tja

sitter på arlanda. flyget är försenat. till kl. 2100. det suger =) men jag kan inte va butter för det, för bara tanken på att jag nästa gång jag ska sova lägger mig magaluf är underbar =) vi är lite osäkra på vilka som ska till barskolan här, det är massvis med folk.. men jag kan gott säga att det är flera som är misstänkta! haha, eller egentligen är typ varenda ungdom misstänkt.... vi fick gratis käk också, vet ej om det beror på förseningen men bra var det =) eller inte maten, men att vi fick gratis mat. vi åt på donken, och jag hatar burgarna där! de smakar typ rått eller så smakar det ingenting, och för att inte tala om konsistensen!! rosanna sitter och läser en tidning. jag tänkte att nu ska jag gå dit men så tittar jag på hur lång tid jag har kvar av i-net och där står 1:22. så jag kan först gå om en timme plus lite till =) eller kan kan jag väl, men det är väl lika och snoka gärnet nu innan man drar =D nu svamlar jag bara en massa för att jag är nervös, därför avrundar jag här =)




titta vad liten =) jag saknar!

mallorca!!

snart!!! om några timmar flyger vi =) det här händer verkligen! jag kan inte fatta det...

igår grönan, det var skitkul. stefan kom dit! jag rosanna och stefan satt och drack nån bärs på kryddhyllan, jäkligt mysigt. =) åkte massvis med karuseller, och jag mådde inte illa! inte ens när jag åkte extreme =) sen åkte jag med tuva också innan dom åkte, vi åkte tekopparna och lilla pariserhjulet och de flygande elefanterna =) hon var så glad och det gör mig så glad... jag älskar denna stad så sjukt mycket.

nu har jag ont i magen. är så jäkla nervös. kan inte fatta. måste ta det lugnt. måste röka.

och jag älskar min syster =) och crille och rambo och mamma! jag saknar er!!! vi ses om tre veckor älsklingar!!!!!

harry, grönan och mallis

ja! igår såg vi harry. jag är helt såld. jag vill också flytta till hogwarts. innan bion handlade vi på hötorget. min syster fotade, och vi var helt i extas över att vi gjorde det. =) körsbär, blåbär och jordgubbar tog jag med till bion, rosanna köpte ärter. jag både skrattade och grät. den är helt klart jättevärd att se.

vaknade vid halv elva, rosanna för det första ville få upp mig, och självklart tuva också =) igår var det balkongmys, kedjerökte och drack rött vin. och dessutom var det mörkt ute. jag säger det bara för att reta er =) jävligt mysigt.
vädret är skit. det regnar inte men kan komma närsomhelst. "vad gör det" tycker vi, vi ska dit ändå! och åka en massa roliga. rosanna lovade mig att gå till spökhuset med mig =) jag kommer gråta. av rädlsa. kanske slå ett spöke eller två... och så har jag lovat att åka tekopparna med tuvso =) min lilla ängel.

och imorgon! det som vi så länge väntat på! MALLORCA! kommer ni ihåg när jag började räkna?? helt sjukt fort har det gått. jag har som inte riktigt fattat ännu att vi ska vara borta i 3 veckor. fan va kul vi ska ha! =D

det var hemskt att säga hejdå till rambo =( bölade som en gris i bilen. självklart var det hemskt att säga hejdå till min andra halva, C, men han är så positiv så det var lugnare =) slog mig först igår kväll när jag låg där utan honom i sängen, att fan vad länge det är tills jag får sova med honom... min hanie... och min rambo... och mamma! jag ska vykorta er varje dag =)

nu sitter syrran och flätar rosannas hår och jag antar att vi är påväg efter det, rosanna måste fläta det så hennes meterlånga fina hår inte fastnar i någon karusell =) det hade inte varit så bra.

och jag är förkyld. har inte frisknat till sen jag fyllde år. och jag ska till mallorca imorn.... sjuk. men det skiter vi i =)

-

bastu, bira och kubb. hej mamma =)

morjens

åker till sis om 17 dagar =))))))) måste till saxen och fixa frillan innan mallis..... den som lever får se

hehehe

bastu och bärs var det ja...

sorgligt

en man som kom från sundsvall kom till kassan på öb idag:
"tar ni svenska pengar?"

bastu och bärs

hej! bastu och bärs.... och krogen. och 20 dagar till sthlm =)

RSS 2.0