hemma!

efter många om och men. vi har hunnit besöka christians faster och det i sthlm, hans moster i gävle och min syster med familj i umeå. och nu är vi i haparanda! jag sitter för tillfället hos fredrik och christian är i nikkala tror jag, han ville testa hans bil ENSAM så att inte mitt liv går till spillo. inte smart enligt mig. idag är det väl en slapp dag, jag och emmeli vill ha disney-kväll men det går inte pojkarna med på. :) och imorn är det nyårsafton, då händer lite allt möjligt. jag har hört lite från att fara till claus stuga- till att sitta här hos fredrik och umgås. vi får ju se hur det blir.

sen så vill jag bara meddela att min systerdotter tuva är världens sötaste! hon säger "motter" eller "moster" med ett stort läsp. crille var också en idol, så länge han inte var där. hon gick och pratade om honom hela tiden tills han kom fram och då höll hon käft och bara andades och kollade. :) tills hon kom på att "tonten" fanns utanför fönstret, vilket bara hon såg, och så gick hon dit. hon bytte lite där emellan mellan att kolla i köksfönstret när tonten är ute och leker, sen gick hon till tvtumsfönstret för att se på bussen som går där nere. nu ska jag sluta. lyckad resa iallafall, lite less på att sitta i en bil. överhuvudtaget sitta. puss

Onsdag

Hej! Idag är det Onsdag. Jag vet inte vad vi ska göra, sitter och kollar film nu med min älskling och Linnéa. Kanske ska till aspen idag på den där konserten. Vet inte:) eller så blir det slapp dag bara. Med Crille. Mamma åkte till umeå idag, vi ska också till umeå när vi hämtat bilen från sthlm, vi tänkte att vi stannar där några nätter, som en paus på vägen. Det är ju lite långt att köra för Crille på. :) nu kolla filmen, puss ha bra. Gard är bra.

Julafton

Och det känns inte som det! Vaknade för inte längesen och är täppt i näsan, typiskt! Känner ingen smak över huvud taget. Ska till mamma och mats och äta snart, dom skulle bara till graven snabbt.. Sen vid 3 ska vi till niklala och äta osv. Jag vill till mamma nu, hon gör världens godaste tonfisk sallad! Nu ska jag få liv i min man nu, han ligger och segar i sängen. Sen ska jag dricka te i hopp om att min förkylning ska gå ner. Puss och god jul!

Luleå

Hej! Jag och christian är i luleå just nu, utanför busstation. Jag skriver från telefonen och är ruskigt inne i det, skit coolt. Mamma kommer snart sen ska vi hemåt, och tills hon kommer har jag ingen aning om vad vi ska göra. Skönt med lov iallafall, nu hejdå. :)

Nikkala!

eftersom christian är i kiruna och mamma i norge så är jag ju helt ensam i lägenheten, därför bestämde jag mig för att komma hit till nikkala och vara med crilles familj, för då är jag inte ensam, och då har jag kul, och då känner jag mig närmare honom. är jag inte smart? nog för att jag tycker att min nörd borde ta och komma hem nu, han kan inte bara flytta med mig och förlova sig med mig och sen lämna mig ensam i en vecka och snart två. :( men så är det! och jag älskar honom! och jag lämnar honom aldrig, inte för nåt i hela världen! nej, inte ens om han for till sibirien i ett år.. han är så min!

och snart är det jul. jag har inga direkta kommentarer om detta ämne men det blir väl som det blir! självklart firas den med crille och mor, jag vet inte om syster-o-co kommer, men det hoppas jag.. så får jag vara med bejbis:) min jättesöta ängel som är sötast i världen! slå det!

förövrigt går allting bra, skolan går helt fint och det är jag nöjd över. jag vet själv att jag kan få bättre betyg, men alla lärare är så jävla krävande! "klara det o det så får du VG" JAHA?! vad ska jag göra för att få mvg då? apor hela bunten, piss ska ni ha.

det var väl allt.. mitt liv leker och det kan inte bli bättre än vad det är nu, det går inte! eller ja, självklart om christian hade vart här, men det är seriöst guld och gröna skogar! jag älskar christian och han älskar mig, kan det bli bättre? jag kan inte ens förklara om jag försöker hur mycket han betyder för mig och hur förjävlig jag hade vart utan honom. han är mitt allt på jorden, mitt allt i evighet! älskar dig gubben, så oerhört mycket. puss och hejdå.

puss på dig syster också!

RSS 2.0