tisdag

ville bara meddela att jag och min älskade pojkvän idag har varit på tasty i torneå, vi åt god mat och pratade och allmänt chillade. efterrätt också! och nu sitter jag hemma hos pappa med christian och äter vinbär:) vi ska härifrån snart, och det är någon som varit och plockat bort nästan alla bär från pappas ena buske, idioter! jag skulle ju plocka en hink :D jag pissar på er

dessutom fick jag 48/50 på stavningssaken!!!!!! grattis till mig!

hej

och grattis till mig och min pojkvän i efterskott som fyllde hela två och ett halvt den 4 augusti. när det gått så här många månader och dagar så är räkningen inte viktigt. det känns som om han varit med mig hela mitt liv, och jag kommer knappt ihåg mitt liv innan honom. jag älskar dig hjärtat, no matter what och jag ska alltid finnas för dig

nu är vi hemma hos benny i salmis. fredde crille atte och benny spelar poker och jag sitter antagligen vid datorn. knasigt att efter åren jag känt benny så är det här första gången jag befinner mig inne i hans hus! här lär vi vara hela natten så deras poker alltid är ett evighetsprojekt. bortsett från en vända till stan för att göra någonting, vet inte vad de hade för planer men jag ska försöka få mig en korv från shell hur som helst. skola imorn, anus. sovmorgon, lite bättre... inte för att jag nog ska  sova  någontin det är fan inte värt det, visst klockan är inte mycket ännu men om jag känner mig själv rätt så är jag först trött efter 4 tiden, efter helgens massa sovande.

fredagen gick helt bra, började hos fredrik med bastu och fläskfilé, slutade på stan vid klockan 4-5. for hem till mig med linda och crille, christian gick o la sig efter ett tag och jag och linda satt vakna till 7 tiden och pratade bara en massa, allt mellan himmel och jord.. vi gick och la oss och jag vaknade vid 12 (???) och så var jag vaken ända tills ungefär 4-5 nästa natt... vi for till korpilombolo på lördag kväll, jag crille ankan och john, vi for dit helt utan jonatan och linneas vetskap och dom var EXTREMT glada när dom såg oss där. båda helt paff och linnea flyger på mig. inte nog med att hon var redigt packad! :) jävligt kul att dom blev sådär glada, man förstår vad man saknar först då helt enkelt... jag saknar henne, faktiskt mycket. skönt o se crille och jonatan tillsammans också, dom var glada! inte för att det är såå längesen vi sågs, men ändå ett tag.

pratade med linnea.a idag också, eller som mamma säger till mig om jag förklarar något om henne: "din linnea". det var kul, vi pratade i 41 minuter och mycket blev sagt under dessa 41 minuter. rosanna dök också upp helt plötsligt, följde henne till harri innan vi skildes åt så pratade vi. om allt. länge. det var skönt.

och en grej!! jag stavade PANKAKA!!!!!!!!!!!!!! jag vet att det är PANNKAKA, jag har alltid vetat och kommer alltid veta!! men, pankaka???! vafan! jag har alltid kring 49/50 på såna där stavningsprov, och jag vart så jävla arg på mig själv efter att jag kom på hur jag stavade fel på pannkaka, jag menar pannkaka, MAT för fan! jag kan stava till all mat!!! jag kommer ihåg när jag skrev pannkaka, jag kollade på pappret snabbt och tänkte att jag inte ens behöver kolla igenom det för jag var säker på att jag skrev paNNkaka, men nej. inte förrän efteråt så kom jag på det. och jag grät nästan.

nä, nu ska jag gå och kolla vad de andra gör och hur allt är, tack för mig, och mer pankakor åt svenska folket.

ingen dator!

och alltså, INGE SATC!!!!!! vet ni hur hemskt det är?!?! jag håller på att slita håret av mig medans jag verkligen står emot avsnitten på TV för jag är längre bak än TV!! så jag har börjat läsa harry potter. tills vidare, jag väntar bara på att vi ska få igång våran dator så jag får fortsätta kolla.....

jag vet att jag inte uppdaterar och ni förstår säkert varför, och skolan går bra men mitt schema suger...... jag har inte så mycket att yttra mig om men vi höres:)

första skoldagen

och härdanefter och ett år framåt går jag i HP2. nytt skåp har jag också, i andra korridoren... gissa om jag och angelica gick fel, vi var påväg till gamla skåpen ungefär varje gång. bajskorridor.. :( nya kurser osv, det känns skönt o få in alla rutiner igen men ändå, vafan skola? jag orkar inte! fast vi har iofs bara skola fram till april, sen har vi praktik fram till sommarlovet.. det gäller o ta nå cill ställe. igår hade jag dessutom sommarlov.

nu ska jag kolla sex and the city igen, jag saknar det hela tiden och tänker bara på det :o hejdå

hej

jag har ingenting att göra... lyssnar på bra musik och tänker :o ibland får jag en sjukt bra känsla men jag vet inte av vad.. den kommer sådär ibland, spec när jag lyssnar på musik som är bra :o går inte att förklara hur den känns men det är helt skön... så börjar jag bara tänka tillbaka på tiden för längesen, typ åren 05/06 och jag blir bara glad för att jag har haft så jävla kul ;o jag har haft jätteroligt med alla mina nu och dåvarande vänner och jag skulle aldrig byta ut de tiderna mot någonting annat i hela världen. hade jag haft en tidsmaskin så hade jag direkt skickat mig tillbaka till dom där tiderna då man bara kunde göra vad fan som helst! nu menar jag inte alls att det var för att jag inte hade christian, jag menar att man vågade göra mer grejer då och bara springa runt mitt i natten och älska livet.. varför kan man inte göra det nu? jag vet inte.. men jag hade velat ha det så, och att alla vänner alltid var samlade och fast man vara satt still i flera timmar så hade man jätteroligt.. det är en hel del minnen som bara kommer upp i huvudet, oftast nya och det är ofta, och det blir sådär "ah fan hade vi verkligen så kul?".. det var för bra för att vara sant helt enkelt, det kan inte gå så jävla bra helt enkelt , det måste finnas problem, hallå? nä det var helt enkelt äkta tider.. helt otroligt äkta.. känslan vill inte försvinna :o det är äckligt hur den sitter fast i mig!!!!!!!!!! ta bort den nån snälla, det är självpin, jag vill bara tillbaka

dom här tiderna är självklart också fett bra, jag har kul osv men det är väl för att jag lärde känna allihopa tidigare som får mig så glad :o helt annan känsla, HELT annan känsla.. nå vad fan gör man.. i dagens läge finns det så jävla mycket falskhet, det är sjukt! hur mycket man än försöker skita i det så går det inte.. ibland gör det ont, ibland inte, men hur jävla länge ska man kunna klara av att stöta bort det från en egentligen? man kan inte förevigt gå omkring och låtsas som att allting är bra och bara svälja allt folk säger, finns det någon gräns lixom? och om man kommenterar någonting så blir alltid någon arg/ledsen så vad gör man? visst kan man skita i det helt och hållet, men är det en nära vän så vafan? vad fan gör man? jag vet inte vad jag tänker med för tillfället och jag är inte så intresserad av att veta heller, helst skiter jag i allt och gömmer mig hemma och går inte ut förrän allt är som förr. men det går ju inte, så jag blir hemma livet ut. förlåt men jag måste sluta nu, jag börjar gråta. :) hejdå.

förresten så är den bra musiken ras cricket - polisen slår

förlåt

för uppdateringen, ska försöka att inte göra så igen :o

helgen var bra, det är väl allt jag har o säga :p trevligt och träffa gamla vänner helt enkelt, man har mycket att prata om

idag har min mamma åkt till norge och henne träffar jag inte förrän om ca1 månad...... det är jättesorgligt eftersom hon börjat vara med oss jättemycket innan hon for och nu är hon borta ;o det är helt tomt.. jag älskar min mamma:) jag väckte henne mitt i natten på fredag och ringde o bad henne lägga hennes hemnyckel hit i postlådan hon henne, och hon gjorde det plus att jag fick två huvudvärkstabletter och ett brev. hon är bäst!

en positiv sak med att hon for idag är att jag steg upp vid nio då hon for. somnade på soffan igår vid 22-23 tiden och gick till sängen då crille väckte mig. jag vet inte hur jag lyckades vända om mitt dygn, speciellt när det gick så dåligt som det gjorde, men jag har lyckats :D hoppas jag, ikväll kommer jag säkert inte va trött alls och somna typ vid 5. det är ganska typiskt mig och min tur......

jag försöker föra över mina bilder från min telefon men det går inte :o ska försöka igen.

förövrigt så var jag och åt på max när det öppnade igår. jag ställde upp för min vän nathalie och for och mötte henne vid 8 tiden, då jag endast hade sovit två-tre timmar och var något berusad innan jag somnade. tänker inte nämna men ni kan ju säkert gissa vilket skick jag var i när jag gick iväg och mötte henne. hade dessutom pyjamaskläder på mig..... jag hade inte velat se mig själv! och skit mådde jag också hela dagen :o

nä nu ska jag vänta på att satc säsong tre ska bli klar sen sitter jag här hela dagen :D hejdå


tack för allt

hej!

JAG ÄLSKAR MIN MAMMA! hon är bäst och jag är hos fredrik och han är också bra :o
 bäst!!! hejdå :D

hej fredag!

idag är det fredag! det känns som om det är en rolig dag idag.. och till alla er som ringde mig "i morse", jag kommer tyvärr inte ihåg vad ni/jag sagt så i fortsättningen får ni ringa efter kl.16:00 de dagar det inte är skola. :)

idag är det säkert baila :o ovanligt....... vet dock inte vart och hur men det går! ska man kanske börja med ett avsnitt........ jag vet inte, saker måste iaf börja ske nu :D måste bara nämna en låt jag är helt fäst vid just nu! Matt pokora - they talk shit about me, skitbra!

hejdå


hej

jag är jättetrött. har sovit fyra timmar, från 13-17.. det var skönt. jag lyssnar om och om på the moldy peaches - anyone else but you. den är bra. nu satc. hejdå.

jag är vaken.

åh gud vad jag är vaken. jag är så vaken som man kan vara för tillfället. och det är satc som håller mig vaken.... jag ska nog inte sova i natt.... nä nu måste jag kolla vidare vad som händer, det går inte att slita sig.. :| hade crille varit hemma hade vi säkert försökt sova nu, men han är i salmis och spelar poker så nu är det som det är :D hejdå.

det regnar

och det är som nu man önskar man var i tyskland med R och gick på den där coola affären hon babbla om :D "en massa fina smucken", jag vet att hon inte gör det med flit men hon låter lite som en finne då hon inte har y tydligen.. :) hihi

idag har jag vaknat vid 17.00. christian likaså. inte fan går det här med dygnet, jag ger upp. jag ska sova hur länge jag vill och känner för det. snart börjar skolan. jag är tråkig.

idag har jag, ovanligt jag vet, kollat satc... elin, ring mig om du vill kolla med mig, ska börja kolla andra säsongen så fort den är klar..... så kan vi fläta:) haha

jag har också ätit mig mätt på bullar. du kan få bullar om du vill elin :o vissa är jättestoora:D jag kan spara;)

idag ringde amanda. vi tänkte hitta på något, men vädret är skit och så kanske vi far till stugan jag och c och fixar lite för vintern typ :D och snart börjar trålningen. jag ska alltså klämma fisk. på ett sätt saknar man alltid trålningen för typ alla vänner är där och man har allmänt kul :D jomen nu ska jag gå till köket. min mamma var på ikea, igen, och kom hem med två vita lurvmattor till mitt o c:s rum, och en stor beige matta till datarummet. jag ska fota sen :)

dessutom har vi ett nytt moderkort. ska fixa nån som kan fixa in det så har vi igång våran förra dator, finns massor med bilder på den.. :D nä nu ska jag gå, rapporterar mera sen. hejdå alla fisar

jag har hunnit med massor!

känns det som i varje fall... jag har bakat bullar utan en kavel och utan bullformar eller vad det kallas! dessutom gjorde jag lite småfel här o där som i slutändan visade sig vara rätt så det var ju bra... :o dom var helt ok om jag ska va ärlig.. kom och ät om ni vågar :D (det var riktat till mina vänner)

och jag har kollat satc. åh vad jag har kollat satc.. kanske inte så mycket som jag kunde ha gjort, men jag har kollat. och gud vad jag vill se mer. men klockan säger nej, när ska jag nånsin hinna ändra på dygnsrytmen?! och nathalie kommer hem på torsdag. jag har faktiskt saknat henne. eller jag gör ju det ännu :o

och linda kommer väl också hem om några dagar. jag har ingen jag kan basta o snacka skit med?

och rosanna är i tyskland eller nå liknande... var fan är alla vänner? :D alla bara reser bort.... och linnea flyttar snart. eller, linnea har flyttat men är i happis nu. fan va bängligt allt blev

nu ska jag gå och riva upp min pojkvän ur soffan, ta en cigg och gå och försöka lägga mig. :) igår försökte vi också, helt omöjligt :s gick till sängen halv två ungefär och somnade lite efter fyra typ.. det är sjukt :s och så drömde jag här om natten att jag var i ett finskt fängelse för någonting jag inte gjort och skulle vara där i 5 år :s kanske mindre om jag betedde mig.... jag vaknade av att jag lipade för att jag inte fick träffa mamma och alla, så vände jag på mig och då låg han där :D som ett ljus mitt i allt annat :D min christian. han är bäst.

hejdå.

satc

jag kollar satc! jag har laddat ner det nu. i love it! nu ska mamma toppa mig, hade

hej!

klockan är 12. och jag är vaken! egentligen har jag vaknat vid tio tiden, och somnade vid 4 i natt.. men jag steg upp tidigt för att försöka vända dygnet litegrann :)  skolan börjar ju trotsallt om 6 dagar.................... jag saknar inte:s

idag har jag och mamma vart o beställt tapeter. till mitt i crilles sovrum, som ska bli brunt:) och till datarummet som blev vitt randigt eller något.. så det blir bra! det är rätt hemtrevligt här nu och planerna på att flytta är längre inte lika starka. mamma åker till norge när skolan börjar så det blir lite tomt igen, alltid när hon kommer hem och kommer till oss så blir allt så lätt helt plötsligt.. :) men jag har christian :)

har för närvarande inte mycket mer att nämna, måste gå och göra någonting så jag inte somnar.. är äckligt trött :s hejdå

hej hej

idag har jag varit på ikea. med min mamma. vi skulle bara köpa ett sofföverdrag och kom hem med en bokhylla, en stor blomma, väggklistermärken, ett tvättställ och en lampa. det är våra typiska ikea-rundor, vi kan inte motstå varorna och tanken på att få det ännuännu mysigare är svår att bryta ner. det är vi helt enkelt, och alltså har hela min dag gått åt att just fixa i vårat tvrum. vi har möblerat om, bytt gardiner, satt upp bokhyllan, lagat mat, bytt ena soffan till ett beiget överdrag mm. jag och mamma satt och mumsade på våran ryska mat (ragó) medans christian (en riktig svensson!) gjorde chickennuggets och mos samt. currysås. jag hatar currysås. imorn ska jag och mamma vara ännu mer ryska och göra (världens godaste mat), hör och häpna, rödbetssoppa! det är det bästa!! min mamma gör världens godaste mat, det är sant.

nyss klistrade jag upp blommorna bakom tv-n, det blev helt hyffsat. rastlös som jag är så har jag ingenting att göra, spec nu när crille är ute o chaffar, så jag spontan-klistrade fast dom och där var dom, på mindre än 5 minuter. sedan satte jag mig i soffan framför och undrade vafan jag satte upp dom för..... nåja, så är det alltid!

nu ska jag ta en cigg, äta delikatess yoghurt och kanske ta en promenad i våran stora stad. min mamma ligger och sover just nu, vilket säkert märks då jag är helt uttråkad:) och flytta ska vi också! men inte till sthlm ännu (:(), utan bara några hundrameter härifrån. inte helt säkert att det blir just det stället vi planerat, men en trea vill vi ha hursomhelst. MED BALKONG! det är hemskt utan balkong! dom är ju så mysiga! och gärna en lägenhet vars man inte hör grannen fjärta tack.

måste snabbt bara nämna att årets bäst sagda ord är sagda av tomas, till stefan såklart!
"bajsstefan pruttskalle!"
jag har skrattat åt det i jag vet inte hur jävla länge! dom är faktiskt tröga ihop, haha!

nä, nu ska jag gå. jag försöker myga runt här men jag är inte gjord för att smyga, antingen tappar jag något eller så går jag in i grejer då jag endast koncentrerar mig på fötterna. jag vill inte väcka min mamma men kommer säkert ändå lyckas med det innan jag somnar. fymig...

om blickar kunde döda, haha! :D






(det vita är creme fraiché, och det vattnas i min mun......)

ät rödbetor gott folk, hejdå!

fredag!

hej! idag har min mamma kommit hem och jag och christian fick kläder. helt jättefina kläder och speciellt enav tröjorna jag fick, åh! i love it! så fick jag en gul klänning och en grön tunika. och den som är snyggast är typ en skitstor t-shirt av nå slag och är vit med svarta prickar. crille fick ett par snygga shorts, en orange tröja (som matchar skitbra) och en grön t-shirt. hon ska alltid ha en massa kramar när hon kommer hem, för minsta lilla anledning :D min mamma är faktiskt söt :)

igår var det åska! på natten. vi kollade prison break på tv, som vi också fastnat för, och pang så var allt helt kolsvart. gissa läbbigt det var! vi låg i varsin soffa och jag gömde mig under täcket och började leta efter tändaren på bordet så tände jag ljus. men vi for direkt:) john och angelica ringde så vi for ut med dom. hela stan var helt svart och inte en enda lampa lös. så for vi självklart till skogen i marielund. jag vet inte varför men john och christian ska alltid försöka skrämma oss för dom vet att vi är nojiga, men det var helt lugnt. vi körde och körde och pratade tills vi kom på att vi inte har en aning om var vi är :) det kom en massa korsningar och ja, vi körde vilse. tänk! och pricken över i:et var ju att batteriet i bilen började tjorva så bilen var en sekund ifrån att dö. som i en skräckfilm, ett par vänner åker ut i en mörk skog i jättemycket åska, bilen dör. någon kommer till bilen, och vi dör. men ingenting hände! bilen höll ut! så vände vi om och åkte heeela vägen tillbaka. så kom jag o crille hem och skulle kolla "pahat pojat", en skräckfilm typ och en sann historia. SJÄLVKLART går inte playstationet att kolla med, och dvd kontrollen är helt borta. vi blev utan film och gick och la oss. klockan var kring 4 och vi vaknade vid 2-3 då vi skulle hämta min mamma från busstation.

idag ska vi grilla, och jag ska ha på mig mina nya kläder!! nu ska jag äta sen duscha sen klä på mig! hejdå :D

sex and the city och smallville

jag har fått någon seriefeber... för det första så kan jag inte sluta tänka på sex and the city, ända sedan jag var i sthlm och såg filmen samt det 6 första episoderna med min syster. jag har aldrig tidigare riktigt förstått mig på denna serie, men den kan inte släppa mitt huvud nu för tiden..! kollade nyss ett program på tvn och nu ångrar jag mig då jag vill ha alla säsonger och kolla en och en var för sig, men det är så bra så jag kunde inte byta kanal :s visst, o.c är ännu bästa serien nånsin, men den är helt på ett annat sätt... satc är ändå så sjuukt bra, ärligt faktiskt lite bättre än oc.....

och smallville, har alltid hatat det men christian kollar det varje dag så det är ju självklart att jag går och fastnar för det också! det är så spännande så jag vill aldrig sluta titta på det! jag blir snart galen.. :s

nu har vi iallafall tagit tag i våran seriefeber och börjat ladda ner smallville. jag ska spara satc till sist, för den som väntar på något gott väntar aldrig för länge:D det bästa ska va sist, och jag lovar att jag riktigt ska njuta igenom hela serien när jag väl ser den.. jag ska skita i i princip allt annat och bara glo och glo och inte se solljus på dagar! jag längtar! kanske ska ta o se det först ändå... vafan











mer sex and the city åt folket!

idag är det torsdag

och grattis jennifer på 18-års dagen! <3

idag är det inte sol. kanske pytte lite, men det har varit mulet här de senaste 3-4 dagarna, och jag förstår inte att det är den här årstiden man kallar sommar. idag har jag vaknat vid 3 tiden då christian hade gjort te och macka till mig:) ena dan frukost på sängen och andra dagen färdig frukost:) jag älskar min prins! planerna för idag står ännu oklara och man får leva för dagen helt enkelt.

nu ska vi iallafall till nikkala helt plötsligt, sedan ska crille med timo och hämta en ny motor från kalix tror jag, då får jag underhålla mig själv... :) linda åker/har åkt idag så henne ser man inte på en vecka.. lite sorgligt

plikten kallar hejdå :D

sjukt

jag har blivit ett blondinbella-fan......shit!!! jag kollar hennes blogg dagligen och klickar vidare till hennes pojkvän och tillbaka, om och om igen! jag har alltid annars hatat henne?! kenza är mer normal och hennes följer jag också, likaså ungmamma15, men blondinbella?! why jessica, WHY?!

har vaknat nyss. christian ligger och sover och jag äter världens godaste yoghurt! jordgubb delikatess, den där på hink..åh! angelica och john har nog kommit hem nu, eller dom har kommit hem nu, hon skrev sms nyss och jag skrev tillbaka men hon svarar inte så jag väntar ett tag :D användbar fakta yees i know

och om exakt 12 dagar börjar skolan! alltid annars brukar jag sakna tillbaka till skolan vid den här tiden men jag gör inte det nu.. jag vill bara spy och ha sommarlov i 2 månader till! nå, det är inte länge kvar tills det är en vackas lov.. sedan är det jul, sen sportlov, sen är det helt plötsligt maj igen och sen är det sommarlov. tänk positivt!

nu ska jag försöka väcka min pojkvän och sen ta mer av världens godaste yoghurt. hejdå!


fortfarande måndag!

först ska jag fortsätta med planerna jag hade, vi ska tapetsera om i sovrummet, och vi har tagit det blåa sovrummet nu för det är som mot stranden och där hör man inte allt dunka under helgerna. tapeterna ska iallafall bli bruna och så ska vi höra om målarfärg till köket vart jag tänkte mig någon mysig färg men jag vet inte vilken :D till sovrummet ska en snygg vit lampa hänga i taket, vi ska bygga upp säng ramen (som är från ikea och gick sönder efter 1 vecka), ha kvar sängborden och ha små lampor på vardera, sätta upp en tv-arm och ha en tv där.. och massa andra småsaker :D mörkbruna gardiner! köket blir som det blir, det har jag inte orkat engagera mig i men jag vill hitta såna där klistermärken som man klistrar fast på kaklet i köket men har ingen aning om var det finns... :s

vi har inte orkat möblera ännu eftersom vi kom hem för högst en timme sen och vi har lagat mat och ätit oss jättemätta så nu vill man bara välla :D men jag är ändå lite rastlös så jag ska nog städa :o ska dammsuga och skura och tvätta fönstrena kanske.. och lyfta in allt skrot i det där lilla rummet.. eller nej! jag ska flytta datorn dit! och fixa det där datarummet vi har planerat i evigheternas evighet ;o äh fan det är så mycket planer så inget kommer typ hända :D men lite iaf.. hoppas jag

vi tänkte cykla till nikkala för skojsskull men nyckeln till christians cykel är i nikkala... så det blir ju svårt. förövrigt så jag fortfarande jättenöjd över min telefon och jag håller i den hela tiden och måste veta var den är hela tiden.. :D jag älskar den!

jag skriver mer imorn om hur min kväll med allt städande gick..! :D hejdå!

måndag!

idag är jag glad. jag har ingen speciell anledning direkt, men jag känner mig äckligt glad! jag har sovit ut, snart ska jag äta frukost, tvn är på så det blir en sån där härlig "morgon" känsla, men vädret är dåligt. det är det enda negativa i detta, vädret är skit. det blir nog ingen speciell "sommar" utav den som är kvar, och det har inte varit nån speciell sommar.
idag är jag också glad för att jag (eller egentligen christian) har hittat mina gym kort. jag ska alltså iväg o gymma idag.. det låter lite jobbigt men det är så jävla härligt efteråt...

idag ska jag och christian möblera om i tvrummet. vi är less på det som är nu och det känns så kalt överallt. igår kväll innan jag somnade så planerade jag en massa grejer, men nu kom christian och jag ska med till nikkala så jag skriver bättre sen :D

jag skojar

jag har ingenting att göra för christian och fredrik har somnat och jag tror att jag ska gå och sova jag med men jag är inte trött :s idag har vi iallafall grillat och sånt hos fredrik. markus (nathaleis kusin) och hans kompis robban kom också dit och vi har allmänt haft kul. larmet gick på contime och vi väntade med spänning på att farbror blå skulle komma och rädda situationen men detta skedde aldrig. man börjar ju fundera på hur polierna i happis fungerar (trots att man redan har en aning) eller är det kanske larmet som inte kommer till stationen? det är en evig fråga men jag tror på det att dom sover:)

jag är fortfarande sten nöjd över min nya telefon och jag håller den hårt så ingenting händer den :D jag älskar den och jag är skit glad över att jag fick den :o tackar christian om och om för att han köpte den till mig. snart blir han väl less.. vädret börjar också bli lite småtaskigt nu, iskallt på nätterna :s men jag sa idag till mina vänner att jag faktiskt på ett sött saknar vintern.. just dom där mysiga stunderna på stugan när det är mörkt och man drar en bastu och när man får köra skoter och allmänt njuta fast man fryser ihjäl... ne, det är bra tider det.

göteborgarna (m & r) eller iallafall r klagar på myggen men vafan, det är norrland vi lever i och på ett sätt känns de som om alla myggorna inte kommer fram helt för att inte visa en negativ sida av norrland för göteborgarna, men jag har allt kommit på dom små myggen :D dom kommer för tillfällen hur mycket som helst och då bara klagar r, och ändå pratar han om att studera i norrland för han älskar brudarna...... i luleå :D vi får ju se hur detta slutar, det är ett oavslutet kapitel om man säger det så

nä nu har jag snackat allt för mycket skit här så nu ska jag testa sova :D hejdå :D

lördag

vi for inte till lulekalaset. nu väntar jag på linda som ska med benny till happis och jag skriver bättre imorn puss hej

lk

igår var vi på luleåkalaset. vi kom hem vid 4 tiden och gick o la oss. idag har vi vaknat och ska dit igen. jag rapporterar bättre när något hänt, hejdå :D

en dag tar jag dig till hollywood

christian har pratat i sömnen. han tyckte väl att jag var en stjärna som skulle till hollywood :)

jag sitter hemma just nu, har duschat och klätt på mig osv. jag har även hämtat min telefon från ica, och jag tycker om den!! vill någon köpa en k800i så säg till :D jag har en rutten :D

och idag vill jag till lulekalaset. men ingen annan vill, alla är påväg dit imorn:o hallå dom sämsta är imorn det är inte ens värt pengarna :s så jag kanske tar bussen dit idag och är med linda o dom. det skulle vara skitkul ;o men tråkigt att sitta i en buss i typ evigheter ;s men sånt är livet :D

nu väntar jag på min pojkvän som aldrig kommer och hämtar mig så jag ska vänta lite till.

nä det var allt nu ska jag gå och vänta

jag!

crille! snygg :)

linda o jag

PLANKAN!!!

haha :D


linda o jag

jag o crille





så, där fick ni lite bilder:D

hej fredag!

jag har just vaknat, men jag harinte sovit hela dagen! vaknade vid nio tiden av att crille kom. jag följde alltså inte med till ö-vik igår, utan for istället med christians familj till kalkki. jag och lena kollade micke och molle 2 igår, haha, sen somnade vi. den var bra:) gick o la oss vid 10 tiden igår och jag vaknade 9 när crille kom dit efter att han jobbat. de var hemma först vid 6 på morgonen så jag är glad att jag inte följde med :)

igår när vi satt o käka så såg vi en brand också. man ser rakt till salmis från kalkki och det rök som fan! vi kollade med kikare och allt. va coolt ändå.. men sorgligt, jag får alltid ont i magen när sånt där händer för jag tänker alltid på alla människor som ägde det.. :( men sånt är livet:D

idag vill jag till luleå. c och alla andra vill dit imorn, spec claus för han vill se lars winnerbäck och garanterat the boppers också..... men jag vill se millencolin! som spelar idag så jag ska övertala alla.

min telefon är på ica nu också!! så jag ska väcka christian så vi kan hämta den :D jag måste hem o duscha också.... nu ska jag äta glass hejdå :D

RSS 2.0