less på att vara sjuuuuuuuuuuk!!!

jag och crille har varit sjuk ända sen i tisdags. snart en vecka! det är jättejobbigt, och vi har verkligen vart sjuka.. hög feber, hosta, huvudvärk, halsont, näsont, ögonont och allting man kan komma på förutom magsjuka. kände mig frisk och pigg idag och testade på provincia, men aj. det gick inte, blev helt yr och var någon sekund ifrån att svimma. det smakade och luktade blod vad jag än gjorde. huj! varför just oss? jag förstår inte, jag vill vara frisk nu.. aldrig i hela mitt liv har jag haft 40graders feber förut, aldrig.. och det är jag fan glad för, för det var fan inte kul. jag kunde inte ens gå! inte ens klä på mig!! det var tisdag, samma var onsdag och torsdag och fredag. onsdag blev crille sjuk också, och han har fått någon enorm hosta! det är hemskt att höra när han hostar, precis som att han ska spy upp sandpapper eller något.. stackarn, och inte gör någon på vårdcentralen något heller, jag satt där i två timmar i väntan på den där läkaren. så kommer han dit och ber mig gå hem och vila. vadan detta??!?! varför? jag är ju sjuk.

det är ganska många som är sjuka tror jag, det verkar iallafall som så. men ingen är sjuk i en vecka bara vi! baaara bara vi, VIVIVIVIVIVI!!!!!! gå bort dumma sjuka.

jag blir bara arg nu för allt jag tänker skriva om kommer ändå att sluta med att jag är förbannad på att vara sjuk, dessutom hamnar jag efter i skolan något stort. nu ska jag fortsätta sjuka med min sjuka kumpan. vi ska pussa sjuka pussar på varandra, mors.

hemskt mycket hej

jag vet att jag är väldigt seg på att uppdatera här, men jag orkar inte ;o och jag o crille har inte fått nå internet ännu.. jag har egentligen inte så mycket att säga, allt är typ bra. skolan osv, allt flyter!

vi har haft planer på att dra oss mot sthlm till sommaren, så jag börjar andra där borta.. men jag vet inte riktigt hur det blir med det. det lockar! det kan jag inte neka. jag vill verkligen dit. mamma är i norge nu och jag saknar tuva helt otrooligt mycket.

lägenheten går också bra, vi har allting klart där typ. några enstaka hyllor som ska upp, men dom är omöjliga! cement väggar i hela lägenheten och det är tamigfan helt omöjligt att borra. så jag vet inte hur det blir med det, någon får väl komma och sätta upp dom åt mig. :) annars är allting klart där.. väldigt mysigt att bo ihop med christian, och det är inte längesen jag kom på att jag kan kalla honom min sambo. :) min söta sambo, hehe.

nu ska jag gå ut, det är faktiskt lite fint väder idag.. nog för att det börja skymma (heter??) nu men det går. nu gå, puss på rumpan

2 år

idag har det gått 2 år sen jag och christian blev ihop. jag kan inte fatta det, två år? fort har det gått :) iaf helt underbara två år, och jag ska alltid älska min lilla rumpa! finns ingen bättre för mig.

och så vill jag bara nämna att linnea är bra, och tro mig när jag säger att det ska va förevigt. :) claus du är också ganska king. samt ganska korkad.. :o :)

RSS 2.0