fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion

baku. fin kväll igår. illamående men fin.

har pressat kinamat idag. sen lite chips o dip. och troca. med nathalie. satt fint. är grymt sugen på avokado.

min cykel är stulen! någon jävel har tagit hela skiten fast den var låst, vem orkar?! vem vill göra så?! var är min kära cykel?! lila damcykel av märket crescent, säg gärna till om ni hittar! 0702376509

jag har inte varit så aktiv på denna front. mycket och lite har hänt, brett och djupt och ingenting alls. förstår ni? nä. men själen mår bra. nu mår den bra. några saker som fattas men det kommer det kommer.

mor min har bokat en flygbiljett åt mig. 23 aug drar jag till stockholm. endast en tur biljett, får se hur länge jag stannar.

är så kluven ang flytten. vill vill vill verkligen verkligen flytta men det finns saker som är ouppklarade och jag vet inte om jag vill lämna det så. måste fixa det, måste fixa allt måste fixa mig

borde plugga teori. men jag orkar inte. först ska jag lyssna på musik o ba chilla.

saknar mitt förra hem. stora köket, stora vardagsrummet mitt fina sovrum. saknar dock inte hyresvärden osv hehehe... dom älskar nog att vi flyttat

märkte för inte ens en dag sedan att min playlist heter juni10. det är ju juli? snart augusti till och med? ändå fyller jag på juni10 bara. måste fixas. har så jävla många musiklistor så alla ba ??

jaja det var väl det. jag mår helt enkelt bra och det luktar gott.

höres!


mörk bild på mitt nyduschade mörka hår samt en väldigt seriös min

jag vet vem jag är när jag är hos dig

hej. jag pluggar bara teori. hela tiden. drömmer om trafikregler. nämen

nu ska jag fortsätta plugga. hehe

hejdå

söndag

bakishäng med nadi och crille. chips o dip. en hyrd film. chill.

vad hände igår? va? fattar inget.. och rosanna jag kommer ihåg att du ringde mig i morse men vad pratade vi om? kommer ihåg att du nämnde något om ett badkar. eller nåt? vet inte

min hund kom precis och la sig över mitt ansikte. ska drömma vidare och  sånt. vi hörs!

onsdag

godmorgon

onsdag

hehe min hund (rocky) är verkligen knäpp! han ligger här bredvid mig o ba glor på mig, han har gjort det i säkert 10min utan att överdriva! direkt jag tittar på honom så blir han helt ivrig o viftar på svansen o vet som inte riktigt vad han ska ta sig till, o när jag tittar bort så slutar han o ligger bara helt still. sen tittar jag igen o han gör samma sak o så fortsätter det så! han ser sådär knasig ut nu, mamma du vet när han har öronen sådär neråt och inte får igen käften så tänderna syns! och rambo bara ligger på golvet och sover. dom mår bra mamma=)

idag ska jag träffa min syster! vi åker nog till candy world senare o då ska jag leka med världens finaste systerdotter! min lilla ängel hon är så fin! så det är med dom jag ska spendera min dag med. åh ni fattar inte hur skönt det är att min syster är i stan! den delen som alltid saknas av mig är på plats när jag är nära henne. min syster! världens bästa!

inatt gick jag över till rosanna och kedjerökte i åskan. vi blev rädda då och då men den höll ju inte på så länge. men fan så det dundrade! och blixtrade. sjukt! sen tittade vi gamla bilder och allmänt snackade. var hemma efter två nångång o somnade kanske vid tre tiden.

a nå det var väl allt för min del, hejdå

if you call i won't be home

FÅ MIG ATT SKRATTA ISTÄLLET FÖR ATT GRÅTA


ibland blir jag så förvirrad

har just varit och badat med christian och andreas och sen hämtade vi hundarna (<3) från kalix och jennifer. nu sitter vi i bilen!

for till pajala och korpis ihelg. kom fram rätt sent på fredag och på lördag for vi rätt tidigt till pajala. eller okej inte så tidigt. men lite tidigt.

köpte godis. så marknadigt. eller nåt. crille höll till vid spelstånden så klart, han vann första pris på ett utav ställena o fick ta en sån där stor nalle men sa ba "nä jag tar den där piskan istället". ni som känner honom förstår.

åkte hem på lördag kväll även fast vi inte skulle. men ingen var sådär taggad så vi tänkte vafan. ändå drog jag till krogen när vi kom hem och kvällen (okej natten) slutade med ett dopp i älven halvt påklädd.

alltid när vi åker från korpis så saknar jag tillbaka. det där stället är så mysigt. vill dit. nu. saknar det. saknar dom.

nu börjar jag må illa så jag måste avrunda. jag är en sån där som börjar må illa om jag håller på med något när jag åker bil. jobbit. spec när man ska läsa saker o sånt. hejdå.

i'll be fine

plaaaanerplaaner

jag vill tatuera mig igen! mer och mer och mer! mellan skulderbladen, sleeve, ryggen, axeln överallt! hehe..

ska jag dra till pajala? va?

jag har en telefon förresten!

mina inlägg ger er verkligen mycket alltså..

ska skuma vidare med musiken o se var dagen tar mig, ciao!


can we pretend

chaba.

är lite smått less.

kom iaf från fredriks stuga idag, igår badade och bastade vi o njöt. äcklig botten men det gick, synd bara att folk flippar o blir knäppa.. man blir så ledsen.

idag gör jag ett nytt försök. lämnar problemen hemma o drar till stugan igen.

hejdå.


can't sleep

har stigit upp vid 19 tiden idag. kommer inte sova nåt inatt. ingen idé heller för jag ska upp o köra kvart i tio. somnar jag så vaknar jag aldrig.

min lilla etta är något så otroligt varm. men bara när man ska sova. jobbit. man ligger som och vrider och vänder och tar bort täcket och tar tillbaka lite, slänger det på golvet, suckar, lägger sig på sidan med täcket mellan benen (alltså vanligt mellan benen hehe), sparkar bort det, svettas, suckar, stiger upp, dricker vatten, lägger sig igen och någonstans mellan svettig kropp och envishet somnar man

måste städa ser jag. det är stökigt här. är inget svin jag lovar. är bara nyinflyttad....hehe

idag käka jag torkat renkött, eller vare kanske älg? gott var det iallafall. åt hur mycket som helst så kommer hinka vatten det närmaste dygnet.

har bra musik. börjar fundera. anledning nämns ej men det är lite fint ändå. jobbit att inte veta vad man ska göra bara


























så där ja.. vem är den där fräscha snygga bruden förresten?

det blir så ibland jag vet

är så less. på alla. på alla som inte kan visa respekt, visa omtanke, visa förtroende eller visa nåt alls. är sååå jävla less. och på såna som tittar snett på mig för att jag tycker en sak, tycker att jag tycker om fel saker, har andra åsikter, klär mig fult osv, varför härmas ni då? allvarligt. håll er till er egna åsikt. löjligt jag vet men sååå ruskigt jävla irriterande. jag blir så arg.

vad är det för idé att bli arg på mig för att jag tycker annat? "NÄ jessica så är det inte alls det är såhär!!!" JAHA MEN JAG TYCKER INTE DET. bläääääääääääääääääääääääääääää dra åt helvete

....hehe 

det som förut var så kul är inte ens kul. jag har kul på andra håll.

och så är jag less på såna som utnyttjar vissa för att just dessa vissa är för snälla. varför ska man utnyttja? varför ska man be folk (sådana som inte kan säga nej, oavsett tid på dygnet) om saker? varför är man så grym?

annars är allt bra. ska strax o köpa korvbröd. själen börjar må bra. inte riktigt hel ännu men det är på g. det är tungt på g. inte pga korvbrödet men allmänt.

drömde konstiga drömmar inatt. har inte hänt på några nätter. jobbit.

saknar min syster. hela tiden. önskar jag kunde va närmare NU.

äh, hejdå.

RSS 2.0