onsdag

tja. idag saknar jag sommaren:)))

tittade igenom bilderna från kirgisen nyss. ta mig tillbaka!! fast det var olidligt varmt och vi var hungriga mest hela tiden (säkert nämnt det tidigare men maten där gick fet-bort) så var det så mysigt! fast man kan nog mer säga att jag saknar umgänget? det var ju det som gjorde resan bra! när vi var där så ville jag hem ungefär hela tiden men vi gjorde det bästa av situationen och njöt ändå. jag och harri kunde sitta nätterna långa på balkongen och dricka billig alkohol o röka cigg efter cigg o bara prata om allt och ingenting. mitt hjärta. musiken där var inget att hurra för så vi satt och sjöng själva. mycket bättre:)

och så saknar jag marocko! med harri och andreas. king resa trots olika skador här och där haha! fotboll på betongplan och fyllevurpor gjorde sitt.. och så glömde vi dit harris pallesjal som var så fin! någon städerska går väl runt där med hans sjal o peyton kepa haha.... "yes please" var våran taxichaffis som förde oss till ett asdyrt klädställe men lite köpte vi ändå, bara för att liksom.. han sa verkligen yes please till allting haha! vi åkte till bergen och skulle INTE rida kamel men ändå satt vi där som fån och red. jag ville bara ta en bild när jag sitter på den så reser sig detta stora djur upp och gubben bredvid började tralla iväg med kamelen i koppel, satt helt skräckslagen och ville ner
hoteller var också ruskigt king och jag skulle lätt kunna åka tillbaka dit o bara chilla på hotellet! äta mat och bada och sola fast det var kring 1000 grader varje dag...

nåja, annars är allt bra. älskar mitt hår och kan inte sluta titta på mig själv i spegeln. hehe..... pissväder har vi också och jag undrar mest när snön ska komma, vi kliver liksom in i december imorgon.. hellre snö och sånt än slask o sånt tycker jag

nu ska jag dricka en kopp te och chilla, ta hand om er!




jag och min hunk, älskar dig!!!

hejsan

tja. här är jag igen. och vet inte vad jag ska skriva om.
när jag skrev om musiklistan igår som är från okt så glömde jag en sak..den är alltså rensad senast i oktober förra året. inte detta år:)) och innan det hade vi också massor. vet inte ens varför jag kommer med så här onödig info...? nu ska jag gå istället, hejdå:)

hur kan du va så skuren skalad och ändå va vid liv?

hej. har lugnat ner mig sen igår. hehe sitter och lyssnar på moa i just detta nu...men har inte lyssnat på hela dagen faktiskt för jag har städat! och nu är det jul här. helt plötsligt. röda gardiner, julstjärna och fyra ljus på bordet i köket (varav ett brinner för klockan är efter tolv och nu är det advent och helt plötsligt brydde jag mig om det) och i tvrummet/sovrummet/stora rummet (vad kallar man en stort rum i en etta?) står en julstjärna på fönsterbrädan. så får det vara bra nu, har dessutom inga fler julsaker hemma..:))

just nu sitter jag på ett nytt ställe! hemma då alltså. måste alltid blogga på lilla datorn för på stora datorn är blogg.se knäppt, och på stora datorn kan man inte ha i högtalarna för nåt är sönder så lilla datorn är våran musikmaskin... sitter iallafall på en stol bredvid fönsterbrädan vart lilla datorn är. och lyssnar på adept för andra gången i rad nu. och blir inte less. konstigt med tanke på att vi lyssnat på den rätt lång tid nu. men ändå inte alls konstigt för ända sen jag och harri blev ihop har jag inte lessnat på musiken vi lyssnat på, har liksom kvar låtar (många) (eller allt mellan oktober till nu) i listan (starred) på spotify som vi la till när vi börja hänga! och vi lyssnar alltid på "stjärnmappen" när vi lyssnar på musik och låter den gå på shuffle. hehe varför säger jag ens det här? sammanfattning: hittade hem hos harri och vi har (alltid haft) samma musikstil/smak. mycket snedstreck och parenteser här!

har också äntligen blivit klar med mitt hår igen. gjorde om och gjorde rätt, åtminstone mycket bättre sen förra gången. på måndag ska jag få en massa dreadgrejer av en vänlig själ så då jäklar(!) ska jag pudra järnet så dom blir så jag vill ha dom, och sen nångång fixa förlängningar och lite fler så blir det jävligt king. nu står dom ut lite ännu fast det blir bra med tiden, och sen ska dreads tydligen se ut som ordentliga dreads först efter cirkus ett år:)

fick asgoda bullar från svärmor igår, tack! idag åt vi även tacos hos dom, gött. lilla sammy är så söt, han är ännu så liten och klumpig:) hans ben flyger överallt när han springer och när han sov så låg han helt på nosen på ett konstigt sätt, så sover han tydligen alltid. knäppis:) pratar gör han också, vi har diskussioner rätt ofta:)

nu är jag färdig. det är kallt att sitta här. precis bredvid en ventilationslucka. ta hand om er och hejdå!


i know what it means and i'll carry you home

hallå. jag är stum just nu. har tittat på idol. och på moa så klart. inte bara det att hon har mitt drömhår, hon har ärligt talat världens bästa röst. jag har aldrig diggat idol så värst, kanske inte nu heller men moa gör hela skiten alltså. fastnade vid henne från början, ända sen harri visade mig hennes audition!!
jag har grinat ett flertal gånger när hon sjungit och värst var när hon sjöng sin egen låt på scen för nån vecka sen, tårarna bara sprutade.hejdlöst. publiken ställde sig upp och alla stod och alla skrek och jag grät. så klart.:) ni vet när man gråtit mycket eller länge och man börjar andas så där konstigt, så blev det!! och idag, när hon sjunger carry you home (en av världens skönaste låtar tror jag) till sin brolla. draaaaaaaaaa mig baklänges drömmer jag?!?!!?!?!?! ÄR DETTA SANT??!?! i love moa!

och klippen finns redan på hemsidan!!!!!!!
http://www.tv4.se/idol/klipp?videoid=2100075&treeId=3020205

http://www.tv4.se/idol/klipp?videoid=2100075&treeId=3020205

jaha. hur ska jag kunna vara normal resten av kvällen då?

torsdag

hejsan hejsan. sitter och tittar på 2 and a half men med harri. tycker den nya säsongen är helt okej faktiskt, trodde den skulle vara totalt värdelös:)

funderar mycket på inredning och sådant här hemma. vill byta färger här lite överallt och sånt, möblera men det känns som att det inte går så värst bra för där vart vi har sängen är det enda stället vi kan/vill ha den, soffan och tvn vill jag flytta någonstans men det skulle ju inte bli bra på nåt sätt?  äh..det hör till framtiden ändå! hinner klura ut det:)

skolan går bra men lite ovan är man ännu, det är ju ett tag sen man steg upp tidigt varje morgon hehe.. trodde jag skulle vara usel på allting men matte är ju kul för fasen! gör till och med c-uppgifterna utan hjälp höhö..till skillnad från tidigare! lönade sig att gå matte b efter gymnasiet istället märker jag:) svenska och engelska är också kul, engelska repititionen gick också bra, förstod till och med vad det handlade om hehe..
jag vet inte om jag nämnt vilka kurser jag går? eller? här får ni det igen iallafall: matte b, svenska c och engelska c. konst och gym också:) mycket skrivande i svenska c=kung.

det är så grymt mysigt med tända ljus! de är överallt i vårt hem, i hallen och i köket, i tvrummet och i toan. fast i toan så har ljusröret brunnit och vi har bara inte tagit tag i det och köpt ett nytt så vi kör på stearinljus hehe..apmysigt att duscha och bajsa ju!

idag ska vi ta bort luftmadrassen (aka dannes säng) (danne är harris kompis från östersund, där vi var i somras o hälsade på). den har stått här sen han var och hälsade på för 2 veckor sen....men den är så skön:) det är så chill o ligga o surfa här eller läsa eller vad som helst... vi har sovit på den också jag och harri. vi måste ju ha legat likadant utan att ha rört oss på hela natten för kvar var båda två när vi vaknade:)
frågan är bara vad vi ska ha här när den är borta, det blir så tomt

nu lyssnar vi på musik och ska snart röra oss mot åkargränd, jag vet inte hur kallt det är ute? det ska tydligen inte vara så jävla kallt iallafall? strumpisar åker på ändå:) vi fryser redan ihjäl utomhus och det är som mest några minusgrader, hur fan ska vi klara oss på vintern?....om den kommer dvs för snön är ju inte ens på nära håll känns det som och vi har snart passerat november liksom..what is happening kan man ju undra, jäkla klimat.

jaja det var väl inte så mycket mer, tänker börja med dreadsen igen eller jag håller väl smått på redan, bängligt när dom blir lösa i hårbotten efter ett par dagar men det ska fixas:) tålamod måste man också ha, och jävligt gott om det! resultatet är ju iallafall skitsnyggt and i love it:) hade dreads tidigare men pillade bort dom för vissa blev så jävla lösa och tänkte att jag gör om och gör rätt:)

dålig bild men den enda som finns:)

och några kingiga låtar sen drar jag:)






vi hörs:)

ps. harris lukt är världens bästa:) ds.

nostalgi så här mitt i allt annat










♥♥♥!





-


ni som ens lyssnat på en är ju king!

min kille är bäst!

det finns en bild på harri som jag tittar på ofta och jag älskar den. han är så fin min pojkvän, jag tappar andan. hela honom, hans händer! åh hans händer, har alltid älskat hans händer. det är nåt speciellt med hans händer. jag blir helt djup, det går inte att förklara. att han är med mig varje dag och att se honom le!! mitt hjärta. brukar fundera hur det är möjligt att han är så fin? så vacker och min? ren perfektion och tillsammans är vi bäst


ska försöka skriva ihop något här, sitter och känner mig helt lycklig för att han finns i mitt liv och jag är kär som satan så kan bli svårt med ett normalt inlägg hehe..
dagarna rullar på, har börjat plugga några kurser på svefi. jobbigt att stiga upp tidigt igen men man vänjer sig och jag gillar att plugga så det går bra

går omkring och är småsjuk och nyser på folk. håller hand och pussas o sånt. smittar harri med mina snorbaciller...men han är inte sjuk så det är lugnt:) dricker kaffe och håller hela tiden på med nåt smått här hemma känns det som. ritar eller städar lite eller sorterar nåt (nåt o nåt vi har en hel jävla del junt här hemma).
grannen har gjort come back och yrar runt i trappuppgången och snackar astrid och jesus kristus. adam och eva och heeela församlingen.......jag är less men tycker synd om gubben. han står utanför grannens dörr (dvs nån centi från våran dörr) och skriker astrid. vi misstänker då alltså att grannen heter astrid och att han behöver henne på något sätt? vet inte. han håller iallafall på dygnet runt, mest på nätterna av någon konstig anledning.

idag har jag städat/diskat litegrann. ska skura snart. tänker mycket på linnea. min fina vän som befinner sig i schweiz. tänker mkt på hur hon har det och hur hon mår och vad hon gör just nu. kanske mest på vad vi skulle göra om vi var med varandra nu och vad vi skulle prata om o sånt. saknar dig linnea!!

nu ska jag faktiskt avsluta för jag har så jävla ont i min rygg och ska färga håret och sånt. hejdå.


sent inlägg

hejsan! hehe rokki sitter vid köksbordet på stolen och chillar. han ska äta säger han:)

idag har det varit en mysig dag! började med att vi vaknade, så klart, gick ut med hundarna en sväng och sen for vi hem till svärisarna och chillade. åt några mackor och snackade med jaana.

sedan hann vi vila lite på världens skönaste madrass, en sån tempur som säkert är helt underbart bra för min rygg som tydligen vill göra ont till och från livet ut.......vaknade och då var det tacos som stod på schemat så vi gick ner, jag aningen tröttare än harri:)

efter maten gick jag och harri och dusse (och så klart lilla sammy) till kyrkogården och tände några ljus:) det var så fint på kyrkogården när det var en massa ljus överallt! lilla sammy fick skjuts i harris jacka en sväng då han är liten ännu och inte riktigt orkar gå ibland:) jag och harri hade fina jackor på oss, stora dunjackor! apsköna:)

nåja, efter det bastade vi. var där igår och bastade också, och innan det flera gånger:) såg idol igår måste jag bara klämma in här, och jag började grina som en liten unge när moa sjöng?! och när juryn stod upp och när publiken bara skrek och jag bara grät. hon är så jävla bra!
sen pysslade vi med dusse, hemliga saker, och jag agerade hockeyspelare för någon minut:)

har skrattat mycket idag och njutit av sällskapet! sagt det tidigare och säger det igen, är mycket tacksam för att jag har så fina människor i min närhet. det är sådant som gör att man orkar!

extra creds till min fina boyfriend som förgyller mina dagar och gör de allra gråaste ljusa igen! vi kom hem för inte så länge sen från våran långprommis som vi tagit några dagar i rad nu, det är så härligt att bara gå och gå och prata om allt och ingenting. han får mig att må så bra och jag lär mig så mycket av honom! brukar fundera vad det är jag har gjort för att få ha honom i mitt liv. jag älskar dig harri så otroligt mycket!!!




mitt halsband från marocko:)

nu har vi ätit våra nudlar och rökt en cigg så nu ska vi lägga oss i våran säng med våra fina fina hundar och mysa och sen somna:)

ta hand om er!

hallå torsdag!

torsdag och tredje november, imorgon tvättstuga..känns som att jag alltid nämner tvätten när jag skriver. nåja

jag vet inte om det kommer några mellanrum mellan mina rader för denna webbläsare brukar skuma med just det, så kanske får ni läsa allt helt grötigt:) inte för att jag tänkt skriva så speciellt mycket men in case of!
klockan är snart elva=endast 30 min kvar till att harri slutar!! följde honom till skolan lite tidigare och hundarna hängde med som vanligt, har blivit en vana varje morgon här. idag säger mitt väder-sinne: halt! väldigt halt ute. inte bra för en sån som mig. jag är klantig och när jag går där ute så tänker jag hela tiden på att jag inte vill trilla. tänk att slå huvudet i marken. eller! tänk att gå i en stentrappa neråt o trilla o slå bakhuvudet i en kant........iiiiiiiislsfsdf vad ont
igår var vi hemma hos svärisarna och bastade och chillade. alltid lika mysgt där och lilla sammy!! ååh lilla lilla sammy, så söt liten valpis och man kan inte få nog av honom! han är som en liten evighetsmaskin som håller igång exakt hela tiden, vilar han i nån minut blir man helt chockad haha! en liten vit lurvig kille som är så himla söt:)
ska också tillägga att jag åt kanske den godaste maträtten jag ätit på år, svärmors chilibiffar och ap-god pottis, mmMMmmMm!
jaja det var det om det, nu ska jag faktiskt samla ihop kläder som ligger lite här o var o sen ska jag gå mot skolan och möta världens bästa harri (jag är så jävla kär i min pojkvän så det går inte att förklara! min fina underbara bejbi! han är så fiiiiiiin!<3) för att sedan gå mot svärisarnas house och käka lite lunch och chilla med jaana och sammy!
ni får ha det så bra!

RSS 2.0