tjena tjena

igår var de utgång. de var ju kul. käka lite fyllemat på max och sånt ni vet. drack mig full på söt cider och trodde jag va nåt i mina skyhöga skor. typ. dansade nästan häcken av mig också, och var för omväxlingsskull inte så jävla packad. kommer som ändå ihåg rätt mycket. tillochmed att jag tagit mig ut därifrån.

idag vaknade jag halv ett och var törstig. kolsyra ville jag ha men såg att det enda som innehöll kolsyra var en cider. nä tänkte jag och tog en vätske ersättning istället.

sedan for jag och c till max vars min kära vän rosanna väntade. vi satt (som vanligt) där i timmar och skrattade och pratade fobier och sånt.. käkade lite mjukglass och konstaterade när vi rökte hejdå-ciggen att nu kommer vi skita. "jag kan inte tänka mig rosanna att du sitter och skiter på en toalett" tänkte christian lite för högt. oki var ska man annars skita liksom.. det är ju det där med karlar

nu ska jag fortsätta titta på blåsningen. hehe "i think i have a lösning".. oki herrå

för jag älskar ju dig

sånt som man älskar men tvekar på, sånt som man vill visa men inte kan, sånt som man är arg på men ändå inte kan vara arg på, sånt som man vill säga innan det är försent, sånt som man bryr sig om men ändå inte kan visa, sånt som man känner att man måste göra men ändå inte gör, sånt som man vet kommer vara försent en dag men ändå inte gör något åt, sånt som betyder så jävla mycket men som ändå har sårat så himla mycket, sånt som man vet finns där men bara till ytan, sånt som man gråter till för att man älskar, sånt som man tycker man måste älska, sånt som man vill älska, sånt som man vill ska gå bra, sånt som att man vill att du ska säga "allt är bra nu jag ska inte såra dig mer", sånt som man bara vill ska lösa sig, sånt som man bara vill älska.. sånt som jag önskar att jag kunde älska. men jag älskar ändå. tror jag. jag vill älska dig. för det gör jag nog. utan dig skulle jag inte finnas. utan dig skulle jag inte vara jag. utan dig skulle jag inte finnas ju. utan dig skulle jag inte ha lärt mig nåt av livet. utan dig skulle jag inte kunna stå på mina ben. utan dig skulle jag inte ha gråtit. utan dig skulle jag inte skrattat. utan din skulle jag ingenting. utan dig skulle jag allt.

ibland tänker jag att det skulle va bra utan dig. för det mesta tänker jag att du är ju du. du är ju du. du är ju den som fått mig stark. men du kommer inte med nåt positivt. aldrig. men ändå älskar jag dig.

men jag är endast stark för alla gånger du skitit i mig. för alla gånger du sårat. för alla gånger du svikit. för alla gånger du aldrig funnits där. därför är jag stark. därför kan jag klara mig utan dig. därför är jag stark, för att jag lärt mig att göra allt utan dig. jag har lärt mig att leva utan dig. och det har gjort ont. det gör ont. det kommer alltid göra ont.

därför är jag stark. för att du aldrig ställt upp. men ändå älskar jag dig j-e d.

lördag

tjaba. jag kunde sova! eller jag vaknade halv fem av ingenting och kunde inte somna om. då tänkte jag att "oki gubben väckte mig säkert" men sen ba "nä men just det ja det var ju bara en dröm". vet ni vad jag drömde om istället? edward. och han skyddade mig från något vitt konstigt suddigt som skulle äta upp mig typ. och han kramade mig jättehårt och sa att han älskar mig! sen dog nån och vi var på begravning, och grät massor.. eller, jag grät för han kan ju inte gråta. och sen efter begravningen så skulle jag ringa honom för han hade gått nånstans, då stod det på min telefon att sist han ringt mig var från thailand? jag ba oki. försökte ringa men han svara inte. o då vakna jag och var ledsen.

tvingade christian att sitta här medans jag somnade, och han var tvungen att _SMYGA_ ut så jag inte vaknade. det roliga med det hela är att jag inte ens hann somna. så där låg jag i min soffa och var rädd. "jag kommer tillbaka snart" sa han och gick.

sen kom han tillbaka och jag vågade lägga mig i sängen när jag visste att han sitter och tittar tv i soffan. så de var ju lugnt. vaknade för typ... 40min sen? yees

käkade värsta frukosten igen. har börjat göra ägg varje morgon. de är ju bra! och så drack jag juice. åh på tal om att dricka nåt, jag ska gå och göra kaffe. hejdå.

ps. om exakt 6 dagar får jag basta, bada badkar och sola solarium igen! och ps. igen, jag har fått internetbank igår! gissa hur kul det var att betala räkningarna! fast sen när jag såg saldot efter det så ba "=("

????

kommer inte våga somna!! är trött som fan men vågar inte gå och lägga mig ifall den där gubben kommer igen.. i drömmarna dvs.

ska titta tv. komedi. herrå

HAHAHAHA

Jessica säger:
okej.. har du hans nummer?
eelin! säger:
nää
Jessica säger:
oki hitta.se
eelin! säger:
gå till hans hotel room!
Jessica säger:
hahahahhah
eelin! säger:
bring your girlfriends också
Jessica säger:
hahahahha
oki ska du följa?
eelin! säger:
ja kommer!
jag ska forgeta about my boyfriend så drar vi!
Jessica säger:
hahahahahahah
hhahahahah
han akon skulle jag också ligga med, men han skulle ha en papperspåse på skallen och så skulle han måsta sjunga samtidigt..
fast inte den där "lonelyyyyy, i'm so lonelyyyy"
eelin! säger:
hahahahahahahhaha
men han kan väl få sjunga "you are beautifuuuuuul, so damn beatifuuuuuuuuul"
Jessica säger:
aa den skulle faktiskt gå skitbrahehe
o jag ba "mm jag vet"
eelin! säger:
HAHAHHAHAHHAHA
I wanna make love right Na Na Na
du ba mm vi gör ju det?!?
Jessica säger:
ahahahahahahahahahhahoåhdjgtilsaojgksafuks
eelin! säger:
och han
papapappapapapapapap
hahahahaahha
sorry, you can put the blame on me





jag och elin är normala =D hahahahahahahaha lätt årets bästa


fredag och mardrömmar

tjaba! har vaknat för ett litet tag sedan.. idag är det fredag och det tycker vi ju om va, eller hur

idag vet jag icket vad jag ska göra. har städat. kanske ska städa lite till hehe.. har iaf käka värsta frukosten, stekta ägg mackor och kaffe. det är ju gott eller va

drömde värsta mardrömmen inatt!!! låg här på min fina soffa och sov och vaknade ungefär lite innan 04.00 o var helt svettig och nästan grät. drömde att jag låg här på soffan och hade just varit på toaletten med min tekopp (?) som var tom så jag lämnade den på toaletten (?) och gick o la mig igen. just när jag skulle somna så hörde jag hur skeden började röra om i tekoppen (!!!) och jag tänkte ba "oh shit??? snart kommer det, snart kommer det... ta de lugnt o låtsas sov" typ, och helt plötsligt känner jag hur någon/något håller fast i mina ben och börjar som dra mig ur soffan. jag vågade inte titta vad det var så jag bara blundade och försökte ropa på hjälp, men jag fick inte fram nåt?? kunde andas och allt men när jag skulle skrika så ba tog det stopp, fick fram nåt konstigt ljud istället.. så jag försökte skrika för fullt, helt plötsligt började jag försöka skrika "jessica danell!!!" (??) men de funkade inte heller.. sen tänkte jag att fan, jag måste se va det är som rör i mig.. så kika jag fram från täcket och så stod det en liiten liten gubbe där?? med världens flint och konstigaste léende.. scary. sen börja han ta på mig överallt? alltså inte så men alltså han börja hålla fast mig i axlarna och magen och ba lät konstigt, och jag försökte skrika så att grannen (jenny) skulle komma o rädda mig.. sen vakna jag. gick till sängen och ringde crille helt i nattmössan och berättade att jag drömt en mardröm om spöken. sen somna jag nog i telefon tror jag, för jag kommer inte ihåg att vi sagt något mer/lagt på.

nu sitter jag och tänker ba "men tänk så var det ingen dröm?!?!?!?" men de var det nog. det hoppas vi.

sen när jag somnade om så drömde jag att jag var påväg till spanien. en helikopter skulle ha flygplanet i ett stort rep och flyga oss ändå till spanien för att spara soppa?? jag var med mamma, jenny.e och emilia.m. vi satt på planet och när vi lyfte så sa dom att "oki, vänd på stolarna" och alla började vända på stolarna. sen hade alla varsin tvapparat framför sätet och jag och emilia försökte ställa in kanaler.. vi fick fram trean, femman och sexan, och vi tittade på vänner. sen när vi skulle landa så vakna jag. synd det

nog med drömsnacket, blev ganska mycket haha.. men det var en vild natt! haha. på drömfronten dvs =o

nä nu ska jag väl typ hoppa i duschen och sen städa lite till, även fast det inte finns nåt att städa? men ändå.

och råsaana, ring mig idag och kom förbi på en cigu! de hade väl vart nåt


hihi hejdå

onsdag

och jag är hemma. är inte riktigt sådär hundra, småförkyld och skit. vaknade på morgonen och kunde knappt andas. men glad är jag ändå!

jag håller på att vänja mig här hemma, vid ensamheten. det går ju skitbra! fast jag sover på soffan varje natt, haha =( med tvn på. har iallafall vågat släcka lite mer lampor nu. tänkte att om kanske sådär en vecka kan jag kanske ligga i sovrummet med ALLA lampor släckta.. fast vi får ju se.

idag har jag inte så mkt planer. ska kanske förbi skolan en sväng och hämta historieböckerna. har ju prov på fredag, kan va bra o börja plugga nu. för jag skulle ju ha mvg!!!! försöka åtminstone. sen kanske jag ska gå och fika med r. får se får se

har lyssnat på kevin rudolf - welcome to the world i två dagar nu. jag får sån där king feeling. sitter och sjunger och skriker, och sånt normalt som jag brukar göra när jag diggar en låt. springer runt i lägenheten och städ-dansar. sjunger. skriker. hoppar. grannarna måste tänka ba "???"

min hund rocky är knäpp. på riktigt! han gräver (tror han) mitt på golvet som att han bäddar golvet (??) och sen lägger han sig. helt platt lägger han sig. ibland springer han in i bokhyllor och dörrar. bordet i tv rummet är favoriten, han hoppar alltid in i det. han tror att han är världens smalaste och kommer in genom alla utrymmen. här om dagen kollade jag efter honom och hittade endast två ben som stack ut under byrån i vardagsrummet. "oki" tänkte jag och ropade på honom, då kämpade han och sprattlade för att ta sig ut. han ville åt en leksak.

det är rätt roande här hemma. har man tråkigt behöver man bara kolla på hundarna. dom dummar sig alltid!

jaja de var väl inte så mycket mer, ska kanske gå och duscha i min mörka toalett. lampan har brunnit och jag har inte orkat ta fram en ny. så jag har som haft en mörk toa ganska länge nu. jobbigt.

nu ska jag hoppa och dansa lite till. och ringa r på ett tag beroende på hur det blir. sen kanske skolan. och allt sånt där. oki hejdå


knas tjejer. man ack så söta

i'm ready to go

it's the end of the show!

kommer på mig själv med att le. jag bara ler och ler. och jag vet varför. och det är skönt.

nu kan jag dra härifrån. har gjort mitt här. nu kan jag lämna haparanda med ett leende på läpparna, jag lovar! och det roliga är att jag inte kommer sakna tillbaka. inte till något kommer jag att sakna tillbaka! vissa folk men absolut inte den här stan! jag ska åka till enköping och göra mitt. jag ska fixa allt. jag ska gå och fixa mitt liv, på mina egna ben, och helt galant ska jag göra det. för jag kommer fixa det här, jag känner det nu! jag vet det! aldrig någonsin har jag känt mig såhär SÄKER på något förut. aldrig aldrig någonsin! vet ni hur skönt det är? jag bara ler och ler!

och rädd är jag. jag är så jävla rädd! men på ett spännande sätt. ibland. ibland gråter jag för att jag är så rädd. för framtiden, för mig och mitt liv och vad som kommer hända med det, för allt. jag är glad och rädd. men jag kommer fixa det för det vet jag bara.

mest är jag gladrädd. det är jag hela tiden. kortslutning i huvudet, resulterar i gråt. som avslutas med ett léende. ofta och sällan. alltid och aldrig. men ändå sitter jag här, och har fixat det hittills. jag kommer fixa det i 3-4 månader till. helt perfekt kommer jag fixa det. utan ångest. jag kommer fixa allt. jag kommer fixa mig. jag kommer fixa M.I.G! det är det skönaste. en dag är jag helt hel igen, en dag står jag där och bara ler. hela tiden ska jag le då. för då är jag fixad. allt tack vare; mig själv! vad stolt jag kommer vara då! självklart är jag det nu också, utan mig hade jag ju inte varit mig? men tänk. den där dagen. den där bästa dagen då jag bara vet att fan jessica du fixade det här!
den dagen. den dagen ska jag gråta och skratta. vara arg och glad. vara svart och vit. vara allt. vara inget. men ändå vara allt.

och tillsvidare ska jag bara göra det jag är bäst på: att vara mig.

i wanna be forever young

tjaba här sitter jag i mitt kök. som vanligt! och så lyssnar jag på musik och dricker kaffe. eller det är slut. så jag drack kaffe. mina högtalare fungerar inte riktigt som dom ska här i köket så det är bara ena som spelar, man måste lirka lite fint med sladden för o få båda o fungera. men det går inte ännu, snart kommer det gå. bara sådär info på sidan om.

idag när jag slutade skolan så for jag och handlade. fredrik körde och christian hängde med in på ica som moraliskt stöd. handlade för första gången för endast mig! bara för en person alltså. och personen råkar vara jag i detta läge. ett köttfärs paket delade jag liksom upp i fyra fryspåsar när jag kom hem?? fan va sparsam jag ÄR alltså

folk ba "va??? hur kan du och c umgås?" o jag ba "va???? varför skulle vi inte kunna??"
vet att jag inte alls behöver förklara mig för ingen har någonting med det att göra, men jag tänkte att jag tänker yttra mig lite här nu SÅ ALLA KANSKE FÖRSTÅR eller dom flesta som vågar fråga iallafall. och till er som inte vågar;
jag anser det konstigt ifall jag och crille INTE skulle umgås? han är liksom den enda människan på hela den här planeten som känner MIG, från topp till tå. han vet om varenda födelsemärke jag har. han vet va jag tycker om och inte tycker om. han vet mina hemligaste hemligheter och han vet hur jag fungerar till 110%. jag tycker det skulle vara konstigt om inte vi umgicks. jag menar, hur skumt är det inte att INTE umgås? med den personen som verkligen känner en? han är min bästa vän nu ju. sen får folk ifrågasätta och snacka hur mycket de vill men det är så jag ser på saken. jag vill ju umgås med den personen som känner mig bäst. och det är väl klart förfan att jag ännu älskar honom, det kommer jag aldrig sluta göra. han är min första kärlek och han är den som byggt upp mig. synd att allting slutat som det gjort men det är faktiskt snart 5 månader sen vi gjorde slut. och han är min bästa vän. och jag tänker inte sluta umgås med honom. så sluta tro att ni vet nåt. för ni vet ingenting när det gäller mig och christian. så sluta tro det =) och nej, vi bor inte ihop.

jag är lycklig ändå, visst kommer det stunder man känner sig som den mest ensamma i hela världen, stunder som man känner sig som den mest ledsna människan i hela universum och stunder man bara vill gå och sova (inte dö, då är det allvarligt) (för allvarligt) men vafan. man får helt enkelt svälja skiten och bita ihop. tänka att det går över. för det gör det ju, allting går över tids nog. jag brukar alltid tänka att "men va gör det om hundra år". för det gör ingenting om hundra år, ingen kommer komma ihåg det om hundra år. inte ens jag själv för då lever jag inte. tror jag ju iallafall.

nä nu ska jag sluta va sån där och istället börja fundera på mat. =) eller haha okej, jag ska fundera på vad jag ska göra för mat. tror jag ska göra kycklingsallad. nyttig som jag är haha

snart kommer linda hit och vi ska dricka kaffe. och sen kanske jag hör av mig ikväll, antagligen skit deppig för att jag är ensam. men det får vi väl leva med. och det går ju över =)))))))))



såhär skulle jag se ut om jag hade sorgsna ögon (det ena lite mer sorgset än det andra) (vilken tur att jag inte har sorgsna ögon)


jag och rillso

good morning good moorning

tja! idag vaknade jag av mig själv kl. 08:30??? coolt. fast sen hann jag somna om halvt i en minut och så plinga de på dörren. ??? tänkte jag och gick mot dörren. helt nyvaken och halvnaken står jag där, kollar i kikhålet och ser..... fredrik! öppnade dörren och släppte in honom. såklart. "förlåt att jag väckte dig" sa han, så sa jag att jag redan hade varit vaken och ändå skulle upp om sådär 20min. oki konstaterade vi.

sen gick jag ut med hundarna och kom upp och duschade. och satte på kaffe. och klädde på mig. och om 20min ska jag börja gå till skolan. måste sminka mig. bara 3 lektioner idag, yees.. de går fort. o så ska jag ta hem mina historia böcker för jag ska bannemig ha mvg. okej nu får jag inte hoppas för mycket men jag vill ju ha mvg. och det är ändå rätt intressant det där med revolutioner. ju.

sen mot kvällen ska jag träna. och idag efter 12:00 och framåt kommer det komma en ventilationssnubbe hit och titta på nåt. antar att det är på ventilationen.. så därför har jag besök från nikkala (c) här just nu, läbbigt o släppa in en främmande snubbe helt ensam hit. han kan ju sno mina grejer o sånt. o mina hundar kan ju äta upp honom. dom är ju rätt stora och farliga.

nä nu ska jag väl gå och titta lite till på nyhetsmorgon och sedan ska jag sminka mig. eller jag gör nog det samtidigt. och sen ska jag bara se när 'efter tio' börjar. för det är min mammas favvo program på morgonen. så jag ska sitta och sakna lite.

jag tror jag håller på o få öroninflammation. hejdå


(hehe)

och en sista; linnea och rosanna ska ha all lycka i världen idag! puss tjejor

you look good baby must taste heavenly

tjaba! det är typ.. tredje gången jag skriver idag?

inte för att jag ens har något speciellt på hjärtat. fast jag börjar ju 10:25 imorn så vafan nån måtta får de väl ändå va!

jag mår som bra nu ju, glad. sådär jätteglad! vet inte varför. kollade os. kanske det. nästan skrek när jag hejade;
"KOM IGEN DÅ!!" "NEJ!!" "JAAA, JA JA JAJA KOM IGEN!!" "WOOOH" och så slutade det med "JÄÄÄVLA SKIT!!!!" för att den där ena svensken BARA FICK SILVER. sån dålig förlorare som jag annars är så blev jag arg. vet inte ens något namn på nån. eller jo på hon Kalla. men ingen annan? taggad va jag ju ändå! (precis som om jag skulle kunna göra de bättre)
och för att jag är glad nu så firar vi det med lite egobilder!


såhär sliten kan jag vara en måndag kväll (hehe)


jag skojade bara, inte är jag sliten. (skoja igen)

ni kan få min OS historia!:

stolt (hahahaha era jävlar sverige leder SVERIGE SVERIGE woooh alla andra är loosers!)


fattar nada. (NEEEEJ vafan hände??? ÅK då ÅÅÅK DÅÅÅ!!!!) (foten ba, hej! här kommer jag, hälen, och ska ta en bild!...??)


förvånad (?????? va händer?? VA HÄNDER??? hon ligger tvåa:@ HON TAR IKAPP!!! JAAA!)


chocktillstånd. vad var det som just hände? (nej. nej. nej. nej. HON SÖLAR!! hon får inte bli tvåa. ETTA! ETTAAA!)


vågar inte titta. bara kika lite. (jag ska ALDRIG mer se på OS! jag HATAR OS!!! jävla sverige.)


jaha. hon blev tvåa. (aldrig aldrig mer ska jag se det här.)


(WHYYY??? WHYYYYYYY??) (hehe)


(oki.jävla os. nu går jag och röker.)

ungefär så kan det se ut när jag tittar på os för första gången. jag hade inte velat vara mina grannar vid detta tillfälle. heller inte någon närstående som umgås med mig, jag tror jag hade varit kapabel till lite allt möjligt då.

nä, os är inget för mig. tänkte kolla lite damhockey också och försöka förstå någonting där. men jag ångrade mig direkt jag såg att sverige förlorade med 9-1. hade jag sett mer där så HADE jag nog dödat nån. kanske sprungit till grannhuset eller nåt. döda döda döda typ. så jag tänkte på grannskapet och sket i att kolla hockey.

och OM det nu skulle vara så att jag RÅKAR kolla mer os, så kan ni ju för säkerhetsskull låsa dörrarna. iallafall om ni bor nära gamla intersport. för om ni inte låser så KAN det hända att NÅN flyger in: döda döda döda. typ.

jävla os.

let it be

ibland ångrar jag mig

måndag

hej hej

här sitter jag i mitt kök (som vanligt?) och ba är. de har jag tänkt göra idag, bara vara. och så ska jag handla lite också.

ringde precis och boka tid till frissan o göra balfrisyren. det närmar sig. hela tiden. king

sitter och lyssnar på muse. som sagt så började jag ju tycka om dom igår. jag sa till elin att "elin jag tror jag ska börja tycka om dom här." "okej, bra" sa hon och sen sa hon "jag skriver ner låtar till dig" "oki." och sen tyckte jag om dom hela kvällen.

gick bra o sova ensam igår. hade på tvn och slockna väl nångång vid ett. det betyder alltså att det inte gick så bra. men inga besök av spöken så de var ju lugnt. och jag lever ju. men satan så tråkigt det är att sova ensam! att va ensam överhuvudtaget(vet att det inte är ETT ord men jag var osäker på hur jag skulle skriva det så det fick bli överhuvudtaget). men iallafall, där låg jag med mina hundar och med alla älskar raymond. yes

vaknade sådär en halv timme innan jag började. stressa upp och gick ut med hundarna (läs; mina små liv som är bäst) hade endast en lektion (som inte ens va som en lektion) och sen gick vi till svefi och kolla utrymmen och sånt. sen sluta jag? skulle ha historia men vi gick till kalle och sa att vi gör allt hemma fram till på torsdag, sen på fredag är de prov. revolutioner. mm

de va väl inte så mycket mer. lider fortfarande av någon slags städmani och kan inte sluta städa. nästan så jag stökar ner bara för att städa sen. har skurat två gånger? och dammsugit. men bara en gång. torkat bordet typ tio? och allt annat. jag tror inte det finns en enda dammtuss i hela min lägenhet nu.


det ligger en penna på bordet. jag ska gå och plocka bort den.


såhär kan jag se ut när jag har fått ett munsår som stör!!!!!!!!!!


och så lite oseriös. +rufsigt hår?? yes

nå de va väl de, nu ska jag gå och dammsuga igen. och slå på ännu mer kaffe. hejdå

och alla ba, va??

jaha de är ju som meningen att jag ska sova ensam inatt. hur ska jag bära mig åt??? nån, hjälp mig nu ju

såhär ser schemat ut (ja jag har planerat allt in i minsta lilla detalj för att jag ska kunna somna):
1. jag går och duschar
2. jag har igång musiken hela tiden
3. efter duschen så släcker jag i hallen bara och låter allt annat va tänt ändå
4. tar med mig datorn och hundarna till sängen
5. sätter på mig min tshirt och mina pyjamas braller
6. musik på datorn och tänker på långa sandstränder
7. här hade jag tänkt somna

sen vaknar jag imorn och går till skolan som börjar 09.05. jag saknar mamma. inte ens ord kan förklara hur mycket jag saknar henne. och ella. världens bästa syster jag lovar.

läskigt att inte veta ändå hur mycket man kommer va ensam under livet. hehe jag ba grubblar hela tiden på mitt liv men jag är väl nöjd ändå. lite måste man ju få klaga annars kommer de ju inge roliga saker.

så mycket skit jag skulle kunna tänka mig att ba skriva ner hit men nä. håller fingrarna i styr och låter bli.

hehe jo jag kan säga att jag inte ser mig själv med en man?? kommer nog va ensam med mina hundar tills jag dör. typ. fast kanske inte ändå men jag fattar inte de där? ni män är skumma! nä men jag vill inte ha nån ändå så de ska väl gå bra. ska väl va ihop med mig själv och sticka strumpor och tatuera mig MEN INTE KÖPA EN GUNGSTOL aldrig köpa en gungstol

och där slutar jag för idag, får inte börja tänka på cp saker FÖR JAG SKA JU TROTS ALLT SOVA ENSAM inatt och det skulle väl inte va kul om nåt spöke kom o glodde? nä nu slutar jag direkt jag fick precis gåshud herrå


min vakthund rocky


min vakthund rambo

nä inte behöver ju jag va rädd för spöken förstår ni, jag har ju stallone på min sida

hehe och ska jag kanske nämna hit att jag har varit med elin idag. hela dagen har jag varit med elin och vi har hunnit titta film t.o.m. och annat sånt. och jo, va jag har lärt mig idag;

-att vätskeersättning ändå är the shit
-att keno nu visas på tv3? va?
-att tycka om muse, dom är ju riktigt bra
-att män är osmartare än oss kvinnor, på ALLA sätt. eller kanske inte alla men många
-fast ovanstående sak har jag ju ändå vetat om ett tag
-att saknad är den värsta känslan som finns (även fast jag visste även det, men idag kom den där känslan)
-att man måste gråta ändå


hejdå

lördag

tjaba. idag har jag inte gjort så mycket. umgåtts med två tomtar halva dagen och andra halvan har jag bauat. fint va

ensamma livet fungerar fiint.

idag har jag lärt mig:

-att räkna till tio innan man säger något när man är förbannad.
-att det finns andra chanser, vissa vet bara inte om det och vissa tror att det finns fem chanser. men nä, en och en andra
-hur det är att inte röka på en hel dag (ingenting jag föredrar, därav mina nervsammanbrott) (stackars min omgivning)

här är jag:


hejdå

fredag härliga fredag

tjaba!! idag känns det bra. det är sådär ljust ute. då brukar det kännas bra.

sitter hemma i mitt kök och har tryckt i mig två koppar kaffe. funderar på en tredje.. direkt jag kom hem från skolan gick jag ut med hundarna. förstår ni att jag vaknat klockan 07.00 idag???? coolt. det händer typ.. aldrig. mamma tog som hand om dom där morgonpromenaderna med hundarna när hon var hemma. hon lät mig sova, de är ju snällt. MEN iallafall, rocky börja gnälla strax innan sju (som vanligt, fast han gör det till mamma) så de var bara o tvinga upp sig själv, på med täckisar och jacka och ut. det var faktiskt sådär skönt att ta sig ut sådär tidigt och ba gå en sväng. tänker dock INTE säga att jag ska börja ta långa morgonpromenader, det är att ta mig vatten över huvudet.. =) väääldigt djupt vatten också. nä de får räcka med att gå ner till vandrarhemmet som vanligt bara.

sen kom jag upp och koka kaffe (först utan kaffepulver???) och trodde jag va såå pigg. tills jag märkte att kaffet var vattenfärgat. jaha. göra om. och göra rätt. och gjorde bra. tog en morgoncigg hemma (vilket jag typ aldrig hinner med eftersom jag stiger upp 07:45 när jag börjar 08:10) och ba njöt. tänkte lite på om man kanske skulle va en hund. men sen sluta jag tänka på det och gick och klädde på mig. slängde även i mig müsli (???) i all min hast. jag hatar müsli och har alltid gjort det, men ibland får jag sånt där sug på müsli (??? igen) och bara måste ha. tar en liten sked och sen ba, nä. och så slänger jag. ändå lär jag mig aldrig??

igår när jag skulle sova så lekte mina ögon med mig. ni vet när man kollat på nåt ljust ett tag och sen kollar man i mörker. då lekte dom med mig.

och nu sitter jag och lyssnar på the voice. webbradio. smart uppfinning.

ni kan få nån bild och sen hejdå.


mina icket maskiga strumpbyxor.. eller så nä

och så en sånhär:

jag är blond. alltså på riktigt blond. och lite gul också såklart.

nä hejdå

she looks good but her boyfriend says she's a mess

tjaba. nu har min mamma åkt och jag får tillslut smaka på det ensamma livet. men de ska väl gå bra, säger jag till mig själv typ heela tiden. men det ska det nog. nångång måste man väl vänja sig! och så har jag ju mina älsklingar rambo och rocky, mina fina. kommer ligga om nätterna och höra ljud och ba "va??? spöken" nä. inte spöken. för dom finns ju inte =) fast det gör dom ju.
och hör jag nånting får jag snabbt komma på en förklaring till va det är som låter o därefter lita på det. för jag vet ju hur det känns när det verkligen är något som är där, och huja inte ens för pengar vill jag känna den där känslan igen.. eller kanske lite, för de är ju rätt coolt att veta att nån går där (man hör fotsteg och golvet som knarrar fram och tillbaka), man känner på ALLA sätt (jag svär, alla sätt) att det verkligen är nån där som ser en men man ser själv inte va de är.. coolt det där.. fast nä

jag har som ändå lite glömt bort hur det är att va ensam såhär. inte ensam åh tyck synd om mig ensam, utan att va ensam här hemma och bara leva med sig själv och hundarna. för lite ensam har jag ju varit då och då ända sen jag och c gjorde slut. det är ju inte såå läskigt ändå, och det är ju egentligen bara skönt. och tänk, nu får jag lyssna på hög musik! det får jag väl annars också men nu får jag göra det helt för mig själv. bara ligga där på soffan (helt halv-död) och lyssna på musik. i love it

snart är det sportlov. då ska jag åka till enköping (wooh, jag kan kalla det hem =o) och till min syster. åh min syster! världens bästa. världens finaste. jag älskar dig högt över allt annat!!! glöm aldrig det

och imorgon är det skola. men de är ju fredag och jag har bara tre (två?) lektioner. så de går ju fort! sen kommer jag hem, till den härliga ensamheten. och mina hundar. och här ska vi leva, ensamheten och jag. vi passar nog skitbra som sambos tror jag.

ja, förresten! veckans höjdpunkt ju! jag har fått min nya laddare! jag är lycklig. kan äntligen använda min spotify igen!! börjar som bli sådär lagomt less på min musik på telefonen.. något utnött =)

nu är rosanna i oulu och har kul. och imorn ska hon åka på kryssning! första helgen på länge jag inte träffar henne.. without you i'm nothing

nå de va väl de då.. har inte så mycket mer att komma med för tillfället. sååååå jag får tacka för mig! fast lite bilder kan ni väl ändå få va


rocky ba, va???


before


and after! här helt nygaddad och kär


här är hon ju, stjärnan i mitt liv


och så måste jag bara igen säga att, jag är så jäkla nöjd. min tatuering är typ.. bäst. nu saknas bara; stjärna, text och peacemärke. sen KANSKE jag är nöjd.

o så hejdå

tisdag

tjaba!
de var ju som ett tag sen. det råkar vara så att min älskade, lilla, rara söta rocky har käkat sönder min laddare till datorn.. fint va? hade värsta nära-döden moment där i min säng när det började blixtra.. hehe som igår på american idol, en snubbe sa att "han nästan hade dött 3 gånger".. skum var han me så gissa hur mycket jag och mami flabba..

sitter i skolan nu, på en vanlig dator! har ju som klarat mig med min telefon nu i några dagar, gud ville väl va snäll med mig för nån dag sen o lät mig komma in på intranätet genom min telefonis.. de va väl bra eller, tack gud

idag har jag inte den blekaste om va som händer. mami åker till älskade bästa sis på torsdag, och därefter drar hon sin kos mot norge. jag blir ensam. oj va jag kommer deppa. ser icketpicket fram emot!! men de ska väl gå bra, har ju mina stora vakthundar =) ska börja låsa dörren när hon åker så inte nån äcklig mördare kommer och dödar mig.. skulle väl va trist. inte få uppleva studenten o så. ajaj

och så!! årets höjdpunkt. min tatuering. såå mycket kärlek till en liten text på min arm alltså. kan inte sluta titta på den. har nog aldrig varit såhär belåten i hela mitt liv! hehe.. kanske nån gång. men säger inte när =D nä men på riktigt. det är nog världens finaste tatuering. har som inte riktigt förstått ännu heller att den verkligen sitter där. min fina. det tog hela 4½ timmar. länge, yees jag vet, bra reslutat, givetvis. fick som tur är ligga ner. men vet ni hur jobbigt det var att ligga helt raklång med armen så länge?? inte kul alls. men ska man vara fin får man lida pin =) när jag hörde de där läskiga ljudet gå igång så ba, shit. så tänkte jag. sen när hon tog tag i min arm och tydligen började så utbrast jag; har du börjat??!!!?
det kändes inte i början. men sen kändes det. men inte en sån där nära-döden feeling som med kabeln och blixtrorna, nä. det var en sån där smärta man bara klarar av. och skulle kunna göra om. för det ska jag nämligen.

ett fint litet/mellan/stort peacemärke ska jag ha. yees de ska jag nämligen. och nån gång i framtiden ska jag tatuera mig längs.. öh hur säger man. den ska börja under armhålan, haha, nä men en liten bit nedanför armhålan ska den börja och så ska den gå längs med hela sidan ner till höften typ.. så att den går ner under troskanten typ! shit vilken lång förklaring. men där ska jag ha en annan fin text.

jag tror jag har babblat på som fan här nu. och ändå har jag lektion.. hehe. sitter med musik i öronen och sneglar lite då o då på va dom andra gör o vad jag borde göra, tar bort musiken från ena örat o ba "va??", låtsas va engagerad och sen ba musik igen. yees.

vi hörs när vi hörs eller hur

hejdå


har typ tusen mer bilder men endast denna utlagd, så här har ni min finaste =)

mamma gjorde det igen

haha min mamma är verkligen korkad.. vi låg och kolla tv och så går hon iväg och råkar stöta ner brillerna från bordet så ena glaset lossnar, och sedan när hon kommer tillbaka och ska läsa sin bok och sätter på sig brillorna så kollar jag bara konstigt på henne;

mamma: (tittar konstigt ut i luften och blinkar med ögonen) nä men..
jag: öö...?
mamma: (tittar runt och tittar VÄLDIGT konstigt på mig och börjar blinka, först med högra sen med vänstra osv.)
jag: hmm... hehe.. (låtsas att jag fattar nada och väntar på va hon ska säga)
mamma: nä men hördu du.. nu har jag ju blivit blind.. har jag blivit blind? herregud..
mamma igen: nä men det här var ju märkligt.. (blinkar ännu) nä men gud vad konstigt.. (tittar mot tvn och blinkar igen)
jag: mamma..
mamma: herregud.. (mumlar för sig själv) det här är det konstigaste jag har varit med om jessica.. jag blev ju blind!
jag: (sitter bara helt tyst och vill vråla av skratt men väntar ännu på att hon ska märka själv)
mamma: ojoj.. herregud.. kan du förstå jessica? guud vad märkligt

mamma tar av sig dom och ska testa byta till dom andra brillorna, här kunde jag inte hålla mig och började asgarva. mamma tittar konstigt på mig, tittar konstigt på de trasiga glasögonen och fattar först då vafan de är som är fel

har inte skrattat såhär mkt så lååång tid


vi är bara människor och allt va de nu heter

det är typ tredje dagen jag har ont i huvudet.. ???? orkar inte

fick student mössan igår. det här är ju på riktigt? coolt. trodde som aldrig att JAG skulle få vara en av dom som tar studenten (inte sådär, alltså jag har ju alltid vetat att jag ska göra det men det har som varit utom räckhåll) och helt plötsligt sitter jag här. redo till tusen. sluta skolan och ut och se livet bara. pluggar mest troligen vidare också till hösten, ska göra höskoleprovet i april o därefter se om jag kommer in i sthlm eller uppsalisch. enköping är ju som nära till båda ställena. funderar på ekonomi eller juridik.. får se. enda jag tänker på är att tjäna pengar i framtiden haha

och om jag inte skulle plugga vidare detta år så ska jag typ söka jobb på nån båt, typ cinderella eller silja line som bartender. det skulle väl va nåt! men jag börjar med att åka till spanko i drygt 2mån under sommaren.

börjar få lite små-panik inför framtiden. just det här med flytten, plugga, jobba osv.. men skönt ska de bli o flytta iallafall, fett skönt. men just därför måste jag ha nåt att göra så jag inte bara sitter där o gör nada.

idag vet jag inte va jag ska göra. ska hem efter skolisch och sen träna typ. kanske trycka i mig huvudvärkstabletter för o lindra denna OTROLIGA smärta som ALDRIG släpper helt o hållet, och medan jag inte har så ont så passar jag på o gå till gymmet. he låt väl bra

sen var de ju de där med livet o de. men de glömmer vi för ett tag tycker jag. men det går bättre och bättre, de gör det. sakta men säkert börjar allt falla på plats igen. och denna gång tror jag inte jag inbillar mig.


hehe, och ni som känner mig (och har gjort det sen sjuan), lyssna på 7 års olycka. nostalgi varning!

hejsisch

sdhfsf

jävla skit skol datorer!! haha va jag än skriver håller jag på o sluta med isch... kingisch

skrev ett hyffsat inlägg nyss och allt ba försvann. "sidan har återskapats" JAHA låt bli DÅÅÅÅ

har ont i huvet. ville bara meddela att jag härdan efter heter; Jessica Kinnaman. fint va? vi gifte oss igår, jag och min joel


här sitter han i soffan precis efteråt. vi är såå lyckliga. han ler sådär för att jag stod naken framför honom.... hehe hett va??

nu ska jag gå hem till joel och mysa, inte kan jag ju sitta i skolan när jag är nygift ju...

/J. Kinnaman

filmisch

tjaba. idag har jag varit med linnea på mitt köksgolv. de var ju skönt eller va

vi har haft en isch-dag. allt vi sagt (ungefär) har vi avslutat med -isch. trevlisch, heerlisch, bakisch, jessisch (låter såå tyskt) rambisch, mammisch, rökisch, bilisch, kaffisch, återigen heerlisch. heerlisch måste vara det mest använda ordet idag. linnea bara vräkte ur sig det i bilen; heerlisch. och jag garva. oj va jag garva alltså. garvar ännu!

förutom att ligga på mitt golv har vi gjort.. ingenting. tillslut hämtade jag två kuddar till oss, lite måtta får det ju ändå vara eller va.. har pratat om allt mellan fula hår frisyrer till bildsökande på google; mat. och lite sånt annat normalt.

men sen for vi ju på bio med mammisch. och ojojojojojojoj vilken bra film snabba cash är. jag måste läsa boken. jag lovar, årets filmupplevelse. utan tvekan. inte nog med det, han är ju så jäääääävla snygg. ska nog fara och se den imorn igen när c och dom ska dit, bara för o få titta på den där hunken igen... åååh ge mig

imorn är jag ledig. det är ju skönt eller vadå. ska sova som en björn i natt. och imorgon ska jag väl göra det jag alltid gör i mitt allt för händelserika liv; ingenting. det är väl kul eller?? joodå

min hund har en liten tofs på skallen. annars ser han absolut ingenting. det är ju gulligt. "fan va bögigt" tjatades det, nå nä. fan va gulligt däremot, låter mycket bättre. hehe, linnea kallar mina hundar och hennes hund för "den". hehe, "den är pissnödig".

nä nu ska jag väl ta o ge mig. kan mycket väl hända att jag skrivit något av allt detta i förra inlägget, men jag orkar inte titta. så ni får väl bara leva med det.

hejsisch

heerlisch

eller så nä. spyisch kanske

nä men man mår ju som man förtjänar eller vadå

käkade iaf en öppen napolisch på lei today. linnea fastnade för spelmaskinerna o snart sitter väl hon också i det där spelträsket, dra till lei sådär 10ggr/veckan o spela bort flera tusen medan hon bärsar, fint va?

vet som inte riktigt va jag vill göra. kanske dra. tänker på bärs och vill spy. tänkte säga sådär att, jag ska aldrig mer dricka, men då skrattar man ju bara

är ledig imorn! wooh. min bakis har börjat hålla i sig i sådär två-tre dagar innan man mår helt ok. så imorn kommer jag alltså också må SKIT. fast inte såhär skit, mår sådär äckligt jobbigt skit. tänker som på mat och spyreflexerna sätter igång ganska direkt. äckligt va

och så äre ju partymusik som spelas på spotify nu. SKIT SPY säger jag ju. men jag orkar ändå inte byta.

over and out

men det är ju ändå king

eller vad









vi är i stugan. det är king.

nå nä

tänker allt alltid kännas såhär SKIT?? kommer det aldrig, aldrig någonsin kännas bra? fan också

jag vill bara spy hela tiden. jag vill bara flytta iväg. typ nu? hade det inte varit för studenten och balen så hade jag LÄTT stuckit nu.

längtar till sommaren, till spanien, till värmen, till livet. tänk o ba dra iväg. leva livet och skita i alla problem. nån sa; det gör det inte bättre av o fly. jag säger; ok. men jag gör det ändå. jag vill iväg. nu

sitter i skolan och försöker skriva ut min jävla affisch. det går inte alls bra. jag fick ut ungefär sådär 10 papper istället för ett, och den vill inte bli som jag vill att den ska bli. den blir skit. som allt annat.

idag drar vi till stugan iallafall. ska typ basta som fan.

sov typ 4h inatt. kunde inte somna, fast tillslut så slockna jag bara. kommer inte ens ihåg det. men det brukar man ju inte.

har pratat hela natten. hela jävla natten. förstår ingenting. eller jo, jag förstår ju allt. och jag förstör allt. eller nä, inte allt. men viktiga saker, sånt förstör jag. sånt som verkligen inte får förstöras. sånt förstör jag. eller, det har jag förstört.

vet varken ut eller in, rätt eller fel, bra eller dåligt. ont gör det. det gör ont som fan. men det är väl så det är, vi konstaterade ju att det går över. även fast jag tvivlar på det, så tror jag på dig. det går över.

nä nu ska jag väl sluta deppa såhär. folk börjar ju tro =) nä men jag lovar, det blir bättre. eller jag intalar mig själv att, jessica, det blir ju bättre. för vad gör det om hundra år? ingen kommer veta nåt då. så vad gör det om hundra år..

det gör allt


tror jag skulle behöva en dos av adrian =) det går inte att va ledsen i hans sällskap. nån som ska till norge? ring.

if i'm just bad news, then you're a liar

nu är jag bara arg. jag är jättearg, ni vet sådär så man nästan kokar. som hon i knäcke reklamen med nylonstrumpisarna. som hon känner jag mig just nu. nej nej nej, jag känner mig som nåt annat. nåt helt annat. men de tänker jag inte skriva hit.

idag hade det varit min och christians 4 års dag förresten. ojojoj. det är ju den evigheten de också.

asdfghjklöä'qwertyuiopå¨<zxcvbnm,.-1234567890+ VA FAN ska jag göra. SÅ ARG ÄR JAG

imorn ska jag inte till skolan. hade behövt lämna in grejer och göra klart grejer, men jag vill inte förpesta mina polares tillvaro med min bitterhet =) nä ja skoja ba. kanske far om jag orkar.


nu ska jag gå och uttrycka min ilska till mamma. hon får nog hjälpa mig den här gången, fixar förengångsskull inte detta själv. hejdå

såhär ser jag ut idag. svart. överallt bara. i mitt lilla svarta sovrum ligger jag och lyssnar på depp musik. hela tiden.


is there so much hate for the ones we love?

if you can hold on, hold on

because i can't




skit människor skit stad skit allt skit jag

men inte skit du. aldrig skit du. bara skit jag.

you want to know that it doesn't hurt me?

allt bara är. är less på att allt bara är. vill som ändra på nåt men det går ju inte heller. för allt bara är ju.

har sån där piss dag igen. eller, piss kväll. inte då att jag pissar mycket, men allt känns sådär just; piss. för någon dag sen kändes allting bara mens. MENS skrev jag stort på ett papper och ritade en bakgrundsbild på mobilen; NÅ NÄ, står det nu där. med limegrön bakgrund och skrikande rosa text. och så är det ju en liten nyckelpiga där bredvid. först kändes allt MENS, sen NÅ NÄ och nu piss. fast dagen har ändå varit helt bra. helt bra faktiskt, den har varit rolig.

är du alltid sådär tyst? hörde jag idag.. är jag det? jo. förlåt.

det var ju det där med tankar. jag och mina tankar går som inte riiktigt hand i hand. börjar fundera om vi nånsin gjort det, men det är väl klart vi har. nångång har vi ju det. eller?

jo för det har vi. mina tankar o jag.

fast allt bara är inte ändå. funderar sådär djupt. som jag sa idag att, snart drunknar jag ju dit.. i mina djupa tankar. skakar på huvudet lite för att jag inte förstår mig på mig själv och tänker sen att, vafaaaan.. suckar lite, suckar lite djupare och tänker sen att vafaan, igen.

och jo jag vet att det är konstigt. man förstår som inte ens riktigt vad jag skriver om. för jag gör ju inte heller det..

och så ville man hoppa in i mitt huvud och se hur allt låg till där också. jo för det vill ju jag med? och tack för att du är du. jag måste vara typ världens jobbigaste människa att stå ut med. men tack. för jag kan ju inte bara säga det sådär. KUKEN också va jag är ksjdöb

sneglar lite på tvn. svartvit film, elefantmannen. man ska väl va glad att man är frisk iallafall.

och så bara fortsätter jag. rapar ur mig en massa skit. slutar väl med att jag suddar bort allting sen.


och så tänker man sådär att, men tänk om, tänk då, tänk så, tänk men, tänk varför och tänk därför. o så ba "va tänker jag egentligen?" "jag vet inte", tänker man sen. o sen ba "va vare jag tänkte ens?"  nå inte vet jag. NÅ NÄ såklart inte va vet jag egentligen

OCH ALLA BARA GNÄLLER sluta nu gnälla visst huj va jag hatar gnäll HUJ gnäll

jag grät idag. bara sådär. jag bara grät lite, torkade bort och låtsades som ingenting. sen tänkte jag att varför gråter jag, och då tänkte jag igen att jag vet inte för vad vet jag. då grät jag lite till för att jag inte vet nånting och sen ba skaka jag på huvudet och låtsades som ingenting. slog på lite babyshambles och dansade istället till la belle et la bete. och sen var ju allt bra igen.

men sen satte jag ju på running up that hill igen och så ba föll jag i träsket igen o börja fundera. fast på ingenting funderade jag denna gång. kom som inte på nåt att tänka på. så jag slutade. och så fortsätter jag ju såklart lyssna på den om och om igen. låg vaken till ca 03.00 igår natt och lyssnade på den. och sen lyssnade jag ju också på e20 norr såklart. och dansade lite i sängen och sjöng.


tell me, we both matter, don't we?



gör mig liten igen nån, snälla

nå nä hörni att.. hejdå

du borde ge dig själv en ny religion

och här sitter jag och käkar. och har internet hemma. de är väl skönt eller

givande dag. mycket givande dag. började med att jag var i skolan. fick lyssna på långa (men ack så intressanta) "kurser" eller va fasen man nu ska kalla det.. mycket intressant. handlade om UF och sånt, spec mässan som är i slutet på mars.. dit ska jag! käka på den där western grejen i boooden.. yees
och sen var det en till. och ännu en till, och ännu en till. nä jag ba skoja, de var kanske två-tre stycken... (precis som jag skrev?? hm) och vi fick göra egna små montrar av kartong. de va ju kul!

sen drog jag till n och där pissade jag o sen for vi till robin o käka banankaka! han är ju lite en sån där bagare kanske. den var god. och så drack vi kaffe. (jaaa jag har börjat dricka kaffe o de är ju gott) och så slöa vi lite framför datorn o snacka blaja. och sen så sa energiska N att vi ska till backen o åka plastpåse (hehe) men och så gick vi ju dit också. hon sa att det var ju min idé o jag ba va?

så åkte vi kanske sådär.. 2 gånger. tills de kom nå snorisar och hade värsta rattkälkarna! (ja det heter så, inte bob) då kände vi oss NÅGOT i lä så ba hejdå backen och tjena gungorna. robin knuffade på och vi gungade typ mega högt. sen var de ju min tur att gunda n och r, gick inte riiiktigt lika bra.. skyllde på att jag använde en arm bara (pinsamt)

sen märkte vi ju klätterställningen. vågade inte agera brandman och åka ner för stången där. robin däremot vågade. nasso ba satt o glodde i kanan (vill inte skriva de första ordet men en sån där man åker på hehe) och sen åkte vi och sen gick vi till r igen. lite sådär barnslig får man ju va ibland..

sen skulle jag och n hämta en spark från sebbe. det gick ju bra, sparken var full i gräs och gled inte för fem öre. den har typ stått där i evigheter och slagit rötter under sommaren/somrarna. typ

slog oss ner på en sandlåda (en sån grön ni vet) utanför sj, jag och nadi. pratade. och pratade. en dag ska jag ge dig världen.

det var väl min dag lite sådär sammanfattat. nu väntar vi på kladdkaka och ännu mer kaffe. de är väl king eller vad

nu sitter jag och lyssnar på andreas grega såklart. han är ju ett geni alltså.

hejdå. eller nä lite bilder


min mami, rocky och kompis kaviaren


jag och mina killar

nå nu hejdå

RSS 2.0