vi pratar bra i sömnen

jag och min c. vi pratar jättemycket i sömnen. varje morgon är det allid något nytt att skratta åt, jag cyklar till södra italien (kommer mst. från fronalåten) och crille tar mig till hollywood (efter nån film vi såg). ibland är vi arga, spec jag, som säger att han inte får sova med mig att han måste gå till soffan och sova. han säger då till mig att jag pratar i sömnen, och jag verkar vara hur vaken som helst. morgonen där på vaknar jag ensam och tror att han farit nånstans, när han helt plötsligt dyker upp från tv rummet (han la alarm på 7 endast för att fråga mig vad jag höll på med) och ser olycklig ut. jag frågar vad det är och han berättar. jag känner mig hemsk och ber gråtandes om ursäkt.

vi har bestämt att aldrig lyssna på den andre så länge man vet att denne är i ett sovande tillstånd.


idag vet jag inte vad vi gör. igår tog jag det lugnt, låg hemma och kollade satc men innan det var jag i nikkkala en sväng hos john, var de folket drack. jag gissade på en död kväll så jag bangade. jag hade t.o.m. rätt, den var rätt död. följde sedan vid 4 tiden med crille, jonatan och linnea till nikkala för att crille skulle släppa av dom där och jag tänkte att det kanske blir tråkigt för christian att åka ensam hem i mörkret. så jag följde med, vi for hem och vi la oss. bara sådär släckte vi lamporna och tvn. jag kommer knappt ihåg sist vi somnade så, vi somnar alltid på soffan elr dyl. med precis alla lampor tända.

nej, nu ska jag göra något åt mitt liv. crille o dom är på rk och håller på med någon bil (?) så jag ska nog ta och messa linda snart o höra vad hon gör. hon är alltid villig på att promenera.. hon är snäll.

jag ska aldrig köra i mörker när jag får körkort. hejdå.  och förresten så hade jag gärna lagt upp bilder men det kan jag tyvärr inte för crille har tryckt PUKkod på hans telefon och det är där vi har alla bilder. förlåt, hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0