensam. och grattis rosanna till teorin, love u det vet du, oavsett vad

mitt ensamma liv har många intressanta saker att bjuda på!
jobbigt läge 1:

det kliar på ryggen och man når inte. får ta till något redskap, i detta fall en nagelfil som endast hjälpte för tillfället. rekommenderas ej!

såhär glad blev jag över det:


nu ska jag ringa min klasspolare a och prata lite om mässan. vi har sååå mycket att planera under en såååå kort tid. får se hur detta slutar. säkert kaos som allt annat alltid ska sluta. hejdå.


lord i just don't care (och så får ni en lång jävel) (en konstig en)

jag blir så arg ibland. varför kan folk vara så elaka? är folk så svartsjuka? varför måste människor bli arga på såna som mår bra och lyckas? varför kan inte alla bara vara snälla?? jag blir så ledsen ibland och jag vet inte varför men jag kan fundera på sånt här hur länge som helst. jag kan bli så jävla arg så jag gråter för att det finns sån avund bland folk. jag kan bli så jävla arg alltså, ni kan inte förstå hur länge jag funderar på sånt här, och ingenting kan man göra åt det! bara köra sitt eget race och försöka så gott det går att skita i elakheter. men det funkar inte i längden, okej visst gör det det på ett sätt men vem orkar ta en massa skit hela tiden? vem orkar, varje gång, stöta iväg det?? ingen. ingen är så omänsklig. inte vad jag tror iallafall.

det hjälper inte att jag tjatar jag vet men fan jag blir så jävla förbannad. kommer man aldrig få bara le och vara glad utan att folk börjar prata om det eller blir elaka??? jag fortsätter drömma att det bara är så det är i den här stan även fast jag vet att det finns överallt. funderar på att inte lära känna en jävel i enköping så ingen kan snacka. åtminstone inte så jag får reda på det.

åhhhhhhhh vad arg jag blir!! man funderar så jävla mycket när man är ensam. jag blir galen på mig själv ibland för att jag funderar på helt meningslösa saker. fast ändå inte meningslösa men ändå. jag orkar inte fundera såhär mycket!!! jag funderar hela tiden alltså, hela jävla tiden. skitjobbigt.

och varför kan jag inte ta avstånd från falska människor?! eller kan kan jag ju men varför i helvete gör jag inte det?! människor som ändå inte gör mig något gott, människor som bara ljuger och människor som inte kan vara ärliga. människor man inte kan lita på eller prata med. människor man bara säger hej till. varför???????? jag kanske är för snäll. för snäll men ändå kan jag hata så mycket. för oj om ni visste hur mycket jag hatar. jag har sådär ont i magen hela tiden när jag tänker på sånt här. jag vill bara lägga mig ner och gråta och skrika. skrika till alla idioter att dom inte får komma nära mig. att ingen idiot får komma och förpesta min tillvaro. för det är precis vad idioter gör. och så skäms jag lite för att det finns idioter, precis som om det vore mitt fel? även fast jag verkligen vet att det inte är så. fast det känner nog alla. och jag är säkert en idiot i mångas ögon, och det är säkert många som tänker såhär om mig. men det är inte det jag stör mig på.

jag stör mig på att det finns idioter i min närvaro som inte förstår att jag inte vill vara deras idiot vän. för jag är ju också idiot om jag är vän med en idiot. eller? jag är för snäll. en snäll idiot.

jag tänker alltid på sånt där jobbigt. när jag duschar tänker jag att kommer jag nånsin få bråka med någon i duschen igen om vem som tar plats och inte? när jag plockar disken så tänker jag att kommer det alltid vara såhär me? kommer jag aldrig tjafsa med någon om vem som ska göra disken? om vem som ska få sova ytterst? om vem som ska laga mat? kommer jag älska någon igen? kommer någon älska mig? kommer jag känna likadant för någon igen? kommer jag någonsin släppa in någon igen? kommer jag gråta pga någon igen? kommer jag såra någon igen? kommer jag få sparka på någon på natten för att denne snarkar för högt?

fast jag vet ju att jag kommer hitta någon en dag. jag menar inte så att jag är så olycklig och aldrig kommer få någon, jag funderar bara NÄR. när kommer jag få någon? och var finns han? vems barn ska jag föda och hur kommer dom se ut? hurdan klänning ska jag ha på mitt bröllop? varför är alla mina doftljus slut? och vart fan är alla mina strumpor??

jag vet att jag har sårat. jag har sårat som fan. men jag har blivit sårad lika hårt tillbaka. ville bara säga det. kanske inte på samma sätt man alla lever vi olika liv. ingen kan påstå att vissa saker tar mindre hårt än andra. för ingen vet hur jag upplever sånt. inte en själ på hela jorden vet.

skulle jag ha superkrafter skulle jag lyfta upp alla idioter och slänga dom i väggen. jag skulle sluta bry mig. stänga av allt som inte handlar om mig och MITT liv. jag skulle göra så att världen mådde bra. för det gör den inte. världen mår så jävla skit.

men jag är inte olycklig. konstigt nog är jag glad mitt i denna kaos. för dom som verkligen står mig nära gör det. och jag har världens bästa familj. jag har en mamma som är guld och en syster som är guld. mina två ljuskällor i mitt liv. utan dom är jag ingenting, utan dom har jag ingenting. dom är mitt allt och dom är anledningen till att jag fortsätter vara jag och leva varje dag. hehe lite rim på det hela eller va

okej jag kanske slutar nu. jag skyller detta inlägg på att jag har så bra musik. en låt som snurrar om och om igen och jag bara funderar.

nu ska jag gå och gråta en sväng för att sedan resa mig upp igen, torka tårarna och fortsätta va stark. för det är ju ändå det jag är i slutändan. stark. och det kan ändå ingen ta ifrån mig. ingen kan ta den jag är och ingen kan ändra på det. jag bara stör mig ibland och det är tillåtet. för ni som känner mig vet att jag inte är såhär svår. folk bara har såna här dagar och nu förstår jag inte varför jag försvarar mig själv?? för det ska jag inte.

jag ska fortsätta vara mig själv, jessica, och göra det jag gör bäst. jag ska fortsätta vara min egna hjälte. och fortsätta laga lika god mat som jag gjorde igår för satan vad gott det var.

what a night

hahahaha... ´hahahahahaha. kan bara skratta hahaha =D

bowlade igår. gick åt pipsvängen för min del, för stort intag av alkohol. ändå slutade jag inte hahaha... spelade i 2h (lite mindre eftersom fint folk alltid kommer sent) och sen hahahaha... hahaha.

for till sportbaren och röjde. gick inte in på damernas en enda gång, vi använde herrarnas. mindre kö. alla killar som stod och pissade såg ut såhär "?" när vi tralla in där. "hej hej! här kommer vi och ska pissa, det är så jääävla lång kö på damernas!!" oki tyckte dom. skrattade lite och lät det va typ.

kom hem med linnea. vi skulle käka ägg. och kiwi? kommer ihåg att jag käkade typ 5-6st. sen ägg. 9 ägg åt vi. eller jag åt två och linnea åt 7. både stekta och råa. vaknade på morgonen och ville inte gå in i köket, men var illa tvungen. det vart torkat ägg överallt. och då menar jag överallt. köksbordet, bänken, plattorna o sånt.

lagade världens starkaste mat nyss. jag spottar eld och kommer skita lava tror jag. jag tog det verkligen inte lugnt med chilin kan man lugnt säga. cayenne peppar, svart peppar och vitpeppar. och chili. och salsa. och vitlök och massa lök. och wok grönsaker. och äggnudlar. mm.. mmm va gott. åt liknande hos syster (♥) men jag får det självklart inte lika gott. jag saknar henne. hela tiden saknar jag min syster. jag saknar henne så det gör ont. och jag älskar henne. högt över allt annat älskar jag henne, hon är världens finaste människa!! och min syster. universums bästa syster, ever. nånsin. bäst genom alla tider.

vänta ska gå och spotta lite eld.

annars då.. allt är bra. som vanligt. är fortfarande sjuk men har varken tid eller pengar (vadå pengar?) till att sjukanmäla mig från skolan. hela veckan är det fullt upp och på onsdag drar vi till boden med företagen. ska sova med angelica på en luftmadrass. på nåt konstigt ställe. med en massa okända människor snarkandes i samma rum. hoppas jag drömmer konstiga drömmar och börjar göra konstiga ljud så dom ba "??" och går till nåt annat ställe. fast kanske nä ändå jag vet inte.

jag tror det var allt. börjar fundera om jag ska åka till sthlm över påsklovet. dvs nästa vecka. skulle va king.

nähä det var nog det, jag orkar inte lägga in bilder från telefonen nu så det får vänta. har en massa blå bilder från bowlingen och allt vitt lyser upp. fascinerande eller vadå

hahaha la igång min webbkamera, glömde bort det och började äta. tittade upp o ba oj va äre där för tomte som sitter och mänkkar? nä men oj det är ju jag. jag såg jätteglupsk ut. fast iofs så är jag ju det. jätteglupsk.

käkade rå lök med linnea idag. som ingenting. rå lök åt vi samtidigt som vi mumlade med munnen full i mat till varandra: asså lök är fan det bästa som finns när man är bakis.

och det stämmer ju.

nu ska jag gå och sätta min eldmat i en eldsäker burk så jag kan käka lite eld imorn me. och säkert hela veckan för jag gjorde mat till ett helt fotbollslag. det kommer flyga eld ur käften på mig hela veckan. så kom inte nära mig om ni vill ha kvar erat hår t.ex.




yees

här sitter jag med min vän ölen och väntar på våran skjuts. sen ska vi fara och bowla. ölen också såklart.


lördag

tja. är ännu sjuk. liiiiite lite lite ytterst lite bättre än igår. fast det blir nog bättre. hoppas jag.

idag ska vi fara o bowla. oavsett om jag är sjuk =) ska låtsas som ingenting o se om det hjälper.

jag orkar inte skriva. hejdå.

snart godnatt

kanske förevigt. vem vet. den här förkylningen dödar mig. snart iallafall.

snöt ut hjärnan nyss. lungorna gick sönder när jag nös. känner ingen smak. ingen lukt. täppt i näsan. ont i halsen. hosta. hosta igen. ont i halsen igen. förkyld röst. inte trött. skitnödig.


hejdå.

where do we go when we go from here?

idag har jag varit med linnea. och snytit mig. det tar aldrig slut.

vi var en sväng på isen med mina hundar. har hört om resan och sånt o det verkar ha varit skit kul! man blir som mega sugen på att dra själv. men mallis i sommar, då jävlar =D

det börjar lukta feber i näsan. hoppas jag inte får feber.

ser fram emot imorgon! bowling i kalix med anki, john, crille, markus, anton, betty och mest troligen timo. från 21.00-23.00. fan va fint

vet ni vad jag gjorde i natt??? eller morse kanske.. 05.30 vaknar jag av att jag har så jävla ont i halsen o knappt kan andas. aha hämtar lite vatten tänkte jag, självklart en full vattenkanna från kylen. kommer tillbaka till sovrummet och är som helt snurrig och fattar typ ingenting. nyvaken och sjuk alltså. jag hällde vatten över mitt täcke. bara sådär. började känna på täcket och först då slog det mig ba "vafan gör jag????!" tog fram telefonen och började fota???? sen tänkte jag ba "oki.... va gör jag nu..". jag tog en handduk och ba tröck den på täcket. slängde den sen på golvet och gick o la mig under mitt blöta täcke. vaknade på morgonen med armen i vatten o ba "??" tills jag kom på vad jag blivit utsatt för. eller, vad jag själv vållat... eller nåt. skakade på huvudet och gick därifrån.

pratade med papi idag. allt var bra. vad mer kan man säga.

säg förresten till om min blogg är för tjorvig. alltså utseendet. för jag tänker som sagt låta det vara såhär tills någon vill hjälpa mig. eller så slutar jag bry mig bara. får se hur jag gör.

idag ska jag bara ligga hemma och vara sjuk och tycka synd om mig själv. typ. fast inte det där sista kanske. eller jo kanske lite. jag får se. glo på kanal 1,2,4 och 6. fast jag vet ju att jag säkert inte ens kommer slå igång tvn idag. ska kolla lite greys på datorn och lyssna på min kingiga musik. kingit ja vet

ni kanske får ett sånt där fundersamt inlägg senare. jag vet inte. får se. eller så slutar jag bry mig. får se.


yees


förra lördagen i kalix. jag vill att det ska bli imorgon typ.. nu.

jag ger upp

nu orkar jag inte tjorva mer. det får helt enkelt se ut såhär tills jag orkar fixa igen. jag tycker allt ser helt rörigt ut men skitsamma.

sitter i mitt kök (som vanligt) och är sjukt sjuk. det är skitjobbigt. vill bli frisk. dricker en massa te. jag har inte nässpray. fan.

ska ringa linnea nu.

hejdå eller nåt

renovering

det kommer se ganska knasigt ut här nu ett tag. bara sådär så ni vet.

don't wanna spend my time on you my love

min hals dödar mig.................snart dör jag. har aldrig haft såhär ont i min hals.

gjorde provet idag iallafall. kalle tyckte det var starkt av mig att komma o göra provet fast jag var sjuk. för jag sjukanmälde mig i morse.

aha torsdag idag. sjukdag idag alltså. linnea är hemma 15.30. hon ska komma hit ikväll. ska snacka lite shiiit o sånt. höra om hennes resa. o andra detaljer.

jag vill inte va sjuk. hatar att va ensam och sjuk.

kanske skriver senare. hejdå.


party with my pain

tjaba. här sitter jag i mitt kök och pluggar till provet i affärsjuridik som äger rum: imorn. bra såhär dan innan men vafan. nog ska det väl gå in. fast arg är jag också. jag HATAR när boken kallar någon "han" när den ska förklara nåt för mig. vet inte varför men har alltid hatat det. har även alltid trotsat detta och skrivit "hon" i mina anteckningar. bara för att.

ont i halsen har jag också. som fan. som att någon gnuggar med sandpapper i halsen hela tiden. konstant. jobbigt. och så börjar jag få sån där jobbig hosta också. det river ju ännu mer i halsen.

och min ost är hård och snart slut. och jag dricker juice från tetran hela tiden för sånt får man göra när man bor ensam. och så ska jag ha mens snart så det är därför jag är på inte bra humör.

idag plingade det iallafall på min dörr. sådär typ tusen gånger på en sekund. "vafaaanananananan" tänkte jag typ. kollade i kikhålet men nån höll för. öppna dörren, och där stod hon! min solstråle. rosanna. helt glatt sa hon bara "heeeeej" och då blev jag genast på bättre humör. kramade om henne och gick in i köket o snacka skit i typ 1h. kollade på resorna o sånt. de här blir braaa alltså.

men sen for hon och mens humöret tog över igen. även fast den ska komma först imorn typ men den brukar som förvarna mig såhär några dagar innan genom att göra mig pissed off. för jag är verkligen pissed off just nu. men det går nog över imorn.

ska försöka fortsätta plugga nu. det störande är att när jag märker att boken skriver "han" (vilket den gjort nu på flera ställen) så ger jag nästan upp. och nu bara för att jag ska ha mens o är extra känslig så vill jag nästan gråta åt det här. ju mer jag tänker på det desto mer arg blir jag. jävla bokhelvete dra dit pepparn växerrrrererererererer

för arg. hejdå.


förbannade bok. happy me. woooh.

ps. jag har börjat inbilla mig att det är nån som kollar på mig genom min webcam. kan inte täcka den med något heller eftersom min skärm på den här minidatorn är så liten så då ser jag inte ens skärmen. jag ska nog tejpa för den nu. med min röda eltejp. ds.

there's an endless battle to be won

tjaba. idag har jag varit med linda. vi har flumat. och promenerat. och pratat engelska med turister som frågade var haparanda stadshotell låg. "and then it comes a korsning" sa jag åt dom. "turn left there." dom ba "?? oki"
så skrattade vi och gick. och hoppades på att dom skulle hitta rätt. fan va kallt de är ute!!! sjukt

min mamma skrev sms idag. hon var helt enkelt förbannad på sin bank. för att dom kommer med såna moderna och tekniska internet dosor förstår ni. ett sms löd:
"jag ska bli självmördare. ska hänga bomber o granater runt halsen och gå in på banken och avlösa spärren. så att alla kortläsare sprängs i luften."

jag skrattade. som fan. innan det ringde hon mig och förklarade hur förbannad hon var för att den spärrats. snackade nåt om knappar och signera och godkänn men inget blev rätt. hon skulle gå ut och hiva dosan åt helvete sa hon. "DATAN VISADE FINGRET ÅT MIG!!!!!!" sa hon också. "jävla pucko fuck you" satt vi sen och garvade till i säkert 2min. min mamma är knäpp =)

aha har inte så mycket mer att dela med mig av. ler ännu som fan när jag tänker på att jag fixade mvg på historieprovet. fan va king jag är alltså.

ska man kanske gå och sova nu? vågade lägga mig i sovrummet igår! alla lampor i läggan var till och med släckta! framsteg framsteg. hade dock datorn på full volym bredvid mig hehe men de gick bra! vaknade o var hungrig. drömde en massa kingiga drömmar. angelica och linda vet vad jag pratar om =D om de ändå vore sant

aja godnatt


jaha

soon you won't have the strength to carry on

har legat på mitt golv nu i säkert 1.30h. och lyssnat på johnossi. ställt mig upp lite då och då och ba glott ut från fönstret. orkar inte gå ut. vill inte gå ut. kallt. överallt. fast inte bredvid mina element såklart.

!!!!!!!!!!!!!!!!hjfdhjrfihgfoöjerfdnj

ofattbart

johnossi - 18 karat gold!!!!!!!!!!! lätt årets bästa låt!!!!!!!!! repeat som fan



tror inte det är hela men ändå. love love love!! längesen (om ens nångång) jag har hört en sådär kingig låt.
jag är nog besatt.

18 karat gold, wouldn't fill the hole

tjeena! idag är jag JÄTTEglad!! fick 25 av 28 på historieprovet, JAG SA JU ATT JAG SKA HA MVG!!!!! jag jublade i klassrummet när kalle berättade det. och så tackade jag honom för att han precis gjorde min vecka. eller egentligen var det ju jag men han också. ändå.

och det är inte allt! kläderna jag beställde (student) har kommit!! nu närmar det sig på riktigt!!! scary. men fan så king







!!!happy

idag ska jag duscha, eller jag ska göra det om typ fem min.. sen ska jag gå till trafikskolan och sen ska jag promenera till ica efter ett tag o handla lite. sen vet jag inte. träna om jag finner tid till det..

lyssnar på tre låtar om och om igen, får ont i magen av allihopa! jag brukar få ont i magen om nån låt är sådär mega bra alltså.
johnossi - man must dance
johnossi - 18 karat gold
shwayze - buzzin


nä nu duschen, bye!


<3


<3


juho


a monkey needs to dance so do you

tjeena. sitter i min soffa och lyssnar på _bra_ musik. eller rättare sagt, bäst. en endaste låt som går om och om igen. har en väldigt bra musik period alltså, har en massa bra musik!! älskar sånt. låten heter iallafall johnossi - man must dance. första gången jag hörde den så garvade jag bara, men nu är jag _på riktigt_ helt fast. kan inte stänga av!!! skiter till och med att kolla på ballar av stål som annars är så bra

igår var det skoj. vi for till kalix och bowla, fan så king det var där alltså! ruskigt kingigt. musik och bärs. och bowling. fina människor gjorde det ännu bättre! ank, john, markus och crille. vi ska tillbaka nästa helg, men ett större gäng =) kiing

sen for vi till sport. var det jävligt mycket folk där igår eller är det bara jag som svamlar? tyckte det var helt proppat! och JO, jag blev tvåa i bowlingen ;) först ledde jag men sen kom john med sina strikes.. men vadå det bortser vi ifrån =D

aja var väl inte så mkt mer.. idag är jag så sliten så jag ska inte ens skrämma er med en bild. ska föra över lite bilder från sthlm nån dag, är inte så spec många men de är väl alltid nåt! imorn skola och annat sånt..

aha nu babblar jag bara byebye

<3

jessica♥muse

waiting on the world to change

tjo. här sitter jag i mitt kök (börjar bli rätt vanligt att jag börjar med det där?) och är. bara är. typ.
ensam är jag! har vant mig lite nu. eller jag är van nu. men kommer nog aldrig vänja mig att sova ensam, spec inte i sängen hehe
om jag ens nånsin tar mig till sängen! bor ju typ på min soffa nu

idag har jag tvättat två mattor. de kan väl va bra ibland. imorn ska jag tvätta lite kläder så jag slipper framtida tvättberg. måste ha mer sköljmedel. älskar när kläderna luktar gott när dom kommer ut från maskinen, men sen när dom är torra så luktar dom inget? vilka tvättproblem

aja jag har städat idag (börjar också bli tungt vanligt). har fått en massa post. reklam. men kan ändå inte lägga upp "ingen reklam" på dörren, endast "ingen finsk reklam, tack!". känns som om jag går miste om nåt då. tänk så kommer det värsta erbjudandet en dag och så har jag "ingen reklam" på dörren. ändå läser jag aldrig reklam och tycker all reklam är ivägen bara och har ingenstans att sätta den. ser ut ungefär såhär "?" när den ligger och stökar i hallen. och så skiter jag i det och vips så har jag ett reklamberg också. sådär från det ena till det tredje.

det blinkade till i mitt vardagsrum? sådär bara. i taket. spöken kanske kommer. nu skäller min hund. eller morr-skäller. spöken spöken.. min syster tyckte jag skulle be dom gå hem. gå hem!! ska jag säga. och se ut lite såhär:

(klon) gå hem!!

så blir alla rädda och går hem.

kommer ihåg när jag skulle lägga upp "ingen finsk reklam, tack!" på dörren. skrev på ungefär 3st A4 papper för att få in den där rätta stilen. det gick typ absolut inte. tillslut tyckte mamma att jag skulle lägga upp alla A4 papperena istället. "ing" "ingen fi" ingen finsk rek" osv. i olika färger ännu. nu tror jag det är med en blå färg.

jaha där fick ni lite blanade tankar. idag har jag iaf stekt hamburgare med r. en massa lök hade vi. och tomat och annat sånt som hör till. sen åt jag hennes chili chips. sen gick vi ut och jag gick hem till mina nytvättade mattor.

nu sitter jag och lyssnar på john mayer. han är fin. han sjunger fint. jag tänker på syster. jag saknar syster! min älskade fina. snart är jag närmare.

kylen lät! konstigt. det kanske är ett spöke där i och äter upp all min mat. vaknar imorn och har inge frulle. världen går under.

nä kanske är det lika att sluta här. eller nä, drömde om den där gubben igen hos syster. men den här gången var det crille som var rädd för honom. men gubben försökte ändå dra mig i benen. läskig känsla det där. jaha nu kommer jag inte kunna sova bara för att jag drog upp det där!! gubbjävel försvinn *klon*

nähä hejdå

vad är det egentligen med hälsokällan i berghagen?

tjabatjena. sitter i soffan och tittar på vänner. med mina hundar. och äter sakta men säkert upp rosannas daimkaka. fast jag inte ens tycker om det?

samma med nötter. eller, inte samma. men ändå. har hatat alla nötter (nästan) tidigare, men nu i hufvudstaden med min finaste syster så käka jag nötter? både jordnötter och chilinötter! konstigt. förut kunde jag äta två stycken och mådde sen illa typ. men nu är det ändring på det!

igår var de väl kul. hängde på stan typ hela natten och har nog inte skrattat sådär mycket på läänge! folk föll och drog ner saker, och folk skämtade. som fan! haha. vi skulle dra till puerto rico o hälsa på alla där. jag tror till och med att en pellejöns sa till en gammal dam som kom med spark (tidigt på morgonen) ba hallå får vi låna din spark till puerto rico? hon titta konstigt och sparka vidare, spark spark.

nä nog finns det roligt folk. för kul hade jag, skitkul! men jag saknar syster. så jävla mycket. jag vill åka tillbaka. nu vill jag åka tillbaka.

nu ska jag mysa vidare med mina älsklingar och sen kanske steka mera ägg. har redan ätit ägg. men idag behövs det. kaffe!!!!!!!!!!! ska koka kaffe. hejdå.


nästan sista dagen

men än är den inte slut! inte för att nåt speciellt är planerat, men bara det att ligga och slöa och glo satc med min alldeles finaste syster är ju guld. skönt sen när jag bor i enköping att jag varje dag kan ta mig hit om jag vill. och det vill jag. och det ska jag.

mycket framtidssnack har snackats under denna tripp. jag har kommit fram till en del (en hel del!!) saker, vissa tänker jag dela med mig av och vissa inte, men here it comes;
-jag ska åka till london och jobba
-jag ska kanske inte börja plugga direkt, jag ska se världen
-jag ska ha en pojkvän som är från antingen england eller australien, jag äälskar deras dialekt
-snygg ska han också va
-jag ska skaffa massvis med vänner runt om i världen
-jag ska leva lyckligt
-min pojkvän ska bära hatt lite då och då
-han ska ha snygga skor
de låter väl bra? jag är helt såld på det här med att skaffa mig en engelsk karl! jag ska jag ska jag ska! fast sen sa jag till syster att "eller okej.. det kanske inte behövs ända från england, en snygg svensk går ju också bra.." hon skrattade åt mig och tyckte det var ok att sänka kraven lite ibland. det tycker jag med.
men ändå kanske jag helst vill ha en engelsk kille! eller jag får se. jag ska inte leta! lite kanske.. nä, kärleken kommer när den kommer. för jag sysslar ju ändå inte med sån skit =)
imorn åker jag hemåt. 13:25 går planet från arlanda. jag vill inteeee.....
men jag saknar mina hundar. och min rosanna. och min lägenhet lite. men bara lite.
och ha så kul nu alla ni som åker till puerto rico! jag tänkte säga sola för mig med, men det tänker jag inte säga nåmer för alla vet ju att det är högst omöjligt. jag blir ju inte brunare av det. så jag skiter i det och går och äter strong mat (som sis kallade det) (hon sa även att det inte var att leka med). kanske spottar ut lite eld ur käften o sånt, ni vet. hejdå

söndag

tjabatjena. här sitter jag i min systers tvrum och är. har pressat i mig nötter och en massa kolsyra hela dagen. vaknade vid sådär 14.00 och ba "va är de redan eftermiddag", bytte plats till soffan och glodde satc med sis. som deg har vi nog sett ut idag tror jag. eller som säckar kanske. vi har bara varit.

igår var lyckat! tog tbanan in till stan först med sis o mia och drack en massa öl på en massa pubar. gamla stan hade svensk öl, de var ju gott. faktiskt. skitgott. och några öl+en cider senare for jag till linneas o deras hotell, och efter 10l hårspray+en massa smink tog vi tbanan till medborgarplatsen. satte oss på nån söt liten bar och drack norrlandsguld. nån måtta får de väl ändå va, tänkte jag. flaskan var dessutom _väldigt_ söt.

sedan kom stef, offer och sandra. vi drog till nån krog som såg ut att vara nere i tbanan? "vafan nej det här är ju inte rätt, inte ska vi ju åka tbana!! eller va? ska vi åka tbana?" ungefär så gick jag och linnea runt där bakom 08orna och trodde dom skulle ta oss till tbanan. tills vi såg ingången o ba "ahaaaa smart!". fanns även små "rök-kabiner" runt om i lokalerna på de där stället, coolt. snygg inredning var de ju också. sen kom andreas o sen dansade vi.

och drack öl.

påväg hem (när jag väl kom fram till telefonplan) träffa jag nån snubbe från åre. eller jag träffade honom redan innan men ändå. han ville att jag skulle ringa min syster och säga att jag ska fa och dricka gin&tonic och whisky med en snubbe från åre. jag ba nä. så gick jag hela vägen hit. vet ju inte ens va han heter. tror jag. han hade iaf en stor prick på näsan. som en stor vårta. hejdå tänkte jag..

annars har helgen varit helt perffa. borttappade telefoner och hotellnycklar, men de hör väl till.

ska åka till london och skaffa mig en karl. alltså jag ska verkligen göra det. ska nog faktiskt söka jobb i london efter studenten. jag vill till london alltså, sooooo much

nu ska jag googla london och engelsmän, ska höra deras dialekt i huvudet och aldrig sluta lyssna. som en vaggvisa. min engelsman ska få prata så mycket han bara orkar när jag ska sova. dialekten alltså. todiefor.

idag ska vi och se en 3D film. om det finns platser till alice i underlandet så ser vi ju givetvis den. annars ser vi avatar. eller nån annan. fan att jag inte är här den 12 mars när remember me har premiär. åh. skit

herrå

hufvudstaden och syster

tjaba! här sitter jag i stockholm hemma hos min syster! idag har jag varit på stan. först ensam och sen mötte jag upp linnea.g. vi har haft kul. svimmat några gånger varje gång vi gick förbi reklamen om "remember me". men annars vare väl lugnt!

nu börjar det lukta tacos här, och snart börjar väl folk komma. ska gå och hjälpa till. har ännu lite ont i huvudet av all folk på stan idag. miljontals. jag saknar rosanna.

hehe, årets: min mamma har skaffat facebook. "vi ses på facebook!" var det senaste hon messade. oki.

wrong wrong wrong

här sitter jag i mitt kök och käkar avokado. och gråter nästan. det är nämligen så att jag kommer missa tschool showen ikväll. JAG KOMMER MISSA VÄRLDENS (NÄSTAN) BÄSTA LÅT. jag kommer missa muse. jag kommer gråta floder. vet ni hur hårt det känns? asså. fan. tänkte åka imorn bara för att hinna få se när elin kakan och chrisse (tror jag) sjunger uprising, men det kostade nästa dubbelt att åka imorn. så jag hade nästan inget val med tanke på min ekonomi. fan. jag vill så gärna jätteverkligen se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! men rosanna (min räddare i nöden) lovade att spela in det till mig. skiter i hur kvallan är, bara jag får höra lite. funderar på att ringa linnea också exakt klockan sju och höra låten genom telefon. och kanske gråta lite.

jag ska åka idag. varför känns det alltid som att jag sviker någon när jag lämnar den här stan? det gör jag ju inte. ska bli så jävla skönt att flytta. kommer jag glömma nåt hemma?

hejdå

if you fall hard, i fall harder

tjabatjena. här sitter jag i mitt kök. igen. som vanligt. fast det ovanliga med denna dag är;
jag ska gå och tvätta kläder. hehehehe. inte såå ovanligt, men jag ska alltid samla på mig ett tvättberg och sen ba "vars fan är mina byxor???!!!?! ahaa, i tvätten..." så nu har jag som inte ett enda rent plagg. dags att göra något åt detta jessica!

nä nu ska jag gå och tvätta. återkommer senare.


snyftsnyft såklart

och där kom ensamheten igen! här sitter vi, ensamheten och jag, i mitt kök och lyssnar på rambo och rocky som gör konstiga ljud från tvrummet. lyssnar på musik gör vi också! jag och ensamheten. på jem - flying high lyssnar vi. ensamheten är lite starkare än mig när vi lyssnar på sån här lugn musik. men det ska nog gå bra.

funderar på att bada badkar. med ensamheten. vi ryms bra i ett badkar! ensamheten tar inte så mycket plats. fast psykiskt så tar den en väldigt stor plats. men inte fysiskt. och de är väl bra

jag tänkte dra ett sånt där fet-deppigt inlägg. men jag tror inte jag orkar. ville väl bara meddela omvärlden att allt är ok. speciellt mamma. allt är ok. fast det ibland inte låter som det =)

nu tog jag över ensamheten med annan musik. fast den är också lite sorglig. så vi ligger väl lika nu. det konstiga är att jag inte ens vill lyssna på icke-ensam musik när jag är ensam. jag gör som alltid det värsta av saken och lyssnar på depp. men det är väl så jag hanterar det antar jag! och det är väl bra. på sitt sätt.

fast på torsdag åker jag till hufvudstaden. det är typ jäkligt skönt. ska kolla 3D filmer med stefan och låtsas att jag bor i stockholm. och tro att jag är nåt såklart.

nu fick ni ett sånt där read between the lines inlägg. men det är väl också bra. (read between the lines igen)

nä hejdå (och det är inte read between the lines)


såhär kan jag se ut när jag känner mig ensam.

halåhalå

tjabatjena! idag sitter jag här i mitt kök och pluggar till historiaprovet som jag egentligen skulle göra i fredags men vart ju sjuk ons-tors-fre så jag gör det imorgon istället. de är väl bra eller

satt här i mitt kök när jag började plugga vid 14.00 tiden (shit va länge jag har suttit här) och christianb stod och fluma vid kranen. "åhhhh kan du berätta för mig nu vad stormningen av bastiljen är, kortfattat" frågade jag c, "oki det var såhär att; i israel så kom de en gång en storm med basciller så alla blev typ sjuka, förutom dom med vindskydd på huset för då åkte bascillerna bara förbi. men resten dog" ".....oki..?" hej fantasi. vart får han allt ifrån liksom

nä nu ska jag väl fortsätta plugga. trodde jag var klar med franska revolutionen men icket, såg att det fanns ETT TILL PAPPER med lite grejer på.. så here i go again

och jo, årets musik upptäckt; jem - flying high. så bra. så bäst. kan inte sluta.

nä hejdå

RSS 2.0