måndag. tråkjävla måndag.

jag kanske ska bli seriös med det här igen. men jag vet inte ännu. får se.

det är meningen att jag ska plugga/skriva projektarbete/göra uppgifter till turismen men jag orkar inte. jag orkar verkligen inte. det är liksom två veckor kvar av skolan högst, o jag har halvt gett upp. för jag orkar inte.

har pressat i mig en fet jävla latte. fint satt den och mätt är jag.

idag när jag ringde till mitt internetföretag eller hur man nu så fint ska kalla det, så spelades per gessle under kötiden. jag hatar per gessle och den där tjejen. dom som hade ett band. roxette? eller va? heter det så? jag hatar dom. jag hatar deras sånger och röster och låtar och allt. allt med dom hatar jag. och så spelades just en av deras låtar. tror ni min dag blev bättre?

skumt. allt är så skumt. skumt som fan. allt allt allt. allt. hejdå.

konstigt inlägg

jag vet ingenting. ingenting om nånting.

i natt drömde jag att allt var bra. det fanns ingenting som tyngde mig. det var så jäävla skönt och jag ville inte vakna. och när jag vaknade försökte jag somna om typ tusen gånger. och nu sitter jag här.

mycket just nu. några prov bortgjorda, jag har kvar typ.. 2st? eller nåt. och inlämningsuppgifter. och projektarbete.

inte så nöjd över betygen. känns som om jag kunnat prestera bättre. vilket jag har kunnat men jag har varit lat. det sa hon tillochmed. "du har inte riktigt varit jessica de senaste månaderna" jag ba oki. herrå.

jobbigt.

men okej. det får väl gå. g för mig är verkligen hjärtskärande. inte för att jag fått ett g ännu (i trean) men jag vet att jag kommer få ett. projektarbetet. har ju inte varit så jävla engagerad hehe..

bal snart. då fyller jag o stoffe år. "grattis stoffe" ska jag säga när vi går där, "grattis jessica" tror jag han säger då. min första polare! fint.

min älskade älskade älskade lilla tjej fyller 4år på onsdag. helt sjukt. känns som om det var igår jag höll henne i famnen o hon var helt röd och nyfödd. mitt lilla lilla hjärta. allt för henne. precis allt.

sen studenten. den 11. sjukt. vill inte ens tänka på den dagen. jag kommer böla som ett barn. kommer sakna aaaaallllllllllllaaaaaaaaa.

och sen? det var ju det där med flytten. ska fixa färdigt körkortet här. jag sköt fram lite på min flytt, mami drar i mitten av juni men jag kommer väl i juli eller när jag nu får kortet. kanske längre, kanske inte, får se. ingen idé o sitta i enköping ensam då mamma jobbar.

får se.

saknar min syster. hela tiden.

hejdå.

ledig måndag

idag ska vi kolla skräckis. den där som sägs vara världens läskigaste. kommer dock inte ihåg något namn men ni kanske vet ändå. nån sjuk iaf

helgen var bra.

och med det säger jag hejdå.

these children learn from cigarette burns, fast cars, fast women and cheap drinks

idag ska jag bubbla och basta och grilla korv hos nathalie. sen ska vi göra allt det där vanliga som man alltid gör på lördagar.

lever i min egna lilla bubbla nu för tiden. har börjat skita i all skit. det är skönt. men det gör ont. fast det går över.

jag har hittat veckans bästa låt. den är sådär bra så att när man inte har dator o kan lyssna på den så glömmer man bort texten. bara för att liksom. och när man väl hör den så har man gåshud genom hela låten och känner sådär konstigt i magen. precis som det ska vara alltså. skum
3oh!3 - i'm not your boyfriend baby

idag har jag solbrillor på mig. hela dagen. ska inte ta bort dom förrän på natten. för jag vill helt enkelt inte.

dagens konstigaste:
nikkalafamiljen har bytt mjölk? så länge jag har känt dessa varelser (ca5-6år) så har de druckit gul mjölk. nu dricker dom röd? va??

dagens upplevelse:
jag har druckit oboy. sist jag drack oboy var jag typ 0. jag drack oboy med den röda mjölken och kunde inte sluta fundera på vad det är som hänt egentligen. vräkte ur mig några gånger att "...vafaaaannn??"

hejdå.


no last call

har så sjukt mycket i skolan nu. ändå har jag inga lektioner typ. tror ni jag hellre går till skolan när det "kan göras imorn" än o ligga o baua? skolan går såå bort just nu även fast den inte borde det.

vet varken ut eller in annars. var står jag? vad ska hända och vafan ska jag göra? galen. jag blir gaaaalen. orkar inte leva i den där skiten längre. vill bort därifråååån nu. NU. orkar inte förlåta gång på gång. orkar inte må dåligt pga ngn annan. orkar inte se på all skit som händer rakt framför ögonen på mig när jag ändå inte kan göra ett skit åt det. kan grina, skrika, be, försöka och ändå förstår ingen. jag är van men ändå. finns det inget slut?

det finns inget slut. men jag ska iaf stå upp. för det är väl det enda jag är fett bra på. att stå upp när allt annat omkring mig faller sönder.

can't sleep cause my bed is on fire

jag lever. bara sådär. jag lever.

fortfarande tisdag

funderat. pratat. gråtit. kommit lite högre upp. inte lika nära till att trilla längre. men ändå så nära.

orkar inte sitta och vänta på något jag inte ens vet om. bara väntar och väntar och strävar efter något. något. men vet inte vad. ett stort frågetecken hela skiten. orkar inte leva i ett frågetecken.

ska gå och lägga mig i mitt mörka rum. ligga där och inte kunna sova. kommer ligga och vrida fram till morgonen. kommer va som en zombie imorn igen. men ändå hoppas jag på att det blir en bättre dag imorgon. och ändå fortsätter jag vänta på något väldigt okänt.

vi höres

härliga hemska tisdag

finner inte ens ord. hur uttrycker man sig om något som inte har några ord? hur säger man till någon det man vill när orden inte finns? hur överlever man utan dom orden?

telefonen låter. tänker inte ens kolla. tänker bara sitta här och samla ork. för att klara av den här dagen, för att hålla huvudet högt och för att inte trilla. för aldrig tidigare har det varit så nära för mig att trilla. reser mig ju sen men jag orkar seriöst inte trilla. jag orkar inte falla dit och må dåligt. jag orkar inte sitta och känna mig ensam och vänta på bättre dagar. jag orkar inte försöka visa längre. jag orkar inte ta hand om folk. jag orkar ingenting.

lite morgonlip på det hela och ett glas vatten så ska det nog bli bra. vad pluggade jag ens igår? inget fastnade. 4h sömn och sur och jävlig. idag är jag sur. som jag var hela eftermiddagen igår. sur som en citron.

nu drar jag och möter den där verkligheten. lämnar min bubbla och går ut. drar på mig leendet och går. låtsas som ingenting. låtsas som allt. som alltid annars.

fuck this


hurtens

idag är jag hurtbulle igen o drar o joggar med rosanna. hon hjälpte mig att städa här idag så nu är det nästan skinande rent! bara sängkläder o annat sånt som ni inte bryr er om kvar hehe

snart tvättstugan o sen jogga. fiint





hejdå

måndag

tjeena. trodde jag försovit mig när jag vaknade. tänkte ba yessss ännu mer frånvaro..................... men så ringde jag jenny o vi har bara historia (eller? va?) o den börjar först 11 kanske. och då är ju jag på riskettan. så jag har inga lektioner. fin vecka ändå. har någon enstaka lektion imorn o sen äre ledigt ons-sön. fiint

har haft världens finaste helg. fan va fina dom är! marcus robin o danne. dom var sugna på o supa o ba nä nu drar vi till happis. o så kom dom. helt plötsligt. och det har varit allt ifrån chipchipong till tandkrämskrig. för tro mig när jag säger att min lägga var vit i tandkremish. nathalies nacke likaså och mitt ansikte. har grillat hos sussu som fixa så jävla god mat till oss och jag blev så jäävla mää..-tt. hahaha.

nä nu ska jag ta o klä på mig o försöka bli människa igen, lär nog ta ett tag efter helgens bravader. hejdå.

yeeeeeeeees

hahahHAHAHhahahHAHAHhHAHahH......... göteborg åk aldrig hem!!!!!!!!!! vadå va? var e min börs?


tisdag

morjens. här sitter jag i mitt kök med nadi och bara är. hon ska plugga egentligen men kommer inte så långt..

idag var vi ute och gick/joggade igen. 4 tullar. fiint

har även spenderat ungefär hela dagen i torneå med rosanna. det var nån hårkurs som folk var på och vi var dom där som satt på stolen och fick håret fixat framför alla där. om ni förstår. för det gör inte jag.

och imorgon (!!!!!) har rosanna och h-k fått med mig på en galen grej. en grej jag aldrig i hela mitt jävla liv tänkt mig att jag ska göra. jag ska vara nån jävla hårmodell på nån hårvisning eller nåt. ser ni hur insatt jag är? visst, inget märkvärdigt så sett, MEN JA DET ÄR MÄRKVÄRDIGT. fast ändå kul o testa antar jag. eller intalar mig själv rättare sagt.

ont i benen. skönt o jogga. håret är ace ventura. jag ser ut som jim carrey. ni vet dom där två hornen typ. som han har i håret. såna har jag. och jag tänker inte ens visa bild..

nu ska jag fortsätta lyssna på depp och fundera på livet, höres

tjaba

här sitter jag i mitt kök och pillar på min finne. jag får nästan aldrig finnar. men nu har jag en. okej två. bredvid varandra. men ingen gör sådär megaont ännu.

lyssnar på johnossis nya album. dom är ju gudar! lätt att jag ska bli ihop med dom. båda två. hehe

idag har jag tagit hem början på mitt projektarbete... hehe jag är ute i tid eller hur!! ska göra undersökningar om ledarskap o sånt, jämställdhet och droger i arbete osv. helt ok ändå, jag diggar lite

har spelat harpan nu i flera dagar och jag är i den där perioden var man aldrig får ut den. har nån slags press på mig att klara under 100sek men det går inte...... jag ger inte upp

idag ska jag ut o jogga med rosanna, det var ju som ett tag sen sist nu hahaha... kommer säkert dö av ansträngning hahaha hejdå.

heeelt sjukt

vilken jävla natt! tidig hemgång för min del, haha.. kvällen är svart. helt jävla kolsvart. kommer ihåg att vi gick till sportbaren. tog en tequila. sen svart. vaknade upp i min trappuppgång kl 06.30. kallt. hårt. ont i hela kroppen. gick till shell o lånade telefon, haha. har blivit av med allt! jacka, mobil, hemnyckel osv. börsen hade rosanna. stod på shell o snackade med micke ett tag. han såg ut ungefär såhär "??" när jag tralla in där. strumpbyxorna var helt håliga. håret stod åt alla håll och sminket var åt helvete. "tjena tjena, hördu har du en telefon o låna? och vet du vad?? jag har sovit i min trappuppgång! hahaha! har tappat alla mina saker! hahaha!" han ba "....oki?" och tyckte jag var galen. jag höll såklart med.

gick tillbaka till trappen var linnea låg och sov. av någon konstig anledning hade jag sagt till henne att jag ska gå och fråga hennes morsa om hon kan hämta oss? och när jag kom tillbaka sa jag att hon inte orkade. ?????? sjukt. la mig ner igen och baua. sen gick vi in till jenny när vi vaknade igen och så försökte vi fixa den där soppan. käka på max o for till linnea. jag hade inga skor.

sen kom nathalie. och sen ringde mami till nån snubbe som öppnade dörren. jag kom in. och aldrig mer ska jag sova i en trappuppgång.

ps vem är du som satt i trappen när vi låg och sov??? varifrån kommer du? vart bor du? vem är du????????? ds


ibland säger faktiskt en bild mer än tusen ord..

i can't wait to fall in love with you

livet leker! king kväll igår, verkligen röj.. har nån sett min vippa? den är borta!! nån snodde säkert.. va folk kan va trevliga ibland =) hörde jättefina saker igår så nu är jag lycklig

aja drickandet fortsätter med lika mycket ös idag, vad gör man inte för en vän som fyller 18 =) försöker få bort min bakis me cider.. sött

ps jag tycker inte att folk ska va så jävla tröga. visst är det kanske skum för er att jag och nadi är vänner men det är vi och det kommer vi fortsätta vara så lägg ner =) ds

ps igen hihihihihihi!!!! jag är glad ds


HEHeHEHHEHEHEHheheheHEHHehHHEHEHEhehe skål!


galen sliten bakfull full tjej

ps (igen hehe) mamma, var inte orolig!! =)) ds

RSS 2.0