dansa bajsa!

gokvell gott folk. vad händer där ute?? själv ligger jag och chillar med rambo. kom från bastun för cirkus 20 minuter sen så jag är relativt nybastad. så att ni vet det!

hade som inget speciellt jag tänkte skriva egentligen?

idag har jag jobbat. kort pass och samma sak var det igår. men inte imorgon! men i över morgon och dagen efter det osvosv. imorgon är jag ledig. det är verkligen höst hörni? jag älskar mörkret men det är inte varmt på dagen? det stör mig egentligen ingenting. när jag tänker efter så känns det som att det är skönare att vistas ute när man slipper svettas. man kan liksom andas ordentligt.

idag tog jag tag i vårat rövhål till balkong. det händer med helt ok jämna mellanrum att jag bara vill röja upp ALLT på balkongen (som vi av någon anledning lyckas stöka ner hela tiden?) och till och med måla om. men det går ju inte, eller? om man hittar en färg i prick exakt samma nyans kanske? eller måste alla måla om då kanske? eller gör man bara inte sånt?
balkongen ser iallafall stor ut nu. två säckar med junt som står där och stör mig, måste slängas snarast. bar ut en lykta för att få mysfeeling men det var för ljust ute så jag tände inget ljus. men det ska jag göra alldeles snart! längtar till september då mamma och bjarne kommer med ett lass grejer hit. de ska tömma läggan i enköping (jävligt ochill!) så vi kommer få en massa grejer hit. och det är ju king! då ska vi samtidigt måla om alla väggar (som jag tänkt göra i typ..1 år? har faktiskt hunnit börja riva lite..hehe.. för någon månad sedan) och sen kanske det blir chill här. vem vet. det enda jag/vi vet är att vi vill ha en jävla tvåa. om inte en trea. ett jävla hus! ge oss ett hus. men inte beläget i haparanda är det enda kravet. eller ge oss bara ett hus nånstans.

ja just det ja! vi får ju en jävla diskmaskin i sept! fatta känslan! så jävla nice. inte för att det är jobbigt att diska, det är mest skönt att stå där och fundera fritt men det är ju så jobbigt med disk. mycket mer behändigt med en maskinjäkel.

ställde mig (från det ena till det tredje) på en våg för några dagar sen. haaahaha skrev några meningar här men suddade bort allt då det slog mig att jag låter störd? nu ska jag iallafall ta fettförbränningen på allvar och sluta svamla. no more fläsk!

nu har dj harri på någon jävligt konstig låt och dansar techno. en grej (för er som inte visste) är att min kille är en tusenkonstnär, verkligen på riktigt en tusenkonstnär. han kan allt? och allt han gör ser så jävla bra ut.

vad nu det hade med techno att göra..

jaja under hela den här tiden jag skrivit allt detta (tar alltid helt överdrivet länge, varför?) har jag hunnit flytta på mig. sitter på balkongen med min lykta och tycker det ser fånigt ut med ett litet stearinljus där i. har inga blockljus men vad gör det. det är en fin kväll trots allt.

nu lägger jag av. herrårå!


fredag och ledig

nä men tjena! hur är läget??! jag mår bra.

ligger ännu i sängen och chillar. harri småsnarkar mellan varven och jag funderar på vad man ska hitta på idag. är ju ledig för fan. ser att det är sol ute men ser ut att blåsa lite? jag är btw väderfantasten. har säkert glömt att nämna det! SMHI är under mina mest besökta sidor och jag tittar till och med hur mycket det ska blåsa. flera gånger per dag är jag in där och kollar om någon ändrat på väderplanerna. rätt ofta ser man att de lovat t.ex. regn men sen ändrar dom sig under dagen. då blir man positivt överraskad iaf! 

funderar även på om man kanske skulle börja skriva ordentligt? liksom ordentligt, riktigt skrivstilska som den ska vara. menar ej skrivstil på papper. menar helt enkelt att man kanske ska börja skriva stor bokstav och punkter på rätta ställen. inga förkortningar osv. men skulle göra det typ en gång sen skulle jag inte orka? varför gör jag så? skriver på ett till och med lite jobbigt sätt kan jag känna. alltså på datorn och telefonen. men direkt man får ett papper och en riktig penna framför sig så kommer den där seriösheten som inte visar sig allt för ofta. styckeindelning, punkt och stor bokstav. och inte börja meningar med OCH och MEN!

jaja nog om det. vaknade innan tio men har inte orkat börja leva ordentligt än. har slödruckit två koppar kaffe och klappat rocky. rambo har inte kommit upp och morgonmyst än? inte rocky ordentligt heller för den delen. dom är alltid så mysiga på morgonen när dom ska mysa och rocky ska visa hur bra han är på grejer. oftast vill ha visa sina grävkunskaper. rambo och rocky fyller förresten år snart?! den 8 och den 13. tre och fyra hela år blir dom och inte allt för sällan funderar jag på vad jag egentligen skulle vara utan dom.

nåväl. funderar fortfarande på vad jag vill göra idag. vill bli mycket mer brun men det blåser ju så förbajat. solarium gör en rynkig och är farligt osv så står över det. dessutom är det så störande när man tror man hittat ett bra solarium med bra ljud på radion så fuckar radion ur direkt solariet går igång? då kan man ju inte ångra sig liksom. eller kan kan man väl men det känns ju extra jobbigt. jaja hela den situationen känns iallafall skitjobbig.

grilla kanske jag vill också? skulle va gott med en fet köttbit. men det blåser ju fan. kanske trotsar och går till stranden med en filt och grillar ändå. får sitta och hålla i allting istället.

okej jag försöker leta bilder jag vill publicera här men lyckas ej. vi har ju (som tidigare sagt) två datorer, en liten och en stor. ibland för man över bilder på stora och ibland på lilla så alla är helt utspridda nu. och de senaste bilderna som skulle föras till datorn pajade. harri skulle sätta igång och föra över och jag kände på något sätt redan innan han började att kanske kommer något gå till spillo. och nu är hälften av alla bilder halvt gråa för att räddaren i nöden (jag) skulle ta tillbaka alla raderade bilder från minneskortet. som harri raderat. på något vänster som inte ens han visste om.
jaja vi blev helt enkelt av med en del bilder. ni kan ju skriva ner det nånstans om ni känner för det.


ni har inte fått bilderna från min hockeykarriär förresten? kan lägga ut en. säg till om ni vill ha fler, kan skicka på mail eller kanske skriva ut dom åt er? säg till. haha nä. dom är på stora datorn så vi glömmer det. men erbjudandet står fortfarande kvar om någon undrar.

det tog verkligen en timme för mig att skriva detta. om inte mer.

lägger ut en bild på tre fina och avslutar där. ta hand om er hörni.


onsdag igen! coolt

blir så fundersam alltid när jag blir ensam? händer säkert alla (iaf många utav oss) och ibland är det chill, ibland ochill. för det mesta chill!

jag brukar typ dricka kaffe och försöka städa. fastnar i soffan emellanåt och sånt. funderar på mitt nästa drag. kommer på något men glömmer ändå bort det direkt jag ska sätta igång. förutom när det är tvättstuga, som idag 16-20. det kommer jag inte glömma. eller det vill jag i varje fall inte glömma.

förutom det brukar jag tänka på harri. det gör jag mycket. lite skrämmande mycket faktiskt? speciellt när han inte är hemma. när jag lyssnar på musik som vi brukar lyssna på känns det skit skumt? vill som börja ropa hit honom. allting blir direkt jättetråkigt när han inte är med i bilden på något sätt. det blir verkligen skit alltså. kanske ska man vänja sig vid att jobba och vid att man faktiskt kan vara ifrån varandra flera timmar per dag.

även när jag är med honom så tänker jag på honom. typ hela tiden.  när han går bredvid så får jag sån där känsla att jag måste kramas. direkt. och varje morgon blir jag helt glad och varm när han ligger där bara. o chillar. med sitt fina ansikte och sin fina kropp. denna fina människa! mår han dåligt på något sätt vill jag bara ta över det, göra det till mitt problem. jag skulle så gärna om jag kunde ta över all skit han någonsin burit på.

jag må låta störd men det är fortfarande sant det jag skriver. det är verkligen helt. sjukt. hur. kär. jag. är i. harri. det tar som aldrig slut, det kommer ingen gräns det bara fortsätter och fortsätter! tills jag spricker kommer det fortsätta!

nämen.

annars? mår bra. ska försöka orka börja städa. har druckit några koppar kaffe och samlat lite ork. jobbar kort pass ikväll. känns skumt att börja vid den tiden man vanligtvis börjar chilla. men 3h går fort och vips så är jag hemma igen *pepp*...........

jaja för stunden känner jag att foo fighters skulle hjälpa mig att städa lite och så borde jag gå till shell en sväng. efter städningen. utan foo fighters. för det skulle ju va nåt?!

ta hand om er där ute! på riktigt. gör det.





RSS 2.0