fredag

tjenixen! raderade just ett långt inlägg. med flit.

idag har jag varit sur! menstjejen dök upp. det brukar hon aldrig aldrig annars göra men nu gjorde hon det? och hon är fittig idag. glömde ta ut soporna när jag gick ut med hundarna och det var ju hela världen. sen var det tvättdags och det var ju jobbigt. men väl i tvättstugan var det bara skönt och varmt:) sen gick jag i duschen och grinade lite men fattade aldrig riktigt varför. nu är jag glad igen iallafall, tack vare min pojkvän som får stå ut med mig men som får mig på bra humör igen.

jahajaja. what else.. bombar c-vitamin och är sjuk igen. har tvättat kläder 12-16. endast druckit en kopp kaffe idag, inget annat. c-vitamin på g, dom flöt just upp.
började städa, var faktiskt seriös och hann skura ett hörn men så fastnade jag vid datorn och bla bla.. minns inte vad det var jag höll på med iallafall. kanske skurning kanske vikning! har lite att välja på där inne:) men det går fort.

ont i ryggen hela tiden också. king om det skulle försvinna! funderar på vad vi ska laga för mat, om vi ska laga nån? kanske äter mackor. eller gröt. har ätit en hel del junt de senaste dagarna så det skulle verkligen inte skada ifall jag åt gröt. och det är ju gott också. igår bakade jag pepparkakor förresten. med köpt deg alltså. åt ganska mycket deg, kanske mer än kakorna? kanske inte riktigt men jag åt en massa deg iallafall. för det är ju asgott men efter ett tag blir det bara jobbigt? eller när man käkar ananas, en riktig ananas alltså, så börjar det göra ont i käften efter ett tag. stickas sådär obehagligt. kiwi blir också ochill efter ett tag. och sånt är ju jobbigt för det är ju gott?!

kakorna var iallafall goda dom med. hjärtan och konstiga bollar och JESSI och HARRI. så klart.

nu ska jag resa på mig och skura färdigt, värma gröt och dricka c-vitamin.

over&out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0