hejsan

..nån som vill komma hem till mig och städa? tvätta kläder och skura golvet. jag.orkar.inte. gärna någon som kan fara och handla också

ändå skriver jag fast jag inte alls har lust för det. verkligen inte. ska börja städa istället. hejdå.

svammel

coolt att ni ännu följer min blogg, skriver ju så mycket varje dag....

men hej hej. här sitter jag i min soffa klockan kvart över tio en lördag morgon och funderar hur det egentligen kommer sig. slocknade innan idol slutade igår? vad hände där liksom.. vi åt iallafall en massa godis och chips innan jag somnade. blev så där äckligt jävla mätt, så mätt så det gjorde ont och jag visste inte hur jag skulle ligga.

ehm..jag vet inte riktigt vad jag ska skriva hit? att allt är som vanligt? nä. för det är det inte. har hamnat i nån äcklig jävla svacka och här står jag och trampar. är det här allt? det är inte allt och det är det som gör mig så jävla förbannad. på mig själv. så jävla ledsen, förbannad och besviken.

men jag vet ju att det går över. eller det är så jag tänker. men det är jag som måste göra nånting åt det och det är jag som måste börja ta tag i saker. men jag vet inte riktigt om jag vill. inte just nu. jag vill, men jag orkar inte. orkar verkligen inte.

kommer ingenstans med detta. men när jag vaknade så hade jag lust att skriva och då gör jag det. så får jag bort det liksom..för vems skull vet jag inte. hatar att tänka att jag gör saker för andras skull. för det är precis det jag gör.

ni har säkert hunnit tänka några gånger redan att det är strul mellan mig och min kära. men se det är det inte! det är min hjärna som spökar idag och det är mina tankar som är så fittiga så jag bara vill skrika. en dålig dag helt enkelt. och jag är så otroligt jävla glad över att jag har harri. min näring.

jaha. där tog det stopp. slut på ord. vet inte vad mer jag ska komma med. men här får ni ett litet,onödigt inlägg att gotta er på. kanske hörs vi igen om en månad eller två.

RSS 2.0