en minut senare;

en ny låt kom på min älskade lista på spotify. jag känner mig inte konstig längre. däremot röksugen. hejdå igen.

har du någon aning om vart vi är påväg så led oss

ingen tunnelbana. ingen oslaskig asfalt. ingen folkmassa. ingen storstad. bara haparanda. sketna tråkiga haparanda. enda positiva just nu är mina hundar. hade det inte varit för dom så hade jag aldrig kommit hem! det är då ett som är säkert.

känns konstigt. jag är konstig. just nu är jag konstig. jag skriver konstigt. men jag har ingen förklaring. eller egentligen har jag det, men jag kan inte formulera den på något sätt. lite trist, tänker jag. men till vilken nytta, tänker jag sen. mamma kommer hem på fredag. skönt. inte ensamt då. någon som livar upp min stämning. någon väldigt uppskattad. min mamma.

vill flytta. nu.
men kan inte. inte nu. för mycket o ta itu med här först, företaget o praktiken. kanske kan flytta i februari. vill flytta i februari. vill flytta nu. lägenhet är längre inget problem, det finns. det är fixat. så vad hindrar mig? skolan.

jävla skola.

sitter o lyssnar på min egen musik i mitt eget kök. med mina egna hundar. på min egen stol. och är allmänt egen just nu. vill tillbaka till sthlm. nu.

nu skriver jag allt för jobbigt. hade själv inte orkat läsa det här. vet inte varför.

nu kan det hursomhelst bara gå uppåt. allt kommer bli bra. tillsammans med mina hundar och min bok "om jag kunde drömma" blir allt bra. det här fixar vi ju!

nä, jag tror jag slutar här. kommer bara en massa konstiga förklaringar på massvis med konstiga saker annars, och det vill vi ju inte. det blir ju bara ännu jobbigare. men ändå är det inte jobbigt. inte för mig, ingenting.

nä. hejdå.

stockholm

big city life

var o såg paranormal activity idag med crille. hemsk film. läskig film. se inte det om ni inte vill bli rädda.... huj va läskig film. sitter hos atte med crille o atte! fast nu ska jag baua. hejdå o godnatt.

tunnelbanan luktar gott.

onsdag

hej! har kommit hem för ett litet tag sen och har hunnit föra ner tvätt och gått med hundarna en sväng. och jag flagnar =o inte helt men typ! fanken..

nu värmer jag mig lite mat och är lite lagomt skadeglad för mina praktik-kompisar =D de börjar senare mig men jag slutar tidigare, höhö..

nå, idag ska jag städa och tvätta och packa. imorn endast 3h på ikea och sen bär det av. kan inte vänta helt allvarligt! vill ha imorn nu =)

nä jag orkar inte vara seriösare än såhär så jag avrundar =D smaklig måltid och trevlig resa till mig själv



angelica jag och ölen


och förresten! har två helt nya favoriter.. musik-favoriter! kent - hjärta (från nyaste skivan, skitbra hela skivan btw) och the verve - bittersweet symphony, men det kanske jag sa igår.. men nu vet ni =D absolut värt o lyssna.

och en till grej. den allra negativaste händelsen under denna vecka... hejdå claus o sebbe! känns hemskt o tänka att man inte vet när nästa gången vi ses är.. ;o ha de bra nu o ta hand om er

 

och NU avrundar jag


all i've ever wanted was an answer

hej! idag är det tisdag och jag sitter hemma i mitt kök och lyssnar på musik. idag har jag varit på ikea i två timmar, sen for jag hem till hundarna och vi tog en lång promenad. for till far min en sväng och hälsade på och hundarna var helt tokiga, mamma vet vad jag menar när jag säger att det VERKLIGEN var turbo alltså.. när vi kom hem var mina älsklingar helt döda =)

har lekt med tanken i några dagar nu. tittat på skolor och andra utbildningar. enda som står ivägen är vårat uf företag och studenten/balen.. så jag får nog hålla ut i någon månad till =)

ihelg ska jag iallafall till våran huvudstad! men det kanske jag har sagt?.. nåväl, på torsdag vid 11 tiden är det byebye haparanda och hello stockholm! eller, först hello nikkala, seskarö, harrioja, säivis osv.. tills jag kommer till kallax och då är det hello flygplan! SEN stockholm och sen bussen till t-centralen var nära o kära möter upp mig =) och sen drar vi en sväng på stan kanske och ringer till syster o hör när hon slutar jobba, sen ska jag möta upp....AMANDA! det är typ ljusår sedan jag såg den där pricken! ska bli skitkul. new moon skall också ses på torsdagen, och amanda du SKA följa med.. det bara är så =) sedan åker vi hem till älskade systeryster och gosar med tuva, och på fredag råder utgång! ids inte säga exakt vilka för kommer inte ihåg alla men vi är iaf en hel del=) och! fredrik bestämde sig för att följa med ändå! men han kommer först på fredag och åker hem en dag tidigare än mig, han åker nämligen hem på söndag!

och på lördagen mår vi som vi förtjänar antar jag, men då händer det också spännande saker! ingenting jag behöver gå in på destomer

sedan chillar vi väl bara och njuter av huvudstaden, tittar på allt fint och så drömmer jag mig iväg en sväng eller två =) och på måndag kl: 17.40 lyfter jag upp mot norr igen.. hurvens.

när jag kommer hem på måndag kväll ska jag väl bara gå o lägga mig eftersom jag börjar 8 dagen efter och kommer antagligen vara lite som en zombie efter helgens bravader =) och natta och anna! jag tänker träffa er. =) miss u guys

idag har jag varit på skolan från 16.30-20.10 kanske haha =D har stått och lodat med miss A och svamlat. sedan kom ju min kära R vid 18 tiden och det var skönt. skönt o träffa den personen som just nu förstår mig allra mest.. men jag säger som dig min vän, jag behöver inte ens skriva något för du vet =) sedan började konsterten och jag och r svamlade ännu mer.. skrattade så vi nästan pissade på oss, inte pga showen absolut inte, helt enkelt bara för att hon får mig o skratta =) och sen behöver jag ju inte ens säga vad vi mest skrattade åt, våran humor är väl helt enkelt bäst haha =D

nä, nu fick ni en lång en igen, ska väl ta o äta litegrann och plocka undan lite disk. för hur skönt är det på en skala att vakna på morgonen vid frulle-tid, komma till köket och så är det en massa disk ivägen? inte skönt alls. men skönt är det o vakna i en varm säng med de två jag mest vaknar för, mina små fyrbenta älsklingar! dom är så mysiga på morgonen, helt varma och gosiga =)

och mami! älskade mami! jag saknar dig! och om exakt en månad är det julafton, vet du hur mycket jag längtar till din tonfisksallad och skinka? =D jäääättttemycket! nu vet du =) och en massa lök....mmmmm i love julmat

nä hejdå =D

ever since i've been with you you hold me up all the time i've falling down

jag lagar mat. sen ska jag titta de tre sista avsnitten av oth säsong fem. kanske gråta lite till det eftersom jag inte kan titta på ett tag.. sen ska jag vila lite. första dagen på ikea idag. höll på att somna ett x antal gånger, och inte nog med det, på ett möte..... bra första inställning, bra jessica! men det var ingen fara.

imorn 8-12, på onsdag 8-15 och på torsdag 8-12 för vid ett åker jag mot luleå! sen stockholm, sen new moon! och syster! och crille! och stefan! och utgång på fredag in tha big city! gissa hur mkt jag längtar på en skala? =)

nu ska jag äta min goda gryta framför oth, ha pra hejdå

tomt






























det ekar nästan

and if somebody's going to make it, then this somebody ought to be you

tja! här sitter jag i ett nystädat kök. nästan. halvt städat iallafall, golvet och köksbordet kvar =D men tänkte nöta lite här i hopp om att finna min städ-inspiration igen.. hoppas den kommer tillbaka bara haha

idag har jag fått mina underkläder som jag beställde under fisket! 8 par strumpor och 6 par trosor för 300:-... inte illa pinkat!! påtal om kläder, jag har två stora ikea säckar med ren tvätt på mitt vardagsrums golv.. och när man heter jessica danell så tar man inte tag i sånt där förrän allt är smutsigt igen, säckarna måste fyllas med smutstvätt och sedan ner till tvättstugan igen. =) och sen samma sak om och om igen! en ond cirkel... förutom när mami är hemma, då är tillochmed soporna raka=))

idag gjorde jag nationella provet, muntliga delen.. var helt ok , hade skrivkramp redan efter första arket haha.. men skrev iaf 8 sidor och gick därifrån rätt nöjd. sedan framkallade jag och anki bilder i hundra år, tills vi insåg att matsalen snart skulle stänga och då stormade vi.. och såg att det var inte så god mat men tänkte att det får gå.. så vi tänkte att vi gör en kycklingsallad! men sedan såg vi att det inte fanns god sallad kvar... så vi åt torr kyckling med någon kål sallad. det dög.

nu har jag skrivit en hel del och känner fortfarande inte att jag är sådär grymt sugen på att fortsätta städa.. måste springa ner till tvättstugan iaf och boka tid till christian så han kan tvätta det han har kvar o tvätta, han flyttar nämligen till sthlm imorn.. trist tycker jag, men ändå coolt.. jag vill också bara dra. direkt efter studenten och balen är det goddbye haparanda och alla bajsskallar =) det skulle va sköööönt, men allra först efter studenten får såklar MALLORCA en lång-visit av mig! magaluf, såklart. ska ligga på playan med goda drinkar och njuta av livet =) jobba sej lite o sånt ni vet =) längtar!!

nä nu fick ni ett megalångt inlägg så jag avrundar här =D hejdå!


världens bästa vän på världens bästa ställe


söndag

sitter hemma o lyssnar på kelly clarkson - never again om och om och om igen, den är skitbra! rosanna och christian har just farit, vi har lagat mat idag. eller haha, crille lagade och jag,fredde,stefan och rosanna åt=D och nu är det rena diskberget här så måste ta tag i det snart...när jag orkar=D

är helt konstigt att skriva för jag har långa naglar igen! och jo mamma jag vet att mina egna naglar tar skada av det men nu är dom där iallafall haha =D

vaknade typ redan vid nio idag??! okej tänkte jag, jag stiger upp. drack litervis av vatten för att sedan lägga mig på golvet med rosanna, flytta till soffan, slumra till, vakna, slumra till, vakna igen för o se var rosanna är, slumra till igen, vakna av att stef ringer, stiga upp. väldigt detaljerat =) haha jag, stefan, fredde, crille o rosanna tömde 4½ liter dricka inom en väldigt kort tid..

fredagen var bra. trevligt folk ute! igår me. blandade känslor, mest aggressiva tankar haha....

nåja nu ska jag fortsätta titta på bilder på min telefon som kommer till veckan, är redan helt såld haha.. och rambo är lite sur på mig idag.. han vill inte titta mig i ögonen o går iväg hela tiden=) nå, inte lätt för honom heller, med tanke på puberteten och sånt ni vet.. man var själv en vilsen liten själ, så snart är han nog glad mot mig igen =)

hejdå! och kom ihåg; tro inte på allt ni hör =))




love you


fredag

idag fick jag en fin blomma av rosanna

RSS 2.0