söndag

tjenis! här sitter jag i min soffa och äter tuc. fick ett enormt sug för någon dag sen så jag och linda for till coop o köpte typ alla smaker som fanns.. ni vet dom kexen.
lyssnar på musik och för över bilder från kameran. har ännu inte raderat marocko bilderna från kameran, vågar inte ifall datan kraschar??!! måste fixa extern hårddisk..

vet ni?!?!?! idag var jag o köpte en epilator. en mördarmaskin. en bitsk jävel. nä men..
har iallafall för första gången i hela mitt liv epilerat benen! trodde jag skulle gå med bara ett ben epilerat men var ju tvungen att pina mig igenom andra också... fast det gick lite bättre. testade jaanas igår och aj?!? vågade inte testa först men min superhero pojkvän gjorde en gång på sig själv så jag skulle våga hehe..

igår kväll var vi och fiskade, jag harri markus tiski och riku. jag testade meta och jag höll på att få en! flera gånger!! men den åt bara upp min mask.. tias fick typ hundra fiskar (tror det var tre) och harri höll också på o få en. hade nog inte riktigt tagit med mig fiskelyckan.. men nästa gång! då jävlar. är inte så diskret heller haha.. harri höll på att få en o jag ba "!!!!EN FISK!!" alla ba "shhh" o så försvann den... oops..
jaja ni vet hur jessi funkar:)

morsdag idag då. messade mamma. när hon svarade började jag nästan gråta?! fast hon inte skrev något annat än tack älskar dig osvosv så fick jag sån där sakna-mamma känsla. har varit ifrån varandra allt för länge nu tror jag..? snart så!

snart ska vi åka hem till svärisarna och dricka kaffe och gratta jaana på morsdag:) måste skryta lite om min svärmor här, en mycket klok kvinna! hon har svar på det mesta och man kan prata med henne om allting. tack för att ni släppt in mig som ni gjort och för att ni alltid finns där! ♥

lite bilder kan ni få!


rokki testar harris sjal(y). har garvat en hel jävla del åt hans ansiktsuttryck haha


(till mamma) surjessi dricker isvatten för att svullnaden i tungan ska gå neeeer


harri o anto väntar på flyget till marocko:)


jag och min hunk:) ♥

nu ska jag sluta ta hand om er:)

lördag

hallå hallå! idag har vi vaknat vid tolv tiden (y) och gått ut i regnet med hundarna. älskar detta väder alltså...speciellt med två små hundar som är helt tokiga utomhus och kommer in o blöter ner allting hur noga man än torkar dom. sen for vi hem till svärisarna och drack kaffe. satt där i några timmar och sen for vi hem och nu funderar vi vad vi ska äta.. detaljerat får ni:)

harri är sjuk, fast inte lika sjuk som jaana och dusse, verkligen förkylda! behövde bara titta på jaana så fick jag tårar i ögonen när hennes ögon rann! vill inte bli sjuk men kommer antagligen bli:)

idag har vi inga planer, vi far säkert tillbaka senare ikväll o äter godis o kollar film eller nåt:) time will tell

man är ju inte så sugen på att hitta på något i det här vädret?! man blir så där blöt överallt och så där fuktig och äcklig.. jobbigt

over and out

fredag

hej hej:) idag är det fredag och idag får fredag gärna vara snäll med mig:) mitt m på datorn är helt seg (!!!klsdfnskdjgnag) så jag blir helt galen och trycker på m hårt hela tiden och tillslut blir jag så less så jag bankar på allting. nu börjar mitt n också?!?!? har redan pillat bort två tangenter för att dom blev sega för att det var skräp där under och jag får inte tillbaka dom?!?!? mitt mellanslag också nu?!?!?!?

annars då. igår tralla vi fyra tullar på kvällen, schöönt. kom hem o försökte tugga mackor men det gick väl så där, harri hann äta två o jag var på min första halva.. gjorde nämligen hål i tungan igår (igen) så jag får pinas ett tag:))

mamma ringde tidigare och pratade om facebook. egentligen behöver jag inte säga något mer än det för de flesta vet hur "teknisk" min mamma är, men jag fick iallafall skratta:)
-"jahaa, jag såg att du har uppgraderat din facebook..."
-"ja, haha mamma det är ett tag sen"
-"vad är det för nåt? har du kastat bort mig som kompis??"

och sen när hon inte hör vad jag säger i telefon så skrattar hon och låtsas som att hon hörde o säger sen "...va?" eller så säger hon det hon TROR att jag sa och det låter typ "jsdef  kjef wkjf?" för att sen "va?" min kära mor:)

om lite mer än en månad åker vi till kirgisien också, ska bli intressant! och snart fyller jag 20, och igår lagade jag min bil för jäättemycket pengar, funderade ett tag på att sälja pärlan och skaffa cykel istället, men ångrade mig minuten efteråt..

nu ska jag (ta bort alla tangenter!!!!!!) duscha och sen kanske åka till ikea o köpa dom där jävla stolarna till balkongen som jag snackat om så länge men det har inte blivit av?!?! av någon konstig anledning. måste först hiva allt som står på balkongen just nu och det känns ju... tidskrävande..jobbigt.. fast helt ok kul ändå? eller nåt


nu tänker min blogg se ut så här ett litet tag framöver tills någon vill göra om min design:) pik till nathalie:)

hejdå:)


hehe ewok o rokki verkar va..tvillingar?

fredag

okej jag försökte hitta den där texten på youtube så man kan bädda in en video här men lyckades inte?? tänkte iallafall lägga in katy perry-E.T. för jag är helt såld?! har äntligen hittat en låt jag måste höra om o om o om igen. kan nog säga att jag älskar den?!?!

idag har jag iallafall varit förbi hos nathalie en sväng, hon skulle iväg o köra några så då snodde jag med mig linda en sväng. saknat den tjejen faktiskt!

nu ska jag sluta hejdå:)

hello

idag är det onsdag och en vecka sen jag skrev, ser ni det tar sig....

idag har jag hunnit städa som en tok. dammsugit och skurat, hunnit bli tokförbannad på dammsugaren för att den inte ville ladda (!!) så min pojkvän frågade om jag hade rökt en cigg idag, det hade jag inte......skyller på det
gick ut på balkongen och rättade till problemet och kom in helt kolugn hehe..

idag blir det zumba med jaana och dusse (♥) klockan åtta så inge gym för mig idag:) ska snart åka till coop en sväng men innan det dricka kaffe.

för någon dag sen var vi hemma hos svärisarna och grillade, det var skitgott. längesen jag käkat ordentlig grillmat:) ye. satt ute och åt med harri och dusse och pratade om allt och ingenting, ye! finland vann även VMguld i söndags (vem kan ha missat det liksom) så vi stod på balkongen och kollade på allt som hände här utanför. kaaos:) svenska flaggan brann och inga regler existerade. även fast jag hejar på sverige så var det helt sjukt coolt! trodde jag och harri skulle slita ögonen ur varandra vid kvällens slut då han hejar på finland men det blev inte så haha. gav en puss innan matchen började och tänkte att kanske är denna den sista på ett dygn. men istället var det jag som sparkade på balkongräcket och skrek FITTA (ursäkta språket) hela tiden. ye:)

nu ska jag gå och dricka kaffe, ta hand om er hörni!


världens bästa!

onsdag

tjenispenis!

här sitter jag i min soffa och fryser om fötterna. försöker uppdatera musiklistan lite men går inte så bra......
igår kväll chillade vi bara, tittade två filmer, fear and loathing in las vegas och due date. sistnämnda var ganska rolig! förstnämnda också hahaha

idag vaknade vi i tid och for till gymmet, ye! jag var helt slut efter inte alls länge haha.. måste börja träna nu va. var även och joggade i riekkola i måndags, skönt men jobbigt med snö kvar lite överallt+all gegga! var o köpte nya skor innan, såna easytone (svartrosa som jag velat ha ett bra tag nu) så det enda jag uppmärksammade var skorna när jag sprang haha.. direkt jag kom till bilen satt jag och torkade av dom och muttrade för mig själv att jag minsann aldrig ska ha på dom i riekkola igen!...inte när det är geggigt iallafall

massagen gick bra, gjorde ont, tillbaka på måndag. skulle troligen bli bättre efter det. ye!

hejdå!




förresten!

jag har haft en skit skum natt. vaknade av att jag grät typ två gånger, drömt helt konstiga drömmar. rambo dog och när jag vaknade så skakade jag och tårarna bara rann, och det gick inte att sluta?! och så har jag varit med pappa i drömmarna, men sen dog han också o jag ville bara spy när jag vaknade.och så låg jag och sov skitlänge i morse, det gick verkligen inte att stiga upp?! inget mer sånt här tack!

weird. nu drar jag, hejdå!


oh ye!

denna dam ska äntligen få massage på fysioteket! om en timma gäller det, kommer ligga och skrika som fan..skönt att börja fixa den här ryggen iallafall!
ta hand om er!

bara för att

Jag brukar få komplimanger för mina smilgropar och mitt leende
Jag tycker det är obehagligt att gå på toa på natten(mörkt), skrapa gaffeln mot tallriken och att bli jagad....
Jag har samlat på dammråttor

Ett band/artist jag inte klarar av att lyssna på är takida och carola.. och ganska mycket annat
Jag har en förmåga att glömma bort saker väldigt fort! ex 1: harri berättar något han berättat för inte alls länge sedan och där sitter jag helt chockad o ba "va?? nää!" o han ba "???jessica jag har sagt det här igår". ex 2: jag glömmer bort att jag sett filmer och säger "åh den måste vi se!" och får svaret "jessica den har vi redan sett". och det kan vara en för en vecka sedan..
Jag ångrar inte så mycket faktiskt
Jag glömmer aldrig när jag låg och luktade på lakanen som luktade harri efter att han sovit hos mig i lilla ettan. där låg jag och lyssnade på 'it takes a fool to remain sane' och hade tusen fjärilar i magen. nathalie trodde jag var besatt... det var jag..:))
Jag tror på att det finns spöken
På offentliga toaletter brukar jag gå ut om det luktar illa
I min jackficka har jag alltid cigaretter och bankkort. och nycklar och mobil

Jag brukar kalla mig för jessica..?

Det här året kommer jag att åka till min mormor!
Jag hoppas att jag en dag lär mig vissa saker. som jag redan vet men likförbannat gör jag samma sak varje gång. skärpning!!

Jag stör mig på människor som inte är lika smarta som jag....
Något av det sötaste jag vet är mina hundar och harri:)
I telefonen svarar jag "hallå", eller till nummer jag inte känner igen "hej det är jessica" lite fundersamt
En låt som gör mig glad är kent-utan dina andetag.
En låt som kan få mig att gråta är totta näslund-sex fot under
Om jag är ensam hemma brukar jag sjunga högt och lyssna på everlast hehe
På McDonalds beställer jag oftast något som ser gott ut......så klart
Jag tycker jag är ganska duktig på att vara trögfattad:)
Ibland undrar jag varför jag inte lärt mig ryska?!?

Jag fick en aha-upplevelse när jag fattade vad offside är!

Det dyraste jag har köpt är min bil tror jag
Ett köp jag ångrar är en tröja som hänger i min garderob, fattar inte riktigt vad jag tänkte med där..

Jag tycker om människor som ...hmm. är ärliga
Om jag såg en hundralapp på marken skulle jag ta den

Jag ser upp till -
Jag saknar harri fast han ligger bredvid:) och min mamma och syster och tuva


fredag

tjena! det var ett tag sen. vet aldrig vad jag ska skriva om? inte riktigt lika motiverad som förr kanske..:)

vi har hunnit med en del, vi överraskade tias i fredags (han fyllde år i söndags) o tog honom i bilen o åkte och åkte, lurade honom att vi skulle till seskis o grilla men körde bara förbi:) han fattade verkligen noll haha. åkte förbi luleå o han fattade fortfarande inte, sen kom vi fram till storforsen efter ett litet tag o fan hans min var guldvärd haha. vi var där över helgen o hade en stuga, gick runt på bergen mest hela tiden och det blev aldrig tråkigt:) riktigt fint där!

annars då? inte mycket:) vi har skaffat xbox så jag spöar harri i nhl hela tiden:)))) okej nä men jag har gjort tre mål allt som allt! första målet=tårar i ögonen...:) och kinect har vi också så jag har hoppat runt här och möblerat lite tillfälligt så det ska gå hehe.. helt ont i benen.

handtag på balkongsdörren finns också så där har jag druckit kaffe o rökt cigg i solen:) och rambo kan vara lös utan att smita!! harri fixa:) så nu går vi runt med dom lösa så dom får springa av sig på kvällarna. i riekkola har vi också varit:) både med hundarna och med markus, tias o richard o grillat:)

den 3 juli åker vi till min mormor(i kirgisien), har jag kanske skrivit det redan? nä? jag tror inte det..? vi åker iallafall dit och kommer hem den 14. jag, harri, mamma, bjarne, ella, tuva och ellas kompis lisa. ska bli kul! och varmt haha

idag ska vi till riekkola och grilla med dusse och hundarna om jag inte har helt fel:)

det var nog det, vi hörs!

ps: fyller 20 om en månad! och en månad till bb finalen hehe



min hunk:) du är bäst!!

RSS 2.0