mättttt

har en skit dag idag. allt känns bara så fel och jag blir så arg. för ingenting blir jag helt plötsligt arg. så arg så jag vill gråta! hela tiden bara. gick till hörnan o köpte karra i hopp om att bli bättre. tur att jag har en solstråle som piggar upp mig genom att bara le. genom att bara finnas till. tack :*

ligger i sängen o väntar på jobb. var o käka kinakäk i torne nyss. det var fint men fan vad mätt jag blev. det gör ännu ont! så mätt alltså. sjukt.

vaknade flera gånger i natt o funderade på va jag ska laga för käk idag. måste o handla. vill laga nåt gott. kanske tvätta lite kläder också. skura. o sånt.

orkar inte. hejdå.

thank you for making me laugh when i'd almost forgotten how to

chena!

jag vill rösta på söndag. vet dock inte på vad. har ingen koll alls. vet bara att jag blir arg när vissa säger att de ska rösta på sd. börjar diskutera utan att ha en susning om vad som egentligen gäller. men rösta vill jag. på nåt bra. på de som vinner så att jag kan känna YES sen. kanske ska man börja läsa lite.. men det är ju så jävla tråkigt. vill bara kunna hänga med när diskussioner uppstår! hehe..

idag har jag inte gjort någonting. var med nathalie tidigare på dagen o nyss var jag på stan med fredrik o christian. snacka skit o sånt. imorn ska jag inte göra nånting. menar alltså att jag inte ska festa! tänkte dra en vit helg. det är passande just nu känns det som.

annars mår jag bra. hehe det enda jag nämner när jag skriver men vet att mami oroar sig men gör inte det:) för jag mår bra. har nog inte mått så här bra på länge faktiskt.

varför är jag ens vaken nu? haha..

jag vill fortfarande ha en ny jacka. å. vill ha en fiiin! har halva min vinterjacka hos min syster. jo halva!

ska fortsätta pilla navelludd och sedan gå ut med hundarna. borsta tänderna o sånt. byta om. ta bort överkastet. o sånt. skönt att kunna somna med ett leende på läpparna och vakna med ett ännu större! tack. hejdå.

idag har jag haft körkort i 3v

ligger i min säng o lyssnar på u2. igår var jag o joggade röven av mig. på riktigt. hehe nä skoja ba. men nästan på riktigt! när jag väl stannade så kändes det som att jag svävade fram. knäna vek sig sådär jobbigt. skönt när man kan jogga o man känner hela tiden att man kan mer. kändes som om jag skulle kunna fortsätta jogga hela natten och veckan typ. men jag tänkte att det hade ju varit lite för mycket så jag for hem ändå. fortsätter idag ist

nathalie? crille? var är ni?

vad mer kan jag berätta.. typ inget. var o körde pappa till coop nyss. får ha hans bil. vill ha hans andra men får ej ännu. tänkte att med lite tjat ett tag så kanske det går an. bytte sängkläder igår. städade. tände ljus. luktade gott här inne. kollade film (jävligt skum??). kanske borde vattna min blomma. krukan är sönder så det rinner över bara. kanske basta? eller kanske ringa angelica. eller elin. eller jenny. eller kanske hämta tvätten från torktumlaren. eller är den kvar? nej. för den ligger på soffan. den? tvätten. det den? va?

eller kanske bio?

hejdå.

kort och gott

söndag- jobb, jobb, jobb, bli less, jobba vidare, pusta ut när det är färdigt, ta sig hem, duscha, klä på sig, mysa, mysa, sova

godnatt i förväg


stå ut med mig jag behöver dig

ville bara hålla med nathalie, det finns nog ingen som gör det bättre än vi!

nu mår jag bra, kan le åt livet. det är skönt!

hejdå!

färdiga klåbrudar

hahahahahahahaha nog är vi färdiga!

tack alla för en helt sjukt trevlig helg! höga promillehalter och skum i överflöd, vi kunde inte ha gjort det bättre! men sånt behövs också, mer ofta tycker jag också! förstår om s och c är småless men vafan... tror vi fixa underhållningen rätt så jävla bra. den där bastun var helt onödig och tacka gud för att badhuset var stängt! det hade antingen slutat i att någon drunkna eller drog magplask från högsta pga modet man känner när man är full..

nog om det. eller kanske inte ändå för det är det enda jag har o skriva om haha.. pressa bakis mat på max med nasu idag. innan det tacos. såna chilicheese fantaster som vi är så kommer ju våra rumpor hänga snart...........hhaahahahahaha fortsätter ni äta dressing så här så hänger era rumpor snart!! klå så klå

bastu drog vi idag också. inte går det ju att lukta kille! drog fyllebastu igår med nadi i kanske 2min o kunde inte gå. tvätta sig med lite nivea for men och drog killdeo+after shave. bra gjort! i lördags drog jag puke i min skurhink, fick en hylla i skallen och har trillat av sängen. inget jag kommer ihåg men något som andra kommer komma ihåg hahaha

hade jag haft bilderna från i helg hade jag klart slängt upp nån hit men kanske är det ovärt ändå... vi trodde vi va proffs fotografer! kollade på bilderna idag o ba nadi vafan?? va äre här.. inte visste ju hon heller så vi låter det va.

jaja herrå o tacka gud för kolsyran!


om jag skulle kunna förklara så skulle jag göra det galant

har en sån där eminem dag. känner bara för att lyssna på honom.

igår jogga vi 4 tullar. jag nadi claus o sebbe. det var ganska kul! ska göras om. avrundade kvällen med några öl (eller tio) och rödvin som gick ner som saft.. haha

har egentligen inget att säga.. =o ska väl mest troligen hjälpa nathalie o flytta idag, iaf vad vi planerade igår!

vad mer.. jag vill ha en ny jacka.

ikväll ska det joggas, sedan ska vi äta chips o kolla film. hejdå.

RSS 2.0