lördag

hej!
jag mår okej. det är väl det som är det viktigaste. det är tungt men jag kämpar på och lever vidare. saknar pappa hela tiden, har en massa foton som jag tittar på och minns.

har flyttat in i en större lägga. en mycket större etta och hundarna trivs. och vi trivs.

min mamma har kommit upp. förra helgen var min syster här. är så tacksam för varenda sekund jag får ha dom nära.

begravningen är den 12 nov. kommer bli jobbigt. kommer nog bli jävligt jobbigt. men samtidigt känns det som ett ordentligt avslut, därefter kan man trampa vidare.

det var allt för idag, ta hand om er

(ps. idag ska vi klä ut oss. vi kommer se heltokiga ut. ds.)


<3


varenda ord känns som hans.


att försöka lära sig att leva med en saknad som alltid kommer att bestå måste nog vara det svåraste jag någonsin försökt mig på.

jag saknar dig så oerhört mycket. inte en enda sekund går utan dig i mina tankar. jag ser ditt leende framför mig hela tiden. jag tittar på kort. jag gråter. jag skrattar åt alla minnen. jag funderar och jag frågar. jag saknar. det gör så hemskt ont.

jag älskar dig pappa. vila i frid.♥

jag har hört om en stad ovan molnen

någonting försvann. en del av mig som jag inte trodde fanns. en del så stark så ingenting kan laga mig.

precis när man tror att det inte finns fler tårar så kommer det massor. ena sekunden skrattar jag och andra gråter jag. så många tankar i mitt huvud och jag hänger inte riktigt med.

det mest konstiga med det hela är att lära sig att leva med en sorts saknad som man inte kan göra någonting åt. jag kan inte ringa eller fara förbi för han finns ju inte där.

hur hanterar man sånt här? hur överlever man? hur kommer man någonsin börja må bra igen? det känns så jävla tomt. det gör så ont i mig. kändes jobbigt att vakna idag. insåg att allt var verklighet och ingen dröm och det gjorde ont.

telefonen ringer hela tiden. orkar inte men måste. måste orka. måste fixa. måste leva måste andas. måste skratta måste gråta. måste allt måste inget.

vill bara ligga här. alltid vill jag bara ligga här.

lyssnar på din musik. lyssnar på better days och kommer ihåg hur vi alltid sjöng till den i svarta volvon. jag är så glad att du fick se din idol, och du var så glad! du var så stolt och glad innan du for och såg honom! lyssnar på still haven't found what i'm looking for och tänker på hur mycket du tyckte om den. hur du sjöng med och fascinerades över bonos röst. hur du alltid bad mig lägga på det där "jotob" och bruce. eller elvis. eller bono. och du sken. som en sol sken du samtidigt som du sjöng.

oavsett hur mycket ont jag har haft pga dig så har du alltid varit du. du har alltid varit min pappa, min söta lilla pappa som var världens vänligaste person. någonstans under vägen hamnade du snett och dåliga saker hände gång på gång, men du stod ut. det livet du levde alltså. jag finner inga ord.

men jag vet att du älskade. du älskade oss så högt och innerligt. du behövde inte visa det för jag visste det. alla visste det. men du kunde inget göra.

jag hoppas att du mår bättre där du är och att alla tar hand om dig. jag hoppas att du ser mig varje dag, att du följer mig var jag än går. att du alltid finns med mig. för dig glömmer jag aldrig och dig slutar jag aldrig älska. oavsett vad.

jag kommer sakna dig något enormt. men jag vet att vi ses igen. någon dag, någonstans så ses vi igen.

alltid ska jag komma ihåg dig. alltid ska jag älska dig. alltid ska jag älska den du var. alltid ska jag älska den du gjorde mig till.
vila i frid älskade älskade pappa. min söta lilla pappa. vila i frid, älskade älskade du. ♥

måndag

god kväll. eller morgon. vaknade för ca en timme sen:) men det var mysigt

igår jobbade vi. sen kom jag och linda hem hit och jag ville börja packa. nångång måste det ju göras tänkte jag och så drog vi till shell o köpte sopsäckar. tömde garderoben på sånt som jag vet att jag inte kommer att använda den närmaste framtiden. lyckades fylla två sopsäckar och några mindre. vart fan får allt plats i denna lilla etta???? förstår inte. tömde bordet (ni som känner mig vet hur mycket bråte det var där under) så nu ser det typ helt tomt ut där. tog ner två tavlor mitt i allt? och sen när jag insåg att det var ungefär allt jag kunde göra så började jag byta sängkläder. och det här var liksom 1-2 på natten.

linda och christian somnade i soffan och vi chillade. snackade om allt möjligt och jag låg tillslut o vred o vände hur länge som helst. vid halv 8 frågade linda vad vi gör vakna och så stack crille iväg. sen somnade vi allihopa och linda drog o jobbade senare men jag pallade fan inte. sen vaknade jag typ 17. :) heerlisch

igår fyllde min mamma år! jag älskar dig mamma! och imorgon åker hon till spaninen med hennes love. vill också!! sen kommer hon hem efter en vecka och ett besök har planerats:)

jag har varit hungrig sen igår eftermiddag. det känns lite jobbigt. men först ska jag duscha! och sen äta. sen förbi nisu och dricka kaffe med angelica! ha en bra kväll!


snö!

kom just hem från fisket och ligger och lyssnar på fisar... fresh!

har nog aldrig duschat så skönt som nyss, kom hem helt frusen om fötterna och händerna och hela mig och så duschade jag i vaaarmt vatten.. sved så där jobbigt först men sen ville jag inte ens gå ut där i från.. :) hehe anteckna

idag snöade det! när dom sa det så skrek jag och gick ut och var helt fascinerad! öppnade munnen och stod och gapa ett tag. ganska chill. linda har den där mammarollen ibland (rätt ofta) och sa "men!!! jessica!! stäng munnen och kom in!" eller den här......hahaha...:men jessica!! ät inte gräs!!!
haha fyfan..

nu ska jag chilla:) hejdå


<3


haha titta elin


life is a lesson you learn when you are through

tjenispenis.
här sitter jag i min soffa och är mätt. kirra tacos med linda och vi åt som fan. fast först bastade vi! i högst tio min haha.. ingen ides som säga att vi ska gå men till slut sa jag "ska vi gå o duscha???" och hon instämde totalt.. anteckna..:)

nu ligger hon o bläddrar i the dirt o är säkert alldeles snart helt fast.. fy fan vad the heroin diaries är bra. helt sjukt! det enda jag och linda tänkte på på fisket idag haha.. hämtade boken igår kväll, började läsa (högläsning!!) vid kanske 00.00(?). slutade vid fyra för att vi verkligen var tvungna att somna. vaknade elva o ba linda ge boken!! och så fortsatte jag läsa högt. helt inne:) idag fixades the dirt så jag ska läsa som fan nu haha..

i helg har vi hunnit med ganska mycket! känns det som iallafall. fredag-kalix. skulle bränna lite tid så vi drog o bowla. vi förlorade mot l och a:) duktigt. men jag fick en halv strike! linda fick strike.. och för att inte tala om dom andra två som typ fixade strike något mer än oss.. men det gick bra:) in på gallerian och fick en liten burk. ??? tänkte jag men så förklarade bruden där att man måste gå in på life och fylla på den med c-vitamin helt gratis. oki tänkte vi och gick in där o fyllde på. dom var goda! och på tal om c-vitamin så köpte jag såna brustabletter idag för att bomba i hopp om att inte bli sjuk.. linda var helt sjukt sjuk igår och dagen innan det. orka va sjuk:(

idag ska vi titta på film, mirrors. fast först promenad! vi började titta på den filmen för ett tag sen (jag hade inte sett den??? inte ännu heller?) men vi somnade.. skönt:)

annars mår jag bra! skriver jag alltid så nu för tiden eller?:) men jag gör det. det är skönt. men det vet ni nog redan.

nu ska jag läsa. världens bästa bok. helt på sant.


å vad jag saknar:( tack gud (hehe egentligen ella o peter..) för att jag har världens finaste varelse genom tiderna i mitt liv!!

ta hand om er:)

måndag

lever andas och mår bra

RSS 2.0