and here comes friday!

hej. idag gjorde jag ett prov i småföretagande, man skulle räkna och det kändes ruskigt king när jag gick därifrån! jag tror det gick väldigt bra. åtminstone VG.

idag har jag annars bara varit i skolan. var inte så sugen på att blogga igår jag var så jävla trött och var tvungen att plugga. jag fick en innebandyboll rakt på näsan igår :o jag och anki gick runt och runt och runt på idrotten i aspen och helt plötsligt kommer det en röd innebandyboll från ingenstans och flyger rakt på mig :o och ont gjorde det! men king som man är så blöder man ju inte näsblod.... :)

sedan for jag hem och gick ut med min älskade hund. som förövrigt har börjat lyfta på benet när han kissar! fast ibland kissar han först och lyfter benet sen.. och står still ett tag. varför vet jag inte.. han är så söt när han får sådär bråttom någonstans (vet inte var?) så halkar han :( min sötis
sedan kom anki hit vid åtta tiden så pluggade vi. vi skrev om och skrev om och skulle göra allt så fint men som alltid annars så är det något som blir fel. så vi skriver om. alltid. vi pluggade i nån timme och det gick väl hyfsat bra, eller tydligen så gick det skitbra för det gick bra på provet idag. vi flumade tills det blev överdrift och då slutade vi för vi orkade inte skratta. visst är vi bra på att plugga?

dagens planer står ännu obestämda. rosanna kommer ju och det är väl höjdpunkten för dagen. en pratstund med henne är aldrig fel! man kan bara inte gå från henne arg sen, hon gör en alltid glad. och om vi ska prata idag så måste jag knyta fast dig i stolen rosanna så du inte flyger baklänges för jag tar sats innan jag ska prata! oj vad vi ska prata.
fast du är ju på min kyl dagligen (luciabilden) och jag pratar med dig dagligen, jag säger hej ganska ofta :) och du bara sitter där och ler!

markus ringde från spanien för ett litet tag sen, han lät helt uppspelt och sa att dom var på något aqua land och badade med en massa ruschkanor(stavning?) och sedan fick jag prata med lena och allt verkade hur bra som helst där. vi tyckte det var lite coolt att vi pratade i telefon och hon låg och solade medans vi är i vinterlandet..


mitt hat har försvunnit nu. fast det kanske är kvar liite lite. men det är typ för att det är någon som har bokat tvättstugan och jag har ÄNNU inte tvättat klart allt, förstår någon hur mycket tvätt vi har i detta hushåll?! och så måste jag gå ut med soporna. men jag gör det när jag går ut med rambo, och för tillfället ligger han och christian och sover i sängen :) fan att jag inte har en kamera i närheten så skulle ni få se på världens sötaste

nå, nu ska jag gå och njuta av mitt liv. för det är jättebra just nu. min mamma kommer hem på måndag! oj vad jag ska krama. och det är fredag, ingen skola imorn! det är helg för fan. hoppas vi gör något roligt idag för nu vart jag taggad :o allt är bra, förutom tvättstugan... idioter som bokar!



min snygging

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0