bajsbajsbajs

nu är allt ganska dåligt, bara så alla oriktiga vet så ska jag skita i er nu, jag har mina riktiga o de är dom som räknas!!! tack christian för att du finns du är bäst! :) <3

och alla dom nu verkar va så jävla brydda om nathalies liv kan sluta vara det, hon har det bra som det är och folk ska bara skita i och snacka en massa skit! hon är bäst!

hosta

jag och christian har drabbats av världens dåligaste hosta. vi hostar jättemycket! det är hemskt! från när man vaknar till att man går och sover. säkert hostar vi då vi sover också men vi sover alltid så jävla tungt så vi vaknar inte om man hoppar på oss ens. och gör vi det så är vi jättesura :) på varann tillochmed ibland!

idag vet jag inte vad vi ska göra.. dåligt väder som igår, sådär äckligt grått :o men det var lite kul igår när christian och claus lurade oss att nattis moppe har skurit. :) vi sprang ut i regnet jag o rosanna och bara..ja, sprang.. sen när vi kom in så skulle vi sitta o lipa, dricka sprit o röka för att riktigt deppa. :) tills vi fick veta att allt bara var på skoj. men då var det också lite kul..

och idag vaknade jag på morgonen helt ensam i sängen :( hjärta hade farit o jobba.. och rosanna hade fart hem. så det var bara jag o nattis kvar i lägenheten, men hon låg helt utslagen nere på soffan så jag tänkte att det inte är någon idé att försöka få upp henne.. :) så jag ringde o la på när hon svara. sen somna jag. hejdå.

midsommar!

ja, det känns som att sommarlovet har varat hur länge som helst medans det på ett annat sätt känns som att det inte ens har börjat! idag är det hursomhelst midsommar. midsommar = fest. såklart.

idag ska vi ut med båten och typ åka runt överallt och kolla läget. stanna någonstans och spela lite beachvolley och grilla med lite musik och ha det allmänt jätteskoj.. men nu ska jag gå och ringa rosanna. hejdå.

SOMMARLOV

haha jadå! inte för att det känns som det, eller ja på ett sätt o de är för att det är så mycket festande.. för alla! jag nattis o linnea sitter hemma hos linnea. vi ska väl ut på ett tag :) nog äre ju drag på stan idag om inte annat, men ja.. vi får la se! jag har färgat håret också, ni kan kalla mig svartie nuförtiden. inte för att det lär bli så länge eftersom färgen inom några dagar blir mörkbrunt :) om det inte ens äre redan.. nåja, nu ska jag tralla vidare, festa lugnt idag allihopa!

sista dagen

jag var i skolan.. eller ja, jag var bara där en sväng! det kändes lite smått sorgligt att gå där o veta att det är sista gången man går där som elev på skolan. men det blir bra! lunchen gick bra, vu var typ dom glupskaste bland alla. typ tre salladsskålar och ett X antal citronvatten kannor. :) men så är det, erbjuds man mat så ska man lassa! haha, låter som att jag aldrig fått mat tidigare i mitt liv. nåja, jag ska visa lite bilder från the loveli school. eller ja, loveli o loveli, kändes inte tidigare men nu känns det fan o lämna den där skolan. nåja, smällar man får ta, man kan ju inte gå i nian förevigt.. :)


palogården, lunchen :)


angelica utanför gräns


lunchen, tess syns mest


våran rektor håller tal, lite gulligt


jag och ankan säger hejdå till toaletten
det var lite sorgset...


jonna, och detta konstnärliga torn..hejdå stolarna och borden



det var allt, hejdå gräns :) och hej sommarlov!!! :D


kamera kamera

jag har köpt en ny kamera! eller ja, min mamma har köpt den åt mig i födelsedags present. detta blir min tredje kamera, dom två tidigare har gått sönder av några konstiga anledningar :) vi får hoppas på det bästa den här gången, och önska stor lycka och framgång till min sony dsc-w55! min nya fina ägodel.

jonatan var här också och hälsade på idag, det var ganska trevligt eftersom det var ett tag sen..han var här. eller nej, men det var ett tag sen vi umgicks eller något..:o jag vet inte vad jag ska kalla det, jonatan var iallafall här idag och det var trevligt! synd bara att tiden förut inte finns kvar mer. nåja, ingenting man kan göra något åt, vi får hoppas på det bästa här med! :)

och imorgon är det skolavslutningsmiddag för niorna, på palogården, man ska va finklädd hörde jag.. jag ska nämligen nöja mig med mitt långa vita linne/klännning och mina svarta leggnings.. och kanske någon söt liten frisyr :) så viktigt äre iofs inte. men man kan ju inte dyka upp där hur sliten som helst..

och så äre ju sommarlov på torsdag. blir väl samma visa som dom två senaste avslutningarna, eller kanske inte precis för dom två senaste så har vi vart på tornvallen och bara varit, nu kanske det inte blir tornvallen men det blir väl fest hursomhelst :) ska hem till mig och grilla efter betygen, typ jag linnea och nattis. just how it was for a long time ago! men det går :) mycket bra till och med. kanske dra en sauna också, sen blire väl ut o bara vara o typ, ja, en massa mysiga saker :)

nu har jag var lite intressant här så jag vet inte va jag ska skriva mer... christian är och jobbar som vanligt under somrarna, det värsta är ju att ungefär jättemånga gånger jobbar han natt. och just idag äre en sån dag, så jag får ligga här och kolla film och mysa med min sony dsc-w55 istället för honom. :) ska gå och kolla om batteriet är klarladdad, jag vill ju använda den nu! :D men jag vet inte till vad. vad ska jag egentligen fota då crille inte är här? nåja det löser sig, nu ska ni få en fin bild på min kamera. :)

image14

inte så mycket att komma med

men ja, allt är bra! vi har vart i tromsö o tältat, CLAUS HAR TAPPAT BORT MINA BRILLOR :), snart är det sommarlov och jag har städat skåpet. och sommarlov betyder alltså som tidigare sagt i andra bloggar att jag slutar gränsskolan. det är bra! men lite dåligt också, det är Hasse. han är ju så bra! :) bästa läraren någonsin jag lovar! det skulle ju va kul o se alla nya sjuor sen som tycker det är fett coolt me gräns men va dom egentligen inte vet är att dom där tre åren på den där skolan är så mycket mer än man förväntar sig, man typ lär sig mer där än vad man gjort under hela sin livstid innan :) kanske inte alla då, men jag gjorde det iallafall. och man hinner ändras så mycket så många gånger under dom där åren så det räcker och blir över. det går så fort så du hinner knappt med :) nåja slut tjatat sommaren kommer och det ska bli kul som fan. tack för mig hejdå :)

linnea! och nattis :) <3 och christian såklart.<3

umeå

och bebis fyller 1 år imorgon! och så känns det lite b över det där med haparanda/nikkala/båt, alltid just när jag far så passar alla på. speciellt det där mongot som inom snar framtid kommer pesta ner hela min omgivning.

och så hatar jag svensk värdelös musik, kvinnor som sjunger om karlar på det där extremt konstiga sättet, med den där extremt konstiga rösten. det verkar dock vara det enda alla radiokanaler förutom i haparanda spelar.

dagens ris: radiokanaler i alla orter förutom haparanda. (i haparanda är det alltså finska radiokanaler, förvånansvärt mycket bättre, mer musik mindre prat.)

RSS 2.0