seg uppdatering

men nu får ni ett kort! jag har inte gjort så mycket, hade bara en lektion idag och det var ett prov. det gick helt bra och jag fick se mitt prov från förra veckan och det var 1,5p ifrån MVG!!!! något irriterande. men eva sa att vi kan ta det nästa vecka då vi har betygssamtal. hon sa att det kanske går att ändra på :) och jag är stolt över mig själv nu, jag har minst tre MVG.. eller iallafall 2 som jag vet helt säkert! nu ska jag inte hoppas för mycket bara..

är i nikkala nu och det är varmt ute! 20grader, tro det eller ej! det var det åtminstone sist jag kolla. det kom värme tillslut. men nu ska jag gå ut till christian och hans mamma i solen, hejdå!

söndag

hej hej. jag har alldeles nyss städat köket, och bytt gardiner och tvättat fönster. ibland känns det roligt att städa till en början. men ju längre det tar desto tråkigare blir det. men det är sådana måsten som måste göras, fast man bara önskar att det gjorde sig självt.. men icket icket, så är det inte!

crilles arm är ännu inte bra.. bättre är det ju, men han har ännu ont. han for till akuten igår med några personer (denna gång handlade det inte om honom) och i dörren där crille skulle gå in (för att be dom kolla armen) säger dom att christian inte får komma in, "far till kalix" så smällde dom igen dörren. IDIOTER! jag hatar haparandas akut/vårdcentral, vilken jävla tomteverkstad! de borde skjutas

imorgon är det skola och jag fyller år inte denna torsdag som kommer men torsdagen efter det. :) då är det väl baila med mina vänner och platsen avslöjar jag inte för den vet jag heller inte om ännu. eller jo jag vet men det tar jag sen :D

men nu ska jag hoppa i duschen och sen dricka te. hejdå!

chipskväll och akuten.....

bra kombination! nej, men idag har jag befunnit mig på akutvården i haparanda. det var väldigt känsligt, speciellt då christian hade så ont och man kunde inte göra något åt det. sen kommer doktorn och drar ut en 5cm lång glasbit ur armen på honom, och då höll jag på att svimma. crille var helt groggi och undrade om han fick ta med den sig hem, hehe. det fick han och nu har vi den här hemma. det är så att min pojkvän råkade fara igenom en ruta och glaset gick igenom hans tjocka jacka+en tjock tröja och fastnade rakt i armen. han drog bort skärvan och det är då en bit fastnat i hans arm.. stackars kunde inte sova under hela natten och inte ens i mina vildaste fantasier kunde jag tänka mig en lång glasbit inne i armen. hade den hamnat lite rakare hade det blivit akutoperation i sunderbyn, men det blev inte! han hade tur.. mitt hjärta, nu går han på penicillin och hans arm bara värker, men han får smärtstillande ca 2-3 gånger per dag. åh, vad jag tycker synd om honom! vi somnade i sängen mellan 18-19.00 och sov till efter nio, och jag är så glad att han fick lite sömn åtminstone, hoppas han kan sova till natten också. om inte så far vi fan till akuten och skjuter alla som inte hjälper honom :)

nu ligger vi hemma, jag och christian. vi har många filmval men det lutar mest åt "guldkompassen", har hört att den ska va bra. vi ska chipsa och dippa heöt i vår ensamhet och jag ska mysa sönder honom:) jag får också ont när han har ont.. nu handlar detta inlägg bara om det men det är så hemskt! jag fattar inte hur en tröja kan vara så nerblodad av ett "litet" sår (trodde vi tills läkaren drog ut megabiten) men det går tydligen. nu har han ett plåster där också som han inte får ta bort de närmaste dagarna. åh mitt hjärta! han är så fin! snart har vi varit tillsammans i 2år och 4månader. tiden går så fort! det känns som om det var igår han gav mig alla sina kläder i båten när vi skulle till stan, och nu snackar vi längesen! JAG ÄLSKAR HONOM!!!


min stjärna!


jag älskar dig!!!

fredagens!

hej hej. idag har vi varit på aspen hela dagen! det var någon ungdomsblabla som pratade och debatterade. det var intressant! bortsett från träsmaken i röven osv så var det riktigt bra! antingen är alla politiker dumma i huvudet eller så är det bara de som finns i haparanda.... idioter hela bunten för fan

idag ska vi väl till stugan. ändrade planer! inte kalkki, seskis mst. vi ska väl basta o de som var planerat.. jag måste bränna över bilder på skiva också idag så man kan radera alla bilder från telefonen... den blir så seg. jag vill ha en nu telefon, fast det är inte min vi tar bilder med det är crilles för den är mycket bättre (k850i) och min är heöt skruttig :) men jag klarar mig med en enkel telefon, typ walkman för jag behöver bara en telefon. jag vill bara inte ha den jag har nu för den är så sliten :D ja.. och så fotar vi med crilles. men nu när jag fyller år så kanske jag ska önska mig en filmkamera i present, för chihuahuan lär nog inte bli min.. och av christian har jag önskat mig ett present kort på helkroppsmasage och ansikts behandling osv.. :) går lika bra om han också gör allt själv på mig men han ska göra allt så snabbt och slarvigt :) det är pojkar

jao.. blir väl att fra och gymma idag också, med linda den här gången.. nu kommer hon snart till stan så ska vi dra ut en sväng och titta runt och utforska saker:) jaa..

ibland känner jag sådär att jag saknar mina gamla vänner.. :o eller 2 st men det spelar nog ingen roll för det är sån där bruten-vänskap-förevigt-kommer-aldrig-hända-igen sak... tror jag, man kan ju alltid hoppas. men då skulle allt bara vara annorlunda, inte likadant som förut då när man kunde gå ut i skogen och bara härja i pyjamas och skrika och ha sig.. nej, nu är det andra tider minsann! jag har skit kul nu också men sista pusselbiten hade ju vart lagd :)

ja, vad mer ska man säga... jag saknar tuva något enormt och jag hör henne i mitt huvud säga "motte" hela tiden :o måste nästan ringa och prata med henne i eftermiddag.. sist jag pratade med henne så meddelade hon mig att hon hade vart ledsen och trillat i hallen. mitt guld!!

jao, nu ska jag göra mig redo för linda borde vara här när som helst! jag har på min nya tröja idag. jag har shoppat i luleå som jag kanske glömt nämna, och jag hittade ju alltid kläder! jag är nöööjd

nu pussbajs

hej på dig torsdag kväll

hej. idag har jag inte gjort så mycket. jag hade sovmorgon eftersom EN VISS HAR JU GJORT BORT INFORMATION OCH LAYOUTen!!!! vem är bäst? nog för att det bara var till halv tio men det är bättre än ingenting. och imorgon har jag endast 2 lektioner men egentligen har jag tre fast EN VISS HAR JU GJORT BORT INFORMATION OCH LAYOUTen som sagt. fast imorgon vet jag inte om vi har svenska på morgonen..... kanske inte, men om vi inte har det så har jag endast 1 lektion och en sovmorgon! NEJ nu kom jag på.... vi har ju någon slags annan grej som vi ska kolla på på aspen, någon mässa... ingen sovmorgon:( men inga lektioner!!

jag gjorde ett prov idag! i personlig försäljning och det gick helt bra. och så gjorde jag ett prov igår i Engelska och jag fick vg. det är bra! jag var nära mvg.......

det är någon(några) (???) idioter som kör förbi här på gatan och bara tutar och härjar... konstigt, inte för att jag tror att det är till oss men det är väl bara någon som har allmänt tråkigt. det är väl haparanda :)

tomas ligger och sover och christian och fredde och stefan är i köket. jag har inte så mycket intressant att skriva om:) men dom har iallafall spelat poker och nu åt dom pizza. och jag har varit och gymmat idag! och jag har lyckats någorlunda bra med mitt nyttiga liv, det är bra att jag inte tycker om pizza iallafall... det är jättehärligt att gymma.

imorgon ska vi väl till stugan och basta och baila. det kommer nog bli ganska kul tror jag, vi är ett litet gäng. vi var och åkte båt idag också, haha! vi for till kalkki och grillade fläskfilé och åt potatissallad till. det var gott! sen åkte vi hem. allt gick bra till skillnad från igår, batteriet i båten var helt skit och självklart dör den när vi lämnar lilla hamnen:) vem får ro? jag och linda. vi kom nog inte framåt heller, vi bara åkte i halvcirklar och skrattade. och rodde in i stenar. tills allan kom och hämtade oss och sen for vi hem! och så skulle jag plugga till provet och jag riktigt tvingade mig till att läsa sista kapitlet (av tre) och ni vet hur jobbigt det är när man ska plugga och vill sova! tillslut hade jag läst det iallafall och jag hann kolla på scrubs i tre minuter och så somnade jag. vaknade en halvtimme senare av att tomas väckte mig och sa att jag skulle lägga mig i sängen. vinglade till sovrummet och föll ner i sängen som en sten, och där låg jag resten av natten. :)

och imorgon kommer rosanna. det är bra. och jag har badat badkar idag med ljus. det är också bra. jag hade en luftkudde under huvudet.

god natt.

hejdå helg

det är alltid lite deppigt på söndagar när man vet att helgen är slut nu och vad som väntar efter natten. speciellt nu, vi har massor med prov (känns det som) och när sommarlovet är så nära så känns allt mycket tyngre! men så är det väl alltid..

helgen gick till så att vi var ute, haha. på fredag for vi ut med limon och på lördag också... jag har lyckats skrapa mig på handflatan och det svider så in i helvete! hur jag än rör på handen så gör det ont... jag har ett plåster där nu, eller jag har jaft det sen jag gjorde illa mig, christian plåstrade om mig :).. och jag vågar inte ta bort det! jag vill inte se hur det ser ut. inte för att det är stort men det är långt och kanske 3mm brett.. det låter alltid värre än det är :)

igår så var det hockey på tv också.. jag tänker inte yttra mig mer om det men alla förstår ju säkert vad jag menar. dessutom så vann ju självklart ryssland! det är bra, det är bra, men det hade varit bättre ifall sverige tog hem segern.. men det är bra! vi satt här hemma till en början och sedan for vi ut. jag tyckte kvällen gick fort vilket jag alltid tycker, även fast vi var ute i flera timmar. till och med linda kom ju igång ordentligt! då är det bra :)

idag har det inte hänt någonting.. vi har bara allmänt slöat och kollat en film. och mått lite dåligt och ätit lite pizza vilket jag brukar hata men idag tog jag en liten bit och det var faktiskt hetl okej. men det tycker jag bara just då när jag tar biten, annars tycker jag inte om det. vi kollade på "the eye" med jessica alba, först ska jag ju bara säga att hon har ett väldigt fint namn, och sedan kan jag säga att den var mycket bra. faktiskt lite läskig, under flera tillfällen hoppade jag till och hoppade också bakåt, som att något skulle komma ut från tvn...även christian hoppade till, men när jag kommenterade att han blev rädd så sa han bara att han hoppade till för att jag puttade honom när jag hoppade till... hmm jo eller hur :) det var precis som i spökhuset på liseberg, alltid när det kom något som skrämdes så klämde han mig hårt på axlarna, fast det tänkte jag inte på för tillfället eftersom jag var fullt upptagen med att skrika och gråta och krama om en helt okänd dam framför mig... men christian blev "inte" rädd, nej nej, han gjorde ju så för att jag gjorde så att hans händer råkade klämma :) min sötis, är inte rädd för någonting... ;)

just nu ligger tomas och sover och crille kollar tv.. jag bara allmänt snokar runt och funderar på hur fan jag ska orka med skolan imorn.. och inte blir det ju bättre av att tänka på att jag har ungefär lika många år kvar i skolan som jag gått nu :) när jag pluggar vidare alltså.. så för mig blir det sthlm! en vacker dag! eller gbg.. skulle vara trevligt. på tal om sthlm så drar jag mig nog dit i slutet på månaden. tuva fyller ju 2 år den 2 juni så jag kanske stannar till det. sedan fyller jag år den 5 juni och den 12 är det skolavslutning. kanske hultsfred! man vet aldrig med oss, haha..

nu är det färdig babblat, jag ska gå och ta mig ett stort glas vatten och sedan lägga mig över christian och hota med att jag ligger där tills han masserar mig:) han låter alltid så klok när han ska massera mig (när det händer dvs) och masserar riktigt bra men bara i 1 minut! sen ska jag massera honom i 20, bra affärsman :) nathalie masserar också alltid mig, jag älskar massage..

LINDA! ring mig jag har inte hört av dig på hela dagen! jag har dessutom ringt dig 2 gånger och skickat ett sms men det lär du nog redan veta om :) haha, hejdå

jag ligger i en säng och är INTE desperat

ja, jag börjar med att jag inte är desperat för att jag bloggar ganska mycket under en dag, nej, jag tar helt enkelt bara igen det jag missat när jag (idiotjag) inte har kommit in på bloggen under några dagar. och dessutom så är det ganska coolt att jag ligger i en säng och bloggar... hejdå.

haha!

jag hittade det!!!

hur dum är jag på en skala?

jag har försökt i flera dagar att komma in på BLOGG.SE som förövrigt kan suga röv, men jag har inte kommit in! det är hemskt! sen för att jag blev något arg testade jag publishme.se OCH DET GICK! det dumma är att jag har valt att byta eller något liknande och ändå glömde jag... hm,jessica i ett nötskal..

denna vecka har inte varit så händelserik. varje dag har endast gått åt limon, pojkarna har fixat och härjat med den så nu ska den väl vara någorlunda okej för att besiktas. den är härdanefter i stan! efter en veckas tid i nikkala. den har nog bara sett en massa skog och är helt förvirrad, stackars bil.

jag kanske åker till sthlm i månadsslutet! till tuvaoch syster och peter. jag saknar tuva! resten också men tuva är bäst:) min sötis

jag har börjat lyssna på en massa gamla låtar, haha.. typ från sjuan o så :o det är roligt ändå hurdan smak man hade, men den är bra ändå! det är bra musik.. kan länka lite sen i slutet:)

sitter i skolan just nu.. lektionen slutar om cirkus 10 minuter och nästa börjar om 20 min... sedan efter den lektionen har vi prov i information och layout, vilken kurs jag snart är klar med!!! skönt, och nu är det inte alls länge kvar till sommaren. hultsfred verkar skita sig, man vet aldrig.. ska kolla om det finns mycket biljetter kvar så kanske det blir att inhandla en biljett ändå. och jag(!) fyller hela 17 år om inte länge! ni kan gratta mig den 5 juni MEN INTE FÖRE för det betyder otur och det vill jag inte ha! ne, och för er som känner att 'oj vad mycket pengar jag vill spendera på jessica' kan gärna köpa mig en halvt långhårig chihuahua! en flicka! färgen spelar ingen roll, bara det är en chihuahua. tack på förhand!

ikväll händer det väl också saker.. limon blir ju besiktad i åtminstone 1 månad till så det blir väl att fara ut med den. det är aldrig drag på stan men man kan ju alltid hoppas! haha, det är sånt som händer i paradiset, inte hpda... synd.. men det får vi väl fixa

nu ska jag börja dra mig mot matten.. jag har tryckt bort youtube så jag orkar inte ta länkarna men jag kan skriva titlarna!

millencolin - afghan
millencolin - stalemate
millencolin - no cigar
millencolin - ray
7 års olycka - olyckligt kär
7 års olycka - ur en hemlös synvinkel
alla midtown låtar och alla the used
story of the year låtarna

SKIT!

fan fan fan fan fan fan just, när jag väl hittar hit och kan logga in, så skriver jag ett mega långt inlägg och allt har raderats!!!! skolan har bajsdatorer det sånt jag pissar på

jag måste hur som helst gå, idag är det utgång, besiktning på limon osv. har inte hänt mycket i veckan men jag skriver mer när jag kommer hem pussbajs

lite bilder iallafall!

jag har nu laddat upp alla bilder från christians telefon. det är en heeel del bilder men jag lägger inte upp allt haha nej! men ni hittar de flesta på min pixbox, länk där nere. christian ville också att jag ska nämna att han också har en pixbox nu, han heter hassi:) nu vet ni det

hade nationella i matte idag! gick helt bajs. tror jag, jag hoppas iallafall att jag skrapade ihop 12 poäng till så jag åtminstone får ett g! hoppashoppas. sedan hade jag svenska och sen slutade jag och gick hem till min sovande pojkvän och låg under ett varmt täcke ett tag. det är aldrig fel..

det är inte lule cruising i helg, förlåt jag misstog mig. eller den som sa det till mig misstog sig, och den som sa det till den osvosv. not my bad!

och elin, tack för att du håller dig aktiv:) du gör mig glad

bilder!

limon efter



limon före


oj! det är en jävla skillnad...





jag och christian



nu orkar jag inte lägga in mer, det kommer sen idag kanske eller imorn. håll ut helt enkelt

skola återigen

hej hej. jag är fakiskt lite seg på att uppdatera bloggen även fast vi skaffat internet hemma. jag vill ju ha igång våran dator så jag får se alla bilder! frågan är bara när den ska fixas..

fredag.. hmm, jag vet inte om jag ska säga så mycket:) orkar inte gå in på det, haha

lördag hände det inte så mycket. christian chaffade och jag och tomas stannade hemma och kollade film, "superhero movie", värdelös!!! visst, den var lite rolig, men slutet var skit och allt annat också! den var faktiskt väldigt mycket wannabe spiderman... hemskt. tomas somnade som vanligt på soffan efter ca 20 minuter men han missade verkligen inte något! vad jag hörde så var också lördagen ganska död, så det var skönt att man stannade hemma.

hoppas den här veckan går fort! det är jobbigt när man längtar till något, allt går så mycket längre.. vi ska iallafall till lule cruising med limon. limon är nu också svart! som till en början var gul. igår har min dag alltså gått åt till att slipa slipa slipa och tejpa rutor. det dumma var att jag stod och slipade som en idiot hur länge som helst och blir irriterad och frågar om det inte finns någon satans slipmaskin. då säger allan "ja, det finns det!" mm bra säger jag :D haha där står jag och sliter som en gris när det kan vara hur lätt som helst.. hm, hemskt det också:)

jag har aldrig varit riktigt insatt i det där med hockey men det går ju lite bra för sverige nu:o dom vann inatt med 5-3 mot tjeckoslovakien(?) och christian skulle se den matchen medans jag låg och sov. när jag frågade honom på morgonen hur matchen slutade så svarade han:
   - politikerns fru har dött.....
okeeej säger jag, tack för informationen:) han är alltid så yr i sömnen och ska döda kalixbor och tornebor.. skumt. inte för att jag heller är den snällaste i sömnen, jag ber honom dra åt helvete och är skit elak och sen på morgonen när jag ska hålla om honom så fnäser han bara åt mig och jag fattar noll.. han är söt när han är sur faktiskt :)

nå.. nu ska jag kolla på tatueringar, jag vet precis vilken jag vill ha! bara lite ändringar. men det är en hemlis:) pussbajs

fredagens

hej hej! idag är det fredag och vi är på kalas. christians bröder fyller år så det är en massa barn här och självklart en massa fika som man hårt försöker hålla sig ifrån! det slank ner en kaka eller två, det erkänner jag, men jag ska och gymma när vi kommer till stan så det jämnar väl ut sig


toapapper har vi nu och allt som vi behöver finns. jag skulle behöva några magneter till kylskåpet för vi har en massa saker man inte vet vart man ska sätta, viktiga saker alltså, inte skräp. det hade vart fult med skräp på kylen...hmm


idag vet jag tyvärr inte vad som ska hända, eftersom jag är god vän med nathalie så håller jag med om att det inte går att planera. inte just för att jag är god vän med henne, helt enkelt för att det inte GÅR att planera. allt blir ändå inte som man tänkt sig så jag kan leva timme för timme :)


och! veckans värsta! christian och tomas har köpt en limo. till råga på allt så är den ljus senaps gul och väl använd. men den är faktiskt ganska fräsch! med tanke på hur den kommer att se ut inom några månader. det är ju bara en supar kärra, tror jag iallafall, och kaos kommer säkert uppstå vissa gånger. men det är väl så här i haparanda.

jag tycker att det är väldigt aktivt av elin att kommentera mina inlägg lite då och då, eftersom du är den enda som gör det och den enda som är rolig som gör det :) men det kanske är för att du är den enda

vi ska väl mot stan på ett tag, crille ska byta däck på pappas bil för han ringer och tjatar hela tiden så någongång borde man få det gjort. så han får åka och handla det han ska handla, haha oj

min mamma är i mallorca! hon ringer ganska mycket och talar om hur läget är. det var lite kallt sa hon, även fast det var 20+. hon är alltid så, hon går med ulltofflor somrarna ut. hon skyller på dålig blod cirkulation pga rökning, det stämmer säkert. hon är hela tiden så orolig att jag inte ska hälsa från henne till christian, även fast jag gör det och kan upprepa det ungefär 10 gånger per dag. jag tog i, men allvarligt så är christian hennes guld, hon är helt fäst vid honom. det är kul att christian kommer så nära mamma, och har bra kontakt med pappa, annars hade det varit så stelt och skumt.. jo pusspuss

nu börjar barnen dra sig hemåt en för en, jag ska väl gå och leta reda på christian. en sak om kakorna! vem tror ni har bakat moccarutorna?! börjar på J och slutar på ESSICA! jo, jag och lena(c:s mor) har bakat igår hela morgonen. och lyckat blev det! nu väntar jag bara på min godispåse för en sån ska alla få:) även jag

nä, nu ska jag dra mig. nathalie, jag har lite svårt att ringa dig för tillfället, jag finner ingen telefinfon men ring mig! direkt du ser det här. det är kul att prata bajs med dig och dessutom så saknar jag dig. puss på skinkan jag älskar dig


vi är i stort behov av toapapper!

det stämmer, vi har inget papper alls. det känns konstigt att man inte kan gå och göra sina behov pga lite papper. nå, tänk förr i tiden då man torkade sig i ändan med löv, det hade ju varit nåt... eller så inte

jag har ju sagt att jag ska lägga ut en massa bilder(?) och ni kanske ha förväntat er att se någon nu när vi har internet hemma. MEN! när ett problem blir löst så uppstår ett annat. nog för att detta problem med våran dator har funnits länge, men det är nu jag skulle vela ha den lagad på riktigt. ja, åter till saken, lägger inte ut några bilder eftersom våran dator är sönder. den ska fixas, folket pratar om ett grafikkort(?) och sedan kommer det lite bilder. jag skulle vela se vad vi har för bilder på den där datorn eftersom det är ett ganska bra tag sen jag laddade upp  bilder på den;o och så har jag en massa skivor som är fulla med bilder som jag faktiskt ska ta och kolla snart. någon dag, kanske idag vem vet?

nu ska jag gå till köket och fula mig, vi synes och höres!

internet hemma... :o

helt plötsligt har vi internet hemma! christian har dessutom gjort adress ändring till lägenheten så nu står han här. jag sa till honom att nu bor han faktiskt helt på riktigt (vilket han gjort hela tiden) men han bara skrattade åt mig. det gör alla. alltid.

idag har jag och linda varit och gymmat! det var ganska skönt men man kände verkligen att man inte gjort det på ett litet tag. det var bara mjölksyra i kroppen överallt hela tiden:) men det är väl så det ska va antar jag

jag har inte nämnt något om hultsfred heller på ett tag.. hmm, det är för att det nu inte är helt säkert. det är ju såklart något som jag är väldigt sur över så för att rädda er själva så nämn inte något om sommarens festival irl för jag skadar

kanske ska ut och gå idag också med linda, får se, har just städat och sånt och satte just igång VÅRT internet som vi fått IDAG. det är så härligt att man kan kalla allt vi har här för VÅRAT, inte nej det där är min och nej det är det inte alls för det är min osv. vi delar helt enkelt på allt, och det allra bästa vi delar på är nog vårat täcke. han är alltid så varm!

och imorn har jag nationellt prov i matte. väldigt många är hemma och pluggar matte idag men inte jag, vet inte varför heller men jag tar helt enkelt provet som det kommer. ids inte börja plugga in mig på någonting och så visar det sig sedan att det inte har något med det att göra. nog för att det ändå har det men ändå. det här tangentbordet var väldigt skönt!

vi har också haft världens bästa lärare, ann-sophie, som ska föda om ca2 veckor och har därför slutat skolan och kommer tillbaka först när vi går i trean. det är ett jävla bra tag dit men jag ska vänta! hon är bäst. nu har vi någon dum fåntratt som bara babblar och tror att man fattar allt och svarar också på sina egna frågor en sekund efter att hon ställt dom med ett "aa, mm visst!" osv. jobbigt!

nu ska jag gå och kolla vad pojkarna gör i mitt kök, som också är crilles men jag lagar oftast maten så plattorna kan va mina iallafall. eller nej, det är vårat.

nu ska jag fara, hejdå! :)

nu var det ju ett tag sen

men det var meningen och jag har vart rätt så sysselsatt! men det är sjukt hur man alltid tänker när någonting händer att "det här ska jag blogga om", ändå är det bortglömt nu när jag väl bloggar.... sjukt

den lediga tiden har jag iallafall tillbringat först och främst med christian, och så var det linda och tomas och fredde till en början och claus! vi har haft ganska kul, varit i stuan osv.. första gången vi var där så sa alla killar att dom får oss att ligga under bordet men va?! säg det en gång till och säg det när ni inte somnar före oss :D för jag och linda var vakna mer än halva natten, eller linda var hela men jag somnade och tomas vaknade :p men somnade igen haha

valborg.. hmm ja vad ska man säga, behövs nästan inte ens en förklaring haha! värdelös brasa vilket säkert 98% utav haparandas befolkning tycker, det rök lite i ett hörn och det är just sånt som jag inte fascineras av! till kommunen eller vem det än är som fick det att endast brinna i ett hörn: jag gör bättre hemma

ja, skönt att få vara ledigt helt enkelt.. christian ser ut som en tomte i håret vilket petter också gör! fint pojkar, jag har tyvärr ingen bild på någon utav dom i det håret men det är ungefär så att halva är blondt och andra är lila/brun på något sätt. haha, jo men det passar! not

nu vet jag inte vad jag ska skriva mer även fast jag hade hur mkt som helst på huvudet innan det här. jag har varit med amanda också! hon är söt, vi gjorde kladdkaka och det var verkligen KLADDkaka

nu ska jag börja plugga.. :'( måste man så måste man

en skvätt med hjärtan på christian, linnea gardis och jonatan! och min mamma som är i mallorca, jag vill också! hejdå

RSS 2.0