skolan

och jag ville bara meddela att jag nu har lånat femte boken med harry potter, alltså kommer min samhälls lektion gå åt att läsa!!! helt underbart, vill inte att harry någonsin ska ta slut.... och i love you honey! och saknar dig mamma

tacos och bastu

vi har ätit tacos idag. en massa jävla tacos. och chips. en massa jävla chips. och sen har vi bastat. jäättelänge. och nu sitter jag i nathalies soffa och är trött efter allt badande och ätande. ska nog sova snart. kanske titta lite tv..... om jag orkar.

lördag

tja! det var ju som ett tag sedan. helt ärligt så stör det inte mig =) och rosanna är hemma! nyss i min trappuppgång, men jag är ju hos nathalie, för vi ska basta.

har kanske inte så mycket mer att säga. det har hänt mycket fast jag inte skriver allt och mitt liv är inte tråkigt, jag lovar!

och skolan igen

ni behöver inte räkna med att jag kommer vara så aktiv med bloggandet under helgen då vårt internet hemma inte vill gå igång :)

har inte så mycket att säga. saknar mamma. har kort dag idag, endast UFmässan kvar som säkert inte håller kvar mig så länge. sen ska jag på lei och äta med min älskade älskade Christian. och nathalie, jag har inte namnsdag :) tro inte på allt han säger haha :D han försöker bara få med er :D

och rosanna.. om jag var du så skulle jag komma hem nu :( du är stort saknad.. ♥

och nu en låt, som jag hatat och bytt bort radiokanal när den kommit på radio, och nu av någon okänd anledning är det den enda jag lyssnar på???


den är bra!



och jag älskar er!!

och bara för att



denna lilla godbit ska inhandlas idag. som tröst. det förtjänar jag.

skolan

internet hemma samarbetar inte ännu heller. jag funderar på att ringa och skälla ut alla på bredbandsbolaget, de har inte gett oss mer än problem!

idag har min mamma åkt. crille körde henne till luleå på morgonen. hade sovmorgon till 11.10 och steg upp 10. tom lägenhet utan mamma och hennes städande satte jag och rambo igång TVn och tittade på mammas favoritprogram "efter tio" på TV4. satt där helt tom ett tag tills jag åter tog tag i mitt liv och klädde på mig och åt frulle. utan mamma. det var också tomt.

och bara tanken på att min mamma inte är hemma när jag kommer hem efter skolan gör ont. det är så jobbigt att sakna henne. jag älskar dig mamma.

countdown

vill bara meddela omvärlden att jag fyller aderton år om exakt 73 dagar, och jag och min älskade R åker till mallorca om 122 dagar! helt otroligt alltså.

och internet samarbetar inte riktigt hemma. så ni får nöja er med detta.

på återseende.

lets change the world

jag har nu suttit och tänkt skriva hur länge som helst men jag åstadkommer ingenting! bara att det är helg och det är skönt. så ni kan få några gamla, haha! jag var typ noll år

2005-10-17
du reser i din egen bubbla
på ditt eget moln
i dina egna tankar

mitt ute i ingenstans och högst uppe på någonstans

kom ner innan du trillar och slår dej rejält.


2006-01-11
vilken värld lever vi i ?
är det meningen att folk ska klaga på en
när man är som mest unik ?
man försöker att inte bry sej
det går rätt bra faktiskt.
men är det meningen att alla ska kolla snett ?
varför allt detta ?
det är väldigt konstigt att man inte kan gå i en korridor
utan att få blickar som
"och vafan gör du här ?!"
jag bryr mej inte, jag bryr mej inte, jag bryr mej inte.
innerst inne bryr alla sej, men gör allt för att bygga upp
den där muren
som ska hindra allt ont som försöker tränga in i alla porer på kroppen
ibland så tappar några greppet om den där muren
den faller bara ihop och blir
till en sandhög ungefär
oftast slänger man ur sej något
snabbtänkt sådär du vet
och sen när man går därifrån så är man så jävla stolt
över att den där muren föll,
och man höll sej på benen och stod för den man är






nä det var det nu ska jag bada badkar hejdå :D

min roliga mamma

ni som känner min mamma vet att hon är lite...speciell. men på ett bra sätt! hon har dålig hörsel och garvar åt sina egna skämt (som inte är så bra). och ni som känner henne, vet också hur hon är tillsammans med rambo. man kan vara glad om man får röra lite i hans öra, då hon följer honom var han än går och pratar med honom som om han vore en människa.

alldeles nyss gjorde hon en rolig liten grej. jag är van vid att hon säger att hon ska äta upp rambo, att han är så söt, att hon inte kan slita sig från honom och ska skicka honom på oscars-galan. nyss nämnde hon att hon skulle krama sönder honom. hon repeterade detta några gånger tills hon sa: bara lite. snälla rambo bara lite, bara så du låter (gör ett halv-kvävande ljud), bara lite rambo!
jag började självklart garva åt ljudet och henne i sig, och hon hängde på.


det roliga är att min mamma garvar utan att veta vad man skrattar åt, och sedan när man frågar henne "mamma fattar du ens vad jag pratar om?" så säger hon "nej"... och så skrattar vi lite till.

hejhej

jag är alltid så dålig på rubriker.....  och jag har kämpat hur länge som helst för att få tag i ett avsnitt greys som inte fanns NÅGONSTANS men king som man är så fixar man ju alltid :D

och idag! idag kommer tuva!! min alldeles egna lilla systerdotter och världens finaste!! vad jag ska leka alltså. kanske ett tillfälle för tomas? :D haha

nu ska jag gå och prata med mami. och tänka på rosanna!! :) puss

torsdag

idag har jag gått 4 tullar. det var skönt. tillsammans med linnea och angelica. det är faktiskt jättefint väder idag! men jag ska ligga hemma och kolla greys ändå haha... =( men det är bra!! skitking. började ladda ner hela andra säsongen men jag orkar inte vänta mer så jag har fuskat och laddat ner första avsnittet.... hejdå

tja

egentligen har jag ingen ork att skriva nu men jag måste bara få nämna att jag är jävligt glad över mina betyg!! tänker inte säga mer än så för jag vill ändå vara helt säker när jag säger haha.... men jag är ändå det ;/ men för säkerhetsskull :D

nu ska jag titta greys, det är så spännande nu :D skriver senare tror jag nog hejdå

tisdag eller haha nej.. måndag!

tja! den här dagen har bjudit på mycket. jag har hunnit vara på tornebadhus och ätit glass med crille och per-erik. och! spontan färgat mitt hår. resultatet var mycket dåligt då jag blev gul, lite likt en kyckling, i håret. drog på kepan och luvan och sjalen och gömde håret så gott jag kunde, gick till coop för att hastigt göra ändring på det hela och inom loppet av 15min var jag hemma igen. kom hem till en nathalie som ojade över sitt hår och var inte alls nöjd medan jag tyckte det var rätt så fint. men så är det väl alltid, man tycker alltid det är fult själv =)
jag fattar inte varför vi alltid ska dra såna där "nu färgar vi håret" och så går vi in som fan på saken och ger oss inte förrän det är PRICK som vi vill ha det.. det roliga är att det aldrig blir så :)
men nu är jag iallafall ungefär likadan som jag var innan (typiskt) men lite slingor ska väl också fixas då jag har grejerna hemma men en massa sår i huvudet.. jag och nathalie kom fram till att jag kanske verkligen är allergisk........ inte kul tänkte jag.

sedan följde jag henne hem. mycket hann sägas under vägen hem till henne (ja, jag gick hela vägen) och helt plötsligt satt vi på närsta skola och allmänt pratade. det kändes som lite oldtimes och en snabb lukt av nostalgi susade förbi =) man satt alltid på någon skola och snackade en massa skit... och trodde man var så cool haha! men det trodde vi inte idag, vi bara satt.

nu ska jag kanske titta ett avsnitt greys eller kanske läsa lite harry, får se.. är ganska hungrig så jag kanske börjar med att käka en macka..

och alla!!!!! ni måste se rosanna!!! kolla bilderna från thailand och säg sen om ni ens har en chans att finna någon vackrare! TVEKSAMT! love you

mat

just nu har jag klyftpotatis i ugnen. det ska vi äta tillsammans med fläskfilé. jag och min pojkvän. och massor med vitlök! och bearnaise sås såklart. parlamentet går på tv och det är bra, men det är mycket bättre när robert gustafsson och björn gustafsson är med!!

igår var vi i stugan! det var kul men jag orkar inte skriva desto mer om det just nu för det känns så jobbigt och börja skriva mycket :D jag vill bara kramas och mysa med min pojkvän och hund. och lukta på mina fingrar som luktar vitlök :) det luktar så gott.

och rosanna!!!!!!!!!!!!!!!!! är du hemkommen? :D:D <3

harry potter och älskade älskade hund

jag antar att det är nu jag ska ta min bok och bara läsa, som en idiot bara läsa

lördag

hej. jag skriver mest för att jag vill säga till dig elin att jag har sökt dig väldigt intensivt igår. jag slog ett nummer som leder till mats och jag var stört säker på att det var dig jag ringde, "elin hallå, elin va håller du på med, eeeelin det är ju jessica!" osv..... sedan undrade jag vem det var jag pratade med och la på.

sen slutade jag söka så att inga vidare olyckor skulle ske.


det roliga är att jag var helt säker på att det var du! jag fattade inte varför i helvete det var en man som svarade i din telefon....


fredag

tja. mina sjuka dagar har jag spenderat tillsammans med harry potter och greys anatomy. och självklart mamma, rambo och christian. det är bra.

har precis duschat och blivit så gott som en människa åter igen, nästäppan och liiite halsont finns dock kvar, men det låtsas jag inte om :)

har inte så mer att komma med, ska till ett avsnitt ga sen kanske klä på mig. eller nåt.

vi höres.

sjukling

hej. idag är jag också sjuk. mår inte riktigt lika hemskt som igår, men nu känner jag ingen smak. inte ens av mina goda hals tabletter :( och i natt har jag svettats, fyfan alltså... nästan så jag ville gå och lägga mig framför frysen med frysdörren öppen...

men ändå är nathalie påväg hit en sväng, fast jag kan smittas... hon verkar skita i det men vänta bara!! när du mår lika förjävligt som jag gjorde igår och nästan bara gråter och vill skära bort huvudet för att slippa ha ont i halsen, vänta bara! :D

nu ska jag gå och hjälpa min mamma med maten, hemgjord pottismos och parisare!

så sjukt och jag är sjuk

jag blir så arg. tv2 är på bredvid mig och jag kan inte undgå att lyssna på kvällsöppet med ekdal. det handlar om den här familjen vars mamma, mimmi, har varit helt normal och levt ett helt normalt liv, genomgår en operation och därefter blir helt handikappad. hon kan inte ens prata!! med sina egna barn och man!!!! och mannen är så ledsen, och jag blir ledsen... häromdagen då det gick en dokumentär om just detta, så grät han och jag grät. som ett barn. tänk att förlora sin fru på det sättet, tänk att aldrig få likadan närhet och att aldrig föra diskussioner med sin egen fru... jävla fitt-kirurger. "det är en otroligt skicklig kirurg, detta har inte förekommit förut" sitter en gubbe och säger, visst kan man ju göra fel men vafan?????????? du har förstört nåns liv idiot


och inte blir det bättre av att jag haft ont i halsen HELA DAGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! skit.

ska springa till harry potters värld nu, där är det roligt.

sjuk

hej. jag är sjuk. har haft äckligt ont i halsen hela dagen. jag vill inte ha halsfluss......... =(

nu ska jag titta tredje harry potter filmen. precis klar med den andra.

hejdå.

måndag

tja. här ligger jag i soffan och ska titta första harry potter filmen i väntan på min matförgiftning jag ska få. tror nämligen att jag ätit lite gammal köttfärs. efter lite research på nätet så kom jag fram till en sak. jag kommer få matförgiftning. eller nå jävla ehec-baciller i mig.

vad äckligt...

sjukt

ligger och sneglar mot TVn där det går fear factor på 6an.. de ska raka av sig håret... jag hade aldrig gjort det fyfan

dom ligger tillochmed och lipar.. jag hade sprungit låååångt åt helvete från rakapparaten

vet ni vad jag ska titta nu? bedtime stories! hejdå

tidig kväll och plättar

hej. igår blev en tidig kväll, vi somnade vid 11 redan. kvällen spenderades med crille, tomas och nathalie. sedan for tomas hem och vi likaså.

nu ska jag göra plättar med nathalie, åt skit goda här om dagen som min mamma gjorde (hon är expert på såna grejer) och jag ska försöka nå något liknande. hon får kanske tillochmed hjälpa... nåja, återkommer kanske.

hehe

nu är det verkligen ett tillfälle jag ska säga: what a night alltså!
helt sjukt kul hade jag iallafall. vi var i johns och ankis nya hus (grattis!) och spenderade hela kvällen där.
kvällen slutade med att vi somnade på golvet. jag, crille, nasso och tomas. det var ju skönt. nathalie har en rolig bild på sin telefon var jag crille och tomas ligger på golvet alla tre åt samma håll och håller om varandra.... som små bejbisar ligger vi haha. kan inte ens komma på hur jävla många gånger jag satte mig upp under natten och var påväg någonstans (?) och slog huvudet i glasbordet. jag sov under ett köksbord och kramade om ett bordsben.
tills klockan blev 08.00 och vi hade fått kanske ca 2h sömn, då nathalie självklart ska börja pladdra och väcka hela högen. så jag och christian gick till bilen utanför och la igång den och där sov vi. i två timmar sov vi. tomas sa att det såg lite roligt ut det med, med sätena så långt ner det bara gick. och varmt var det när jag vaknade, jag var tvungen att öppna bildörren och käka snö som aldrig förr. det var gott och nu förstår jag varför man alltid åt det när man var liten.

det mesta jag och nathalie gjorde under kvällen var att stampa med leroy. hehe. vi drog några dancemoves och tillslut var de flesta med, med oss som dans instruktörer.
jag måste bara lägga in den.

ungefär såhär såg vi ut igår. dansade tills svetten rann och vi inte orkade mer helt enkelt. vi höll på länge.

morjens

hej. idag ska jag vara lite mer seriös och bjuda på bilder.


kolla tomas ögon, dom ser läskiga ut...


det är verkligen på riktigt!


jag och rosanna på kalas :) kolla va fräna tallrikar!!!!

och det var det haha. nej men spotify knasar idag så det laggar om jag lägger in bilder så jag väljer spotify :(

jag har pratat med rosanna idag på msn!!!!!! min stackare har varit så bränd i ansiktet ;o jag saknar henne. jag behöver någon som kommer och ruskar liv i mig och tvingar med mig ut på promenad som hon gör, det behövs verkligen och det ska vara rosanna :)

nu är crille i nikkala och kör skoter, och jag sitter hemma med min lilla rambis :) jag måste lägga in en bild på honom också :o han har blivit så stor :)


hehe okej jag hade ingen bättre...

och så ska ni ju såklart få kanske två bilder från stockholm! spotify samarbetar nu förstår ni


här är linnea i väntan på tunnelbanan


avråder er starkt!!!! ät inte!! den ser kanske god ut, men skenet bedrar!


tuva spelar wii :) boxas för fullt


tuva på tbanan:)


en syster och linnea på tbanan


tuva ska åka skriller:)


heron city, här var vi på nordens största biograf och såg "män som hatar kvinnor", SE DEN!


det var lite mer än två men det är för att jag inte orkar lägga dom på pix nu utan gör det någon annan gång så ni får titta på några här :D nu ska jag ge mina naglar en sista chans så hejdå

torsdag

hej. idag är det torsdag, eller visst? jo.. imorgon kommer nathalie hem.

igår var vi hos fredrik och sen for vi hem. det var lite torrt.. :) vi lyssnade på en massa gammal musik, det var härligt

och så kanske jag ska berätta något annat.. typ att jag och linnea såg den här malou eller hur man nu stavar, i stockholm. det var inte så speciellt. jag har även lyckats inhandla två tröjor där. ena har jag kommit fram till ser ut som en pyjamas, och den andra ska vi inte ens tala om. men det är väl ändå helt ok grejer så vafan :D

och i förrgår så var jag och christian på promenad. det var skönt. jag åkte på en sån där bom också, christian puttade haha, jag var påväg i snödrivan :( men sen gick vi vidare och hem och la oss.

hmm.. va finns det mer... jo! idag är det EXAKT TRE månader tills jag fyller 18. och jag saknar rosanna. jag väntar på mitt vykort :)

och idag har min frukost varit lenas muffin-formade mjuka pepparkakor. jag åt två, sen var jag mätt. och lite fil.

det var gott.

tisdag

hej. jag har mänkkat alldeles nyss på frasses med crille och fredde. vi blev så överbelastade av all mat så vi var tvungna att komma hem hit och lägga oss på soffan. det är skönt. till råga på allt så är det scrubs på tv. och elin, jag såg dig idag.

jag är inte så aktiv nu angående det här med bloggen, men det brukar bli så när man varit borta ett tag. men det kommer väl, nån dag.


rosanna är i thailand.

hemma

jag och min hund. vi är bästa vänner.

jag är inte på humör just nu, jag ska gå och sova. med min hund.

jag saknar dig syster, så förbaskat mycket. varför kommer jag alltid på det när jag väl är hemma? jag saknar, och älskar älskar älskar dig. du är världens bästa syster och tack för att du finns och allt du gjort för mig genom alla år. <3

RSS 2.0