hemma igen

hallå kära vänner och ovänner! det var ett tag sen! det är nämligen så att vi spenderat cirkus två veckor i enköping! och äntligen har jag sett the social network. gåshud gåshud. king movie

vi kom hem igår kväll så igår chillade vi bara. skrattat o sånt. åt olika saker:) lustigt haha.. också synd. men men! idag har jag tvättstuga kl16 och det är väl det. har varit på banken och posten och coop. har äntligen fått mitt halsband:) ska till ica en sväng senare o hämta ut ett paket till, ett stoort! jag är taggad:) väntar bara på att näset kommer till stan för hon skulle köra mig dit en sväng. samtidigt handla lite käk också!

två (underbara) veckor i enköping med världens finaste människa. inget satt fel. var nog inte in till sthlm en enda gång under denna tid så vi har bara tagit det lugnt. badat badkar och tittat tv:) och ätit godis:) det är så skönt där borta. nästa gång bilar vi ner och tar med oss hundarna. då kan vi stanna hur länge vi vill! älskar verkligen sveriges södra del.

håret skall även färgas! rött. typ. ska ge mig in på detta själv. we'll see we'll see! och i veckan ska jag ut på isen med jenny o hennes skoter!

inget mer tror jag. jo, tur att man är kvinna och kan göra två saker samtidigt! denna gång har jag varit i enköping PLUS att jag kört som en dåre här i stan! tungt imponerad på mig själv:) ta hand om er!

onsdag

tjena! hittade en bild och började sakna:


blev så klart dålig kvalla!

hehe hejdå!

sent

kommer sova som ett barn! drog o simma med linda vid 17 tiden. var hemma 19.45 haha:) vi var på väg att dra där ett tag men hårska o jonathan var på väg dit så vi väntade. simmade lite till sen gick vi i bastun. man känner sig så där super ren efter man varit på badhus!

nu ligger jag i soffan iaf. tittar 2½ men med världens finaste. pratade med mamma tidigare, alltid lika kul. hon har alltid nåt roligt att berätta! mami mami

imorgon ska jag zumba! man mår så grymt bra när man tränar. en liten parentes bara haha

nu orkar jag inte skriva mer:) hejdå:) och godnatt!




tisdag

tjena tisdag! här sitter jag i min soffa och ska snart ut på stan. handla nya träningsgrejer o sånt. lite mat kanske. :)

vet faktiskt inte vad jag ska skriva så jag tänker avrunda redan nu:) ta hand om er!

lördag

hej! lugn helg!! fan va skönt!!

ska ta o fixa kaffe snart o sen duscha. kanske äta nåt. gå ut en sväng. o annat sånt ni vet

har haft migrän för första gången i hela mitt liv?! fy fan vad ochill det var. tills antero kom med supertips o då försvann det mesta. men kom tillbaka. o höll på så där. jävligt skönt var det att sitta inne på toan vart det var helt mörkt. spydde till och med. nåja det gick över o jag överlevde, det känns som att jag aldrig igen vill ha sån där huvudvärk!

jag har världens bästa pojkvän!

RSS 2.0