and if somebody's going to make it, then this somebody ought to be you

tja! här sitter jag i ett nystädat kök. nästan. halvt städat iallafall, golvet och köksbordet kvar =D men tänkte nöta lite här i hopp om att finna min städ-inspiration igen.. hoppas den kommer tillbaka bara haha

idag har jag fått mina underkläder som jag beställde under fisket! 8 par strumpor och 6 par trosor för 300:-... inte illa pinkat!! påtal om kläder, jag har två stora ikea säckar med ren tvätt på mitt vardagsrums golv.. och när man heter jessica danell så tar man inte tag i sånt där förrän allt är smutsigt igen, säckarna måste fyllas med smutstvätt och sedan ner till tvättstugan igen. =) och sen samma sak om och om igen! en ond cirkel... förutom när mami är hemma, då är tillochmed soporna raka=))

idag gjorde jag nationella provet, muntliga delen.. var helt ok , hade skrivkramp redan efter första arket haha.. men skrev iaf 8 sidor och gick därifrån rätt nöjd. sedan framkallade jag och anki bilder i hundra år, tills vi insåg att matsalen snart skulle stänga och då stormade vi.. och såg att det var inte så god mat men tänkte att det får gå.. så vi tänkte att vi gör en kycklingsallad! men sedan såg vi att det inte fanns god sallad kvar... så vi åt torr kyckling med någon kål sallad. det dög.

nu har jag skrivit en hel del och känner fortfarande inte att jag är sådär grymt sugen på att fortsätta städa.. måste springa ner till tvättstugan iaf och boka tid till christian så han kan tvätta det han har kvar o tvätta, han flyttar nämligen till sthlm imorn.. trist tycker jag, men ändå coolt.. jag vill också bara dra. direkt efter studenten och balen är det goddbye haparanda och alla bajsskallar =) det skulle va sköööönt, men allra först efter studenten får såklar MALLORCA en lång-visit av mig! magaluf, såklart. ska ligga på playan med goda drinkar och njuta av livet =) jobba sej lite o sånt ni vet =) längtar!!

nä nu fick ni ett megalångt inlägg så jag avrundar här =D hejdå!


världens bästa vän på världens bästa ställe


Kommentarer
Postat av: Beatrice

Åh, det lät härligt de där med att ligga på stranden med en drink i handen! :)

2009-11-18 @ 22:23:38
URL: http://beatriiicej.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0