söndag

hejsan hejsan. här sitter jag i min soffa med magen i vädret och lyssnar på musik med rocky. det är fint väder ute och det känns bra i själen så detta är en bra dag!

herkules for till andreas för att låna något spel och jag väntar på lintsku o sebbe som är på väg hit tror jag? borde sätta upp gardinerna i vardagsrummet men det känns jobbigt att hämta en stol och börja balansera när jag är ensam. jag tillhör den klumpiga kategorin när jag är ensam men tillsammans med harri är vi king på allt.

har förresten blivit som mor min. alltid när jag var mindre och morsan skulle städa (ja hon städade oftast mitt rum) så la hon undan allting på konstiga ställen. man hittade ingenting man sökte där inne! hon hade ju heller ingen aning om var hon lagt saker så där stod vi i mitt rum och sökte något som fanns där men som ändå var helt försvunnet.
..och jag är likadan nu. vad det än gäller; snus, mobilladdare, lilla datorn, tejp, pennor, papper, hudsalva, nycklar, allt! tänker alltid när jag lägger något nånstans att jag ska komma ihåg det den här gången. men sen står man där ändå och undrar vart fan tändaren är. och är förbannad på sig själv och frågar högt varför man fan är så dum i huvudet.

gotta go hejdå!                                                                    

lauantai

moro! osta poro! here i am again. idag mår jag bra, som annars också, det är skönt. bara det att kliva upp tidigt på morgonen varje dag gör sån skillnad! så allt är som vanligt, fast lite bättre.

har seppo o lintsku på besök just nu. är social och ligger i sängen och bloggar istället..hehe. linda surfar också så det är lugnt. idag var jag sugen på godis, på väg mot coop började vi fundera och köpte cigg istället. mycket bättre för annars hade jag legat här med ångest nu. är inte ens sugen längre.....nä men jo jag är kanske lite. men inte lika brydd längre.

möblerat har vi också gjort och det är så mycket mysigare här nu! man vill som vistas här inne nu. hela tiden typ. förstår inte varför vi inte gjort detta tidigare?!

gissa vad jag hade nyss..hehe..tvättstugetid. det är så skönt när allt är rent och man kan välja bland allt man har. jaja kronprinsessan har fått en bejbis och det är tydligen jätteviktigt här i vårt land. inte för mig iallafall. inte alls viktigt och jag är inte alls sugen på att läsa om det överallt.

idag ska vi bara chilla. vill gå ut och promenera snart innan det blir mörkt. nu ska jag dricka kaffe. har börjat dricka svart istället och kommit på att det är mycket mer king. blir inte illamående efter nån kopp heller. (y)

herrå

en hel del onödig info.

tjenixen. här är jag igen!

idag har jag varit på ett möte med en karl som heter göte och kommer från kalix. måste börja åka ringlinjen till industriområdet varje morgon inom en snar framtid. ska rota i mig själv och fundera mycket på vad jag vill bli och vad jag vill få ut av mitt liv antar jag. kan bli svårt för jag ändrar mig varje dag, ena dagen journalist andra dagen undersköterska.
vi ska jobba i grupp 3h om dagen, stor grupp, sen en timme lunch och sen i mindre grupp/enskilt. mer än så vet jag faktiskt inte.

har druckit tre koppar kaffe inom en väldigt kort tid och nu mår jag illa. det första jag tänker på varje morgon är kaffe, måste koka kaffe. helst litervis så jag kan dricka tiotusentals koppar. för att sen börja må illa. men det är gott ändå. jag har aldrig varit en stor kaffedrickare men något har hänt. bytte iallafall ut fjärde koppen kaffe mot vatten så nu känns det bättre.
har bara en cigg kvar också. rökte den nästsista mycket söligt. ända in till filtret. för det är ju så långt att gå till shell och köpa nya.....not. och så blev jag bajsnödig för cigg och kaffe på morgonen=akut bajsnödig. men det gick över och hungern också.

big brother hade premiär igår och det var bara en massa jukon där inne? fick som inte feeling för en enda en. tror att detta år kommer bli det sämsta någonsin och hon bloggarn som är helt störd i huvudet gör mig bara jävligt irriterad. visste inte om jag skulle skratta eller gråta när hon öppnade sin käft och jag vet inte riktigt vad big brother har tänkt med när dom tagit med henne. hoppas svenska folket hatar henne lika mycket som jag gör iallafall.

idag ska vi möblera om. harri fick en supersmart idé gällande sängen och soffan, något jag aldrig tidigare tänkt på??! och så har vi blivit med dörr också. vi satte alltså in en fin dörr i vardagsrummet som harri tyckte borde målas om. hela lägenheten i sig borde målas om och jag har tänkt riva tapeter nu i tre månaders tid. får se när det blir av.

har ännu julgardiner i köket..fast egentligen är dom bara röda så det är ju inte tvunget att vara just julgardiner men jag har inte så mycket att välja på. som min mamma t.ex, hon har säkert hundra par gardiner i alla jävla färger. men inte jag nä! jag har ett par röda och ett par svarta och ett par vita. och faktiskt inte en enda blomma någonstans, mamma har blommor/palmer i alla olika storlekar. det är mycket viktigt att ha blommor tycker hon.

jag är helt stel i hela kroppen. har haft ont i ryggen i ett års tid nu (till och från) och massage hjälper inte. för jag har varit på fysioteket var en man masserade mig. det kändes lite obehagligt att stå i braller o tutthållare framför honom.

nu ska jag springa ner och boka tvättstuga för jag måste tvätta vårat sofföverdrag. alltid när jag skriver här så nämner jag tvätten. eller städning. det är inte det enda jag gör om dagarna ifall ni tror det.

jaja. hejdå.


rosconen ville mysa. vilket han vill hela tiden. bilden är iallafall tagen nyss och jag lever i en pallesjals-period igen. älskar min röda sjal. gott luktar den också.


...hehe. julklappar från mami. dom där kallingarna blev förresten stulna på badhuset i torsdags. förstår inte alls vem som får för sig att sno ett par använda långkalsonger. hoppas dom använder dom varsamt iallafall. det i bakgrunden är våran tvättlina som vi tog ner och sedan la upp igen för att det var så tomt. så nu vet ni det.


rambomus och dom finaste skorna jag någonsin ägt.


hahahaha han är så trög, där låg han och tog det lugnt!


en gång när vårat kök gjordes om till en koja. där låg vi och sov, alla fyra. och åt godis och chips.


och det var det. återigen: hejdå.

i'm alive!

kena! det var ett tag sen!

jag mår bra, hoppas ni mår bra. idag har jag bakat, något som skulle bli kladdmuffins. inte så kladdiga dock, trodde dom var långt ifrån färdiga så lät dom vara i nån min till. visade sig vara fel av mig men goda var dom ändå!

jaja, idag är det varmt ute. var ut med hundarna lite tidigare och klädde på mig lite för mycket så det blev för varmt. rambo har varit konstig i magen idag men nu har det gått över:) våra hundar är så fina, ruggit knäppa! dom underhåller oss mest hela tiden och det skulle vara så tomt utan dom!!

ikväll är det bastu som gäller, det var också ett tag sen. och snart åker mamma och bjarne till thailand!! vi vill också. någon vacker dag ska vi ta flygstol ner till thailand och bara åka runt där i några veckor, och så längtar jag till sommaren då vi har planerat en rätt så intressant grej:)

vad konstigt inlägg? får som inte till det riktigt.. men det är jobbigt att skriva när man vet att konstigt folk också läser!! vill inte lägga lösen men funderar starkt på det ändå. får se.

lite senare ska vi gå ut med hundarna och träffa sammy och dusse! så kul att se när hundarna springer runt o är glada:) roffe kan va lite sur men det är väl bara för att han inte längre är minstingen i gänget. men han kommer alltid va våran bebis!! och längesen vi träffat dusse så det ska bli skönt. hon är så snäll!!

från det ena till det tredje, det är någon granne här som fått för sig att vi är ägarna till två påsar med mommokläder? först stod dom bredvid dörren, dagen efter det stod dom också bredvid dörren och idag stod dom framför dörren?! har varje gång lyft upp dom på en hylla FÖR DET ÄR INTE VÅRA men någon verkar inte riktigt förstå.

nu vet jag inte vad mer jag ska skriva. vill ha en pulka eller ett tefat och åka i strandbacken!! och så vill jag ha en skoter. och grilla korv och sånt. och så vill jag vara hos syster och hänga med tuva. prata skit med syrran och krama henne. min fina syster!

nu tror jag att jag ska spela kinect. har fortfarande inte testat ett spel jag lånat av dusse, har tänkt spela varje dag men kommer hela tiden upp nåt nytt. nu jäklar:) och imorgon kommer paradise hotel ut, tror det är final vilken dag som helst? det är iallafall finalvecka. ...hehe:) men jag ska inte alls spela kinect för nu ska vi o möta dusse! ta hand om er!




RSS 2.0