friday friday

tjenamoss venner. hur är det idag? här är det bra. har en bra dag idag. sitter i soffan och fiser och lyssnar på bra musik! har käkat äpple och vill laga god mat åt min pojkvän. funtsar på köttfärssoppa eller lax. det sistnämnda låter ju helt överdrivet perfekt men köttfärsen måste göras. orkar inte frysa ner och tina upp osv.
det är en maträtt vi aldrig lessnar på faktiskt? det är ju så. jävla. gott. speciellt med ost i! och iskall mjölk!! köttfärssoppa it is!!

vill även dra o köpa en massa presenter till harri. vill köpa hela världen till honom faktiskt. idag vill jag bara göra honom glad på alla sätt! alla dagar är väl såna men idag glider jag runt på moln här hemma. fast han har ju mig så han är ju redan gla! FÖRSTÅR EJ vad jag gjort i denna värld för att få ha en så underbar människa i mitt liv. har jag en dålig dag så ser han till att ändra på det direkt. han gör mig hel. vaknar jag en dag utan harri vid min sida kommer jag allvarligt talat dö.
tur att vi alltid ska vakna tillsammans!!

jaja. tittade wipeout winter lite tidigare på play. eller rättare sagt lyssnade och spelade på fb hehe..så jäkla trist program?? funderar nu varför jag i helvete slösade bort kanske 40-50 min på absolut ingenting. på bajs. ska slå igång paradise snart istället:)) nalkas parceremoni i dagens program. hoppas inte ole åker ut. inte maren heller för jag diggar henne men herkules hatar henne. koolchey

hehe harri är mitt uppe i en powernap och pratar för sig själv. kul att lyssna. "tjena!" o så garvar han lite. han mumlade nåt om zirre nyss också. mikko mikko!

nä nu ska jag börja skala pottis kanske. observera kanske. säkert skjuter jag upp det till natten ändå..nä. kanske ska duscha först bara. är jättesliten och har en blandning av lite allting på mig. likadana strumpor iallafall! pyjamasbyxor under harris nike mjukisar. seriöst alltså. och harris tröja som luktar asgott.
jag börjar bli sjuk bara så ni vet. senaste morgnarna har jag haft så äckligt ont i halsen och näsan när jag vaknat. igår var jag helt täppt i näsan och nässprayen är paj så den har ingen sån vit grej som man trycker på ni vet. så man får inte ut något. tur att lillhjärnan är så smart iallafall, gjorde hål i skiten och droppade in det istället. sen sov jag.

hejdå!


where is my mind?

jag var sugen på att blogga. men nu när jag sitter här har jag ingen aning om vad jag ska skriva?..jobbit

hej iallafall. hur er leget? jo jag mår bra tack! fast jag har ont i axlarna/nacken/där nånstans. satt och omade mig och masserade mig själv och trodde att det bara är ont som vanligt. herkules säger "men det är ju träningsvärk" och det slår mig att fan, det är det ju. igår bar vi påsar och det är efter det.
okej nu vet ni det iallafall?! ...

jaja. jag har tagit bort dreadsen.......det kan man ju tycka vad man vill om men jag trivdes och tyckte det var fint och är nog inte färdig på den fronten än iallafall, fast nästa gång kör jag på fejk. det tar tid att få bort riktiga och det är ett helvete att ta hand om dom!!men det är så fint!!! dusse hjälpte mig att få bort de flesta på bakhuvudet (tack igen♥) så det var inte lika kämpigt som det annars skulle varit. jaja. jag tänkte klippa eller raka bort dom men vi fixade..hehe..annars hade jag vart flint.
???

och så färgade jag det igår också. mörkbrunt säger jag men rött säger harri. det glänser lite i mörkrött ännu men det beror ju på att jag gått omkring o varit rödhårig ett tag nu. men jag lämnar det åt sidan för tillfället och har det så här ett tag så jag slipper färga utväxt osv. för då kanske håret trillar av tillslut och det vill jag inte.

vi pratade igår om hundliv osv. tänk vad lätt det skulle vara ifall man var hund!!? man får maten serverad, alltid, är det tomt så fylls det på, man får ben man diggar och hundgodis och sånt. har man tråkigt så sover man ett litet tag, höjdpunkten(punkterna) med dagen är när man får gå ut och kissa lite. lukta på andras kiss och, som sebbe sa, "hmm är det kanske milli eller bella som varit här o kissat?" och kommer det någon hund så hälsar man lite, tjena tjena är du också här vad trevligt!!....
så. lätt. att. vara. hund.
det vill jag alltså bli i mitt nästa liv om jag får ett sånt.

jag bloggar inte ofta men när jag väl gör det så kommer det så här långa romaner som handlar om egentligen ingenting alls. och inga bilder har jag heller. jag har liksom glömt bort hur man fotar sig själv i webcam?? okej inte glömt bort men jag har det inte i mig längre? för cirkus två år sen la jag konstant ut bilder på mig själv i alla olika genrer. och jag var bra på det.

denna tillexempel. jag var helt blond!! behöver jag säga att jag saknar det? tror inte det. men jag gör det iallafall.
jag saknar mitt blonda hår.


dessa bilder är liksom på sida två i mitt bildarkiv på blogg.se. så dålig är jag på att ladda upp bilder!!


och här gick jag skola och pluggade för fullt och grinade om jag fick ett g. för jag ville alltid ha mvg. men sista terminen i trean var schemat så chill (=skolk för jag orkade inte gå på EN lektion som började 13???? samma tänkande varje dag alltså) så jag kammade hem några g:n. och var besviken på mig själv!!! fast mina betyg ändå var helt kung (ja jag skryter) så mådde jag dåligt över att det var så många g.


haha här hade jag tittat när dom åker skidor på tv och gjorde ett litet bildspel om mina feelings för just detta. hur jag hejade ut i sista sekund men sedan blev besviken osv..



två bilder från min bakistid. jag gick omkring och var bakis mest hela tiden. förutom de dagar då jag var full såklart.
men jag tyckte om det då så det är ingenting jag ångrar eller så.


innan krogen någon gång. på den tiden gick jag runt med strumpbyxor upp till bh:n och tyckte jag var jättefet.
skönt att det inte är så längre!!! (har absolut ingenting emot det men menar att det är skönt att jag inte ser ner på mig som jag gjorde då)


här var jag nyinflyttad i lilla ettan. hade endast hundarna med mig om nätterna och grät ungefär hela tiden. lyssnade på AFI och hatade mitt liv:)))
(har någon förresten sett den där tröjan? saknar den!)

tills en fin klev in i bilden och jag återfick livslusten. lyssnade på the ark och luktade på min säng mest hela tiden (och nathalie satt bredvid och log och skakade på huvudet varenda gång). umgicks med nathalie som for till mariestad och glömde sin tandborste hemma hos mig. minns att jag började grina när jag såg den för jag saknade henne så mycket.

hehe lustigt hur detta inlägg gick från det enda till det tredje bara så där..men ska lägga av nu. kommer tänka på mitt blonda hår hela tiden nu. kommer inte sluta tänka på det förrän jag är blond igen. vilket är svårt för det har jag inte planerat att bli för då blir jag av med allt hår osvosv.

och såhär ser jag ut nu. kameran samarbetar inte riktigt lika bra som förr märker jag. den är mest mörk.

herrå!

onsdag

morjens.
inatt har jag haft skumma drömmar. såna som kommer kännas hela dagen ni vet. ena handlade om att jag var i marocko med en kompis (denna person var olika vid olika tillfällen) och snodde en stock snus, tre mobiler och två datorer med ett gäng. alltså ett gangster gäng. vi gick in på en kiosk o han ledaren sa till kioskägaren (en liten kiosk som hade snus och datorer och telefoner??) att han ska låta oss ta vafan vi vill från affären. oki sa ägarn och var livrädd. jag började lasta snus som jag tänkte ta med hem till harri i sverige och skulle bära ut dessa till våran bil som stod utanför, då var vi utanför jour livs. när vi väl hade tagit allt vi ville ha for vi tillbaka till vårat boende. då i marocko. en lång smal röd stuga (??) var jag delade rum med min kompis (i detta fall en barndomsvän) och i rummet la jag allting på sängen.
när vi for från kiosken så kom ett annat gäng (ovänner) och sköt ägaren. tyckte synd om honom. sedan kom detta gäng till våran stuga (!!) och började skjuta folk. vi gömde oss bakom en bokhylla och jag hade en kniv i handen som jag tänkte kutta nån med om jag skulle bli skjuten?? kniven hade dessutom inget handtag utan det var bara ett stort knivblad så det gjorde lite ont att hålla i. tog även glasskärvor jag skulle använda ifall jag blev påhoppad? som tur är så kom dom inte in i rummet vi var i just då och under hela skjuttiden tänkte jag bara på alla mina grejer jag snott, jag ville inte bli av med dom. telefonerna var king och datorerna likaså. snuset ville jag överraska harri med så det fick ju ingen röra.

sen kom polisen!! och skulle undersöka vårat hus. jag visste att alla grejer låg i vårat rum vart vi inte befann oss och jag visste att polisen kommer ta allting om dom hittar det. men jag övertygade polisen där ett tag om att ingen hade varit inne i vårat rum så dom _behöver_ inte gå in där och titta. hon tvekade och gick in ändå. men då hade den kioskägarn (som dog) varit schysst mot mig och gömt allting under bordet så polisen hittade det inte.

sen vaknade jag.
och somnade igen. och då var jag med jaana och dusse där i marocko och dom ville gå på sightseeing men jag visste att det var farligt och ides inte säga nåt?? så vi gick ner för en trappa och mot samma kiosk och då började det där elaka gänget skjuta inne i kiosken igen så vi började springa upp för trappan och tillbaka till vårat fina hotell.

sen vaknade jag.

...och somnade igen. då var jag hemma i lägenheten med harri och vi hade två barn. en liten kille på kanske 2-3 år och en nyfödd liten tjej. minns att jag tyckte hon var ful vid ett tillfälle men sedan var hon bara söt. men vi hade ju inga barngrejer?! ingen vagn ingen mat ingenting. vet här inte hur vi fixade lillkillens första år, dom var som bara fixade. han hade en liten kepa på huvudet minns jag. och våran dotters spjälsäng var på toaletten. men vi hade glömt lägga skydd på sidorna (så det var alltså bara en vanlig säng) så hon började stå där inne och höll på att trilla. sen kom jag på att vi inte matat flickstackarn och så slog det mig plötsligt att man ska ju amma. så jag började amma.
sen vaknade jag. och somnade inte om igen.

hahahaha....åh..vad konstigt.

hejdå.

ps:

hahahaha


fredag natt

morsningkorsning. eller god kväll på er. god natt på er rättare sagt!
för tillfället sitter jag i soffan och chillar. jvm är på tvn (paus för tillfället) och det är väl allt annat än ospännande?! omgeezers vad man insatt man blir i detta alltså. hör mig själv säga "fan" "shit" "ye" (och andra matchrelaterade ord)(för det mesta bara konstiga ljud?) ganska ofta. jag har en tendens till att väldigt lätt dras med i sånt här gällande sporter! för två år sedan satt jag klistrad vid TVrutan och var taggad (näst intill förbannad) när jag tittade på skidor?! skidor liksom..

på tal om skidor så vill jag ut och åka skidor någon dag. minns att det var satans jobbigt när man var mindre (g-kulle tider, allt mellan årskurs 2-5) och skulle till riekkola med skolan, men när man väl var där så var det kul. fast då åkte vi inte så mycket skidor ändå, allihopa hann åka femman medans jag och min dåvarande bästis terese var nånstans på tvåan. när vi väl kom ut från skogen hade klassen åkt hem?! här såg vi på saken från två sidor;
1. ye läraren(han var cp) hade stuckit och vi slapp få utskällning.
2. vi blev lite småless när vi förstod att alla var hemma. att dom liksom hade fått SLUTA. och där står vi med skidorna under armen och vill HEM.

..och jag skämdes alltid för mina skidor och pjäxor, ni vet såna ankfötter, såna hade jag. och det var ju såklart pinsamt. speciellt när killen man var kär i skojade om dom....men vilken tur att han skojade snällt om dom och sa att han haft likadana. då kände jag mig lite mer cool istället!

imorgon står plogning på schemat, vi ska hem till harris familj och träna plogarmarna. faktiskt en rolig grej att göra och jag tänker bara träning träning träning hela tiden! vågen visade nåt kilo fel så det ska rättas till...höhö. och när jag har superspaden så säger det bara SVISCH så har jag plogat färdigt. harri fick testa den idag men jag tog tillbaka den när jag såg att det var nära att han märkte att det var en superspade...

jag avslutar här.

ps heja sverige ds

nu ska man skriva 2012!

och jag kommer inte vänja mig på ett bra tag tror jag. är så dålig på sånt, när man fyller år och måste ändra en siffra eller när det blir ett nytt år. nu är jag ovanligt van (?) att både säga och skriva att jag är 20. i början var jag nnntjugo!

hur som haver, här ligger jag i min säng och är slö. herkules ligger bredvid men han är inte vaken just nu så jag har trist:) på tvn (som aldrig annars tittas på?nånsin liksom) rullar tvshop. en typisk slösöndag tycker jag, sängchill och tvshop. och datorn så klart.
jobbigt att man ska va så beroende av datorn?! tänk om man skulle skita i den i en hel vecka. undra hur lite man skulle veta då!

har spenderat de två senaste dagarna till att spänna mitt hår. =jobbigt, man blir less i armarma=man blir totalt less kort därpå. tur att det finns en massa mirakelmedel iaf:)

weo, annars då? har en hårig hund vid skallen som låter gulligt. rampa är på andra äventyr i lägenheten (som förövrigt ska säljas, hör av er om nån är intresserad av en etta sjuhelsikkes centralt). fast nu såg jag att han ligger vid mina fötter så nu är vi alla samlade här i våran säng. som det oftast brukar vara då vi ligger här. mina fina pojkar allihopa. va jag älskar dom!

jaja, idag är det söndag och då kommer inte paradise hotel på 6an hehe...har alltid hatat detta program men man måste ju fortsätta om man börjar?? man måste ju veta va som händer med alla. det är dock på norska men det spelar ju ingen roll. roligt att lyssna på norrmän. även de grova killarna pratar töntigt haha? norska är ett lite töntigt språk har jag iaf kommit fram till:) hehe nu skrattar mamma där i norge

sen brukar vi kolla på due date och pineapple express när vi får tråkigt eller när vi ska sova t.ex. man lessnar inte hur många gånger man än ser dom o kan fortfarande spola tillbaka till ställen o bara skratta. blow är också ett alternativ som vi har och den blir man ju heller aldrig less på.

ånej?! surfar på aftonbladet och ser att norge går sönder?? tar tillbaka det jag skrev om töntigt. vad läskigt???

igår fick vi förresten bevisat för oss (rakt framför näsan) att folk verkligen är så omogna. så naiva. detta är en grej som folk aldrig slutar förvåna oss med men herregud! man får sig ju ett gott skratt åtminstone, det är skönt. om alla bara skulle veta att vi bara skrattar åt allt som sägs och att vi verkligen inte bryr oss så skulle folk kanske lugna sig, vem vet.. men jag har sagt det tidigare och jag säger det igen, roar det så go for it:)
intressant att just vi är så intressanta i denna stad:)

jaja nu ska jag läsa aftonbladet och kanske till och med klä på mig sen:)
ps. det här året har varit bra och jag tackar min boyfriend för att han är världens bästa helt enkelt, utan dig hårskus skulle ingenting fungera, inte mina ben eller lungor, inte heller dagen och livet. jag älskar dig så mycket min fina och jag kommer aldrig någonsin lessna på alla fjärilar du ger mig. ♥

hejdå:)


RSS 2.0