infect me with your love and fill me with your poison

tjena! sitter i soffan och lyssnar på musik. asvarmt på balkongen!!! har tvätt i tvättstugan o så har jag städat lite. bokade biljetter så på fredag på dagen så åker vi mot sthlm med flyg:) missar dusse som kommer hem på fredag!!!!!! kommer inte ses förrän i mitten av juli först..

betalade räkningar nyss, aalltid lika kul(y) men det måste väl också göras.. tur att jag inte är likadan som förr o hade tele räkningar på över ett o ett halvt tusen under en månad.......:)

snart ska jag gå till tvättstugan o hämta upp lite kläder, borde kanske hämta väskan också haha.. o börja packa lite. på lördag lämnar vi sverige o åker till myycket varmare grader o stannar 11 dagar. måste förbi svärisarna så vi hinner träffas innan vi åker:)

over and out!

frisk

ye blev frisk ganska fort:) kunde äta redan samma dag mot kvällen.

igår kväll var vi ute och cyklade bara..förbi kyrkan o sånt. stekte hemmabönare o chillade. spelade haha.. vi är helt fast

nu ligger jag i sängen och lyssnar på adele... ska snart hoppa i duschen. snart kommer dusse hem!! o snart åker vi, om fyra dagar typ. när vi kommer till enköping ska vi o grilla o bada o njuta bara:) först kanske testa den där starka hamburgaren på bk? har tänkt hur länge som helst, sist i övik haha, hann precis beställa käk från max, åkte lite framåt o såg att bk var rätt framför..

nu ska jag dra mig upp härifrån o gå o duscha:) kanske går o kollar när harri duschar först..... min fina fina pojkvän! jag drömde mardröm inatt:( jobbit. jag bara grät o skrek efter harri som en gubbe skulle ta.. vaknade i panik o såg att han ligger ju där min fina:)

hejdå!

blö

har spytt två gånger idag. jag hatar att spy. först vaknade jag o mådde skit illa, gick o spydde. somnade om, vaknade en timme senare, gick o spydde. o så satt jag och grät o muttrade för mig själv att jag hellre DÖR än att må så här fittigt. ursäkta ordvalet.

vaknade ännu en timme senare o var beredd på att springa till toan men icket. mådde inte illa? men mår konstigt? hela tiden. jobbigt. jag.hatar.att.spy. vill äta, vågar inte. dricker lite vatten, väntar på te. gör mig liten och ynklig. synd om mig!

kortfattat, vi har:
cyklat
cyklat
cyklat
gått in i en skog o ville upptäcka, gick i cirklar o vände om
nattfiskat, fick en liiten liten jävel som inte ens ville komma i land. han hoppa av
cyklat
ätit glass
kollat film
osv

hoppas ni hade en bra midsommar, hejdå

onsdag

tjena! här sitter jag i min soffa och väntar..och är hungrig.. jag väntar på att harri ska vakna! fast han behöver inte om han inte vill för han är så fin när han ligger där:) så jobbigt innan man ska somna när man vet att man inte kommer se honom förrän man vaknar??!?! det är flera timmar!!

håller på att kolla biljetter dagligen ner till sthlm med flyg/tåg men priserna ligger kring samma ändå. blir kanske att ta bilen ner, vi får se:) snart ska vi åka iallafall och det kanske börjar bli dags att börja fundera på den där resväskan som är i förrådet.. har inte hunnit bli taggad inför avfärd riktigt än då det inte känns som att det är på riktigt?..eller nåt

här om dagen vaknade jag av världens finaste lilla sms, tuva ville säga hej och godmorgon. svarade med tåren i ögat och när jag fick tillbaka svar att lilla fina hjärtat saknar mig så grät jag. och kunde inte somna om. lika bra var väl det så vi inte sov bort hela dagen:) snaaart ska jag få krama och pussa på henne min lilla tjej

ska försöka fixa nå krubb och börja röra mig med vanliga ljud (dvs inte smyga) så harpan vaknar till lite..sen ska jag säga förlåt ifall jag väckte honom och skylla på att det inte var meningen:) kanske kolla ett youtube-klipp eller två och råka garva lite för högt..höja tvn en aning..duscha och spola med öppen dörr, hosta, prata med hundarna och smälla i garderobsdörrarna. öppna balkongsdörren, slå igång tekokaren, kolla posten o kanske få för mig att byta sängkläderna prick nu...

börjar med att röra mig vanligt!

måndag

ny vecka! tiden går så fort! och idag åker dusse och raikka mot gbg, vill också! ha så kul tjejer:) stackars jaana får köra i regn..

annars då? harri försökte smurfa mig (ni vet när man säger en sak samtidigt som nån annan så säger den ena smurf o den andra måste va tyst tills den första säger den andres namn annars får man slå..fattar ni?) så han sa "sääääg...hmm...skit!" och så försökte han säga det samtidigt som mig, "sk...sk...ski..". hahhaha han kom precis in här och jag glömde bort att jag inte fick prata. men han vill inte slå ye:)

haha ska sluta det blev ju inget av det här hejdå:)

all at once we were madly and hopelessly in love

jag kan inte titta mig mätt på honom! mitt fina fina hjärta!

lördag morgon!

se där! något hände? vaken vid nio?

kunde inte somna om helt enkelt. och vet inte vad jag ska skriva om heller? hade lust att dra ut på promenad men ser ut som att det inte är sol ute? och jag vill ha mjölk för jag vill ha kaffe? jobbiiit
rambo o harri ligger i sängen och rambo snarkar:)

ska bygga om i cityville hehe hejdå:)

fredag och soldag!

tjena! idag har vi haft bra väder. det gillar vi! var o köpte jordgubbar tidigare, ye

var förbi hos svärisarna för inte så länge sen och hälsade på:) dusse o raikka kom också dit så vi satt på deras terass och snackade. jaana skulle tvätta terassen och hon var helt ensam hemma när vi kom, "det är så det är under somrarna!" sa hon och jag antar att hon tycker att det är rätt skönt;) spec med tanke på ett speciellt spel....:)

nu ska jag äta mina jordgubbar och pussa på min finaste:) åh mina fina killar, harri o hundarna! mina ljus!

ta hand om er nu!


penistjenis

så här på torsdag! hoppas ni mår bra. det gör jag! förutom att jag saknar mamma extra mycket idag?! tur att vi träffas snart

min fina mamma o en tiger..?:)

just nu sitter jag och äter jordgubbar. med rokki:) han diggar. rambo leker. harri leker. skoja. harri är i köket o gör nåt:)

dåligt väder idag, men varmt. höll på att drunkna i mitt eget svett när jag gick till coop typ..höhö..

hejdå istället:)

för viktigast av allt är att du ska vara lycklig

jaha tjena, så här natt mitt i allt

men! idaaag har vi inte gjort så mycket men ändå en hel del! hehe.. vaknat, kokat kaffe (kom på att det finns ju för fan inge mjölk?!?! o därmed rörde jag icket det kokta kaffet..) tvättat kläder, städat hallen(?), hämtat kläderna 3h för sent, hälsat på jonathan, varit till jour livs, träffat dusse o hennes kompis, spelat basket på stranden med markus tiski o riku. och gett en tröja till tiski.

ye:) annars då? kom hem från östersund i fredags, eller lördag morgon kanske? efter hundra (7-8) timmars bilresa kom vi hem och OJ så skönt det var?! komma hem, till egen säng o eget golv o egen dusch osv. men å vad jag saknar tillbaka?! och gud vad jag älskar att träffa nytt folk som tycker om att träffa mig!!....hehe, nä men jag tycker om att träffa nytt folk som är så där lätta att lära känna! ni är king!

harri kollar tv o jag lyssnar musik. vill bara höja??!!?! hehe... inte för att höja utan för att lyssna! hittade i lisas blogg, sommarfeeling or what?!
(kom på att jag inte hittade texten till att bädda in) (hjälp mig)

nääÄÄääÄ men gud det går verkligen inte.

okej nu googla jag till och med?! och skiter i det!

petter och plura-gör min dag
där får ni söka själv!
hejparalla!



lördag

tjenispenis!

här sitter jag i min soffa o käkar starka ostbågar o tittar film. o skriver blogg?

jag har ju fyllt år också! fick 20 röda rosor med blombud från mami, bjarne o syrran. jag fick rosor av fam koivumaa, tre jättefina lyktor, ljus o ett kort:) ye

nu fastnade jag vid filmen så ni fick ännu ett kortare inlägg av mig:) hejdå:)

hemma igen

skönt. har precis vaknat i min egen säng(y)

vi har åkt bil hela natten ungefär. kom hem vid fem tiden. på morgonen. började åka vid 20.. jobbit:)

nu har jag precis vaknat o ska gå o koka kaffe. gå ut på balkongen o se om jag smälter kanske..

skriver senare, vi hörs!

östersund

lovade svärmor att blogga lite mer men det har inte gått så bra på den fronten de senaste dagarna:) vi befinner oss iallafall i östersund o har varit här sen måndag! helt sjukt varmt men tur att det blåser för annars hade jag smält..
vi var och fiskade igår, gissa vem som fick den största abborren på första kastet? ye:) harri och matte fick ingen fisk men jag och danne fick en var:) o så har vi varit in till östersund o ätit god pizza och handlat grillmat, o så har vi grillat så klart o ätit glass o promenerat osv:)
hem om några dagar, när vi känner för det helt enkelt:)
nu ska jag avrunda men ta hand om er:)

tjenis

idag är det bbfinal. och min födelsedag
ska städa ihop här lite o koka lite kaffe
först lägga mig raklång på harri och väcka honom...eller bara lägga mig under hans varma täcke
min fina fina skatt kan varken sluta titta eller känna på honom
ville bara meddela omvärlden att jag levt i 20 år

RSS 2.0