tisdag

jag borde dra ut på stan. till ikea en sväng, till djurmagazinet, till skopunkten. överallt bara. måste köpa skurmedel också! och boka tvätt tid. men vi har tappat portnyckeln som också leder till tvättstugan så det blir ju lite svårare.. fan. vi har liksom tre nycklar till våran dörr och en till porten? jag tycker det är konstigt. nånstans måste jag ringa men jag vet inte vart!

ska gå och slå på kaffe snart. köpte en perkulator här om dagen för 500 jävla spänn! den lilla ännu. jaja bättre än snabbkaffe. och så borde jag ringa luleå och fixa det där med tatueringen men inte vet jag var jag ska börja? jag är så dålig på att ringa och prata med folk sådär! blir helt nervis o ba snackar en massa skit. en snubbe på kallax garvade åt mig i telefon för att jag ba svamla, vet inte riktigt vad som hände där egentligen..

åh vad portnyckeln stör mig. kan inte sluta tänka på det nu. måste gå igenom hela läggan. vi höres!

day 08-a moment

när jag insåg att jag ska följa mitt hjärta och det jag vill, och inte mitt huvud och det jag borde.


måndag

skulle skriva om a moment men fan jag funderade så mkt så jag inte visste vad jag skulle skriva. det blev bara soppa:)

vi råkade somna rätt sent igår så det är inte så längesen vi vaknat. sitter i soffan o chillar med kaffe och musik och min andra hälft ligger i sängen o chillar. rambo och rocky chillar också. alla ba chillar:) men det är jävligt skönt.

har kollat lite på distansplugg men inte fan vet jag hur jag ska börja! jobbigt. måste o snacka med nån men vem? vet ju exakt vad jag ska bli och den utbildningen finns ju som distans men jag måste skaffa högskolepoäng.. say what? inte den blekaste om hur det går till alltså.

snart ska jag ut på stan, handla litegrann och till km däck en sväng. mina två framdäck har inte så spec många dubbar kvar så jag ska in o byta hos atte. tänkte att jag får det gjort idag (jag kan vara jävligt seg med sånt där) eftersom jag ska till luleå en sväng. jävligt skönt med egen bil kan jag säga er! man kan dra o handla och man kan dra o göra vad man vill nästan, hela tiden! så skönt

jag har funderat på det där med julen! men inte blivit desto klokare haha.. jag ska stanna här iaf, morsan jobbar jul och nyår i norge och syrran o peter o tuva stannar mest troligen i stockholm. kan dra dit men fan det är så mkt folk överallt kring jul! jobbigt:) man blir arg bara. men jag har ju bil så jag kan åka till luleå en sväng om jag känner för det. vet att jag är jättevälkommen hos min faster och min bror. skönt. men jag får se hur jag gör, annars stannar jag här och firar jul:)
har också funderat på det där med julpynt! jag tror inte att jag ska pynta ett skit! min fina tomte är borta. linda gömde den men nu är den borta:) den var fin.

aja det var väl det, nu ska jag klä på mig och sen dra ut en sväng. kommer hem rätt sent, eller flyget landar tio över nio så är väl i habi vid 23 igen:)

hejdå:)


day 07-your best friend

oj jag skulle kunna skriva en roman.. inte en positiv sådan iaf! en bästa vän är en sån som alltid ställer upp, inte hugger i ryggen och är pålitlig. en sådan finns i mitt liv och det är h.

jag har funderat väldigt (oj oj så otroligt) mycket dom senaste veckorna. det finns tyvärr människor som vill förstöra. man kan inte göra något åt det helt enkelt. men jag tänker vara ärlig och detta vet nog de flesta om, men jag har ingen bästa vän. jag har vänner som jag tycker om men jag vet vart var och en står och jag håller mig till det.

när folk snackar skit och går bakom ryggen på en blir man bara så arg. så besviken. och man kan bara stå och se på!! det är det som är det värsta. hur mycket man än säger, hur mycket man än vill och hur mycket man än tänker så går det inte att hindra. och det är det som är det värsta. det går verkligen inte att stoppa och det tycker jag är så sjukt.
menar verkligen inte att dra alla över samma kant men jag har varit så förbannad den senaste tiden.

men det kanske inte behövs ändå. kanske är det bra att lära sig själv. men jag är glad att jag börjat fundera och kommit fram till saker. jag tackar gud för min pojkvän. för att han alltid finns där. för att han lyssnar och förstår mig. för att han står ut. för att han är en riktig människa. en bästa vän.

day 06-your day

hehe ja halva min dag har gått åt till att sitta i en bil och köra då och då. igår kväll flög vi hufvudstaden och köpte en bil. jag har en cool bil:) ingen har en likadan! här i stan iaf.. inte färg iaf! direkt vi landade köpte vi bilen och åkte hemåt. jenny och crille i framsätet (hehe crille fick köra) (jag körde bara 18 mil+luleå-haparanda, crille körde resten...storm!) och jag och harri i det lilla lilla baksätet. inte litet annars men när man har med fyra stora sommardäck i den bilen så blir det trååångt. men mysigt var det ändå och ingen sov så spec mkt.

vid 07 tiden började kuski#1 blir trötter så vad hade jag för val. (låg o sov o ba va? köra? oki?) och så bytte vi. nöjd med min lilla bil, den var inte oskön att köra! prio#1. men sen blev kuski#2 (jag, för er som inte fattade)  trött och då bytte vi igen. hehe. och sen somnade jag lutandes mot en axel och däcken tätt bredvid mig. detta skedde alltså i skellefteå och sen vaknade jag upp i luleå. körde resten av biten hem. var rätt pigg så det var lugnt!

när vi passerar harrioja säger min <3#1 att det kändes lite ochill att komma tillbaka igen. höll med till 110 och ångrade att jag inte tog med nyckeln till läggan i enköping. kändes inte alls skönt att se stan igen. men men vi håller ut, en dag drar vi:)

sen körde vi hem jenny och crille och så drog vi hem. ena ville duscha och andra ville bajsa. båda fick sin vilja igenom och sen somnade vi. eller jag hann trycka i mig en billys pizza. och sen somnade vi. vaknade vid 19 o ba ?. fattade tillslut att jag är nyvaken och gick och drack. kolsyra. känns precis som att man skulle vara bakis efter att ha varit uppe hela natten o ba åkt bil. lika jeevla sleten.

crille kom på besök och vi slängde ihop en pizza. ett mästerverk enligt oss. så.sjukt.gott.

och nu sitter jag här. käkar kesella.

det var väl det.

ps. det var en lastbil som hade kört helt åt helvete i diket där vid sundsvall typ. creepy. hela mitträcket och allt var helt paj. stackars. ds.

day 05-your definition of love

när man blir helt varm och ler vid tanke på honom
när man tappar andan då han rör vid en
när man bara tänker på honom hela tiden och man saknar fast man varit ifrån varandra i bara nån minut
när man kan ligga och titta på honom hur länge som helst när han sover
när man känner att man kan göra vad som helst för denna person
när man funderar hur fan man kan ha fått det så bra
när man inte kan andas utan honom
när man känner att ingenting är roligt om inte han är med
när man bara vill vara med honom, endast honom och ingen annan
när man känner att han även är ens bästa vän
när man känner sig älskad
när man känner sig lyckligast i hela världen
när man vill röra vid honom hela tiden
när man får fjärilar i magen hela tiden
när man vill höra hans röst hela tiden
när man vill visa upp honom för hela världen
när man inte vill leva ett liv utan honom
när man är så kär så det gör ont

då är det kärlek. när man känner att det är så det ska vara. när det inte finns nånting man vill ändra på. då är det kärlek. då har man hittat hem.

day 04-what you ate today

idag har jag ätit lite flingor på morgonen, och nyss köttfärs o makaroner:) och kaffe på det hela! (y)

igår klippte jag rocky så han är helt korthårig nu. lite ojämn (haha lite...) men det duger:D han har sån päls som bara samlar en massa tovor och det är jobbigt. så nu är det borta:)
igår spelade vi även gh! love it. och nu håller jag på att tvätta kläder. senare kommer dusse och nathalie och kl18 är det zumba som gäller. skitkul! och en träningsverk som heter duga några dagar efteråt. skönt eller nåt

nu ska jag gå till tvättstugan och fortsätta. har fått lära mig att inte tumla alla kläder. tyckte något var knasigt när min nya svarta långa tröja helt plötsligt var kort.. sängkläder och handdukar jessica! jag som alltid tumlat ALLT.. haha

hejdå:)

you will always be my hero



kanske 1000 gånger bättre än den första!

day 03-your parents

dom har jag två av såklart. ena bor i enköping (mamma) och andra bor i himlen. saknar pappa hela tiden.

min mamma är 51 och kommer från ryssland. flyttade hit 1990 med min syster som då var 9. pappa köpte ett hus på kornvägen som sedan blev mitt barndomshem. där bodde vi på fyra, mamma pappa ella och jag. och ina, våran hund som blev överkörd och dog två veckor efteråt.

när jag var 11-12 år skiljdes mamma och pappa tillslut. jag och mamma flyttade ifrån huset flera gånger men kom aldrig riktigt iväg på riktigt. min syster flyttade till linköping för att plugga och jag och mamma flyttade till järnvägsgatan. jag har bott lite överallt i den här stan med mamma. men vi har alltid hållit ihop.

hade ingen kontakt med min pappa under ett tag, minns inte hur länge eftersom det är så mycket jag förträngt. flyttade till karina när jag gick i sjuan och där bodde jag i ca 8mån. av massvis med anledningar men tyvärr inget jag tänker skriva här.

flyttade till mamma och mats efter det i marielund och där bodde vi i några år. sedan flyttade jag och mamma till storgatan och sen flyttade mamma iväg till enköping. när vi flyttade till storgatan fick jag kontakt med pappa igen. oftast ringde han på fyllan och jag stod ut. men jag ångrar ingenting. skulle med mamma först men hittade den lilla lilla ettan som jag tillfälligt skulle bo i. pappa ville inte att jag skulle till enköping, han tyckte att "jessica vad ska du göra där egentligen? du har inga vänner eller nåt!". träffade h och allt ändrades. =jag är inte på väg nånstans ännu.

mamma jobbar i norge varannan månad. pappa var förtidspensionär. pappa bodde kvar i huset som jag växte upp i. huset såldes just innan hans död och han köpte en lägenhet som jag nu bor i.

saknar mamma mycket. och saknar pappa på ett helt annat sätt. gör ont vid tanke på att jag aldrig mer får träffa honom. gör ont att jag aldrig mer får höra hans röst. men det är en tanke jag vant mig vid. har dock inte vant mig vid känslan.

jag tror inte på gud men jag vet att pappa är där. jag tror på min pappa. och jag älskar honom tills jag slutar andas.


enda bilden jag hittade på pappa och här är han ung:)



min vackra mamma

day 02-your first love

jahaja. det beror väl på men jag tror att man ska skriva om den första riktiga? annars var det stoffe, på g-kulleskolan. men på riktigt så var det ju crille vilket alla som följt vet om.

träffades 05, blev ihop 06 och gjorde slut i slutet av 09. för att vi växte ifrån varandra och var mer som kompisar. och kompisar har vi varit sen vi gjorde slut. konstigt tycker vissa, skönt tycker vi. men vi var nog gjorda för att bara vara vänner. nog om det för jag vet inte vad jag ska skriva:)

och jag vet inte vad jag ska skriva allmänt heller så hejdå eller nåt:)

day 01-introduce yourself

19 år, 5mån och 13 dagar. två hundar. en mamma. en syster med familj. en alldeles underbar pojkvän. ett bra liv. tillslut.

bor i en stor etta på storgatan, en lägenhet som ägdes utav min pappa men som jag tog över efter att han dog i mitten av oktober.
tog studenten i våras och började aldrig jobba efter det. tog körkort och chillade i en alldeles för liten lägenhet men som ändå rymde tonvis med minnen.

oftast glad. lever för dagen och är aldrig elak. lat. älskar doften av sköljmedel. kan inte hålla i duschen om det är tvål på handtaget. älskar rödbetssoppa. måste bara nämna här att min syster är den bästa som finns. öhm.. kollar alltid på händerna när jag träffar en ny människa. dom säger som allt på nåt sätt. skor säger också rätt mycket.

har äntligen hittat hem. och jag älskar det.


torsdag

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment

tisdag

idag är det en månad sen pappa dog. begravningen var i fredags och den var jättefin, jag vet att han tyckte om den. tack allihopa för allt stöd!!

idag ska jag inte göra så mkt, som vanligt haha.. sitter hemma hos jennifer med hundara och snart ska jag gå hem. sen åker jag till nisu en sväng och hälsar på byborna. och sen chilla bara. som vanligt.. :) nä men ska faktiskt ta o göra nåt, ska förbi svefi här nån dag i veckan o börja nån kurs eller nåt bara.

åker ingenstans över jul. kanske luleå och hälsar på. men orkar inte åka till sthlm/enköping, så jävla mycket folk kring jul bara.. eller nåt jag vet inte

nä det var allt tror jag hejdå!

måndag

ännu sliten efter lördagen. igår kom jag på varför jag la drickandet på hyllan för ett tag, den där jävla bakisen.. gillar inte riktigt den:)

min mamma är ännu här. det är så skönt. hon åker på torsdag men den 11 kommer både mami och syster:) och mest troligen systers familj! skönt. vi får trängas i min lilla etta men jag hörde nån som sa finns det hjärterum så finns det stjärterum:)

det har blivit jättemysigt i lägenheten. tack vare mamma hehe, tack mami:) love you.

var precis i nisu och umgicks med nathalie och angelica. vi drack te och sånt, var på väg att fara tre gånger men hela tiden kom något annat upp så det gick inte att slita sig:) det brukar vara så när man inte setts på ett tag.

det var allt för idag, nu ska jag gå och äta mammas plättar och sen duscha. ta hand om er:)


RSS 2.0